- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa merhaba canm ikiz mi senin ? :)Geçen haftada kese var gibi demişti ama kaybolur belki demişti bu hafta bebekleri de gördük ama kalp atışları yok henüz bakalım kısmet nasibimizde ne varsa o olacak canım çok sağol
Saol canım 6+6 bugünÇok sevindim canım.Tam olarak kaç haftalıksın. ?İnşAllah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.
Cnm sen proteston pruloton kullaniyonmu ve surekli yatiyormusun hemen hemen aynı şeyleri yaşadım diye soruyorumGünde iki tane kullanıyorum canım ablamda iki çocuğunda iğnelerden oldu son zamanlarda haftada bir düşürmüştü belki benimde öyle der şuan bişey demedi
Neden kan sulandırıcı 48 saate canm biz günde 1 vuruyoruzsevsinler minislerini
6 hafta bitmeden zaten kalp atisi gorulmez. acele etmeyelim
canim once kendini korkutmamalisin. bu sadece sana ve bebegine zarar verir.
ben de ilk 2 bebegimi 9 haftalikken kaybettim. sonra kan sulandirici igne, aspirin, progestan hap ile hamd olsun oglumu dogurdumsuan 4.5yasinda.
simdi de hic beklemedigim anda kesinlikle tipben olmaz dedikleri bebegim geldiara lekelenmeler yasadim ama suan kesildiler sukur. yine progestan hap, haftalik proluton depot igne ve 48 saatte bir kan sulandirici igne oluyorum, lekelenme hic olmazsa kan sulandirici her gun olacak yine... ama sakinim
![]()
İnşallah canım Rabbim çocuklarımızı kardeşsiz bırakmasınamin insallah. kismet olursa ikinci bebegim olacak.
Merhaba canım kesin olmamakla beraber evet ikizAaa merhaba canm ikiz mi senin ? :)
Cnm dikkat et dinlen bol bol ben hapşırırken karnımı tutuyom daha az ağrı oluyorArkadaşlar bende aşırı derece de kasır ağrısı var hapşursam bile aşırı derece de bıçak batması gibi sizlerde de oluyor mu doktora gitmeli miyim
Canım hayırlısı olsun ins sağlıkla gelsinlerMerhaba canım kesin olmamakla beraber evet ikizhayırlı olsun seninde canım gözün aydın darısı başımıza
Bende kontrolden döndüm simsi 6+2gorunuyor dedi doktor kalp atışı var ama senin duyabilecegin durumda değil henuz haftaya tekrar gel dedi.
Benim mideme taş gibi oturuyo. Zoraki 7 bardak falan içebiliyorum maalesefKızlar ben hiç su içemiyorum ya,ağzıma alınca direk midem bulanıyor.Siz içeblyor msnz ?
Dun kontrolümüz var. Bize de Progestan verdi doktor. Yan etkileri daha az olur diye de fitil olarak verdi. Dün ilk kez kullandım.Progeston kullananlar fitilmi yoksa agizdanmi aliyorsunuz
Benim eşimle kan uyuşmazlığım var. Normalde 28.haftada korunma iğnesi vurulucaktım fakat geçen hafta kanamam olduğu için doktor bi iğne daha istedi ve onu da dün vuruldum.Kızlar bugün ikinci kontrolüme gittim bebeğim gayet iyi durumdaymış çok şükür.7+3 Haftalık olmuş. Fakat daha önce kürtaj olduğum için kan sulandırıcı ve progestana devam edeceğim ( progestanı ağızdan içerken şimdi fitil olarak devam edeceğim .) Birde eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı aranızda?
Canım hastanedeki hemşireler suyu yudum yudum iç birden mideni dolduracak kadar içme demişlerdi bana bende öyle yapıyorum Artık, birde bulgur pilavı yoğurt falan da iyi geliyor.. hastanede bana hiç çorba sıvı şeyler vermediler hep katı.. bulantı ve kusma geçene kadar böyle beslenicemBugün haşladım biraz yedim bulantımı geçirdi gibi oldu,biraz su içince midem bulandı yine.Ağzımın tadı çok fena ya hiç düzelmiyorda sürekli acı.Ne yicem bilmyorm.
normalde ben de hergun 1 tane yapiyorum ama su ara kanamaya sebep oldugu icin 48 saattr bir yapiyorum.Neden kan sulandırıcı 48 saate canm biz günde 1 vuruyoruz
gozun aydin.Bende kontrolden döndüm simsi 6+2gorunuyor dedi doktor kalp atışı var ama senin duyabilecegin durumda değil henuz haftaya tekrar gel dedi.
Benim mideme taş gibi oturuyo. Zoraki 7 bardak falan içebiliyorum maalesef![]()
Canım hastanedeki hemşireler suyu yudum yudum iç birden mideni dolduracak kadar içme demişlerdi bana bende öyle yapıyorum Artık, birde bulgur pilavı yoğurt falan da iyi geliyor.. hastanede bana hiç çorba sıvı şeyler vermediler hep katı.. bulantı ve kusma geçene kadar böyle beslenicem![]()