• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar merhaba nasılsınz :) dün kalp atısımızı duyduk çok şükür ❤ Perşembe gunu bir daha kontrol amaçlı gitcem snra artk aydan aya kontrole gitcem. 6+5 olduk yani gec döllenme :) sizlerde ne var ne yok ?

dr progesteron hormonu icin kan testi yapti 10 cikti degerin dusuk bu haftada 40 olmasi lazimdi dedi ama kesenin icinde bebek görünüyor o yUzden bi hafta daha bekleyelim dedi. Gecen hafta carsamba 4+2 gelmisti. 9 gun sonra yani bugun ultrasona gore 5+1 cikti. Sata gore de 6+6yim. Hala umudum olmali ya sizce. Haplari 3 e cikardi

Günde iki tane kullanıyorum canım ablamda iki çocuğunda iğnelerden oldu son zamanlarda haftada bir düşürmüştü belki benimde öyle der şuan bişey demedi
Cnm sen proteston pruloton kullaniyonmu ve surekli yatiyormusun hemen hemen aynı şeyleri yaşadım diye soruyorum

Arkadaşlar bende aşırı derece de kasır ağrısı var hapşursam bile aşırı derece de bıçak batması gibi sizlerde de oluyor mu doktora gitmeli miyim

sevsinler minislerini :KK66:
6 hafta bitmeden zaten kalp atisi gorulmez. acele etmeyelim :KK66:

canim once kendini korkutmamalisin. bu sadece sana ve bebegine zarar verir.

ben de ilk 2 bebegimi 9 haftalikken kaybettim. sonra kan sulandirici igne, aspirin, progestan hap ile hamd olsun oglumu dogurdum :KK66: suan 4.5yasinda.
simdi de hic beklemedigim anda kesinlikle tipben olmaz dedikleri bebegim geldi :KK66: ara lekelenmeler yasadim ama suan kesildiler sukur. yine progestan hap, haftalik proluton depot igne ve 48 saatte bir kan sulandirici igne oluyorum, lekelenme hic olmazsa kan sulandirici her gun olacak yine... ama sakinim :KK66:
Neden kan sulandırıcı 48 saate canm biz günde 1 vuruyoruz

Arkadaşlar bende aşırı derece de kasır ağrısı var hapşursam bile aşırı derece de bıçak batması gibi sizlerde de oluyor mu doktora gitmeli miyim
Cnm dikkat et dinlen bol bol ben hapşırırken karnımı tutuyom daha az ağrı oluyor

Bende kontrolden döndüm simsi 6+2gorunuyor dedi doktor kalp atışı var ama senin duyabilecegin durumda değil henuz haftaya tekrar gel dedi.

Karından baktıysa zor duyulur canım.Benim dün 6+1de vajinadan baktı kalp sesini dinletti.Ekranda da görünüyordu zaten kalbinin atışı.O yüzden sıkıntı yapma,haftaya net bir şekilde duyarsın bebişinin kalp atışını .

Kızlar bugün ikinci kontrolüme gittim bebeğim gayet iyi durumdaymış çok şükür.7+3 Haftalık olmuş. Fakat daha önce kürtaj olduğum için kan sulandırıcı ve progestana devam edeceğim ( progestanı ağızdan içerken şimdi fitil olarak devam edeceğim .) Birde eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı aranızda?
Benim eşimle kan uyuşmazlığım var. Normalde 28.haftada korunma iğnesi vurulucaktım fakat geçen hafta kanamam olduğu için doktor bi iğne daha istedi ve onu da dün vuruldum.

Bugün haşladım biraz yedim bulantımı geçirdi gibi oldu,biraz su içince midem bulandı yine.Ağzımın tadı çok fena ya hiç düzelmiyorda sürekli acı.Ne yicem bilmyorm.
Canım hastanedeki hemşireler suyu yudum yudum iç birden mideni dolduracak kadar içme demişlerdi bana bende öyle yapıyorum Artık, birde bulgur pilavı yoğurt falan da iyi geliyor.. hastanede bana hiç çorba sıvı şeyler vermediler hep katı.. bulantı ve kusma geçene kadar böyle beslenicem:(

Neden kan sulandırıcı 48 saate canm biz günde 1 vuruyoruz
normalde ben de hergun 1 tane yapiyorum ama su ara kanamaya sebep oldugu icin 48 saattr bir yapiyorum.

Bende kontrolden döndüm simsi 6+2gorunuyor dedi doktor kalp atışı var ama senin duyabilecegin durumda değil henuz haftaya tekrar gel dedi.
gozun aydin.

Canım hastanedeki hemşireler suyu yudum yudum iç birden mideni dolduracak kadar içme demişlerdi bana bende öyle yapıyorum Artık, birde bulgur pilavı yoğurt falan da iyi geliyor.. hastanede bana hiç çorba sıvı şeyler vermediler hep katı.. bulantı ve kusma geçene kadar böyle beslenicem:KK43:

Yudum yudum da midemi bulandryor malesef.Ne yapcam blmyrm.Bende katı beslenmeye çalşym bari.

Back
X