Kullan cnm yararı var zararı yok ins sağlıkla gelsin bebislerDun kontrolümüz var. Bize de Progestan verdi doktor. Yan etkileri daha az olur diye de fitil olarak verdi. Dün ilk kez kullandım.
Tmm cnm ins normal düzen e girersin biran oncenormalde ben de hergun 1 tane yapiyorum ama su ara kanamaya sebep oldugu icin 48 saattr bir yapiyorum.
gozun aydin.
Ben yine fazla içiyomuşumBen 2 3 bardak zor içiyorum
Amin inşallah. Bi tek doktora şeyi sorucam; kutuyu mu bitirmeliyim yoksa 2 hafta kullanmam yeterli mi...Kullan cnm yararı var zararı yok ins sağlıkla gelsin bebisler
Ben yine fazla içiyomuşumsuyun ısısı beni çok etkiliyo. Sürahini kaloriferin üstüne koyarsan yavaş yavaş ılıyo, belki o içmeni kolaylaştırır. Ama bulamaç gibi oluyo insanın midesi bazen sıcak su bile kâr etmiyo. Keşke verebileceğim bi tavsiye olsa
Aynen karindan baktı banafa ekranda gösterdi.Karından baktıysa zor duyulur canım.Benim dün 6+1de vajinadan baktı kalp sesini dinletti.Ekranda da görünüyordu zaten kalbinin atışı.O yüzden sıkıntı yapma,haftaya net bir şekilde duyarsın bebişinin kalp atışını .
Teşekkürler canımgozun aydin.
Hayırlısı canım hakkında bir tane çocuğun var Allah ona sağlık versin o senin yanında çok şükürPsikolojik olarak hazır hissedemiycekmişim gibi geliyor canım ya inşallah sağol
Aynen canım nasipGeçen haftada kese var gibi demişti ama kaybolur belki demişti bu hafta bebekleri de gördük ama kalp atışları yok henüz bakalım kısmet nasibimizde ne varsa o olacak canım çok sağol
Cnm sen proteston pruloton kullaniyonmu ve surekli yatiyormusun hemen hemen aynı şeyleri yaşadım diye soruyorum
Cnm sen proteston pruloton kullaniyonmu ve surekli yatiyormusun hemen hemen aynı şeyleri yaşadım diye soruyorum
Kayıpların için geçmiş olsun canımKızlar merhaba ben kan testi yaptırdım keseyi de gördük inşallah Ağustos annesi olurum yalnız kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor çünkü bundan önceki iki gebeliğim sonucunda kalbi atmadığı için kürtaj oldum 3. De de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu yüzden hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum asprin ve ProGestan içiyorum bana dua edin ne olur bu sefer kalp sesini duyarım ve bebeğimi kucağıma alırım inşallah
amin insallah..Tmm cnm ins normal düzen e girersin biran once
İğne kullanıyor musun canımdr progesteron hormonu icin kan testi yapti 10 cikti degerin dusuk bu haftada 40 olmasi lazimdi dedi ama kesenin icinde bebek görünüyor o yUzden bi hafta daha bekleyelim dedi. Gecen hafta carsamba 4+2 gelmisti. 9 gun sonra yani bugun ultrasona gore 5+1 cikti. Sata gore de 6+6yim. Hala umudum olmali ya sizce. Haplari 3 e cikardi
İlk hamilelikte aniden kalkınca banada oluyordu hapşırınca öksüürünce internetten bakmıştım sakıncasu yok canım gebeliğin sağlıklı demekki ama yinede hareketlerine dikkat et öksürürken falan bacaklarını karnına çej ağrı olmaz kontrole gidince doktora sorarsın canım için rahat etmezse ağrın geçmez ise gidebilirsinArkadaşlar bende aşırı derece de kasır ağrısı var hapşursam bile aşırı derece de bıçak batması gibi sizlerde de oluyor mu doktora gitmeli miyim
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahBende kontrolden döndüm simsi 6+2gorunuyor dedi doktor kalp atışı var ama senin duyabilecegin durumda değil henuz haftaya tekrar gel dedi.
Son adet tarihinin başlangıcını girdi benim drumBugün kontrolüm vardı gittim çok şükür kalp atışlarını duyabildik. Sata göre 7+4 ultrasona göre 7+1 dedi. Kese rahim vs herşey çok normalmiş. Rabbime şükürler olsun şuan için herşey yolunda. Rabbim kalp atışını duymayı bekleyen herkese nasip etsin inşallah.
Buarada emin olmak için soruyorum cehaletimi mazur görün :)) son adet tarihi son gördüğümüz adetin ilk günü olarak mı hesaplanıyor yoksa son bitiş günü mü?
Cnm neden iğne sabah akşam kullaniyodun ben günde 1 iğne tsh için eutrox 50 mg bebe aspirini folik asit kullanıyorum ben kahvalti hazırlayıp yatıyorum hemen en kolayından yemek yapıp yatıyorum geçmişim çok iyi olmadığı için cnmProgesteron 200mg sabah akşam kullanıyorum çok şükür leke kanama olmadı, günde 1tane coraspin, sabah akşam iğne , günde 1 vitamin alıyorum.
Ya bu hafta bana sürekli yat demedi biraz iş biraz dinlen dedi ama ben evdw olduğum için sürekli çok az iş yapıp nerdeyse sürekli yatıyorum. Sen ne durumdasın sende hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım zor şeyler yaşamışsın 22 haftalık erken doğum belkide en zorudur psikolojinin anlıyorum ama ben kendimi herşeye hazırlıyorum ama ümitliyim Allah'tan verirse de alırsa da Rabbim en iyisini bilir ben kimseye söylemedim Allah korusun bebeklerimizi ama başkalarına laf anlatmak acılarımdan daha ağır geliyor bana o yüzden Rabbime bıraktım
İnşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza
Sen neler yapıyorsun
Teşekkürler canım aminGözün aydın canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?