2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biz dün kontrole gittik. Kalp atışlarını duyduk. Bebiş biraz geç döllenmiş tabi, 6+2ymiş daha. Bizde kan uyuşmazlığı var. Geçen hafta kanamam olduğu için iğne verdi doktor. Bir de fitil olarak progestan başladık. Fakat "kese biraz kasılmış. Önümüzdeki 2 hafta yürüme bile, hep yat, ilişki de yok. 2 hafta sonra herşey serbest" dedi. Galiba biraz kritik bi durumda bebiş ama doktorum sağolsun çok pozitif. O yüzden çok da moralim bozulmadı. Bolca yatıyorum. Bir sonraki kontrol ocak sonunda olucak kısmetse.

Ben 2 3 bardak zor içiyorum
Ben yine fazla içiyomuşum suyun ısısı beni çok etkiliyo. Sürahini kaloriferin üstüne koyarsan yavaş yavaş ılıyo, belki o içmeni kolaylaştırır. Ama bulamaç gibi oluyo insanın midesi bazen sıcak su bile kâr etmiyo. Keşke verebileceğim bi tavsiye olsa

Bebişler sağlıklı olsun da bu günleri de atlatırız inşallah canım

A
Aynen karindan baktı banafa ekranda gösterdi.

Geçen haftada kese var gibi demişti ama kaybolur belki demişti bu hafta bebekleri de gördük ama kalp atışları yok henüz bakalım kısmet nasibimizde ne varsa o olacak canım çok sağol
Aynen canım nasip
Benimde tek yumurta ikiziydi 6.haftada ikiz olduğunu anlamadılar 8.haftada kalp atışı için gittiğimizde hem ikiz olduğunu anlamıştık hemde kalplerini duymuştuk.
Ben tek yumurta olduğu için problemler yaşadım erken doğumla kaybettim maalesef.
İnşallah sende duyarsın Allah tamamına erdirir sağlıkla zamanında kucağına alırsın .

Cnm sen proteston pruloton kullaniyonmu ve surekli yatiyormusun hemen hemen aynı şeyleri yaşadım diye soruyorum
Cnm sen proteston pruloton kullaniyonmu ve surekli yatiyormusun hemen hemen aynı şeyleri yaşadım diye soruyorum

Progesteron 200mg sabah akşam kullanıyorum çok şükür leke kanama olmadı, günde 1tane coraspin, sabah akşam iğne , günde 1 vitamin alıyorum.
Ya bu hafta bana sürekli yat demedi biraz iş biraz dinlen dedi ama ben evdw olduğum için sürekli çok az iş yapıp nerdeyse sürekli yatıyorum. Sen ne durumdasın sende hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım zor şeyler yaşamışsın 22 haftalık erken doğum belkide en zorudur psikolojinin anlıyorum ama ben kendimi herşeye hazırlıyorum ama ümitliyim Allah'tan verirse de alırsa da Rabbim en iyisini bilir ben kimseye söylemedim Allah korusun bebeklerimizi ama başkalarına laf anlatmak acılarımdan daha ağır geliyor bana o yüzden Rabbime bıraktım
İnşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza
Sen neler yapıyorsun

Kayıpların için geçmiş olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İğneler ilaçlar inşallah işe yararda bebeğin beslenir.
Kaç haftalıksın canım

İğne kullanıyor musun canım

Arkadaşlar bende aşırı derece de kasır ağrısı var hapşursam bile aşırı derece de bıçak batması gibi sizlerde de oluyor mu doktora gitmeli miyim
İlk hamilelikte aniden kalkınca banada oluyordu hapşırınca öksüürünce internetten bakmıştım sakıncasu yok canım gebeliğin sağlıklı demekki ama yinede hareketlerine dikkat et öksürürken falan bacaklarını karnına çej ağrı olmaz kontrole gidince doktora sorarsın canım için rahat etmezse ağrın geçmez ise gidebilirsin

Bugün kontrolüm vardı gittim çok şükür kalp atışlarını duyabildik. Sata göre 7+4 ultrasona göre 7+1 dedi. Kese rahim vs herşey çok normalmiş. Rabbime şükürler olsun şuan için herşey yolunda. Rabbim kalp atışını duymayı bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

Buarada emin olmak için soruyorum cehaletimi mazur görün :)) son adet tarihi son gördüğümüz adetin ilk günü olarak mı hesaplanıyor yoksa son bitiş günü mü?

Son adet tarihinin başlangıcını girdi benim drum

Cnm neden iğne sabah akşam kullaniyodun ben günde 1 iğne tsh için eutrox 50 mg bebe aspirini folik asit kullanıyorum ben kahvalti hazırlayıp yatıyorum hemen en kolayından yemek yapıp yatıyorum geçmişim çok iyi olmadığı için cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…