2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçen haftada kese var gibi demişti ama kaybolur belki demişti bu hafta bebekleri de gördük ama kalp atışları yok henüz bakalım kısmet nasibimizde ne varsa o olacak canım çok sağol

Kızlar merhaba ben kan testi yaptırdım keseyi de gördük inşallah Ağustos annesi olurum yalnız kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor çünkü bundan önceki iki gebeliğim sonucunda kalbi atmadığı için kürtaj oldum 3. De de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu yüzden hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum asprin ve ProGestan içiyorum bana dua edin ne olur bu sefer kalp sesini duyarım ve bebeğimi kucağıma alırım inşallah

Günaydın kızlar, bebek gelişimi durmuş 5. haftada. kalp atışı yok. sanırım bir hafta daha beklicez. sonrası malum işte

Canm Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum. En kısa zamanda sağlıkla Rabbim yine nasip etsin

Amin canm çok saol. Ben Mayıs ve Ağustos aylarında kalp atışları durduğu için 2 kez kürtaj oldum. İnşAllah sağlıkla alırız kucağımıza. Tevekkül ediyorum bakalım hayırlısı artık.

Çok sevindim gözünaydın. Aynı şeyleri yaşamışız.maalesef ben de 2 bebeğimi kaybettim. 6 yaşında sağlıklı bir yavrum var onda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım lekelenme bile olmamıştı. Anlamıyorum bende 7. Haftadan sonra kalp atışları duruyordu. Pıhtılaşmam çok düşük çıktı. Bi çok doktor iğneye gerek yok dedi. Şuan iğne coraspin progestan kullanıyorum. Çok iyi anlıyorum seni. Birbirimize destek moral olucaz. İnşAllah Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.

Hayır canım evlenirken yapilan kan testi hariç hiç bir test ypilmadi. Benle aynı olursa kan grubu hiç bir şeye gerek yok dedi doktor. O test ne için
Bu testin amacı bebekle senin aranda kan alışverişi var mı yok mu diye bakılıyor benimki şükür negatif çıktı şuanlık ilerleyen zamanda sanırım tekrar yapılacak hamileligin kaçıncı haftasındasın

Evet sizde de kan uyuşmazlığı var doktorunuz zaten bilgi verir bu konuyla ilgili

bit de ev yapimi kefir

Günaydın kızlar, bebek gelişimi durmuş 5. haftada. kalp atışı yok. sanırım bir hafta daha beklicez. sonrası malum işte
cok uzuldum. allah sabir versin.

Geçen haftada kese var gibi demişti ama kaybolur belki demişti bu hafta bebekleri de gördük ama kalp atışları yok henüz bakalım kısmet nasibimizde ne varsa o olacak canım çok sağol
sevsinler minislerini
6 hafta bitmeden zaten kalp atisi gorulmez. acele etmeyelim

canim once kendini korkutmamalisin. bu sadece sana ve bebegine zarar verir.

ben de ilk 2 bebegimi 9 haftalikken kaybettim. sonra kan sulandirici igne, aspirin, progestan hap ile hamd olsun oglumu dogurdum suan 4.5yasinda.
simdi de hic beklemedigim anda kesinlikle tipben olmaz dedikleri bebegim geldi ara lekelenmeler yasadim ama suan kesildiler sukur. yine progestan hap, haftalik proluton depot igne ve 48 saatte bir kan sulandirici igne oluyorum, lekelenme hic olmazsa kan sulandirici her gun olacak yine... ama sakinim

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah her şey yolunda gider hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. İkinci gebeliğiniz mi sizin

İnşallah canım aynen benimde 4 yaşında bir bebeğim var ve hiç sorunsuz olmuştu inşallah bu iğneler ilaçlar işe yarar da kalp atışını duyarız Rabbim bizi sevindirir inş senin sat kaçtı canım

Evet haklısın; kefir mayası bulabilsem ve üşenmesem kefir de çok faydalı aslında.
ben migrostan danem di markasi sanirim, paket toz kefir mayasi aliyorum. onunla yapiyorum. yogurt mayalar gibi cok kolay oluyor.

Bu konuda sana hak veriyorum canım. Gerçekten bazen şükretmeyi unutuyoruz. Düşünüyorum eskisi gibi rahat değilim sıkıntılar var ama ya evladım olmasaydı?? bunu düşünmek bile binlerce şükretmeme sebep. Yeter ki evlatlarımız olsun rahatımız olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…