- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 38
Geçen haftada kese var gibi demişti ama kaybolur belki demişti bu hafta bebekleri de gördük ama kalp atışları yok henüz bakalım kısmet nasibimizde ne varsa o olacak canım çok sağolHayırlı olsun canım yeni mi öğrendin
İnşallah ikiside sıkıca tutunur sana sağlıkla alırsın kucağına , kendine dikkat et kanama olmaması iyi ilk haftalarda biri kaybolabilir diyorlar ama inşallah kaybolmaz canım.
Allah sağlık versin Gs boyutu galiba
Günaydın kızlar, bebek gelişimi durmuş 5. haftada. kalp atışı yok. sanırım bir hafta daha beklicez. sonrası malum işte
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin İnşAllah.Günaydın kızlar, bebek gelişimi durmuş 5. haftada. kalp atışı yok. sanırım bir hafta daha beklicez. sonrası malum işte
Günaydın kızlar, bebek gelişimi durmuş 5. haftada. kalp atışı yok. sanırım bir hafta daha beklicez. sonrası malum işte
Amin canm çok saol. Ben Mayıs ve Ağustos aylarında kalp atışları durduğu için 2 kez kürtaj oldum. İnşAllah sağlıkla alırız kucağımıza. Tevekkül ediyorum bakalım hayırlısı artık.Geçmiş olsun canım
Sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Progeston günde kaç tane verdi yat sürekli canım
Birde canım inşallah senin öyle değildir ama sağlıksız bebeği vücut dışarı çıkarmak ister inşallah sağlıklıdır canım Hayırlısıyla kucağına alırsın
Korkma Allah'a bırak biz ne yaparsak yapalım o düşeceksede tutunacaksada o olur sadece dikkat edelim.
Çok sevindim gözünaydın. Aynı şeyleri yaşamışız.maalesef ben de 2 bebeğimi kaybettim. 6 yaşında sağlıklı bir yavrum var onda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım lekelenme bile olmamıştı. Anlamıyorum bende 7. Haftadan sonra kalp atışları duruyordu. Pıhtılaşmam çok düşük çıktı. Bi çok doktor iğneye gerek yok dedi. Şuan iğne coraspin progestan kullanıyorum. Çok iyi anlıyorum seni. Birbirimize destek moral olucaz. İnşAllah Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.Kızlar merhaba ben kan testi yaptırdım keseyi de gördük inşallah Ağustos annesi olurum yalnız kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor çünkü bundan önceki iki gebeliğim sonucunda kalbi atmadığı için kürtaj oldum 3. De de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu yüzden hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum asprin ve ProGestan içiyorum bana dua edin ne olur bu sefer kalp sesini duyarım ve bebeğimi kucağıma alırım inşallah
Bu testin amacı bebekle senin aranda kan alışverişi var mı yok mu diye bakılıyor benimki şükür negatif çıktı şuanlık ilerleyen zamanda sanırım tekrar yapılacak hamileligin kaçıncı haftasındasınHayır canım evlenirken yapilan kan testi hariç hiç bir test ypilmadi. Benle aynı olursa kan grubu hiç bir şeye gerek yok dedi doktor. O test ne için
Evet sizde de kan uyuşmazlığı var doktorunuz zaten bilgi verir bu konuyla ilgiliHadi inşallahh pıt pıt atan kalbi duyarsın canım. Benim randevum tee 5 ocakta. Bir önceki randevum 19 Aralıktı. Resmen çociğimden haberim yok inşallah içeride büyüyordur :):)
Konu kan uyuşmazlığı mı? Ben negatifim eşim pozitif. Bizde de kan uyuşmazlığı olacak mı bebişimle acaba?
Canım sen bugün keseyi görmeye gidiyorsun değil mi?
Haberlerini bekliyorum.. Beni de etiketle bak unutma :)
bit de ev yapimi kefirGünaydınlar herkeseee
Henüz bende yorgunluk, mide bulantısı vs yok.
Aynı eskisi gibiyim.
Hamileliğimi öğrenir öğrenmez çok sağlam bi gribe yakalandım.
İlaç da kullanamıyoruz, hayli zorlandım iyileşmekte.
Bu nedenle artık ballı süt, limonlu su içerek ve haftada 2-3 kez bir diş sarımsak yiyerek bağışıklığımın sürekli olarak dinç kalmasını sağlamaya çalışıyorum.
cok uzuldum. allah sabir versin.Günaydın kızlar, bebek gelişimi durmuş 5. haftada. kalp atışı yok. sanırım bir hafta daha beklicez. sonrası malum işte
Evde yapmıyorum migrostan alıyorum canimEvde mi yapiyorsun canim? Aslinda cig badem yesek ayni sey olmaz mi?
sevsinler minisleriniGeçen haftada kese var gibi demişti ama kaybolur belki demişti bu hafta bebekleri de gördük ama kalp atışları yok henüz bakalım kısmet nasibimizde ne varsa o olacak canım çok sağol
canim once kendini korkutmamalisin. bu sadece sana ve bebegine zarar verir.Kızlar merhaba ben kan testi yaptırdım keseyi de gördük inşallah Ağustos annesi olurum yalnız kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor çünkü bundan önceki iki gebeliğim sonucunda kalbi atmadığı için kürtaj oldum 3. De de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu yüzden hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum asprin ve ProGestan içiyorum bana dua edin ne olur bu sefer kalp sesini duyarım ve bebeğimi kucağıma alırım inşallah
bit de ev yapimi kefir
cok uzuldum. allah sabir versin.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah her şey yolunda gider hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. İkinci gebeliğiniz mi sizinsevsinler minislerini
6 hafta bitmeden zaten kalp atisi gorulmez. acele etmeyelim
canim once kendini korkutmamalisin. bu sadece sana ve bebegine zarar verir.
ben de ilk 2 bebegimi 9 haftalikken kaybettim. sonra kan sulandirici igne, aspirin, progestan hap ile hamd olsun oglumu dogurdumsuan 4.5yasinda.
simdi de hic beklemedigim anda kesinlikle tipben olmaz dedikleri bebegim geldiara lekelenmeler yasadim ama suan kesildiler sukur. yine progestan hap, haftalik proluton depot igne ve 48 saatte bir kan sulandirici igne oluyorum, lekelenme hic olmazsa kan sulandirici her gun olacak yine... ama sakinim
İnşallah canım aynen benimde 4 yaşında bir bebeğim var ve hiç sorunsuz olmuştu inşallah bu iğneler ilaçlar işe yarar da kalp atışını duyarız Rabbim bizi sevindirir inş senin sat kaçtı canımCanm Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum. En kısa zamanda sağlıkla Rabbim yine nasip etsin
Amin canm çok saol. Ben Mayıs ve Ağustos aylarında kalp atışları durduğu için 2 kez kürtaj oldum. İnşAllah sağlıkla alırız kucağımıza. Tevekkül ediyorum bakalım hayırlısı artık.
Çok sevindim gözünaydın. Aynı şeyleri yaşamışız.maalesef ben de 2 bebeğimi kaybettim. 6 yaşında sağlıklı bir yavrum var onda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım lekelenme bile olmamıştı. Anlamıyorum bende 7. Haftadan sonra kalp atışları duruyordu. Pıhtılaşmam çok düşük çıktı. Bi çok doktor iğneye gerek yok dedi. Şuan iğne coraspin progestan kullanıyorum. Çok iyi anlıyorum seni. Birbirimize destek moral olucaz. İnşAllah Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
Ben maalesef 2019 annesi olamıycam bebeğimin kalbi atmadı kesem bozuldu dün kürtaj oldum
Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda rabbim yeni bir gebelik nasip eder sağlıkla kucağınıza alırsınız
Geçmiş olsun Allah size en kısa zamanda yeni bir gebelik nasip eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBen maalesef 2019 annesi olamıycam bebeğimin kalbi atmadı kesem bozuldu dün kürtaj oldum
amin insallah. kismet olursa ikinci bebegim olacak.Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah her şey yolunda gider hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. İkinci gebeliğiniz mi sizin
ben migrostan danem di markasi sanirim, paket toz kefir mayasi aliyorum. onunla yapiyorum. yogurt mayalar gibi cok kolay oluyor.Evet haklısın; kefir mayası bulabilsem ve üşenmesem kefir de çok faydalı aslında.
Bu konuda sana hak veriyorum canım. Gerçekten bazen şükretmeyi unutuyoruz. Düşünüyorum eskisi gibi rahat değilim sıkıntılar var ama ya evladım olmasaydı?? bunu düşünmek bile binlerce şükretmeme sebep. Yeter ki evlatlarımız olsun rahatımız olmasın..Canım atar yapmanı gerektirecek bir durum yok kimse ahkam kesmiyor burda kaldı ki hepimiz hemen hemen aynı durumdayız :) yaşadığımız sıkıntılar birbirinden çokta farklı değil. Demek istediğim şu ben ileriyi de düşündüğüm için söyledim. Bazı şeyleri tecrübe etmiş biri olarak. Anne Baba malesef her an yanımızda olacak diye birşey yok. Ben tamamen duygusal düşünerek yazdım. He bu dünyaya cocuk getirmek bencillikse o 1 taneyi bile yapmayacaksın o zaman bu söylediğine hak veririm. Ama tek çocuk hakikaten bencillik o çocuğa haksızlık.
Kaldı ki yani birazda abartıyoruz ya herşey artık çok daha kolay bizler şanslıyız Annelerimiz anneanne babaannelerimiz napsın? Böyle konuşarak hata ediyoruz herşeyden bu kadar sikayet edersek Allah onu bizden bir alır daha da vermez hasret bırakır.
Emin ol seni anlıyorum. Bende zaman zaman çok zorlanıyorum. Tabiki kolay bir süreç değil. Ama kötü niyetle yazmadım sana. Dediğim gibi tamamen duygusal yönünden bakarak yazılmış bişeydi. Canını sıktıysa görmezden gel en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?