- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 35
Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı Ayşe ÖnerHayırlı sabahlar kızlar bir kaç gündür gelemedim bir sürü şey olmuş. Hayırlı haber alanlara çok sevindim öncelikle.
Hasta olan arkadaşlara da acil şifalar diliyorum.
Benim bu ilk gebeliğim ve ikizlerim olacak inşallah. Ancak hiç birşey bilmiyorum. Okunacak kitap önerisi olan var mı?
Çok geçmiş olsun. İnsan üzülmeden edemiyor tabi ama hayırlısı böyleymiş demekki. Dün de bi arkadaş yazmıştı aynı şeyi ikinize de çok üzüldüm. Tez zamanda kucağınızı doldursun Allahım.Günaydın kızlar, bebek gelişimi durmuş 5. haftada. kalp atışı yok. sanırım bir hafta daha beklicez. sonrası malum işte
Günde iki tane kullanıyorum canım ablamda iki çocuğunda iğnelerden oldu son zamanlarda haftada bir düşürmüştü belki benimde öyle der şuan bişey demediNasıl iğneler zamanla azalır ben 32 haftaya kadar kullancam canm sana dr bişey demedimi bu konuda
Tavsiyeler için teşekkürlerHamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı Ayşe Öner
çok güzel bir bebek bakım kitabı içinde her şey var. emzirme doğum banyo gaz katı gıda çokta eğlenceli bir kitap
Mahallenin en mutlu bebeği harvey karp. Bebeklerimizin bize çok şey anlattığını sadece bizim anlayamadığımızı iddia eden ünlü bir çocuk doktoru. bu kitapta çok güzel
doğmamış çocuğun gizli yaşamı. Bu kitap ise çok güzel şeylerden bahsediyor. anne ile bebek arasındaki iletişimin anne karnında başladığından. eğer hamileyken bebeğimize şarkı söylersek doğduğunda bu şarkıyı tekrar söyleyince sakinleştiği tarzı şeylerden bahsediyor.
Bunlar benim ilk hamileliğimde okuduklarım. hepsi çok güzel ama bakım için eğer hiç bir şey bilmiyorum derseniz kesinlikle ilkini okuyun. ama hepsini tavsiye ederim.
Oscaparda pahalı demekki ben 10 kutu clexane ve iki kutu progestan iki kutu coraspin 70 tutmuştubende başka ilaçlarda vardı. 3 kutu oskopar, vitavin folik asit ve aspirin hepsine 45 TL ödedim. daha hesaplı gibi. ama bilmiyorum psikolojik mi clexane'ndan ilk gebeliğimde daha memnun kaldım. oscopar yakıyor gibi geldi. doktor farkı yok diyor ama.
Hayırlı olsun canım yeni mi öğrendinKızlar şimdi dr dan geldim 2 kese 2 bebekcrl bebeğin boyutu demi biri çok küçük dedi hatta kaybedebilirİz belki dedi kalp atışlarını ikisindede duymadık 5+6 haftalıkmış bir kese diğerini söylemedi iğne verdi bana da kanaman oldu mu dedi hayır dedim ama dün gece aşırı ağrım oldu dedim kese zorluyor dedi sizlerde yaşayan var mı böyle birşey
Geçmiş olsun canımÖncesinde kahve leke varmıydı? Alllah ın izniyle bir şey olmaz. Gidebiliyorsan en azından acile bir görün istersen. Benim kahve lekelenmeler başladı hafta başı,dün gece kırmızı kan geldi. Bu sabahta akıntılı kalın pıhtı gibi koyu kırmızı kan geldi. O kadar üzüldüm ki sabahı zor ettim Acile gittim alttan muayene etti kese duruyor çok şükür yolk sac ta oluşmuş ama düşük riskin var progestan kullan dedi. Bugün 5+1 im. Allah’a emanetler artık. Ben iğne de yapıyorum hergün.
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar bebişimin kalp atışını duydum.Çok mutluyum.
benim oğlum 2 yaşında tam hunilik olcamGünaydın güzel hamişler hayırlı Cuma’lar.
Bende uyurken güzel uyuyorum ama sonra 3-4 gibi bir uyanıyorum sürekli dönüyorum huzursuzlanıyorum adını koyamadığını bir rahatsızlık. Bende huzursuz bacak sendromu da var çok şükür o şuan çok aktif değil 7-8 Aydan sonra daha çok zorluyor.
Bende şöyle 9-10 haftalara geldiğimi bir görsem sağlıkla hayırlısıyla. Sonra 20-25 haftalara geleyim derim sonra 30-32 derken bir bakmışız kucaklarımızda bebişlerimiz üstünde ilk çocuklarımız kafamızda hunimiz
Geçmiş olsun canım neden olamayacakmışsınBen maalesef 2019 annesi olamıycam bebeğimin kalbi atmadı kesem bozuldu dün kürtaj oldum
çok üzüldüm gerçekten.Günaydın kızlar, bebek gelişimi durmuş 5. haftada. kalp atışı yok. sanırım bir hafta daha beklicez. sonrası malum işte
Allah hayırlısını nasip etsin canım inşallah gelişir sağlıkla kucağına alırsınGünaydın kızlar, bebek gelişimi durmuş 5. haftada. kalp atışı yok. sanırım bir hafta daha beklicez. sonrası malum işte
Psikolojik olarak hazır hissedemiycekmişim gibi geliyor canım ya inşallah sağolGeçmiş olsun canım neden olamayacakmışsın
Rabbimin izniyle olursun inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliğin olur inşallah
Rabbim yardımcın olsun
Allah hayırlısını sağlıklısını nasip eder tez zamanda inşallah canım
Merhaba, devlet hastanesinde kadın doğuma gidip yaptırabilirsin ben öyle yaptım. Özel hastanede pahalı diye yaptırmadım ben de kan testlerini.Selam arkadaslar, dun doktorum toxoplazma testi istedi. Saglik ocaginda yapilmiyormus, Ankarada nerde yaptirabilirim, yaptiran var mi? Üni hastaneleri yapar mi, cok pahali oldugunu duydum
Evet canim aynen karından duydum bir ay sonra cagirdi tekrarGözün aydın canım,inşAllah yolunda gider sağlıkla,hepimizin,karından ultrasonla mı duydun kalp atışını
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Duydum bugün inşallah herşey yolunda gider sağlıklı olur
Allah en doğru zamanda en sağlıklısını nasip etsin canım çok üzüldüm
Gece bende uyanıyorum ve yerimi beğenmiyorum resmen. Uykumu alamadığım için gün içinde uyukluyorum sürekli
Canım bir de light peyniri denesene bende onu yiyebiliyorum yağsız tuzsuz iyi geliyor
Bana yeni doğum yapan arkadaşlarım iki kitap verdi bir tanesi ayşe önerin hamilelik doğum kitabı diğeri de dr.kaan kocatepenin hafta hafta hamilelik kitabı. Ama şöyle söyleyebilirim iki kitabı da almasam youtube da izlesem de olurmuş. Ayşe hanımın anneetv diye ceyda düvenciyle kanalı var, kaan beyin de kendi kanalı var yine hafta hafta anlatıyorlar. Hatta kaan kocatepenin soru cevap videoları var onları da izliyorum iyi oluyor. Geçen burada bir arkadaş doğmamış çocuğun yaşamı diye bir kitap yazmıştı onu araştırdım bende çok güzelmiş bugun onu alacağım.
Günaydın kızlar, bebek gelişimi durmuş 5. haftada. kalp atışı yok. sanırım bir hafta daha beklicez. sonrası malum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?