2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı Ayşe Öner
çok güzel bir bebek bakım kitabı içinde her şey var. emzirme doğum banyo gaz katı gıda çokta eğlenceli bir kitap
Mahallenin en mutlu bebeği harvey karp. Bebeklerimizin bize çok şey anlattığını sadece bizim anlayamadığımızı iddia eden ünlü bir çocuk doktoru. bu kitapta çok güzel
doğmamış çocuğun gizli yaşamı. Bu kitap ise çok güzel şeylerden bahsediyor. anne ile bebek arasındaki iletişimin anne karnında başladığından. eğer hamileyken bebeğimize şarkı söylersek doğduğunda bu şarkıyı tekrar söyleyince sakinleştiği tarzı şeylerden bahsediyor.
Bunlar benim ilk hamileliğimde okuduklarım. hepsi çok güzel ama bakım için eğer hiç bir şey bilmiyorum derseniz kesinlikle ilkini okuyun. ama hepsini tavsiye ederim.

Selam arkadaslar, dun doktorum toxoplazma testi istedi. Saglik ocaginda yapilmiyormus, Ankarada nerde yaptirabilirim, yaptiran var mi? Üni hastaneleri yapar mi, cok pahali oldugunu duydum

Günaydın kızlar, bebek gelişimi durmuş 5. haftada. kalp atışı yok. sanırım bir hafta daha beklicez. sonrası malum işte
Çok geçmiş olsun. İnsan üzülmeden edemiyor tabi ama hayırlısı böyleymiş demekki. Dün de bi arkadaş yazmıştı aynı şeyi ikinize de çok üzüldüm. Tez zamanda kucağınızı doldursun Allahım.

Tavsiyeler için teşekkürler

Oscaparda pahalı demekki ben 10 kutu clexane ve iki kutu progestan iki kutu coraspin 70 tutmuştu
Clexane banada iyi geldi şimdi enoxa devam ediyorum clexane beni yakmıştı aslında oscapar sormamış eşim neyse yılbaşından sonra gelir inş

Hayırlı olsun canım yeni mi öğrendin
İnşallah ikiside sıkıca tutunur sana sağlıkla alırsın kucağına , kendine dikkat et kanama olmaması iyi ilk haftalarda biri kaybolabilir diyorlar ama inşallah kaybolmaz canım.
Allah sağlık versin Gs boyutu galiba

Geçmiş olsun canım
Sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Progeston günde kaç tane verdi yat sürekli canım
Birde canım inşallah senin öyle değildir ama sağlıksız bebeği vücut dışarı çıkarmak ister inşallah sağlıklıdır canım Hayırlısıyla kucağına alırsın
Korkma Allah'a bırak biz ne yaparsak yapalım o düşeceksede tutunacaksada o olur sadece dikkat edelim.

benim oğlum 2 yaşında tam hunilik olcam

Ben maalesef 2019 annesi olamıycam bebeğimin kalbi atmadı kesem bozuldu dün kürtaj oldum
Geçmiş olsun canım neden olamayacakmışsın
Rabbimin izniyle olursun inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliğin olur inşallah
Rabbim yardımcın olsun
Allah hayırlısını sağlıklısını nasip eder tez zamanda inşallah canım

Psikolojik olarak hazır hissedemiycekmişim gibi geliyor canım ya inşallah sağol

Selam arkadaslar, dun doktorum toxoplazma testi istedi. Saglik ocaginda yapilmiyormus, Ankarada nerde yaptirabilirim, yaptiran var mi? Üni hastaneleri yapar mi, cok pahali oldugunu duydum
Merhaba, devlet hastanesinde kadın doğuma gidip yaptırabilirsin ben öyle yaptım. Özel hastanede pahalı diye yaptırmadım ben de kan testlerini.

Anladım canım sağol, mutlaka denicem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…