Haşlanmış patates biraz iyi geliyor canım yiyebilirsen eğer. Bulantı varken ağzına bir şey sürmek imkansız oluyor gerçi ama bir öneride bulunayım dedim belki işe yarar sende de.Aynen canım bende zorla istemeden yiyorum,hiç iştahım yok.Allah yardımcımız olsun yeter ki bebişler sağlıklı olsun.
Canım ben çok unutkan oldum bu aralar hamilelik takviminden kastın neydi. Gün doğru telefona programda indirdim ordan bakıyorum sürekli canımHamilelik takvimine göre 5+2 falan olman gerekmiyor mu, eğer öyleyse çok normal, inşallah Bi dahaki gidişine duyarsın
Haşlanmış patates biraz iyi geliyor canım yiyebilirsen eğer. Bulantı varken ağzına bir şey sürmek imkansız oluyor gerçi ama bir öneride bulunayım dedim belki işe yarar sende de.
3 ay bitsin ohhh hersey mis olacak. uyku yeme icme gezme...İlginçmş şimdiden hormonlar gece uyanmalarına alıştırıyor bızı demek ki
Hayır canım evlenirken yapilan kan testi hariç hiç bir test ypilmadi. Benle aynı olursa kan grubu hiç bir şeye gerek yok dedi doktor. O test ne içinBirde indirekt coombast diye bir test yapıldı mı size
Yarın öğlen 1 buçukta randevum var kalp atışı için. Dualarınızı esirgemeyin olur mu.. İnşallah o minik kalbinin attığını duyarım ve umarım herşey olması gerektiği gibi yolundadır.
Hayır canım evlenirken yapilan kan testi hariç hiç bir test ypilmadi. Benle aynı olursa kan grubu hiç bir şeye gerek yok dedi doktor. O test ne için
Gittiğimde söyleyeyim o zaman. Annemle babamda da vardı ben annem gibi negatif olduğumdan sorun olmamış ama kardeşim pozitif olduğundan annem iğneler falan olmuş uyuşmazlık yüzünden. Kızz ayrıca ben seni arıyordum. Nasılsın ne alemlerdesin? Nasıl gidiyor?GurbuzKedi
Konu kan uyuşmazlığı mı? Ben negatifim eşim pozitif. Bizde de kan uyuşmazlığı olacak mı bebişimle acaba?
Anne negatif olduğu zaman baba pozitifse kan uyuşmazlığı otomatik olarak oluyor. İğne yapıyorlar zaten. Bizdede uyuşmazlık var. Doktor hemen söylediğim gün yaptırdı kanamam var diye. Normalde değişebiliyor yani zamanı ama bence sende gittiğinde hemen söyle
Geçmiş olsun Rabbim sağlıkla nasiep etsin.Amin çok teşekkür ederim şükür bir tane evladım var ama elinde olmuyor insanın üzülüyor
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun.günlerimiz yakın sizinle ben de bugün kese ve yolksac gördüm. Haftaya kalp atışına çağırdı hayırlısıyla duyarız inşAllah
Ben maalesef 2019 annesi olamıycam bebeğimin kalbi atmadı kesem bozuldu dün kürtaj oldum
Kızlar ya ben neden uyuyamıyorum... sağa dönüyorum rahatsız oluyorum. Sola dönüyorum rahatsız oluyorum . Sırtüstü yatıyorum rahatsız oluyorum. Nasıl yatacağımı bilemiyorum , bebekten önce hiç böyle olmazdı kafayı yastığa koyar koymaz uyurdum...
Ben peynir de yiyemiyorum canım malesef kokusu ağır geliyor banaMidemi bulandırıyor.
Hayırlı sabahlar kızlar bir kaç gündür gelemedim bir sürü şey olmuş. Hayırlı haber alanlara çok sevindim öncelikle.
Hasta olan arkadaşlara da acil şifalar diliyorum.
Benim bu ilk gebeliğim ve ikizlerim olacak inşallah. Ancak hiç birşey bilmiyorum. Okunacak kitap önerisi olan var mı?
Duydum bugün inşallah herşey yolunda gider sağlıklı olurİnşallah sende duyarsın canım bebişinin kalp atışını.
Canım uyuşmazlık eşinle oluyor bebeğinin kan grubu dogunca negatifse sıkıntı yok pozitif olursa diğer bebeklerin için sana bir asi vuruluyormus.Hadi inşallahh pıt pıt atan kalbi duyarsın canım. Benim randevum tee 5 ocakta. Bir önceki randevum 19 Aralıktı. Resmen çociğimden haberim yok inşallah içeride büyüyordur :):)
Konu kan uyuşmazlığı mı? Ben negatifim eşim pozitif. Bizde de kan uyuşmazlığı olacak mı bebişimle acaba?
Canım sen bugün keseyi görmeye gidiyorsun değil mi?
Haberlerini bekliyorum.. Beni de etiketle bak unutma :)
Gözün aydın canım,inşAllah yolunda gider sağlıkla,hepimizin,karından ultrasonla mı duydun kalp atışınıDuydum bugün inşallah herşey yolunda gider sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?