Biz de de kan uyuşmazlığı var ben negatif eşim pozitif. Eğer cocugmz negatif olursa ( anne ile ayni ise) sorun yokmuş ama pozitif olursa doğumdan sonra 1 iğne olmaliymsm.
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun.günlerimiz yakın sizinle ben de bugün kese ve yolksac gördüm. Haftaya kalp atışına çağırdı hayırlısıyla duyarız inşAllah
uyku sorunu genelimizde var sanirim. ya uyuyamiyorum ya da cok sık uyaniyorum. artan gebelik hormonlarinin etkisi diye okudum...
ayrica ben cok sinirli hale geldim, daha dogrusu tahammulum cok azaldi. cabuk parliyorum. oysa oyle degilim. onun icin de hormon degisiminden kaynakli yaziyor...
bir de oglum da hic aşermedim ben. ama bu kez cok fena..gece 1 de aklima dusuyor birsey, usenmeden pisirip yiyorum boyle giderse 20 kg alirim
Bende maddi manevi yıprananlardanım 14 ay cocuk sahibi olmak için
ikinci cocuğu yapmamak bencillik demişsin bana göre bu dünyaya cocuk getirmek bencillik böyle bi dünyaya sırf o duyguları tadabilmek için
hormonlarımız değiştiği için farkı zamanlarda farklı hislere bürüneniliriz gidip kayınvalideme böyle bişey demiyeceğim için burda paylaşıyorum benim hamileliğim seninkine göre cok ağır geçiyordur 3 gündür hiç birşey yemedim sen benim yerimde olsan belki sende böyle düşünürdün bilemezsin
Canım atar yapmanı gerektirecek bir durum yok kimse ahkam kesmiyor burda kaldı ki hepimiz hemen hemen aynı durumdayız :) yaşadığımız sıkıntılar birbirinden çokta farklı değil. Demek istediğim şu ben ileriyi de düşündüğüm için söyledim. Bazı şeyleri tecrübe etmiş biri olarak. Anne Baba malesef her an yanımızda olacak diye birşey yok. Ben tamamen duygusal düşünerek yazdım. He bu dünyaya cocuk getirmek bencillikse o 1 taneyi bile yapmayacaksın o zaman bu söylediğine hak veririm. Ama tek çocuk hakikaten bencillik o çocuğa haksızlık.
Kaldı ki yani birazda abartıyoruz ya herşey artık çok daha kolay bizler şanslıyız Annelerimiz anneanne babaannelerimiz napsın? Böyle konuşarak hata ediyoruz herşeyden bu kadar sikayet edersek Allah onu bizden bir alır daha da vermez hasret bırakır.
Emin ol seni anlıyorum. Bende zaman zaman çok zorlanıyorum. Tabiki kolay bir süreç değil. Ama kötü niyetle yazmadım sana. Dediğim gibi tamamen duygusal yönünden bakarak yazılmış bişeydi. Canını sıktıysa görmezden gel en iyisi.
uyku sorunu genelimizde var sanirim. ya uyuyamiyorum ya da cok sık uyaniyorum. artan gebelik hormonlarinin etkisi diye okudum...
ayrica ben cok sinirli hale geldim, daha dogrusu tahammulum cok azaldi. cabuk parliyorum. oysa oyle degilim. onun icin de hormon degisiminden kaynakli yaziyor...
bir de oglum da hic aşermedim ben. ama bu kez cok fena..gece 1 de aklima dusuyor birsey, usenmeden pisirip yiyorum boyle giderse 20 kg alirim
Uyku problemini bi ben yaşamıyorum sanırım gün içinde çok tempoluyum ondan mı bilmiyorum başımı koyar koymaz uyuyorum hatta uykuya aşeriyorum resmen bulduğum bütün boşluklarda uyuyorum. Mide bulantılarım başladı inşallah fazla sürmeden geçer hayat kalitemi çok etkiliyor ya
Uyku problemini bi ben yaşamıyorum sanırım gün içinde çok tempoluyum ondan mı bilmiyorum başımı koyar koymaz uyuyorum hatta uykuya aşeriyorum resmen bulduğum bütün boşluklarda uyuyorum. Mide bulantılarım başladı inşallah fazla sürmeden geçer hayat kalitemi çok etkiliyor ya
Çok kötü bir durum ama mecburen birseylr yememiz gerekiyor yoksa zayıf düşüp hasta olmaktan bebişlerin beslenememesınden korkuyorum o yüzden zorla da olsa yemeye çalışıyorum sonuçta biz iyi olcaz ki mınıklerde iyi olsun
Yarın öğlen 1 buçukta randevum var kalp atışı için. Dualarınızı esirgemeyin olur mu.. İnşallah o minik kalbinin attığını duyarım ve umarım herşey olması gerektiği gibi yolundadır.
Çok kötü bir durum ama mecburen birseylr yememiz gerekiyor yoksa zayıf düşüp hasta olmaktan bebişlerin beslenememesınden korkuyorum o yüzden zorla da olsa yemeye çalışıyorum sonuçta biz iyi olcaz ki mınıklerde iyi olsun
Yarın öğlen 1 buçukta randevum var kalp atışı için. Dualarınızı esirgemeyin olur mu.. İnşallah o minik kalbinin attığını duyarım ve umarım herşey olması gerektiği gibi yolundadır.