Teşekkür ederim denerim. Ama benim alerjim olduğu için sürekli yapşırıyorum her defasında yapmam imkansız gibi maleseffCanım hapşırırken öksürürken ayaklarını karnına çek başını öne doğru çek yatarkende otururkende böyle yap o zaman hiç ağrı olmuyor
Tşkler sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallahikinci gün çok azalmıştı aslında ama proluton yaptık yine de. Kahverengi akıntı gibi bişeydi. Tam adet gibi değildi.
Selam kızlar bugün ilk kontrole gittim bebek 5 gün onden gidiyor dedi doktor fakat kalp atışını duyamadik 10 dk uğraştan sonra duyuldu çok şükür tabi ben o 10 dk içinde 10 defa ölüp dirildim sanırım stres yapınca nefes alışverişim bozuldu ondan duyulmadi
Sağlıkla gelsin kavuşun inşallah :)Selam kızlar bugün ilk kontrole gittim bebek 5 gün onden gidiyor dedi doktor fakat kalp atışını duyamadik 10 dk uğraştan sonra duyuldu çok şükür tabi ben o 10 dk içinde 10 defa ölüp dirildim sanırım stres yapınca nefes alışverişim bozuldu ondan duyulmadi
Sata göre 7 haftalığım ultrasyonda ise 7+5 gözüküyorKaç haftalık hamilesin canım?
Ay amin inşallah hepimizinki sağlıkla gelsinSağlıkla gelsin kavuşun inşallah :)
Sata göre 7 haftalığım ultrasyonda ise 7+5 gözüküyor
Ay amin inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin
Haklısın birde biz 14 ay bekledik ama yinede ben rahatıma fazla düşkün bi insan olarak cok zOrlandım daha şimdiden ne yiyeceğimi bilmiyorum herşey de midem bulanıyo şunu yiyeyim diyorum oturuyorum bi lokma alıp yiyemiyorum aç kalıcada kötü oluyor off şuan bile açım bugn tek yediiğim sabah haşlanmıs patatesBen de ikinciyi yapmıycam diyorum bazen de herkes kucağına alınca unutursun yeniden istersin diyor bakalım ne olacak canım ama büyük konuşmayalım ya bu bebeklerimiz sağlıklı olsun da bir süre çekeceğiz artık napalım. Bizim bir tanıdığın çocuğu yok keşke benim de olsaydı da 9ay kussaydım dedi. Çok şanslıyız ki Allah çok aratmadan verdi. Ben de bu aralar bunalımlardayım bulantı kusmalardan ama bizimki de böyle geçiyor napalım.
Amin inşallah ben heyecan stres çok yaptım nefes alışveriş bozuldu o yüzden karnım çok oynadı Tam umudu kestim son an nefesimi tuttum patır patır duyuldu çok şükürAnladım canım.Bnde perşembe günü kalp atışını duymaya gidicem.İnşAllah bende duyarım .Allah ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah.
Şuan ayran-salatalık yapıyorum. Harika geldi
Ya bu mide bulantısı mAfetti beni 2 gündür yemek yiyemedm off ne zormuss bunu doğurabilirsem allah nasip ederse bidaha tövbeeee cocukk falann
Teşekkür ederim denerim. Ama benim alerjim olduğu için sürekli yapşırıyorum her defasında yapmam imkansız gibi maleseffbazen korkuyorum birşey olur diye[/
Bende ilk hamileliğime griple başlamıştım
Çok aşırı öksürüyordum hapşırıktan daha kötü yani ama yinede o zaman bişey olmamıştı senin bebeğinede olmaz Allah'ın izniyle inş
Gözün aydın canımSelam kızlar bugün ilk kontrole gittim bebek 5 gün onden gidiyor dedi doktor fakat kalp atışını duyamadik 10 dk uğraştan sonra duyuldu çok şükür tabi ben o 10 dk içinde 10 defa ölüp dirildim sanırım stres yapınca nefes alışverişim bozuldu ondan duyulmadi
Suan bende ona bakıyordum5 haftalik ve akşam üzeri sancı başladı insallah hayırdır.
Bu arada ben günde 3 progestan kullanıyorum pembe kahverengi değişen akıntılar oluyor. Başka böyle durum yasayan varmı iki hafta önce basladı 3 gün sonra 4 5 gün gelmedi ve ondan sonra hep geliyor artık düşük iğnesi oldum ama kesilmedi
Çok geçmiş olsun inşallah korktuğun değildir.Slm kizlar 1 haftadir sag kaburga altinda agrim var ozellikle yemekler sonra. Bide mide yanmasi var hamilelikten diyordum ama sanirim degil. Sirt agrim gogus agrim var. Safra kesesinden suphelenmeye basladim dr a gittim genel cerrahiye. Bikac kan tahlili istedi bi de ultrason. Ocagin sonuna gun verdiler ya. Ya safra kesesinde birsey varsa naparim nasil gecer hamilelik hic bir fikrim yok. Moralim cok bozuk gunlerdir ne yiyorum ne yatabiliyorum agrim gecmiyo
Amin inşallah saol canımMerhaba canım ya 2 gün geri olması hiç önemli değil bir kaç günden bişey olmaz yeterki sağlıkla büyümeye devam etsin.
İnşallah sağlıklı olur hayırlısı ile kucağına alırsın
kanamamin neden olduğu belli degildi doktor da bisey demedi. ama kalbinde beyninde gözünde bobreklerinde sıkıntılar vardı dogar doğmaz yogun bakima alindi ve kan değerleri hic normale dönmedi ve doktorlar kalbini görünce yasamaz anne karninda bile ölebilir aldiron dediler ben dogurdum gelecekse Allah tan gelsin dedim benim elimden olsun istemedim. 70. gun vefat etti eve hic getirmedik. hayırlısı böyleymişBebeginiz neden yasayamadi? Neden hamileliginiz zor gecti kanamanizmi vardi? Cok merak ettim cevaplarsaniz sevinirim
ikili taramam da kötü çıkmıştı bir de sonra ayrıntılı ultrasonda anladık hastane hastane doktor doktor gezdik tedavisi var mi diye aradık baya zor bi hamilelik gecirmistim. sonra tekrar hamile kaldım ancak karnımda kalbi durdu. sonra hamile kalmak icin cok uğraştık ancak bi türlü hamile kalmadım strestendi sanırım tüp bebek tedavisine başladık ve oğlum var aBebeginiz neden yasayamadi? Neden hamileliginiz zor gecti kanamanizmi vardi? Cok merak ettim cevaplarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?