• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende bir problem mi var acaba yaa öyle çok yoğun mide bulantılarım Yok sadece sabahları serviste hafif bulanıyor bir şeyler yiyince geçiyor. Yemediğimde daha çok bulantı oluyor. Gün içinde de ara ara ama öyle hayattan bezdirecek kadar olmadı :KK43: benim hormonlarda falan sıkıntı mı var bebek mi gelişmiyor acaba korktum şimdi :KK43:
nedense ben de öyle düşünmeye basladim 2 sabahtir kalkyrm bu sabah da bulanmadi diye acaba bisey mi var doktrmda da cumaya nasipse gitcem ama içim içimi yiyor. Ben de küçücük bisey bile yok sadece göğüslerim azicik dolgnlasti sanki ağrı yok ama.

Kızlar bulantısı olanlar tez zamanda normale dönerler inss.
Bende yok suan daha.
Bana da benimki anormal geliyor:D
Keseyi görmesem valla hamile olduğumu unutcam:D
O derece belirti yok..
Bizimki nrmal mi acep:)

Haklısın birde biz 14 ay bekledik ama yinede ben rahatıma fazla düşkün bi insan olarak cok zOrlandım daha şimdiden ne yiyeceğimi bilmiyorum herşey de midem bulanıyo şunu yiyeyim diyorum oturuyorum bi lokma alıp yiyemiyorum aç kalıcada kötü oluyor off şuan bile açım bugn tek yediiğim sabah haşlanmıs patates :KK43: ne hikmetse gece geçiyor bulantı bütün gün var
Canım ben de çok rahatıma düşkünüm aynıyız demek ki:) benim de midem bulandıkça sinirim bozuluyor gün boyu dünyanın en mutsuz insanı ben oluyorum sanki. Geçecek inşallah. Ben de dün sadece tost yedim. Bugün de kahvaltı yapmaya korkuyorum geri çıkarsa diye. Boğazım tahriş oldu zaten o da gıcık yapıyor. Ne zaman geçecek çok merak ediyorum.

selam arkadaşlar bugün doktora gittim sat ne zaman bilmiyorum. ama keseyi çok minicik olarak gördük. 4 hafta 6 günlük hamileyim. haftaya gel kese büyümüş mü bakalım dedi.
Hayırlı olsun tekrar canım. Bu arada profilinde mühendis Ankara'da yaşıyor yazıyordu bende mühendisim ve Ankara'da yaşıyorum:) hangi hastaneye gidiyorsun? ben medicak park a gidiyorum.

Hayırlı olsun tekrar canım. Bu arada profilinde mühendis Ankara'da yaşıyor yazıyordu bende mühendisim ve Ankara'da yaşıyorum:) hangi hastaneye gidiyorsun? ben medicak park a gidiyorum.
:) Ben ilk bebeğimi de doğurduğum doktora gidiyorum etimed'e. pazartesi günü başka bir doktora gitmiştim. kendi doktorumda randevu yoktu koşarak geri gittim. çok güveniyorum doktoruma

:) Ben ilk bebeğimi de doğurduğum doktora gidiyorum etimed'e. pazartesi günü başka bir doktora gitmiştim. kendi doktorumda randevu yoktu koşarak geri gittim. çok güveniyorum doktoruma
Anladım canım ben Ankara'ya taşınali 1.5yil oldu diger dogumlarimi yaptigim doktora gidemiyorum o yuzden

Günaydın kızlar, doktordan geliyorum 9+2 olmuşuz. Bebişim tam bir bebişe benziyor artık ve ultrasonda hareketlerini gördük oldukça hareketliydi kendi kendine dönüyor falan :KK45:çok değişik bir duygu.. :KK36: 3 hafta sonra ikili tarama testi için gideceğim tok karına yapılıyormuş

Sanırım çok erken :) bulantı için bazı insanların fazla bulantısı olmuyor diye duydum bir kaç arkadaştan umarım öyledir bizimkisi benimde ara ara fazla bulan tim oluyor çok hafif

Günaydın kızlar, doktordan geliyorum 9+2 olmuşuz. Bebişim tam bir bebişe benziyor artık ve ultrasonda hareketlerini gördük oldukça hareketliydi kendi kendine dönüyor falan :KK45:çok değişik bir duygu.. :KK36: 3 hafta sonra ikili tarama testi için gideceğim tok karına yapılıyormuş
Aramızda 4 gün var seninle canım :) bende yarın gideceğim :) cok heyecanliyim. Önceden bir kaybim oldugu icinde tedirginim..

Günaydın bende de aynı durum var hafif lekelenme seklinde oluyor bazen kahve bazen pembe gibi bende günde 2 progestan kullanıyorum bı gün oluyo 2.gun kesiliyor 3 ay önce kimyasal düşük yaşadım 5+1 de kese 10 mm di
Benimde devam ediyor hala bazen kırmızı bazen az bazen cok, sürekli uzanıyorm, iş yemek yapmıyorum, dün doktora gittim kanama için sebep söylemedi, ilaca ve istirahata devam dedi sağlıklıysa kalır eğer gidicekse gider zaten dedi, çok geçmiş olsun inşallah Allahın izniyle sağlıkla bize nasip eder bebeklerimizi kucağımıza almayı ..

Kizlar merhaba benim mide bulantilarinin yaninda bir de şu var. Yedigim yemegi sanki midem sindiremiyor mesela oglen yedigim yemegi 6 saat boyunca midem bulaniyo sonra cikariyorum. Böyle bi durum yasayan var mi aranızda

Hamilelerin geneli 6. haftada bulantılarının başladığını yazmış, 6. haftaya 1 gün kala benim de hafif hafif bulantılarım başladı.
Bundan sonrası 12.haftaya kadar parti zamanı galiba :KK70::eğlence:

Back
X