Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin. ben 6 aydan sonra alisveris yapanlardanimGünaydın kızlar; sizce bebek için alışveriş kaçıncı ayda yapılmaya başlanmalı?
oh masallah...Günaydın kızlar bugün bebişlerin kalp atışlarını duydum çok heyecanlandım duygulandım çok güzel birseymiş Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inş bebişlerin biri diğerinden 2 gün geriden geliyormuş ama önemli dglmiş o kadarcık fark olurmuş![]()
gunaydin.Günaydın Kızlar..
Ben oğlumda 6. Aydan sonra başlamıştım. Çok geçe bırakamamak lazım. Evet hediye çok geliyor fakat her hediye gelen giydirilecek gibi olmuyor maalesef yazlık kışlık 6 aylık 1 yaş getiren bile olmuştu. 3-4 hastane çıkışı almıştım. Kalanı hep 0-3 ay almıştım çünkü hemen büyüdü 15 gün sonra bile hastane çıkışları küçük geldi.
Çok sevindim gözünaydın. Allah bize de duymayı nasip etsin. Bir kaç zaman sonra Farkı kapatır. İkiz çok güzel bir duydu olmalı ya. Allah ikisinide sağlıkla kucaklamayı nasip etsin![]()
masallahhhKizlar nasilsiniz ben fındığımi gördüm 8 haftalık olmuşuz gayet sağlıklı dedi 1 ay sonraya gün verdi darisi sizlerin başına kizlar
Benim çok ağrıyor canım ben hep sütyenle yatanlardandım ama şimdi eve gelince çıkarıyorum gece üstüne yattığımdada inanılmaz acıyla uyanıyorum ama sebebini biliyorum ya çok şükürOh maşallah ne çok ikiz olmuşş bu ay. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşlar ya sizinde göğüs ağrınız oluyor mu? Benim göğüslerim çok ağrıyor bazen ağrısına dayanamıyorum. Benim iki göğsümde de 3 4 tane kist var birazda ondan sanırım. İnşallah 9 ay böyle devam etmez. Baya zorluyor beni.![]()
Ah o limona tuz döküp yemek ne lezzetliymiş. Ki normalde bol limonlu salata bile yiyemeyen ben...
Bulantıya iyi mi geliyor gerçekten şaşırdım yahuu nasıl yiyorsunuz okurken bile yüzüm buruştu :))
merhaba canım muhtemel doğum tarihlerimiz aynı .kısmet olursa inşallah.Kizlar nasilsiniz ben fındığımi gördüm 8 haftalık olmuşuz gayet sağlıklı dedi 1 ay sonraya gün verdi darisi sizlerin başına kizlar
İnşallah canımmmEvet canım sağolasın
İnternetten bu tür ürünler var alacakların seri üretim ürünler ise önceden belirleyebilirsiniz daha sonra gidip alırsın.
Önceden gez bak karar ver listenin yap sonra tak tak hepsini alırsın düşünmeye zaten hemen başlıyorsun inşallah güzel odalar yaparız bebişlerimize hayallerimiz gerçek olur inş.
cinsiyetini öğrendikten sonra başlanmalı çünkü alınacak o kadar çok oluyor ki her ay bir eksiğini alınca daha iyi oluyor
Hiç kilo aldınız mı acaba? Bende diklat etmeye çalışıyorum ama bakalımm kaç kilo ile tamamlıycamBenim çok ağrıyor canım ben hep sütyenle yatanlardandım ama şimdi eve gelince çıkarıyorum gece üstüne yattığımdada inanılmaz acıyla uyanıyorum ama sebebini biliyorum ya çok şükürbende birde bulantı değilde sürekli yeme ve doymama var deli olucam hep açım bu gidişle baya kilo alıcam sanırım
![]()
Valla sanırım aldım eşim popon çıktı diyor ve göbeğimde biraz çıktı ben çok zayıfım 52 kiloydum pek sıkıntı etmiyorum henüz ama böyle devam ederse sıkıntı olacak gibiHiç kilo aldınız mı acaba? Bende diklat etmeye çalışıyorum ama bakalımm kaç kilo ile tamamlıycam![]()
Benim bulantıma iyi geliyor canım.Önceden de sevdiğimden yiyorum.
Çok çok teşekkür ederim. Geçen bir iki bardak ayran içtiğimde farkı görmüştüm ama aklım beş karış havada olduğundan çok üstünde durmamıştım. Fakat senin de tavsiyenle eve ayran stoğu yapıcam :) çok sağol...Merhaba canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aynı sıkıntı bende de var. Gündüzleri aşırı mide bulantım ve iştahsızlığım oluyor doğru düzgün bişey yiyemiyorum. Ama gece iştahım açılıyor resmen. Buna mide bulantısı da eklenince bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. Hele iki gündür ipin ucunu baya kaçırdım. Bir dur demek lazım :) en güzeli acıktıkça, mide bulantısı oldukça salatalık soyup biraz tuz ekip yemek. Gerçekten iyi geliyor hem açlığa hem bulantıya. Birde ayranın icine salatalık rendeleyip biraz tuz ve kuru nane ekleyip tüketebilirsin. Hem masum hem gerçekten iyi gelen alternatifler mide bulantısına :)
Rica ederimAynen özellikle hapşurduğumde bi ağrı saplanıyor :) teşekkür ederim ♥
Yerken dudaklarım uyuşuyoBulantıya iyi mi geliyor gerçekten şaşırdım yahuu nasıl yiyorsunuz okurken bile yüzüm buruştu :))
Sevmeye bile yediriyo kendini baksanaBen normalde de çok severdim ,hamileyken de iyi geldi mideme.
Ben aleo vera bitkisinin jelini sürüyorum günde bir kere inşallah iyi gelir benimkiler çok belirgin ve kırmızı malesef kiÖzel bişey yapmıyorum. Her zaman yaptığım gibi yüzümü temizlemeden ve nemlendirici sürmeden yatmam. Aynen devam.