• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm herkese bebeğim 2 gün geriden geliyor sanırım ultrasona göre bu sorun mu acaba bilen var mi

Valla sanırım aldım eşim popon çıktı diyor ve göbeğimde biraz çıktı ben çok zayıfım 52 kiloydum pek sıkıntı etmiyorum henüz ama böyle devam ederse sıkıntı olacak gibi :-)ben ilk gebeliğimde 16 kilo almıştım ama iştahım varmıydı hiç hatırlamıyorum 9 yıl geçti üstünden inş çok almayız canım dikkat etmek lazım tabi
Ay keşke bende sizin kadar zayıf olsaydım

merhaba canım muhtemel doğum tarihlerimiz aynı .kısmet olursa inşallah.
benimde kontrolüm yarın .herdefasında heyecanlanıyorum birşey oldumu diye endişeleniyorum sanırım bunu her anne adayı yaşıyor .inşallah bende güzel haberlerle dönerim

Inşallah canım ben 10 kasım diye tahmin ettim satımı ama 3 kasım cıktı

Evet siz de mi :)

Bu arada 5. haftada hala kasıklarda sancı hissetmek normal mi sizce?

Evet canım bende trabzonluyum nikinde 61 görünce tahmin ettim

Son düzenleme:
Bende kilo almaktan korkuyorum çok kilo alıyorum ilk bebeğinde 30 ikinci bebeğinde 27 üçüncüde 25 kilo aldim bakalım bunda kaç kilo alacağım

Benim ilk hamileliğim o yüzden tahmin edemiyorum kaç kilo alırım ☺️
Bu arada kasık ağrısı benimde oluyor. Özellikle hapşırınca baya sancı giriyor 5 10 saniye kadar.

merhaba arkadaşlar,
Ocak 2017 doğumlu bir oğlum var. Ben şuan muhtemelen 5 haftalık hamileyim pazartesi günü kan testi yaptırdım. 3350 çıktı. spiral ile korunuyordum. doktor spirali yada gebelik kesesini göremedim dedi. yarın tekrar kontrole gideceğim. ne düşüneceğimi şaşırdım. çok kafam karışık. oğlum çok küçük nasıl yapacağım hala oğlumun çok bakıma ihtiyacı var. nasıl uyutacağım ikisini birlikte keşke spirale güvenmeseydim. oğluma haksızlık oldu. ben hazır değilim hiç bir şeye. tekrar o zor günler için kendimi hazır hissetmiyorum.
Aralari 2.5 yaş olacak bence çok iyi arkadaş gibi olurlar evet senin için biraz zor olacak ama iyiki olmuş dersin. Oğluna da hiç haksızlık olmaz bence öyle düşünme. Benim arasi 5 yaş keşke daha az olsaydı ama hayırlısı böyleymis diyorum. 5 haftalikken kese görülebiliyor aslında neden göremedi ki dr acaba

Selam Kızlar ben de Bugün doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim keseyi gördük çok şükür yalnız bir sorum var bu ultrason kağıdında bi GS diye bir değer var bu keseyle ilgili sanırım birde d diye bi değer var bunu anlayamadım bilen var mı

@greyfurt_ canım ne yaptın nasıl oldun? Ben de bugün serum aldım hiçbir işe yaramadı doktor da yatış yapalım istersen dedi ben istemedim şimdilik:(

Günaydın kızlar bugün bebişlerin kalp atışlarını duydum çok heyecanlandım duygulandım çok güzel birseymiş Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inş bebişlerin biri diğerinden 2 gün geriden geliyormuş ama önemli dglmiş o kadarcık fark olurmuş :emir_bebek:
Oh çok sevindim. Benim kuşlar arasında da fark var. Merak etme :nazar:

Kızlar merhaba. pazar günü peçeteye sildiğim de kanamam olduğunu fark ettim. hemen doktorumu aradım beni hastaneye yönlendirdi. baktılar kesem duruyordu iğne yaptılar. dünde hemen sabahtan doktoruma gittik kalp atışını duyduk :) doktorum iyi dedi şükür ama çok dikket etmen gerek dinlen dedi . hap verdi progestan 100 mg günde 3 tane kullanıyorum. rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. çok korktum bir şey olcak diye .
Oh çok güzel. Çok dikkat et bundan sonra. Bol bol dinlen

Maşallah ikiz anneleri geneli doğal yolla sanki...
Benim doğal yolla biz de şaşkınız :anne::anne:

Slm kizlar 1 haftadir sag kaburga altinda agrim var ozellikle yemekler sonra. Bide mide yanmasi var hamilelikten diyordum ama sanirim degil. Sirt agrim gogus agrim var. Safra kesesinden suphelenmeye basladim dr a gittim genel cerrahiye. Bikac kan tahlili istedi bi de ultrason. Ocagin sonuna gun verdiler ya. Ya safra kesesinde birsey varsa naparim nasil gecer hamilelik hic bir fikrim yok. Moralim cok bozuk gunlerdir ne yiyorum ne yatabiliyorum agrim gecmiyo

Back
X