Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenmedir gelişim geriliği değildir bence canım benim de 2 gün fark varSlm herkese bebeğim 2 gün geriden geliyor sanırım ultrasona göre bu sorun mu acaba bilen var mi
Ay keşke bende sizin kadar zayıf olsaydımValla sanırım aldım eşim popon çıktı diyor ve göbeğimde biraz çıktı ben çok zayıfım 52 kiloydum pek sıkıntı etmiyorum henüz ama böyle devam ederse sıkıntı olacak gibiben ilk gebeliğimde 16 kilo almıştım ama iştahım varmıydı hiç hatırlamıyorum 9 yıl geçti üstünden inş çok almayız canım dikkat etmek lazım tabi
Dimi takılacak bişey değil yaniGeç döllenmedirgelişim geriliği değildir bence canım benim de 2 gün fark var
merhaba canım muhtemel doğum tarihlerimiz aynı .kısmet olursa inşallah.
benimde kontrolüm yarın .herdefasında heyecanlanıyorum birşey oldumu diye endişeleniyorum sanırım bunu her anne adayı yaşıyor .inşallah bende güzel haberlerle dönerim
Evet siz de mi :)
Bu arada 5. haftada hala kasıklarda sancı hissetmek normal mi sizce?
Suan bende ona bakıyordumEvet siz de mi :)
Bu arada 5. haftada hala kasıklarda sancı hissetmek normal mi sizce?
Aralari 2.5 yaş olacak bence çok iyi arkadaş gibi olurlar evet senin için biraz zor olacak ama iyiki olmuş dersin. Oğluna da hiç haksızlık olmaz bence öyle düşünme. Benim arasi 5 yaş keşke daha az olsaydı ama hayırlısı böyleymis diyorum. 5 haftalikken kese görülebiliyor aslında neden göremedi ki dr acabamerhaba arkadaşlar,
Ocak 2017 doğumlu bir oğlum var. Ben şuan muhtemelen 5 haftalık hamileyim pazartesi günü kan testi yaptırdım. 3350 çıktı. spiral ile korunuyordum. doktor spirali yada gebelik kesesini göremedim dedi. yarın tekrar kontrole gideceğim. ne düşüneceğimi şaşırdım. çok kafam karışık. oğlum çok küçük nasıl yapacağım hala oğlumun çok bakıma ihtiyacı var. nasıl uyutacağım ikisini birlikte keşke spirale güvenmeseydim. oğluma haksızlık oldu. ben hazır değilim hiç bir şeye. tekrar o zor günler için kendimi hazır hissetmiyorum.
Oh çok sevindim. Benim kuşlar arasında da fark var. Merak etmeGünaydın kızlar bugün bebişlerin kalp atışlarını duydum çok heyecanlandım duygulandım çok güzel birseymiş Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inş bebişlerin biri diğerinden 2 gün geriden geliyormuş ama önemli dglmiş o kadarcık fark olurmuş![]()
Oh çok güzel. Çok dikkat et bundan sonra. Bol bol dinlenKızlar merhaba. pazar günü peçeteye sildiğim de kanamam olduğunu fark ettim. hemen doktorumu aradım beni hastaneye yönlendirdi. baktılar kesem duruyordu iğne yaptılar. dünde hemen sabahtan doktoruma gittik kalp atışını duyduk :) doktorum iyi dedi şükür ama çok dikket etmen gerek dinlen dedi . hap verdi progestan 100 mg günde 3 tane kullanıyorum. rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. çok korktum bir şey olcak diye .
Benim doğal yolla biz de şaşkınızMaşallah ikiz anneleri geneli doğal yolla sanki...
insallah gerek kalmaz yatisa vs...@greyfurt_ canım ne yaptın nasıl oldun? Ben de bugün serum aldım hiçbir işe yaramadı doktor da yatış yapalım istersen dedi ben istemedim şimdilik![]()
Geçmiş olsun. Çok zor diğül mi.@greyfurt_ canım ne yaptın nasıl oldun? Ben de bugün serum aldım hiçbir işe yaramadı doktor da yatış yapalım istersen dedi ben istemedim şimdilik![]()
Bana 6 hafta sonra dediIlk 2 hafta da gittik.bu sefer 3 hafta sonrasına gün verdi.
Ben femera tedavisi gördüm benimkiler tedaviyle olduMaşallah ikiz anneleri geneli doğal yolla sanki...
Şuan ayran-salatalık yapıyorum. Harika geldiRica ederim canımhepimiz bir umut çare arıyoruz işte bende mutlaka limon yemeyi denicem :)
Çok geçmiş olsun canm. Yatışı gerektirecek bir durum olmaz inşAllah. Allah şifa versin@greyfurt_ canım ne yaptın nasıl oldun? Ben de bugün serum aldım hiçbir işe yaramadı doktor da yatış yapalım istersen dedi ben istemedim şimdilik![]()