• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözünüz aydın canım bana da belki dedi ama sonradan yok olabilir de dedi sana kesin ikiz mi dedi kese foton varsa yükler misin

çok sağol canım. Kesin iki tane var biri 9 biri 6 mm şu an. Su içmiyorsun galibasuyu arttır bir an önce dedi. Fotosunu becerebilirsem atarım tatlım.

Süper olmuş ikizdaş olduk

yaaaa :KK200: Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok güzel bir ikiz daha geliyor hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş :halay:

çok teşekkür ediyorum :KK23:

Maşallah allah nazardan saklasın çok ikiz var...

allah razı olsun canım

Selam kızlar ben de aranıza geldim. 5. haftadayım. Dün kese için dr.a gittim ve ikizlerim olacağını öğrendim :)
Cok sevindim masallah. Normal mi tüp bebek mi ikiz duyunca çok mutlu oluyrm sağlıcakla kucağına alrsn inşallah. Eşim tarafnda çok ikiz var Hep hayal edyrdk;)

İ

İnşallah... beklemek zor oluyor sadece. Bende cumartesiyi bekliyorum.bir de bu kez midem bulanmıyor ona takildim.allah büyük bakalım

Bende de olmuyor bazen ama çok erken belkide bulantı için içimizi ferah tevekkülle bekleyelim
Kızlar sağlıkla gelsin bebişlerimiz.benimde yok bulantı vb. Benim gerçi hiçbirinde olmadi.bende tedirgin olmuştum.ama sağlıkla geldiler.her gebelikte bir olmayabilir.iyi düşünelim iyi olsun

Kızlar sağlıkla gelsin bebişlerimiz.benimde yok bulantı vb. Benim gerçi hiçbirinde olmadi.bende tedirgin olmuştum.ama sağlıkla geldiler.her gebelikte bir olmayabilir.iyi düşünelim iyi olsun
İnşallah canım midem bulanınca seviniyorum artık bulansa dert bulanmasa dert çokta irdeliyoruz herşeyi biraz rht olsak aslında herşey olacağına varıyor

Günaydın kızlar; sizce bebek için alışveriş kaçıncı ayda yapılmaya başlanmalı?

İnsan hemen almak istiyor ama bence 8.ay olabilir hiç tecrübem yok alışveriş bile yapamadım bebeklerime, kayınvalidem ördüğü battaniyeleri yarıda bıraktı annem iki tane polor almıştı ikizlerime onlara baktıkça ağlıyorum bence son aya kadar beklenmeli zaten bir hastane çıkışı zıbın falan o tür şeyler alınır doğımdan sonra bol bol bebişine göre şeyler alırsın alırız inş. Herkes yardımcı oluyor zaten son ay hem kendine hem bebeğin beşiği dolabı hemen alınır. Zaten bir sürü hediyeler geliyor.

İnsan hemen almak istiyor ama bence 8.ay olabilir hiç tecrübem yok alışveriş bile yapamadım bebeklerime, kayınvalidem ördüğü battaniyeleri yarıda bıraktı annem iki tane polor almıştı ikizlerime onlara baktıkça ağlıyorum bence son aya kadar beklenmeli zaten bir hastane çıkışı zıbın falan o tür şeyler alınır doğımdan sonra bol bol bebişine göre şeyler alırsın alırız inş. Herkes yardımcı oluyor zaten son ay hem kendine hem bebeğin beşiği dolabı hemen alınır. Zaten bir sürü hediyeler geliyor.
Canım senin kaybın mı vardı? Çok üzgünüm.

Aynen canım ben de erken alıp sonra allah korusun üzülmek istemiyorum. Son aya da bırakmak istemiyorum aslında karnımız burnumuzda uğraşmak zor olur gibi geliyor . 7.aya kadar beklesem daha mı iyi diye düşünüyorum hem o zamana kadar birikim de yapar nakit alırım her şeyi. Hediye çok gelecek dediğin gibi kıyafet filan değil de en çok kullanılacak bebek malzemeleri, odası, yatağı beşiği, bebek arabası vs.düşündüm işte.

Günaydın kızlar bugün bebişlerin kalp atışlarını duydum çok heyecanlandım duygulandım çok güzel birseymiş Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inş bebişlerin biri diğerinden 2 gün geriden geliyormuş ama önemli dglmiş o kadarcık fark olurmuş :emir_bebek:

Günaydın Kızlar..

Ben oğlumda 6. Aydan sonra başlamıştım. Çok geçe bırakamamak lazım. Evet hediye çok geliyor fakat her hediye gelen giydirilecek gibi olmuyor maalesef yazlık kışlık 6 aylık 1 yaş getiren bile olmuştu. 3-4 hastane çıkışı almıştım. Kalanı hep 0-3 ay almıştım çünkü hemen büyüdü 15 gün sonra bile hastane çıkışları küçük geldi.

Günaydın kızlar bugün bebişlerin kalp atışlarını duydum çok heyecanlandım duygulandım çok güzel birseymiş Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inş bebişlerin biri diğerinden 2 gün geriden geliyormuş ama önemli dglmiş o kadarcık fark olurmuş :emir_bebek:
Çok sevindim gözünaydın. Allah bize de duymayı nasip etsin. Bir kaç zaman sonra Farkı kapatır. İkiz çok güzel bir duydu olmalı ya. Allah ikisinide sağlıkla kucaklamayı nasip etsin:dua::dua:

Günaydın Kızlar..

Ben oğlumda 6. Aydan sonra başlamıştım. Çok geçe bırakamamak lazım. Evet hediye çok geliyor fakat her hediye gelen giydirilecek gibi olmuyor maalesef yazlık kışlık 6 aylık 1 yaş getiren bile olmuştu. 3-4 hastane çıkışı almıştım. Kalanı hep 0-3 ay almıştım çünkü hemen büyüdü 15 gün sonra bile hastane çıkışları küçük geldi.

Çok sevindim gözünaydın. Allah bize de duymayı nasip etsin. Bir kaç zaman sonra Farkı kapatır. İkiz çok güzel bir duydu olmalı ya. Allah ikisinide sağlıkla kucaklamayı nasip etsin:dua::dua:
Amin cnm inş sizde duyarsınız mınık kalbını bebişin

Canım senin kaybın mı vardı? Çok üzgünüm.

Aynen canım ben de erken alıp sonra allah korusun üzülmek istemiyorum. Son aya da bırakmak istemiyorum aslında karnımız burnumuzda uğraşmak zor olur gibi geliyor . 7.aya kadar beklesem daha mı iyi diye düşünüyorum hem o zamana kadar birikim de yapar nakit alırım her şeyi. Hediye çok gelecek dediğin gibi kıyafet filan değil de en çok kullanılacak bebek malzemeleri, odası, yatağı beşiği, bebek arabası vs.düşündüm işte.
Evet canım sağolasın
İnternetten bu tür ürünler var alacakların seri üretim ürünler ise önceden belirleyebilirsiniz daha sonra gidip alırsın.
Önceden gez bak karar ver listenin yap sonra tak tak hepsini alırsın düşünmeye zaten hemen başlıyorsun inşallah güzel odalar yaparız bebişlerimize hayallerimiz gerçek olur inş.

Back
X