• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım şuan takılan serumlar 2 buçuk saat falan sürdü sanırım ama dün acilde takılan 1 saate yakındı bence rahatlama sağlar sende git bence eziyet etme kendine canım
Tamam canım çok teşekkürler belki giderim bakalım yarın olsun da

slm ağustos annesi olamıcam maalesef.
Gebeliğim dün sonlandırıldı çünkü boş gebelikti.Allah çocuklarıma can sağlığı versin Sizide sağlıkla bebeklerinize kavuştursun inşallah.
gecmis olsun... allah yabrularinizi size bagislasin.

Gebeliğim dün sonlandırıldı çünkü boş gebelikti.Allah çocuklarıma can sağlığı versin Sizide sağlıkla bebeklerinize kavuştursun inşallah.
Çok geçmiş olsun. Allah diğer yavrularınıza sağlık versin inşallah.

Çok geçmiş olsun cnm üzüldüm :KK43:
sağol canım evet üzücü bir durum ama hayırlısı böylemiş.çok şükür iki evladım var Allah onlara can sağlığı versin birde evlat bekleyen ve hamile olanları sağlıcakla yavrularına kavuştursun.
gecmis olsun... allah yabrularinizi size bagislasini .
sağol canım Amin Allah cümlemizinki bağışlasın.

Zo bir dönem insallah evlatlarinla en kisa sürede atlatirsin. Rabbim size saglik versin isterseniz elbet bir evladiniz daha olur .insallah ben dahil tüm hamileler saglicakla kucagimiza aliriz

Adet olmam gerekenden bir gün sonra 53 iki gün sonra ölçtürdüğümdede 107 çıktı ama ama böyle düşük hgcyle başlayan neredeyse hiç yok diye bu kadar endişeleniyorum

Canim bende adet olmam gereken gunde olcturdum 65 cikti..su anki ruh halini cok iyi anliyorum hic tasalanma..107 ye de cikmis gayet iyi yukselmis..tekrar betana baktir yine 2 katina cikmis olacak hic merak etme..ben beta 65 çıktıktan 1 gun sonra 88 cikti 2 gun sonra 163 2 gun sonra 330 cikti daha da baktirmadim..nasip olursa carsambada randevum var.

Çok geçmiş olsun. Allah yavrularınıza hayırlı ömürler versin. Zor bir süreç insan alıştırıyor kendini. Ama zamanla buna da alışılıyor maalesef. İstiyorsanız Allah tez zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin.

Merhaba arkdaslar
Bende yeni ogrendim hamile oldugumu. 4+2 deyim allah nasip ederse carsamba gunu keseyi gormeye gidecegim. Herkese sevgiler insallah saglikla kucagimiza aliriz.
1.5 yil ugrastik olmadi. Kasimda asilama yaptik tutmadi. Ocakta izne ayrilip tup bebege baslama karari almisken aralikta rabbim yuzumuze bakti hamd olsun
Hoşgeldiniz hayırlı olsun.

Merhaba arkadaşlar bende 5+4 günlük hamileyim, bu hafta içi kese için ultrosana gitmeyi düşünüyorum, inşallah Ağustos annesi oluruz, 3. Hamileliğim oğlum 8 yaşında , bu ise sürpriz bir gebelik oldu
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz..

Canim bende adet olmam gereken gunde olcturdum 65 cikti..su anki ruh halini cok iyi anliyorum hic tasalanma..107 ye de cikmis gayet iyi yukselmis..tekrar betana baktir yine 2 katina cikmis olacak hic merak etme..ben beta 65 çıktıktan 1 gun sonra 88 cikti 2 gun sonra 163 2 gun sonra 330 cikti daha da baktirmadim..nasip olursa carsambada randevum var.
neden bu kadar çok kan veriyorsunuz pozitif çıkmış hamilesiniz

Çok geçmiş olsun Allah evlatlariniza sağlık versin

neden bu kadar çok kan veriyorsunuz pozitif çıkmış hamilesiniz

Ilk beta dusuk cikinca doktor biraz korkuttu bi de ogrendigim ilk gunlerde lekelenmem oluyordu o yuzden doktor dis gebelikten suphelendi.1 bucuk gun sonra 88 cikti ve yeterli bulmadi 2 gun sonra tekrarlamak gerekiyr dedi 2 gun sonra 2 katina cikmisti..en sonuncu tahlilide ben takıntim yüznden yaptirdim :/ doktor korkutmasaydi digerlerine hic gerek duymayacaktim.hatta hastaneye yatisini yapalim bile demisti

Ilk beta dusuk cikinca doktor biraz korkuttu bi de ogrendigim ilk gunlerde lekelenmem oluyordu o yuzden doktor dis gebelikten suphelendi.1 bucuk gun sonra 88 cikti ve yeterli bulmadi 2 gun sonra tekrarlamak gerekiyr dedi 2 gun sonra 2 katina cikmisti..en sonuncu tahlilide ben takıntim yüznden yaptirdim :/ doktor korkutmasaydi digerlerine hic gerek duymayacaktim.hatta hastaneye yatisini yapalim bile demisti
doktorlar hep en kötüsünü düşünüyor inşallah keseyi görünce rahat edersiniz

Back
X