• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ilk beta dusuk cikinca doktor biraz korkuttu bi de ogrendigim ilk gunlerde lekelenmem oluyordu o yuzden doktor dis gebelikten suphelendi.1 bucuk gun sonra 88 cikti ve yeterli bulmadi 2 gun sonra tekrarlamak gerekiyr dedi 2 gun sonra 2 katina cikmisti..en sonuncu tahlilide ben takıntim yüznden yaptirdim :/ doktor korkutmasaydi digerlerine hic gerek duymayacaktim.hatta hastaneye yatisini yapalim bile demisti
gec döllenmedir belki benim de 1 hafta falan geri çıkıyor adet tarihine göre ultrasonda

Zo bir dönem insallah evlatlarinla en kisa sürede atlatirsin. Rabbim size saglik versin isterseniz elbet bir evladiniz daha olur .insallah ben dahil tüm hamileler saglicakla kucagimiza aliriz

Çok geçmiş olsun. Allah yavrularınıza hayırlı ömürler versin. Zor bir süreç insan alıştırıyor kendini. Ama zamanla buna da alışılıyor maalesef. İstiyorsanız Allah tez zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin.

Çok geçmiş olsun Allah evlatlariniza sağlık versin
Çok Teşekkür ederim sağolun.
Aslında planlı bir gebelik değildi süpriz oldu ama kısa sürdü.sağlık olsun ne diyelim.inşallah siz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı:anne::KK200:

slm ağustos annesi olamıcam maalesef.
Gebeliğim dün sonlandırıldı çünkü boş gebelikti.Allah çocuklarıma can sağlığı versin Sizide sağlıkla bebeklerinize kavuştursun inşallah.
Canım vardır ondada bi hayır rabbim bütün çocuklarımızı korusun çok çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar.
Kimseyi uyku tutmuyor sanırım, ben de kalitesiz uyumaya başladım. Sürekli bir şeyler düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun canm.Allah şifa versin.
Oğlun kaç yaşında? Umarını çabuk atlatır.

Ben limonlu su içiyorum siz de bir deneyin isterseniz limonata gibi güzel oluyor. Bir de doktorum her gün 1 soda içebilirsin dedi.
Cnm senle tahmini dogum tarihimiz aynı canm sen gittinmi dr a nedeni vs gorundumi

ben de adetin 37. günü kan verdim 1152 çıkmıştı düşük gelmişti 2 gün sonra da keseyi görmeye gittik

Ben ilk tahlil icin cok acele ettim. Bir 4-5 gun sabretseydim zaten normal bi değer cikardi.. oglumda 1 kere beta baktirdim o da 270 cikmisti 10 gun sonrada doktora gidip keseyi gormustuk.. Bu yavrucak biraz daha acemi işi oldu :)

Merhaba herkese 7+0 gebeligim .Carsamba gunu kanamam oldu doktor büyük ihtimalle duser çünkü kanama Alani keseden büyük dedi Neyse iigne ve progestan Dan sonra kanamam durmustu Cuma kontrolde kalp atislarini da duyduk sükür birsey kalmadi deyip yavas yavas hareketlenince dun yine kanamam basladi yine hastaneye gittik su an bir sorun yok dedi doktor ve bir igne daha yaptı Progestan a devam edicem ve carsamba yine kontrole gidicem. Su an elimden geldigince istirahat ediyorum. Çünkü zaten riskli bir gebelik. Benim sorum su banyo yapmak istiyorum Fakat Esim izin vermiyor. Korkuyor bisey olacak diye daha once bu durumu yasayan var mi aranizda sıcak banyonun bir sakincasi olur mu sizce?
Cnm çok çok geçmiş olsun sakin sıcak duş falan alma eğer riskliyde gerekirse ayda 1 duş cnm benim drum ole demişti önceki yaşadığım gebelikte çok dikkat etmen lazım cnm

Canim bende adet olmam gereken gunde olcturdum 65 cikti..su anki ruh halini cok iyi anliyorum hic tasalanma..107 ye de cikmis gayet iyi yukselmis..tekrar betana baktir yine 2 katina cikmis olacak hic merak etme..ben beta 65 çıktıktan 1 gun sonra 88 cikti 2 gun sonra 163 2 gun sonra 330 cikti daha da baktirmadim..nasip olursa carsambada randevum var.

Ayy hadi inşallah ya 2 gün bekleyip tekrar ölçtüreceğim çok tşk ederim cvp verip içime su serptiğin için :)

Birebir aynı seyleri yaşıyoruz canım ben de 7. haftada tekrar gideceğim aynı duygular içindeyim. İyi düşünelim iyi olsun

Günlerimizde yakın inşallah hayırlı haberi alırız bu hafta :)
Tek tesellim göğüs hassayeti devam ediyor hala oda olmasa iyice korkucam. Sen hiç gittin mi Dr a

Adet olmam gerekenden bir gün sonra 53 iki gün sonra ölçtürdüğümdede 107 çıktı ama ama böyle düşük hgcyle başlayan neredeyse hiç yok diye bu kadar endişeleniyorum

Canım içini ferah tut benim arkdsmın adet günü 20küsürdü ,şimdi bebeği sağ salim kollarında.

Merhaba herkese 7+0 gebeligim .Carsamba gunu kanamam oldu doktor büyük ihtimalle duser çünkü kanama Alani keseden büyük dedi Neyse iigne ve progestan Dan sonra kanamam durmustu Cuma kontrolde kalp atislarini da duyduk sükür birsey kalmadi deyip yavas yavas hareketlenince dun yine kanamam basladi yine hastaneye gittik su an bir sorun yok dedi doktor ve bir igne daha yaptı Progestan a devam edicem ve carsamba yine kontrole gidicem. Su an elimden geldigince istirahat ediyorum. Çünkü zaten riskli bir gebelik. Benim sorum su banyo yapmak istiyorum Fakat Esim izin vermiyor. Korkuyor bisey olacak diye daha once bu durumu yasayan var mi aranizda sıcak banyonun bir sakincasi olur mu sizce?
Canım kasların gevşeklerinden dolayı belki düşük filan olur diye korkmuştur.ılik su ile yap canim

sağol canım evet üzücü bir durum ama hayırlısı böylemiş.çok şükür iki evladım var Allah onlara can sağlığı versin birde evlat bekleyen ve hamile olanları sağlıcakla yavrularına kavuştursun.
sağol canım Amin Allah cümlemizinki bağışlasın.
Geçmiş olsun canim.Allah yavrularına uzun sağlıklı ömür versin

Kızlar dünden beri bulantım yok diyip durdum bugün sbaahten beri bulan tüm var ama çıkarma öğürme yok sadece bulantı ve baş ağrısı umarım iyyiye işarettir çekmeye razıyım ve tbiki boğazımdan kısmadım yiyorum:)
Yarın doktora gidicem heyecanla karışık korku yaşıyorum

Kızlar dünden beri bulantım yok diyip durdum bugün sbaahten beri bulan tüm var ama çıkarma öğürme yok sadece bulantı ve baş ağrısı umarım iyyiye işarettir çekmeye razıyım ve tbiki boğazımdan kısmadım yiyorum:)
Yarın doktora gidicem heyecanla karışık korku yaşıyorum

Back
X