cok gecmis olsun. sifa olsun insallah.Kızlar ben fenalaştım yine d. Hastanesine gittik 3 gün yatış verdi doktor çok bitkinsin toparlamamız lazım seni dedi yapacak bir şey yok Artık iyi olacaksak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok gecmis olsun. sifa olsun insallah.Kızlar ben fenalaştım yine d. Hastanesine gittik 3 gün yatış verdi doktor çok bitkinsin toparlamamız lazım seni dedi yapacak bir şey yok Artık iyi olacaksak..
Aslında sonrası güzel gibi düşünsene kucağında annesiiki doktor deyince ben sık doktora gitmek diye düşündüm ama bence hamileliğin tadını çıkarmak lazım çünkü sonrası cok daha zor
Canım benim şimdiden durup durup bi kusma isteği geliyorİnşallah hafifler canım ya stres yapma kusma isteği geliyorsa da kendini tutmaya çalışma kusunca rahatlıyor insan. Yediklerin midende kalıyorsa sıkıntı yok. Ben de sabah 1 kere kusuyorum sonra azar azar yemeye çalışıyorum onlar çıkmıyor çok şükür ama yine de kilo vermişim.
inşallah hayırlı ve sağlıklı şekilde inşallah. güzel tabi ama hamilelikten çok daha yorucu bir dönem başlıyor.Aslında sonrası güzel gibi düşünsene kucağında annesi![]()
Hoşbuldumm teşekkür ederim :) benim oğlumda nisan 2015 doğumlu :) bu hamileliğime çok stresli başladım.. ilk kan tahlilimde betam 65 çıkmış.. ve ben nette bir sürü felaket senaryoları okudum dış gebelik ve kimyasal gebelikle ilgili...çok korktum 2 günde bir kan tahlilimi tekrarladım her defasında 2 katı artış gösterdi çok şükür.. ben aslında biraz daha beklemek istedim hem kese hem kalp atışını görebilmek için ama eşim benden aceleci çıktı :)
Canin önemli olan hcg nin azlığı çokluğu değil iki günde bir 2 kat artış göstermesi. Adetin kaç gün gecikti ve kaç cıktı hcg?Merhabalar 65 çıktığında adetiniz kaç gün geçmişti ? Benim hcg değerim düşük çıkıyorda kafauı yemek üzereyim![]()
Canım sağolasın daha iyi hissediyorum şimdiden kendimi gerçekten rahatlama geldi çok şükür.Ah canım ya çok geçmiş olsuninşallah bu yatış iyi gelir de bir daha yaşamazsın bunları
Teşekkür ederim canımcok gecmis olsun. sifa olsun insallah.
Adet olmam gerekenden bir gün sonra 53 iki gün sonra ölçtürdüğümdede 107 çıktı ama ama böyle düşük hgcyle başlayan neredeyse hiç yok diye bu kadar endişeleniyorumCanin önemli olan hcg nin azlığı çokluğu değil iki günde bir 2 kat artış göstermesi. Adetin kaç gün gecikti ve kaç cıktı hcg?
Ne güzel çok sevindim canım. Bir serum kaç saat sürüyor canım ya? Ben de sırf uzun sürecek diye gitmek istemiyorum ama gitsem iyi olacakCanım sağolasın daha iyi hissediyorum şimdiden kendimi gerçekten rahatlama geldi çok şükür.
2 kat artmış 2 gün sonra tekrarla bence artış normal canım canını sıkma. Demekki daha hamileliğin yeniyken öğrenmişsin daha düşük bile çıkanlar var. Dediğim gibi önemli olan artışAdet olmam gerekenden bir gün sonra 53 iki gün sonra ölçtürdüğümdede 107 çıktı ama ama böyle düşük hgcyle başlayan neredeyse hiç yok diye bu kadar endişeleniyorum
Bilmem ki canım 5.haftan bitiyorsa normaldir. Kişiden kişiye değişiyor galiba kontrole gittiğinde söylersin ilaç verir belki çok zor bulantıCanım benim şimdiden durup durup bi kusma isteği geliyorkokular beni mahvediyor yemeklere bakamıyorum. Henüz sabah bulantıları başlamadı ama ara ara yokluyor beni erkenden olması normal mi
iki gunde 2 kat artmasi gerekiyor ve artmış belki de çok erken baktirmissinizdir hcg degerine çok kafa yormayin kanda hamile çıkmışsınız hayirlisiyla inşallah sağlıkla hayırlısi ile devam ederAdet olmam gerekenden bir gün sonra 53 iki gün sonra ölçtürdüğümdede 107 çıktı ama ama böyle düşük hgcyle başlayan neredeyse hiç yok diye bu kadar endişeleniyorum
Leblebi ileKizlar merhaba 6.hafta itibari ile bulantilarim basladisizde durumlar ne ve nasil başa cikiyorsunuz?
Uyanır uyanmaz mı tüketiyoruz leblebiyi canım ne miktarlaLeblebi ile
Benim sabah uyandığımda bulantım oluyor. Kalkar kalmaz 5 10 tane yiyorum. Üstüne de su içiyorum bastırıyor. Bi de uyanır uyanmaz yatakta doğrulmuyorum bekliyorum biraz nefes egzersizi yapıyorum. İyi geliyor bunlar. Sonra kahvaltı. Gün içerisinde bulantım olunca da elma yiyorum hemen ilaç kullanmamı gerektirecek kadar bulantım olmadı. İnşallah da olmaz böyle doğal yollarla geçer hep hem bebişime de faydası olur.Uyanır uyanmaz mı tüketiyoruz leblebiyi canım ne miktarla
Çok gecmis olsun insallah en kisa zamanda cikarsin. Hastane ortami zordur.Kızlar ben fenalaştım yine d. Hastanesine gittik 3 gün yatış verdi doktor çok bitkinsin toparlamamız lazım seni dedi yapacak bir şey yok Artık iyi olacaksak..
Canım şuan takılan serumlar 2 buçuk saat falan sürdü sanırım ama dün acilde takılan 1 saate yakındı bence rahatlama sağlar sende git bence eziyet etme kendine canımNe güzel çok sevindim canım. Bir serum kaç saat sürüyor canım ya? Ben de sırf uzun sürecek diye gitmek istemiyorum ama gitsem iyi olacak
İnşallah evet zor ama bi tanıdığımız sayesinde tek kişilik oda da kalıyorum . Yine de Zor geliyor tabiiÇok gecmis olsun insallah en kisa zamanda cikarsin. Hastane ortami zordur.