• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım yanlış aktardım sanırım mesajımda:KK66: ben ultrsna bile 7. Haftaya randevu aldim 2 kez de kan baktrdm bu konuda dusuncelrm çok katı aslında. Sık doktra gtme anlamnda sormadım :KK66:
iki doktor deyince ben sık doktora gitmek diye düşündüm ama bence hamileliğin tadını çıkarmak lazım çünkü sonrası cok daha zor

bende çıkarma yok canım ama sürekli mide bulanatısı yaşıyorum .beyaz yada sarı leblebi denedinmi canım çok iyi geliyor bulantıya ben gece çok uyanıyorum uyanınca leblebi yeyip yatıyorum . inşallah geçer canım bulantılarımız neyseki sebebi güzel.
ben çarşamba günü kontrole gidicem tekrar sen nezman gidiyorsun canım
Canım ben gece bir şey yesem onu daha asitli bir şekilde çıkarıyorum yani leblebi filan işe yaramıyor malesef. Hele ki ilk uyandığımda hiçbir şey yememem lazım:( bana devletteki 3 hafta sonra gel dedi özeldeki bu hafta çağırmıştı eğer enerji bulabilirsem gidicem bakalım. Şu an gidip serum taktırmalık durumdayım ama yerimden kalkamıyorum mesela:(

Merhabalar arkadaşlar... Öncelikle Rabbim hepimize evlatlarımızı saglıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...bende şu an 5.haftamdayım ve nasip olursa 2. evladım olacak..Bir tane 3 buçuk yaşinda oğlum var ama sanki ilk hamileliğim gibi heyecanlıyım ve de tedirginim..sizler kaçinci haftanızda doktora gittiniz ve keseyi gordunuz?
Merhaba, hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah:) ben keseyi 5+3’te gördüm kalp atışını da 6+2’de.

Merhaba, hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah:) ben keseyi 5+3’te gördüm kalp atışını da 6+2’de.

İnşallahhh çok tesekkür ederim :) Nasip olursa 2. çocuk olacak ama hala çook acemiyim :) oğlumda yaşadığım herseyi unutmuş durumdayım. Bende çarşamba gunune randevu aldım inşallah en azından keseyi görebilmeyi ümit ediyorum.

Merhabalar arkadaşlar... Öncelikle Rabbim hepimize evlatlarımızı saglıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...bende şu an 5.haftamdayım ve nasip olursa 2. evladım olacak..Bir tane 3 buçuk yaşinda oğlum var ama sanki ilk hamileliğim gibi heyecanlıyım ve de tedirginim..sizler kaçinci haftanızda doktora gittiniz ve keseyi gordunuz?
Merhaba Hoşgeldin. Benim de 2015 mayıs doğumlu bir kızım var. Ve ben de bunda çok heyecanlıyım. Ve kızımdan tamamen farklı bir hamilelik geçiriyorum. Ben 7+2 de gittim hem kesenleri hem kalp atışlarını duydum kuzuların. Darısı sana inşallah

Merhaba arkdaslar
Bende yeni ogrendim hamile oldugumu. 4+2 deyim allah nasip ederse carsamba gunu keseyi gormeye gidecegim. Herkese sevgiler insallah saglikla kucagimiza aliriz.
1.5 yil ugrastik olmadi. Kasimda asilama yaptik tutmadi. Ocakta izne ayrilip tup bebege baslama karari almisken aralikta rabbim yuzumuze bakti hamd olsun

Kızlar ben fenalaştım yine d. Hastanesine gittik 3 gün yatış verdi doktor çok bitkinsin toparlamamız lazım seni dedi yapacak bir şey yok Artık iyi olacaksak..

Merhaba Hoşgeldin. Benim de 2015 mayıs doğumlu bir kızım var. Ve ben de bunda çok heyecanlıyım. Ve kızımdan tamamen farklı bir hamilelik geçiriyorum. Ben 7+2 de gittim hem kesenleri hem kalp atışlarını duydum kuzuların. Darısı sana inşallah

Hoşbuldumm teşekkür ederim :) benim oğlumda nisan 2015 doğumlu :) bu hamileliğime çok stresli başladım.. ilk kan tahlilimde betam 65 çıkmış.. ve ben nette bir sürü felaket senaryoları okudum dış gebelik ve kimyasal gebelikle ilgili...çok korktum 2 günde bir kan tahlilimi tekrarladım her defasında 2 katı artış gösterdi çok şükür.. ben aslında biraz daha beklemek istedim hem kese hem kalp atışını görebilmek için ama eşim benden aceleci çıktı :)

İnşallahhh çok tesekkür ederim :) Nasip olursa 2. çocuk olacak ama hala çook acemiyim :) oğlumda yaşadığım herseyi unutmuş durumdayım. Bende çarşamba gunune randevu aldım inşallah en azından keseyi görebilmeyi ümit ediyorum.
İnşallah hayırlısıyla görürsün:) Allah bağışlasın oğlunu da :)

Kızlar ben fenalaştım yine d. Hastanesine gittik 3 gün yatış verdi doktor çok bitkinsin toparlamamız lazım seni dedi yapacak bir şey yok Artık iyi olacaksak..
Ah canım ya çok geçmiş olsun :( inşallah bu yatış iyi gelir de bir daha yaşamazsın bunları

Canım hoşgeldin:) öğrenir öğrenmez gittim doktora 3haftalıktı. 4.haftada keseyi gördük

Kizlar merhaba 6.hafta itibari ile bulantilarim basladi :( sizde durumlar ne ve nasil başa cikiyorsunuz?

Merhaba arkdaslar
Bende yeni ogrendim hamile oldugumu. 4+2 deyim allah nasip ederse carsamba gunu keseyi gormeye gidecegim. Herkese sevgiler insallah saglikla kucagimiza aliriz.
1.5 yil ugrastik olmadi. Kasimda asilama yaptik tutmadi. Ocakta izne ayrilip tup bebege baslama karari almisken aralikta rabbim yuzumuze bakti hamd olsun
Hoşgeldin canım ne güzel olmuş doğal yoldan Allah nasip etmiş tüp bebek stresini yaşatmamış. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini:dua::KK68:

Hoşgeldin canım ne güzel olmuş doğal yoldan Allah nasip etmiş tüp bebek stresini yaşatmamış. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini:dua::KK68:
Cok tesekkur ederim canim allah razi olsun. Cok surpriz oldu gercekten. Insallah allah tamamina erdirir. Yavrusunu kucagina almak isteyen tum anne adaylarina cani gonulden dua ediyorum. Sevgiler

Kizlar merhaba 6.hafta itibari ile bulantilarim basladi :KK43: sizde durumlar ne ve nasil başa cikiyorsunuz?
Merhaba canım benim de 6’ye girince başladı yarın 8.haftaya giriyoruz arada bir azalır gibi oldu ilaç vermişti doktor ama sonra yine arttı ben anlamıyorum ve başa da çıkamıyorum akışına bıraktım artık. Şu an gidip serum taktırmakla evde yatmak arasındayım. Çok halsiz düştüm iki gündür sürekli yatıyorum. Tek öğrendiğim şey bir şey yemeden önce kusacaksın yedikten sonra kusarsan boğazın ve yemek borun asitten mahvoluyor ertesi güne kadar kendine gelemiyorsun.

Jay
Merhaba canım benim de 6’ye girince başladı yarın 8.haftaya giriyoruz arada bir azalır gibi oldu ilaç vermişti doktor ama sonra yine arttı ben anlamıyorum ve başa da çıkamıyorum akışına bıraktım artık. Şu an gidip serum taktırmakla evde yatmak arasındayım. Çok halsiz düştüm iki gündür sürekli yatıyorum. Tek öğrendiğim şey bir şey yemeden önce kusacaksın yedikten sonra kusarsan boğazın ve yemek borun asitten mahvoluyor ertesi güne kadar kendine gelemiyorsun.
Hay Allah bende korkuyorum gittikçe artacak diye pazartesi ilac yazdirayim diyorum eczaneden recetesiz satin alamadjm ilaci:KK43: kusma olmad bende ama surekli bulaniyor napicam bilmiyorum

Jay

Hay Allah bende korkuyorum gittikçe artacak diye pazartesi ilac yazdirayim diyorum eczaneden recetesiz satin alamadjm ilaci:KK43: kusma olmad bende ama surekli bulaniyor napicam bilmiyorum
İnşallah hafifler canım ya stres yapma kusma isteği geliyorsa da kendini tutmaya çalışma kusunca rahatlıyor insan. Yediklerin midende kalıyorsa sıkıntı yok. Ben de sabah 1 kere kusuyorum sonra azar azar yemeye çalışıyorum onlar çıkmıyor çok şükür ama yine de kilo vermişim.

Back
X