• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağ ol canım paylaştığın için. Hafta içi zaten erken kalkıyorum mecburen ama en az 1 kere kusmadan bir şey yiyemiyorum yersem o yediğimi de çıkarıyorum. Mesela dün kusmadan önce yedim o yüzden daha kötü oldum. Bugün önce kustum sonra yedim inşallah geri çıkmaz diye bekliyorum:) sende işe yaramasına sevindim ben de kendime göre farklı bir yöntem geliştirdim:))
bende çıkarma yok canım ama sürekli mide bulanatısı yaşıyorum .beyaz yada sarı leblebi denedinmi canım çok iyi geliyor bulantıya ben gece çok uyanıyorum uyanınca leblebi yeyip yatıyorum . inşallah geçer canım bulantılarımız neyseki sebebi güzel.
ben çarşamba günü kontrole gidicem tekrar sen nezman gidiyorsun canım

Canım ya aynen bende öyle bide gastrit var bende naneli Sakız’ı denedim yok içimden resmen su çıkıyo o da naneli şekilde boğazımı yakıyo geçiyor o bile mahvetti napıcağımı bilmiyorum Kolay hamile kaldığım için bunları yaşıyorum diyorum kendi kendime illa bi yerden imtihan olur ya insan.. belki de saçma ama ne düşüneceğimi de bilmiyorum artık eşimden bile tiksinme boyutuna geldim.

Naneli sakızlar hakkında şunu yazayım kızlar. Mavi olan böyle buz ferahlığı falan yazanlar bana iyi gelmiyo midemi yakıyor coşturuyor. yeşil kutulu tatlı nane yazanlar var onlar iyi geliyor. Denemediyseniz deneyin derim

İş yerine yarın söylicem ben de inşallah kötü ya da sinir bozucu tepkiler almam. Gerçi ben alırsam da bozarım. Ofiste tek hamile benim benden başka çocuğu olan da yok bayanlardan. Geri kalanda erkek. Umarım kokular konusunda falan bana yardımcı olurlar. Bazı parfümler de beni mahvediyor

Merhaba herkese 7+0 gebeligim .Carsamba gunu kanamam oldu doktor büyük ihtimalle duser çünkü kanama Alani keseden büyük dedi Neyse iigne ve progestan Dan sonra kanamam durmustu Cuma kontrolde kalp atislarini da duyduk sükür birsey kalmadi deyip yavas yavas hareketlenince dun yine kanamam basladi yine hastaneye gittik su an bir sorun yok dedi doktor ve bir igne daha yaptı Progestan a devam edicem ve carsamba yine kontrole gidicem. Su an elimden geldigince istirahat ediyorum. Çünkü zaten riskli bir gebelik. Benim sorum su banyo yapmak istiyorum Fakat Esim izin vermiyor. Korkuyor bisey olacak diye daha once bu durumu yasayan var mi aranizda sıcak banyonun bir sakincasi olur mu sizce?

Merhaba herkese 7+0 gebeligim .Carsamba gunu kanamam oldu doktor büyük ihtimalle duser çünkü kanama Alani keseden büyük dedi Neyse iigne ve progestan Dan sonra kanamam durmustu Cuma kontrolde kalp atislarini da duyduk sükür birsey kalmadi deyip yavas yavas hareketlenince dun yine kanamam basladi yine hastaneye gittik su an bir sorun yok dedi doktor ve bir igne daha yaptı Progestan a devam edicem ve carsamba yine kontrole gidicem. Su an elimden geldigince istirahat ediyorum. Çünkü zaten riskli bir gebelik. Benim sorum su banyo yapmak istiyorum Fakat Esim izin vermiyor. Korkuyor bisey olacak diye daha once bu durumu yasayan var mi aranizda sıcak banyonun bir sakincasi olur mu sizce?
cok kisa surede, ilik su ile ve ayakta yikanip cikabilirsiniz hemen. ama yine de karar sizin. siz karar verin. tabi doktorunuz baska birsey onerdi mi bilemiyorum.

cok kisa surede, ilik su ile ve ayakta yikanip cikabilirsiniz hemen. ama yine de karar sizin. siz karar verin. tabi doktorunuz baska birsey onerdi mi bilemiyorum.
Sorun orda iste doktora Sormayi unuttum. Cevabınız için tesekkur ederim :KK200:

Arkadaşlar ruyamda doğumda doktrm tatile gtms gördüm ( aynı gün ocak ilk haftasına kadar doktorda randevuda yer bulamdgmdn etkilnms de olablrm) sonra her isimde garantici olan ben 2 doktora kontrole gitmeyi dusundm. Uzak akrabmz olan bir doktr var mesleğinde epey ilerlems biri ona ve enerjisiyle tüm hamillre çok iyi davranan randevu bulamadgm doktora devam etmek istyrm.ikisine de söylemeyi dusunyrm durumu, en sonunda hangisine güvenim olursa onda olur inşallah bebeğim. Sizce mantikli mi ne dersnz?

Ben de bugün öğrendim, 6 haftalığım. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah:) beta hcg değerim 39000 çıktı, hemşire gebelik kesin oluşmuş değer çok iyi dedi. Ama burda yüksek beta değerleri dış gebelik olabilir gibi şeyler okudum kafam karmakarışık oldu. İstanbul’da yaşıyorum, bir iki gün içerisinde bir doktor seçmem lazım tüm bunları sormak için ama onu da bulamadım
Bende istanbuldayım aynı sıkıntıyı yaşadım. Ama bi doktor buldum önümüzdeki ay gidicem

Arkadaşlar ruyamda doğumda doktrm tatile gtms gördüm ( aynı gün ocak ilk haftasına kadar doktorda randevuda yer bulamdgmdn etkilnms de olablrm) sonra her isimde garantici olan ben 2 doktora kontrole gitmeyi dusundm. Uzak akrabmz olan bir doktr var mesleğinde epey ilerlems biri ona ve enerjisiyle tüm hamillre çok iyi davranan randevu bulamadgm doktora devam etmek istyrm.ikisine de söylemeyi dusunyrm durumu, en sonunda hangisine güvenim olursa onda olur inşallah bebeğim. Sizce mantikli mi ne dersnz?
hamilelikte devamlı doktora gitmek çok da iyi birşey değil bebek devamlı ultrasona girecek aslında bebekler rahatsız olurlarmis çok evham yapıyorsunuz bence.

yer bulamamış olmanız bilincaltiniza etki yapmış hamilelikte çok fazla ve yoğun rüyalar görülüyor çok gerçek gibi oluyor ve rahatsız edici oluyor rüyalar

Kızlar size birşey sorucam ben 5 haftalık hamileyim çok akıntım vardı ve kasık ağrım şuan yok ikisi de sizce bi sorun var mıdır

Kızlar size birşey sorucam ben 5 haftalık hamileyim çok akıntım vardı ve kasık ağrım şuan yok ikisi de sizce bi sorun var mıdır
akıntı olabilir normal ve kasık ağrısı da illa olacak bişey değil belki de ağrı esiginiz yüksektir hissetmezsiniz ben doguma girecekken agrilarim en yüksek seviyede çıktı ben hissetmedim kişiden kişiye değişir

akıntı olabilir normal ve kasık ağrısı da illa olacak bişey değil belki de ağrı esiginiz yüksektir hissetmezsiniz ben doguma girecekken agrilarim en yüksek seviyede çıktı ben hissetmedim kişiden kişiye değişir
Hmm tamam canım o zaman teşekkür ederim normal de ağrım vardı bir kaç gündür yok da o yüzden sordum

Kızlar ben 5 + 4 te dr a gittim çok küçüktür daha istersen alttan bakalım dedi. Bence haftaya kadar bekle dedi. Bende baktırmadım. Kan tahlillerim yapıldı herşey sorunsuz çıktı. 6+6 da çağırdı yani önümüzdeki cuma. Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama ben hiç hamile değil gibiyim. Ne bulantı ne kusma ne ağrı hiç bişey yok. İlk hafta ağrım oldu şimdi oda yok. Kızımda bu zamanlar koku hassasiyetim vardı çok yorgundum. Şimdi sanki hiç hamile değilim gibi cuma günü olumsuz bişey duyıcam diye çok korkuyorum. Acaba boş gebelik falanmı diye kurmaya başladım. Erken öğrenmek hiç iyi olmuyormuş :110:

Birebir aynı seyleri yaşıyoruz canım ben de 7. haftada tekrar gideceğim aynı duygular içindeyim. İyi düşünelim iyi olsun

Merhabalar arkadaşlar... Öncelikle Rabbim hepimize evlatlarımızı saglıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...bende şu an 5.haftamdayım ve nasip olursa 2. evladım olacak..Bir tane 3 buçuk yaşinda oğlum var ama sanki ilk hamileliğim gibi heyecanlıyım ve de tedirginim..sizler kaçinci haftanızda doktora gittiniz ve keseyi gordunuz?

Canım g3cmis olsun çok cok bence yat dinlen banyo ılık yap ılık banyodan bişey olacağını sanmıyorum ama durumunuza tam bilmiyoruz hiç mi kalkmaman gerek doktoruna sor bence tatlim

hamilelikte devamlı doktora gitmek çok da iyi birşey değil bebek devamlı ultrasona girecek aslında bebekler rahatsız olurlarmis çok evham yapıyorsunuz bence.
Canım yanlış aktardım sanırım mesajımda;) ben ultrsna bile 7. Haftaya randevu aldim 2 kez de kan baktrdm bu konuda dusuncelrm çok katı aslında. Sık doktra gtme anlamnda sormadım ;)

Canım g3cmis olsun çok cok bence yat dinlen banyo ılık yap ılık banyodan bişey olacağını sanmıyorum ama durumunuza tam bilmiyoruz hiç mi kalkmaman gerek doktoruna sor bence tatlim
Ben en iyisi biraz daha bekleyeyim icimde bir ses dusecek zaten diyor Insallah dusmez ama Allah ne takdir ettiyse o olacak. Biraz once kahverengi yogun bir pihti dustu Daha once böyle birsey yasayan oldu mu acaba?

Back
X