ananas rahmi kalinlastirdigi icin tavsiye ediliyor.Aa tamam teşekkürler kivi de alayım bugün. Yarım limon yapıyorum çünkü başım dönüyor arada. Birde ananas duydum düşük için iyiymiş ondan yiyorum arada
ananas rahmi kalinlastirdigi icin tavsiye ediliyor.
Canım benimde öğrendikten sonra ilk 1hafta uçları hep sertti, baya ağrıdı. Ufacık bir dokunma sürtme vs baya acı veriyordu. Şuan daha iyi durumda ağrı hafif var ve gözle görülür şekilde büyüdülerKızlar Günaydınnn meme hassasiyetiniz ne durumda? Benim meme başımda ciddi hassasiyet ve ağrı var kıyafetim değdiğinde bile irkiliyorum. Ben 6 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum ve hamilelikten mi yoksa bu ameliyatımın etkisinden mi bu kadar ağrım var anlayamıyorum. Sizler ne durumdasınız?
Gözüm aydın canimm çok sevindim. Pit pit atışını duymak nasip olsun insallah hepimize
Benim de kafam kadar oldular şimdiden ağır geliyorlar. ara ara sızlıyor bazen keskin ağrı giriyor ama ilk zamanlardaki gibi değil.Şimdi daha iyiceyim :)Canım benimde öğrendikten sonra ilk 1hafta uçları hep sertti, baya ağrıdı. Ufacık bir dokunma sürtme vs baya acı veriyordu. Şuan daha iyi durumda ağrı hafif var ve gözle görülür şekilde büyüdüler
Canim bir test daha dene ayni cikarsa hamilesin insallahİyi aksamlar kızlar dun yapmıştım bu testi sonradan belirdi bu ikinci çizgi önceden de olurdu ama boyle net değil gölgesi olurdu umutlandim bende sonra suya tutup sildim kayboldu adetim bugün itibariyle 7 gün geçmiş durumda hala olmadım yani insAllah gebelik vardır cumartesi bi daha yapacam test dger forumdaki arkadaşlar test bozuk olabilir çizgiler tam c t nin altında değil dediler kafam karıştı benimde sizde bakar misiniz test bozuk mu uzun oldu kusura bakmayın ama yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım benim 4+4 daha 17 kasim batıma göreCanııımmm senden dee kese haberi bekliyorummm.Senle başabaş gidiyoruz ama doktor bana sata göre 5+4 dedi 4 günlük bir geç yumurtlamam vardı ama sanırım bunu örttü
Benim de kafam kadar oldular şimdiden ağır geliyorlar. ara ara sızlıyor bazen keskin ağrı giriyor ama ilk zamanlardaki gibi değil.Şimdi daha iyiceyim :)
hamilelikte hassaslık oluyor normal ama suanda gögüslerin büyüdüğü için ameliyattan dolayı ekstra bir ağrı olabilir sende diye düşünüyorum.Kızlar Günaydınnn meme hassasiyetiniz ne durumda? Benim meme başımda ciddi hassasiyet ve ağrı var kıyafetim değdiğinde bile irkiliyorum. Ben 6 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum ve hamilelikten mi yoksa bu ameliyatımın etkisinden mi bu kadar ağrım var anlayamıyorum. Sizler ne durumdasınız?
kasık agrıları normal rahim büyüyor. aşırı ağır kaldırmak dışında herşeyi yapabilirsin tabi koşmaya kalkarsan düşmemek lazım :) normal günlük hayatına devam edebilsin spor yapan biriysen sporuna devam edebilirisn tabii düşük tehlikesi vs yoksa olanlara zaten yasaklı lıstesı veriyor..Kızlar sakındığınız yapmamaya özen gösterdiğiniz haraketler var mı? Birbirimizi bilgilendirelimben yukarıya uzanmamaya dikkat ediyorum bir kez dolaptan tencere almak için uzandım kasıklarımda bir acı oldu daha da uzanmam. Ağır kaldırmıyorum kesinlikle. Ani haraket yapmıyorum yavaş kalkıp yavaş oturuyorum. Bacak bacak üstüne atamıyorum eğilip çorap giyemiyorum karnım sıkışıyor şimdiden ilk gebelik olunca insan bilmiyor kızlar çoğu şeyi bu hareket konusuda çok önemli bence
Valla ben hepsini yapıyorum sadece daha dikkatli şekilde yukarıya da uzanıyorum dikkatlice çorabımı falan da zaten giyiyorum tek dikkat ettiğim çalıştığım için tüm gün oturur pozisyonda olmamak mutlaka bir iki saatte bir kalkıp yürümek ve ara ara ayaklarımı uzatmak evdeysem mutlaka uzanırken ayaklarımın altına kırlent falan koyuyorum. Onun harici eğiliyorum kalkıyorum bir sıkıntım ağrım olmuyor çok şükür Kedim var kumunu temizlemiyorum onu bıraktım :)Kızlar sakındığınız yapmamaya özen gösterdiğiniz haraketler var mı? Birbirimizi bilgilendirelimben yukarıya uzanmamaya dikkat ediyorum bir kez dolaptan tencere almak için uzandım kasıklarımda bir acı oldu daha da uzanmam. Ağır kaldırmıyorum kesinlikle. Ani haraket yapmıyorum yavaş kalkıp yavaş oturuyorum. Bacak bacak üstüne atamıyorum eğilip çorap giyemiyorum karnım sıkışıyor şimdiden ilk gebelik olunca insan bilmiyor kızlar çoğu şeyi bu hareket konusuda çok önemli bence
Benim esim onaylamadi malesef bisey olmaz dediKızlar birşey sorucamcinsel ilişkiye girmeye devam ediyormusunuz.. ben öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruz eşimde bunu onayladı fakat son zamanlarda sanırım tükendi bende istiyorum ama birşey olacak diye korkuyorum
Leke geldi canım demek ki hamile degilimCanim bir test daha dene ayni cikarsa hamilesin insallah
Canım hayırlı olsun batın ne zamandı senin sanki aynı gün gibi geldiCanım benimde öğrendikten sonra ilk 1hafta uçları hep sertti, baya ağrıdı. Ufacık bir dokunma sürtme vs baya acı veriyordu. Şuan daha iyi durumda ağrı hafif var ve gözle görülür şekilde büyüdüler
Kesede bebekte oluşmuştur. Benim gittigim doktor 10 haftadan önce kalp atisini ses olarak dinletmiyoruz dedi devlet hastanesiydi. Ama kendisi kalp atimini gordugunu soyledi. 6+4 du.Merhaba kızlar
Herkes bebişini sağlıkla kucağına alır inşallah :) benim bir sorum olcaktı, benım son adet tarihim 7 kasım, adetten 3 gün sonra kan testimde bhcg degerim 360 cıkmıstı doktor 2 gün sonra tekrar ver dedi 800 çıktı ultrason için erken demişti , perşembe günü randevum var acaba kese olurmus mudur yada kalp atısını duyabılır mıyım sizce
Ay ne güzel, gözün aydın çok sevindim canımmduskapani canım bugün gittim doktora bebişimizi gördük kalbini dinledik çok şükür Rabbime çok güzel duygular ilki kadar heyecanlandım .
Maşallah. Darısı klp atışına. 3 gün sıkıntı değil canını sıkmabenn geldim arkadaşlar çok şükür keseyide bebeğide gördümm.maşallahh ama daha çok minik bayağı zor göründü. bu arada benim hesabıma göre 6 hafta 5 günlüktü fakat 6 hafta 2 günlük çıktı sonuç. 3 gün geriden mi geliyor acaba yoksa geç mi yumurtlama olmuştur bilemedim. çok önemi var mı sizce 3 günün?
Ben de valla unutuyorum bazen aklıma geliyoo aa ben hamileydim oluyorumm hiç bi belirtim yok hiç bi duygum yok bende bi sorun mu var acabaa diyorum şuan öyle bebeğim canım modunda olan var mı kızlarAy ne güzel, gözün aydın çok sevindim canımmsağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi gerçekten çok değişik bir duygu, ben ilk kez yaşadığım için tam anlamlandıramıyorum hatta yeni doğmuş bebek videosu filan görünce benim de mi böyle olacak diye kısa süreli bir şok yaşıyorum:)) hala içimde bir insan olduğuna inanamıyorum ben:)
masallah cnm. geriden gelme de degil, gec dollenme de degil bence.. normal hersey. ultrason olcumleri +- su kadar gun diye hesaplar....benn geldim arkadaşlar çok şükür keseyide bebeğide gördümm.maşallahh ama daha çok minik bayağı zor göründü. bu arada benim hesabıma göre 6 hafta 5 günlüktü fakat 6 hafta 2 günlük çıktı sonuç. 3 gün geriden mi geliyor acaba yoksa geç mi yumurtlama olmuştur bilemedim. çok önemi var mı sizce 3 günün?
masallah. 3.cu ikiz gebemizKızlar dün kahve rengi lekelenmem oldu korktum bugün çabucak doktora gittim yerleşme kanamasıdır sıkıntı Yok hersey yolunda dedi hatta müjde ile geri döndüm ikizmiş bebişlerim çok mutlu oldum sizlerle de paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?