• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hanimlar batil inanc cok sevmem ama bir is arkadasim (avrupali) cin takvimini gondermis, kizin mi olacak oglun mu bi baksana diye haha :dondurma:

Kendi arattirdigim takvimlerde kiz cikti, onun gonderdiginde oglan! Bakaniniz varmi? :anneadayı:

Yaa çok üzüldüm canım :KK43: hiç hareket etmeden yattım ben bi yarım saat filan açıklamasında öyle yazıyor hareket etmeden yarım saat önce için diyor. Benim de sabahları hareket edince kusma oluyor çünkü.
Kuzum valla oturuyordum öyle ama bi anda çıktı bende gastrit tarzı bişey var zaten su bile gaz yapıyor.. soda içiyorum sürekli o biraz daha rahatlatıyor en azından.. şikayetçi olmak istemiyorum bu durumda olmak isteyen o kadar çok insan var ki..

hanimlar batil inanc cok sevmem ama bir is arkadasim (avrupali) cin takvimini gondermis, kizin mi olacak oglun mu bi baksana diye haha :dondurma:

Kendi arattirdigim takvimlerde kiz cikti, onun gonderdiginde oglan! Bakaniniz varmi? :anneadayı:
Bakmıştım bende erkek çıkmıştı:anneadayı:

Kuzum valla oturuyordum öyle ama bi anda çıktı bende gastrit tarzı bişey var zaten su bile gaz yapıyor.. soda içiyorum sürekli o biraz daha rahatlatıyor en azından.. şikayetçi olmak istemiyorum bu durumda olmak isteyen o kadar çok insan var ki..
Çok haklısın canım Allah yardımcın olsun bende gastrit filan olmadığı halde midemde sürekli gaz var senin için daha zor. İnşallah geçer bir an önce :dua:
Bu arada benim de Çin takvimine göre erkek çıktı:)

Benim dün aşırı ağrım vardı canım baya korktum ama bugün geçti çok şükür. Su içince ağrım falan kalmıyor :KK200: ağrının sebebi biraz da gaz ve kabızlık galiba hamilelikle birlikte dengem alt üst oldu :işsiz:
Bende bu akşam mesaiye kaldım ona kadar çalıştım çok yoruldum akşam kasık ağrılarım oldu. Tuvalete gitmeye korktum açıkçası :):)

Çok haklısın canım Allah yardımcın olsun bende gastrit filan olmadığı halde midemde sürekli gaz var senin için daha zor. İnşallah geçer bir an önce :dua:
Bu arada benim de Çin takvimine göre erkek çıktı:)
İnşallah kuzum allah yardımcımız olsun. Yaa bebişler maşallah hem aynı gün hemde erkek:KK200::KK54:

tesekkur ederim. ben de pai homozigot, mthfrc 677t heterozigot. iki gen hasta... aspirin kullaniyorum. kanama oldugu icin igneyi veremedi. onun yerine progestan hap ve igne birarada kullandim. bakti gidisat iyi igneyi de verdi. kanama olmasaydi basindan baslayacaktim igneye aslinda...

3+2 de kanda beta 18di.
3+4 de 92 idi.. sonra bakilmadi...
4+5 te karin usg de kese 2.2 mmdi.
5+3 yani bugun karin usg de kese 13mm be nokta kadar bebegim var :KK66:
Benim de 3+1 de 149 çıktı. Ama erken yumurtlama oldu bende 10. Gün.
Bakalım cts bata göre 4+3 olacak inşAllah keseyi görürüm bende. İğne vermese de en azından coraspin verin bari diyeyim :)

Benim dün aşırı ağrım vardı canım baya korktum ama bugün geçti çok şükür. Su içince ağrım falan kalmıyor :KK200: ağrının sebebi biraz da gaz ve kabızlık galiba hamilelikle birlikte dengem alt üst oldu :işsiz:
Gaz ve kabızlık.. ne çekiyorum günlerdir ne iyi gelir kızlar ne yapmak gerekir tek bende var sanıyordum bu gaz problemi:oops:

Kızlar bende kabızlık yok hatta aksi var :))
Ne midem bulanıyo ne kasığım ağrıyo ne gögsüm unutuyorum bile gün içinde inşallah sonuna kadar böyle devam eder yaa

5. Haftadayım canım tam 5+0 bugn

Ben de bugün öğrendim, 6 haftalığım. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah:) beta hcg değerim 39000 çıktı, hemşire gebelik kesin oluşmuş değer çok iyi dedi. Ama burda yüksek beta değerleri dış gebelik olabilir gibi şeyler okudum kafam karmakarışık oldu. İstanbul’da yaşıyorum, bir iki gün içerisinde bir doktor seçmem lazım tüm bunları sormak için ama onu da bulamadım

Ben de bugün öğrendim, 6 haftalığım. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah:) beta hcg değerim 39000 çıktı, hemşire gebelik kesin oluşmuş değer çok iyi dedi. Ama burda yüksek beta değerleri dış gebelik olabilir gibi şeyler okudum kafam karmakarışık oldu. İstanbul’da yaşıyorum, bir iki gün içerisinde bir doktor seçmem lazım tüm bunları sormak için ama onu da bulamadım
Keseyi gördünüz mü

Günaydın bende geldim, Eylül ayında kimyasal gebelik gecirmistm hasimatoluym adetime 4 gün varkenⁿ yani pazartesi beta HCG 351 çıktı bı gün sonra tiroid tahlillerimi yaptirmk için tekrar kan verdim o arada beta 544 çıktı kimyasal gebelikten sonra yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum :-( sizce nasıl degerler

Günaydın bende geldim, Eylül ayında kimyasal gebelik gecirmistm hasimatoluym adetime 4 gün varkenⁿ yani pazartesi beta HCG 351 çıktı bı gün sonra tiroid tahlillerimi yaptirmk için tekrar kan verdim o arada beta 544 çıktı kimyasal gebelikten sonra yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum :-( sizce nasıl degerler
Hoşgeldiniz. Bence gayet iyi değerler.

Back