- 26 Haziran 2012
- 178
- 172
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.741
Bebek aşağıdan tutunmuş evet ptesi gittiğim hoca dedi diğer normal doktor anlayamadı 2 hafta sonra tekrar randevum var bakalım
imşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım. stres yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek aşağıdan tutunmuş evet ptesi gittiğim hoca dedi diğer normal doktor anlayamadı 2 hafta sonra tekrar randevum var bakalım
Hayırlı haberle gel insAallahKızlar benim de bugün 7.haftam. Geçen hafta gittiğimde bebeği gördük ama kalp atışını dinleyemedik. Bugün kalp atışlarını duymak için gideceğim. Dua edin benim için
Sağol canım bende bol bol ananas ve nar tüketiyorum tutunmasına yardım ediyormuş bebeğinimşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım. stres yapma
Anladım canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.normal doğum destekliyor ve buna yönlendiriyormuş canım. açıkcası muaayene ücretini tam bilmiyorum özel sağlık sigortam olduğu için sormadım . doğumu birçok hastanede yapıyor tercihi hastaya bırakıyormuş. benımde sayfasından gördüğüm kasdarı ile acıbademden - avcılar hospitala kadar bir çok hastanede doğumlar gerçekleştrimiş.
Nara dıkkat et canım adet söktürücü özellegı varSağol canım bende bol bol ananas ve nar tüketiyorum tutunmasına yardım ediyormuş bebeğin
inşallah duyarsın aksilik olmaz canm bizede haber ver mutlakaKızlar benim de bugün 7.haftam. Geçen hafta gittiğimde bebeği gördük ama kalp atışını dinleyemedik. Bugün kalp atışlarını duymak için gideceğim. Dua edin benim için
yanıltmış olmiyim ama ananasın fazlası düşüğe yol açıyomuş diye duymuştum araştır derim canmSağol canım bende bol bol ananas ve nar tüketiyorum tutunmasına yardım ediyormuş bebeğin
Ya burada tüp bebek bölümünde yazmışlar onuda ondan tüketiyordum tamam tüketmem bende sağol bilgi içinNara dıkkat et canım adet söktürücü özellegı var
Bu Saraçoğlu tavsiye ediyormuş canım buradaki tüp bebek topiklerinde okudum tamam sağol dikkat ederimyanıltmış olmiyim ama ananasın fazlası düşüğe yol açıyomuş diye duymuştum araştır derim canm
Evet kuzum ettik beklenen 2 katı artış oldu 5 gün sonra yani bugün 2.5 kat artmış bilmiyorum umarım sorun yokturinşallah bir sorun yoktur canım .
açıkcası burada değerlerimizi paylaşıyoruz ama inanın bu konuda kendımızı kımse ile kıyaslamamamız gerekiyor. çünkü herkesin çok farklı oluyor. kımı 4 haftada bebeği görüyor kimi 7 hafta görüyor kalp atışlarıda keza öyle .
demek istediğim senin için önemli olan takibini yapan doktorunun dedikleri.
daha önce beya hcg artışlarını takip ettin mi 2 gün ara ile
Arada bırsey olmaz cok yememek lazım 3. Aydan sonra tuket su an zaten depolardan belenıyor bebek ne yesek fayfadı yok fakat duzenlıde beslenmemız lazımYa burada tüp bebek bölümünde yazmışlar onuda ondan tüketiyordum tamam tüketmem bende sağol bilgi için
bende tüp bebek le hamile kaldım o yüzden ilk denemede fln yemiştim sonra ya bi arkadaş söylemişti yada biyerden duymuştum. fazlası düşüğe yol açıyomuş netten bi oku derimBu Saraçoğlu tavsiye ediyormuş canım buradaki tüp bebek topiklerinde okudum tamam sağol dikkat ederim
Evet kuzum ettik beklenen 2 katı artış oldu 5 gün sonra yani bugün 2.5 kat artmış bilmiyorum umarım sorun yoktur
İnşallah canımozaman değerlere takılma hiç canım Allahın izniyle bir sorun yoktur bebişin seninledir
Karından mı baktı canımBenim bugün doktorda randevum vardı. Bebeğimin kalp atışını duydum. boyunuda 6 mm dedi doktor daha sonra gebe kaydına gönderdi kilom tartıldı ve tansiyonuma bakıldı. birde eğitimlerden bahsettiler ama işe geri döneceğim için fazla birşey soramadım.Sizin muayeneleriniz nasıl geçiyor merak ediyorum.
Evet karnımdan baktı. aslında birazda korkuyordum daha ikinci muayenemdi ama gitmeden önce sağdan soldan birşeyler duymuştum. alttan muayene yapıyorlar gelen elliyor giden elliyor diye özele gitme sanşım yok devlet hastanesine emanet ettim kendimi şimdilik memnunumKarından mı baktı canım