- 19 Ocak 2016
- 1.159
- 1.091
- 29
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.581
Bendede kızlar kasık ağrısı genelde yürüyüp iş yapıp yatınca baya hıssettırıyor kendını:)Normal o zaman canim bu dönemlerde. Genel olarak herkeste oluyomus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede kızlar kasık ağrısı genelde yürüyüp iş yapıp yatınca baya hıssettırıyor kendını:)Normal o zaman canim bu dönemlerde. Genel olarak herkeste oluyomus
Allahın ıznıyle bısı olmaz canım benım ıc çamaşırlarını utule kuzum bu ıyı gelıyor ve dedıgınıgıbı su ıc duzelır merak etmeMerhaba hanımlar .. İdrar ve kan vermiştim bugün .. İdrar testinde lökasit değerim 9 çıktı . Neredeyse normalin 2 katı .. Daha bebeğimin kesesini kalp atışını görüp duyamamışken enfeksiyonum var .. Yarın sonuö göstermek şçin doktoruma gideceğim . Bolca su içmeye dikkat diyorum ama bu enfeksiyon beni moralman çok yıpratıyor
Canımı çok sıktı Rabbim sakınsnAllahın ıznıyle bısı olmaz canım benım ıc çamaşırlarını utule kuzum bu ıyı gelıyor ve dedıgınıgıbı su ıc duzelır merak etme
Allahım sana açıl sıfalar versin kuzum ama üzme kendını işte o bebegıne zarar verir dünyada milyonlarca insan yaşamıştır ve sağlıkla dünyaya gelmıstır evlatları öyle düşünCanımı çok sıktı Rabbim sakınsn
Aynen yaaa kimildamamizi istemiyo galiba :):)Bendede kızlar kasık ağrısı genelde yürüyüp iş yapıp yatınca baya hıssettırıyor kendını:)
Aynen paso yatcan :):) sımdıde sırt ustu uzandım sanırsın tas tasımısım da belım agrımıs ole belım yanlarım kasıklarım batıyor ama bı on dk geçiyorAynen yaaa kimildamamizi istemiyo galiba :):)
Geçmiş olsun canım bol su iç ve şekerli gıdalar tüketmemeye çalış canımMerhaba hanımlar .. İdrar ve kan vermiştim bugün .. İdrar testinde lökasit değerim 9 çıktı . Neredeyse normalin 2 katı .. Daha bebeğimin kesesini kalp atışını görüp duyamamışken enfeksiyonum var .. Yarın sonuö göstermek şçin doktoruma gideceğim . Bolca su içmeye dikkat diyorum ama bu enfeksiyon beni moralman çok yıpratıyor
Allah razı olsun . Evet çok haklısın ama insan ister istemez geriliyor . Umarım çabuk atlatırım ..Allahım sana açıl sıfalar versin kuzum ama üzme kendını işte o bebegıne zarar verir dünyada milyonlarca insan yaşamıştır ve sağlıkla dünyaya gelmıstır evlatları öyle düşün
Bende çok sık yaşıyordum birde şekerim olunca şekeri ve unlu gıdaları kestim bol ev yoğurdu ve turşu tüketiyorum birde suLavanta_kokusu Bol su içiyorum yanısıra şekere de dikkat ederim , teşekkürler
Adet gecıkmesıMerhaba arkadaslar. Rabbim saglikla kavustursun insallah.
İlk belirtileriniz ne zmn oldu ve neydi?
Mide bulantım ve halsizlik yaşadım 5 . Haftada birde kasık ağrısıMerhaba arkadaslar. Rabbim saglikla kavustursun insallah.
İçiyorum 10 dk olmadan lavabodayım ben farketmiştim aslında ama bu kadar yüksek olmasını konduramamıştım . Bakalım doktor ne diyecek yarınBende çok sık yaşıyordum birde şekerim olunca şekeri ve unlu gıdaları kestim bol ev yoğurdu ve turşu tüketiyorum birde su
Adet gecıkmesı
Asırı gaz
Kasık agrısı
Gögüs hassasıyetı
Mide bulantım ve halsizlik yaşadım 5 . Haftada birde kasık ağrısı
Aynı ben sabh bişey yoktu ekmek almata gittim yemek yaptm o zmndan beri ağrıyor..Bendede kızlar kasık ağrısı genelde yürüyüp iş yapıp yatınca baya hıssettırıyor kendını:)
Geçmiş olsun ama morlini bozma su gibi akar gider inşallah su hem enfeksiyona hemem bebeğe lazmMerhaba hanımlar .. İdrar ve kan vermiştim bugün .. İdrar testinde lökasit değerim 9 çıktı . Neredeyse normalin 2 katı .. Daha bebeğimin kesesini kalp atışını görüp duyamamışken enfeksiyonum var .. Yarın sonuö göstermek şçin doktoruma gideceğim . Bolca su içmeye dikkat diyorum ama bu enfeksiyon beni moralman çok yıpratıyor
Bel kasık karın ağrısıMerhaba arkadaslar. Rabbim saglikla kavustursun insallah.
Cevap icin tesekkurler cnm. Rabbim saglikla kavustursunAynı ben sabh bişey yoktu ekmek almata gittim yemek yaptm o zmndan beri ağrıyor..
Geçmiş olsun ama morlini bozma su gibi akar gider inşallah su hem enfeksiyona hemem bebeğe lazm
Bel kasık karın ağrısı
Kasık ağrısı
Koku hassasiyeti
Merhaba hanımlar .. İdrar ve kan vermiştim bugün .. İdrar testinde lökasit değerim 9 çıktı . Neredeyse normalin 2 katı .. Daha bebeğimin kesesini kalp atışını görüp duyamamışken enfeksiyonum var .. Yarın sonuö göstermek şçin doktoruma gideceğim . Bolca su içmeye dikkat diyorum ama bu enfeksiyon beni moralman çok yıpratıyor
Benim sadece belim agrimadi bugüne kadar :) sağlıklı olsunlarda raziyiz agrilara :)Aynen paso yatcan :):) sımdıde sırt ustu uzandım sanırsın tas tasımısım da belım agrımıs ole belım yanlarım kasıklarım batıyor ama bı on dk geçiyor