- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.961
geçmiş olsun canım inşallah tekrar gerek kalmaz iyileşir bu seferBıkac hafta bakamadım yenı bebiş haberleri olmuş
İkinciyi kucağına alan ve almayı bekleyen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Oğlum bıkac ay önce göz kanalı tıkanıklığı ameliyatı olmuştu tıkanıklık açılmadı pazartesi tekrar olacak ınş bu sefer açılır dua ederseniz çok sevinirim herkese sevgiler
2 kere uyuyor oğlum ilki 1 saat bazen 40 dakika. 2. 2saate yakın. Gece ise felaketMerhabalar. Uzun zamandır bakamıyordum buralara. Baya sessiz buralar. Ben bir şey sorayım. Benim kız hala emiyor. Gece uykusu da yok diyebilirim. Saat başı uyanıp meme istiyor. Memeden kestikten sonra uykusu düzelir mi acaba?
Bıraktırmaya da kıyamıyorum ama işe zombi gibi gidiyorum artık dayanacak gücüm kalmadı.
Bir de günde kaç kez uyuyor sizin bebeler. Ben hala 2 kere uyutuyorum. Gece uykusuna çok zor geçiyor. 1 sefere mi düşürmeliyim artık?
Peki emziriyor musunuz halaKızım gündüz 4 te uyuyor 1 saat uyuduktan sonra uyanıyor gece de 11 uyutuyorum sabah 11 e kadar deliksiz uyuyor gece hiç uyanmiyor..günde iki defa uyursa gece hiç uyumuyor sabahliyoruz
İlk defa duydum benim oğlanın da dişlerinde siyah lekeler var diş doktoru her gün yatmadan fircala diyo İlk dişi çıkınca da temiz bezle silin demişti lekeler her yeri kaplasa bile korkma az büyüsün temizlenir dedi sizde nasıl başladı dökülme öncesinde leke falan oldu muKızlar nasılsınız , bir şey sorcam benim oğlanın dişleri zaten zor çıkmıştı şimdi de usttekiler çürüyüp dökülmeye başladı yani ovalanarak dökülüyor kökleri duruyor ama üst kısımları kırılıyor minik minik, Dr her emmeden sonra sil diyo gece sabaha kadar emziriyorum nasıl sileyim usttekilerin çoğu kırıldı gitti artık, ilk cocugumda emiyordu artı biberon da yiyordu sabaha kadar ama dişleri çok sağlam acaba Dr yanlış mi dusunuyor
Merhabalar. Uzun zamandır bakamıyordum buralara. Baya sessiz buralar. Ben bir şey sorayım. Benim kız hala emiyor. Gece uykusu da yok diyebilirim. Saat başı uyanıp meme istiyor. Memeden kestikten sonra uykusu düzelir mi acaba?
Bıraktırmaya da kıyamıyorum ama işe zombi gibi gidiyorum artık dayanacak gücüm kalmadı.
Bir de günde kaç kez uyuyor sizin bebeler. Ben hala 2 kere uyutuyorum. Gece uykusuna çok zor geçiyor. 1 sefere mi düşürmeliyim artık?
Bu dişler 7 yasına kadar lazım ona bence bir çözüm bulmalısın ilk defa duydum bunu, kan testi yaptırdımmı?Kızlar nasılsınız , bir şey sorcam benim oğlanın dişleri zaten zor çıkmıştı şimdi de usttekiler çürüyüp dökülmeye başladı yani ovalanarak dökülüyor kökleri duruyor ama üst kısımları kırılıyor minik minik, Dr her emmeden sonra sil diyo gece sabaha kadar emziriyorum nasıl sileyim usttekilerin çoğu kırıldı gitti artık, ilk cocugumda emiyordu artı biberon da yiyordu sabaha kadar ama dişleri çok sağlam acaba Dr yanlış mi dusunuyor
Bıkac hafta bakamadım yenı bebiş haberleri olmuş
İkinciyi kucağına alan ve almayı bekleyen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Oğlum bıkac ay önce göz kanalı tıkanıklığı ameliyatı olmuştu tıkanıklık açılmadı pazartesi tekrar olacak ınş bu sefer açılır dua ederseniz çok sevinirim herkese sevgiler
Öncesinde sarı gibi lekeler olmaya başladı hani sanki bir kaç gün dişlerini fırçalamayan yetişkin dişleri gibi bezle silmeye çalışınca da azıcık gidiyordu leke ama.dis köklerine doğru tam gitmiyordu orayı temizlesem diş eti kanıyordu köklerine zarar veririm diye sadece su iciriyordum ilk cocugumda da 2 yaştan sonra fırçalamaya baslâmistik hatta kendisi fircaliyordu diye aynı şekil devam ediyorduk ama nasıl desem çürük yoktu hiç kahve rengi olmadı dişler sadece dişin üst minesi alçı dökülür gibi döküldü nasıl desem üst minesi dökülüyordu içi kalıyordu sonra onlar da dökülmeye başladı minik minik ovalandigi için ne zaman kopmus belli olmuyordu bu akşam da elmayı soyup verdim baya da yumuşakti ama on disi yarım kalmıştı geri yarısı da koptu hatta diş eti de kanadı ağladı yavrum çok üzüldüm ha bir de sadece üst çene dişlerinde var alt dişleri sağlam şimdilik ilk defa böyle bir şey görüyorum kimsede ne duydum ne gördümİlk defa duydum benim oğlanın da dişlerinde siyah lekeler var diş doktoru her gün yatmadan fircala diyo İlk dişi çıkınca da temiz bezle silin demişti lekeler her yeri kaplasa bile korkma az büyüsün temizlenir dedi sizde nasıl başladı dökülme öncesinde leke falan oldu mu
Evet canım işte ondan çok endişeleniyorum kocaman çocuk olup okula gittiğinde ağzında dış yok nasıl görünecek artı yemeği nasıl yiyecek yavrum , kanda neye baktirayim canım ? kemiksel bir sorunu yok kemikleri iri babası gibiBu dişler 7 yasına kadar lazım ona bence bir çözüm bulmalısın ilk defa duydum bunu, kan testi yaptırdımmı?
Çok şükür şimdilik iyi yakında kontrol var bakalım ne diyecek doktor çok teşekkür ederim:)İNş iyi geçmiştir nasıl şimdi durumu?
Evet gerçekten çok değişik bir durumÖncesinde sarı gibi lekeler olmaya başladı hani sanki bir kaç gün dişlerini fırçalamayan yetişkin dişleri gibi bezle silmeye çalışınca da azıcık gidiyordu leke ama.dis köklerine doğru tam gitmiyordu orayı temizlesem diş eti kanıyordu köklerine zarar veririm diye sadece su iciriyordum ilk cocugumda da 2 yaştan sonra fırçalamaya baslâmistik hatta kendisi fircaliyordu diye aynı şekil devam ediyorduk ama nasıl desem çürük yoktu hiç kahve rengi olmadı dişler sadece dişin üst minesi alçı dökülür gibi döküldü nasıl desem üst minesi dökülüyordu içi kalıyordu sonra onlar da dökülmeye başladı minik minik ovalandigi için ne zaman kopmus belli olmuyordu bu akşam da elmayı soyup verdim baya da yumuşakti ama on disi yarım kalmıştı geri yarısı da koptu hatta diş eti de kanadı ağladı yavrum çok üzüldüm ha bir de sadece üst çene dişlerinde var alt dişleri sağlam şimdilik ilk defa böyle bir şey görüyorum kimsede ne duydum ne gördüm