- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 35
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.941
Maşallah canım Allah bağışlasın nasıl oluyor emzirme falan gözüm korkuyorda:)Selam kizlar ben geçen ağustos tekrardan anne oldum. Kızım 3 aylık oldu bile
Korkma canım ilk bebeğe göre daha rahat daha bilgili oluyorsun. Hem senin arası var benimkilerin arası 13 ayMaşallah canım Allah bağışlasın nasıl oluyor emzirme falan gözüm korkuyorda:)
Benim bebelerin arasıda 12 ayKorkma canım ilk bebeğe göre daha rahat daha bilgili oluyorsun. Hem senin arası var benimkilerin arası 13 ayşükür sorun yaşamıyorum. Çalışmanın verdiği yorgunluk oluyor ona da katlaniyorum. İkiz gibi büyüyorlar diyebilirim
Doğunca 2 yaş olacak araları Allah nasip ederse bakalım heyecanla beklemedeyim :)))Korkma canım ilk bebeğe göre daha rahat daha bilgili oluyorsun. Hem senin arası var benimkilerin arası 13 ayşükür sorun yaşamıyorum. Çalışmanın verdiği yorgunluk oluyor ona da katlaniyorum. İkiz gibi büyüyorlar diyebilirim
Sağlıkla gelsin canım kuzucuk. Ben büyüttüm bile ikiz gibi büyüyorlar.Doğunca 2 yaş olacak araları Allah nasip ederse bakalım heyecanla beklemedeyim :)))
8 ay sonra göreceğim :))Maşallah kızlar ne güzel 2.yi büyütmşsünüz bile bnm halâ cesaretm yok 2.ye nasıl başedyosunz eşleriniz yardmcı oluyo mu beni cesaretlendirin biraz
Çok şükür eşim yardimci oluyor benim o yüzden biraz daha rahat geciyorMaşallah kızlar ne güzel 2.yi büyütmşsünüz bile bnm halâ cesaretm yok 2.ye nasıl başedyosunz eşleriniz yardmcı oluyo mu beni cesaretlendirin biraz
Merhabalar, benim ikizlerden biride çok terliyor her gece sırtı sırılsıklam değiştiriyorum ama bütün kontrollerimizde normal yani terlemede genetiktir ben ve eşimde çok terleriz. Allah korusun inşallah öyle birşey yoktur.izlar benim oglum uyuduginda cok terliyor oyleki sirti sirilsiklam oluyor kalp falan olsa cikardi degilmi sizde durumlar nasil
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Zor olsa gerek ama yakın yaş aralığı daha kolay olabilir.8 ay sonra göreceğim :))
Hayırlı olsun, sende benim gibisin desene bende ikizlerle uğraşıyorum,seninde farkın kalmamıştır.Çok şükür eşim yardimci oluyor benim o yüzden biraz daha rahat geciyor
Sağol canım amin inşallah aslında sen daha iyi anlarsın ikiz bebekler olunca :)Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Zor olsa gerek ama yakın yaş aralığı daha kolay olabilir.
Sağol canım. Evet ikiz gibiler benim de.beraber büyüyorlarHayırlı olsun, sende benim gibisin desene bende ikizlerle uğraşıyorum,seninde farkın kalmamıştır.
Cok sevindim hayirli olsun canimSelam kızlar yine bir temmuz annesi olacağım :)
Hay masallah tebrikler :))Selam kizlar ben geçen ağustos tekrardan anne oldum. Kızım 3 aylık oldu bile
Teşekkür ederim canım :)Cok sevindim hayirli olsun canim
Teşekkür ederimHay masallah tebrikler :))