2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Emmek istemiyor memeden soğumuş ama sebebi ne bilmek güç ..

Çok geçmiş olsun canım kıyamam ya biz de 3 gün idrar yolu enfeksiyonundan hastanede yattık ve orda memeyi bıraktı sütümde gitti oğlum 21 ay emdi ama kız doğdundan beri sevmedi hiç uykuda emdi çoğunlukla sağ bol bol gitmesin sütün inş alır hemen

Aynı sorun bizde de var arada zeytin yağı takviyesi yapıyorum , masaj yapıyorum biraz işe yarıyor.. Su içmiyor pek içse daha kolay olur.

Su iciremiyorum canim bende kabiz yapiyor diye hergun muz veemiyorum naptiysam icmiyor su ac verdim kasikla verdim biberonla alostirma bardagiyla nefret ediyor
Suyu şırınga ile vermeyi dene aynılarını biz yaşadık bi öyle aldı bende ek gıda sonrası şırınga ile verdim sonra alıştırma bardağına geçersin

Bizim de ilk ek gıdalara başlayınca öyle olmuştu sonra alıştı pirinç kestik yeşil kabak pazı ıspanak koydum o çalıştırdı bağırsakları bi dene istersen bende her öğüne zeytinyağı ekledim şimdi basbelasiyim

Benimki diş çıkaracağı zaman ısırıyor, çıkardıktan sonra rahatlıyor bırakıyor. O anlarda teması kesersen belki anlar ısırmaması gerektiğini. Çok geçmiş olsun bu arada. Benimkinin de dişi iltihap kapmıştı, meme harici hiçbir şey kabul etmiyordu ve meme ucum çok derin yara oldu. Geçiyor ama bir şekilde.

Kızlar siz çorapla mı yatırıyorsunuz bana bi çorapla yatır kız çocuğu ayaklarından üşütür diyorlar bi çorapsız yatması gerektiği söyleyenlerde var bilemedim bu aralar sıcak giydirmiyorum ama siz de nasıl durumlar ?

Oyyy kızlarr grup çok durgun hiç yazan yok arada girip okuyodk konşyodk iyi oluyodu bebeler çok yoruyo galiba artk
Sürekli yürütülmek isteyen, oturunca ağlayan, uyku uyumayan bir bebe ve onun uykusuz annesini düşün, yazmaya fırsat bulamıyorum hiç

Benimki de öyle. Her gün kuru kayısı suyu içiriyorum, ancak öyle düzeliyor. Dene istersen.

Emmek istemiyor memeden soğumuş ama sebebi ne bilmek güç ..
Memeden tam sogumada degil canim bende anlamiyorum. Gogsumden ayrilmiyor kucagima aliyorum elini surekli sokuyor memeye kafasini dayamalar falan ama agzina aldimi hirslaniyor isiriyor.
Sagol canim sizede cok gecmis olsun. Zaten zayif bir bebekti iyice suzuldu.. buda ayni dogdugunda iyiydi sonradan uzun sure meme reddi yapti aglayarak emzirdigimi biliyorum duzelmisti simdide hastalik girdi. 2gun sonra 10 ayi dolacak geceleri emse yine yeter napayim bende yildim bu emzirme konularindan artik
Tesekkur ederim gecti cok sukur. Evet hastayken bizimkide hep memedeydi. Simdi iyilesti takti memeye. Disleride patladi hani kasinma falan degildir herhalde belkide oyun saniyordur birkac gun uzerine dusmiycem unutur belki
Canim havalar sogukken corapla uyuyordu evimde soguktu biraz. simdi isindi artik corapsiz uyutuyorum. Corabin kan dolasimini etkiledigi icin zararli oldugunu okumustum

Canim ekliyorum surekli zeytinyagi yada tereyagi ama yok olmuyor birde b3n corbalarina hic pirinc koymuyorum nisastayi cok yuklemek istemiyorum yinede kabiz surekli

Ben çorapla yatırıyorum halen.

Kızlar bizim oğlanında sıkıntıları var gece yatmak yok
Burnu tikali serum sikiyorum çikan bir salgı olmuyor
Ama sicriyor uykusunda böyle çırpınır gibi
Anlamadım derdi ne
Gece 4 ten 6 ya kadar uyuşun diye yatağına koydum
Bezdik artık
Ağladı sadece sonra yine koynuma aldım
Benle yatmasi artık beni de yoruyor
Yatağında geceleri rahatca yatan bebek var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…