- 16 Aralık 2010
- 3.770
- 511
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.681
Kozlar grup ne kadar sessizlesmis ben bahar temizligi yaptigimdan cok giremiyorum benim oglan surekli kabiz her yemegine zeytinyagi tereyagi ekliyorum su iciriyorum ama cozemiyorum bu durumu ancak 1 gun hic ek gida vermezsem duzeliyor sizde varmi boyle bir sorun acikcasi disardan mudahale yada ilac verip bagirsaklarini ona alistirmakta istemiyorum
Bizim de ilk ek gıdalara başlayınca öyle olmuştu sonra alıştı pirinç kestik yeşil kabak pazı ıspanak koydum o çalıştırdı bağırsakları bi dene istersen bende her öğüne zeytinyağı ekledim şimdi iyi
Oglum 4.ay aşısında meme reddi yapti tam 3ay zorla emzirdim. Ama şimdi farkli gozumun icine bakarak muzur bir ifadeyle yapiyor cici mama dedikce daha cok isiriyorek gidaya birazda kaybettigi kiloyu geri alsin diye yuklendim. Insallah tamamen birakmaz. Sadece uyurken veya yeni uyandigi vakitlerde sorunsuz emiyor
Çok geçmiş olsun canım kıyamam ya biz de 3 gün idrar yolu enfeksiyonundan hastanede yattık ve orda memeyi bıraktı sütümde gitti oğlum 21 ay emdi ama kız doğdundan beri sevmedi hiç uykuda emdi çoğunlukla sağ bol bol gitmesin sütün inş alır hemenMerhaba kizlar. Oglum 3gun once agir bagirsak enfeksiyonu gecirdi meme disinda birsey almadi. Simdi cok sukur iyilesti birtane tam cikmis disi var digeride patladi ve dunden beri memeyi kesinlikle almiyor. Sadece uyurken emiyor. Uyanikken nezaman versem isirip cekistiriyor koparcak sanki. Artik bende vermege korkuyorumbunu yasayip atlatan oldumu aranizda? Yemek yiyor ama ben en az 1,5yasa kadar emziririm diye düşünmüştüm
Kozlar grup ne kadar sessizlesmis ben bahar temizligi yaptigimdan cok giremiyorum benim oglan surekli kabiz her yemegine zeytinyagi tereyagi ekliyorum su iciriyorum ama cozemiyorum bu durumu ancak 1 gun hic ek gida vermezsem duzeliyor sizde varmi boyle bir sorun acikcasi disardan mudahale yada ilac verip bagirsaklarini ona alistirmakta istemiyorum
Suyu şırınga ile vermeyi dene aynılarını biz yaşadık bi öyle aldı bende ek gıda sonrası şırınga ile verdim sonra alıştırma bardağına geçersinSu iciremiyorum canimbende kabiz yapiyor diye hergun muz veemiyorum naptiysam icmiyor su ac verdim kasikla verdim biberonla alostirma bardagiyla nefret ediyor
Benimki diş çıkaracağı zaman ısırıyor, çıkardıktan sonra rahatlıyor bırakıyor. O anlarda teması kesersen belki anlar ısırmaması gerektiğini. Çok geçmiş olsun bu arada. Benimkinin de dişi iltihap kapmıştı, meme harici hiçbir şey kabul etmiyordu ve meme ucum çok derin yara oldu. Geçiyor ama bir şekilde.Merhaba kizlar. Oglum 3gun once agir bagirsak enfeksiyonu gecirdi meme disinda birsey almadi. Simdi cok sukur iyilesti birtane tam cikmis disi var digeride patladi ve dunden beri memeyi kesinlikle almiyor. Sadece uyurken emiyor. Uyanikken nezaman versem isirip cekistiriyor koparcak sanki. Artik bende vermege korkuyorumbunu yasayip atlatan oldumu aranizda? Yemek yiyor ama ben en az 1,5yasa kadar emziririm diye düşünmüştüm
Sürekli yürütülmek isteyen, oturunca ağlayan, uyku uyumayan bir bebe ve onun uykusuz annesini düşün, yazmaya fırsat bulamıyorum hiçOyyy kızlarr grup çok durgun hiç yazan yok arada girip okuyodk konşyodk iyi oluyodu bebeler çok yoruyo galiba artk
Benimki de öyle. Her gün kuru kayısı suyu içiriyorum, ancak öyle düzeliyor. Dene istersen.Kozlar grup ne kadar sessizlesmis ben bahar temizligi yaptigimdan cok giremiyorum benim oglan surekli kabiz her yemegine zeytinyagi tereyagi ekliyorum su iciriyorum ama cozemiyorum bu durumu ancak 1 gun hic ek gida vermezsem duzeliyor sizde varmi boyle bir sorun acikcasi disardan mudahale yada ilac verip bagirsaklarini ona alistirmakta istemiyorum
Memeden tam sogumada degil canim bende anlamiyorum. Gogsumden ayrilmiyor kucagima aliyorum elini surekli sokuyor memeye kafasini dayamalar falan ama agzina aldimi hirslaniyor isiriyor.Emmek istemiyor memeden soğumuş ama sebebi ne bilmek güç ..
Sagol canim sizede cok gecmis olsun. Zaten zayif bir bebekti iyice suzuldu.. buda ayni dogdugunda iyiydi sonradan uzun sure meme reddi yapti aglayarak emzirdigimi biliyorumÇok geçmiş olsun canım kıyamam ya biz de 3 gün idrar yolu enfeksiyonundan hastanede yattık ve orda memeyi bıraktı sütümde gitti oğlum 21 ay emdi ama kız doğdundan beri sevmedi hiç uykuda emdi çoğunlukla sağ bol bol gitmesin sütün inş alır hemen
Tesekkur ederim gecti cok sukur. Evet hastayken bizimkide hep memedeydi. Simdi iyilesti takti memeye. Disleride patladi hani kasinma falan degildir herhaldeBenimki diş çıkaracağı zaman ısırıyor, çıkardıktan sonra rahatlıyor bırakıyor. O anlarda teması kesersen belki anlar ısırmaması gerektiğini. Çok geçmiş olsun bu arada. Benimkinin de dişi iltihap kapmıştı, meme harici hiçbir şey kabul etmiyordu ve meme ucum çok derin yara oldu. Geçiyor ama bir şekilde.
Canim havalar sogukken corapla uyuyordu evimde soguktu biraz. simdi isindi artik corapsiz uyutuyorum. Corabin kan dolasimini etkiledigi icin zararli oldugunu okumustumKızlar siz çorapla mı yatırıyorsunuz bana bi çorapla yatır kız çocuğu ayaklarından üşütür diyorlar bi çorapsız yatması gerektiği söyleyenlerde var bilemedim bu aralar sıcak giydirmiyorum ama siz de nasıl durumlar ?
Siringayla nasil verecegim peki bir defa ilac vernistim onunla bogulacakti ondan korkuyorum birazSuyu şırınga ile vermeyi dene aynılarını biz yaşadık bi öyle aldı bende ek gıda sonrası şırınga ile verdim sonra alıştırma bardağına geçersin
Bende oyle yapayim sabahlari kayisi suyu vereyim ilactan iyidirBenimki de öyle. Her gün kuru kayısı suyu içiriyorum, ancak öyle düzeliyor. Dene istersen.
Canim ekliyorum surekli zeytinyagi yada tereyagi ama yok olmuyor birde b3n corbalarina hic pirinc koymuyorum nisastayi cok yuklemek istemiyorum yinede kabiz surekliBizim de ilk ek gıdalara başlayınca öyle olmuştu sonra alıştı pirinç kestik yeşil kabak pazı ıspanak koydum o çalıştırdı bağırsakları bi dene istersen bende her öğüne zeytinyağı ekledim şimdibasbelasiyim
Yapiyorum canim hic faydasi olmuyorAynı sorun bizde de var arada zeytin yağı takviyesi yapıyorum , masaj yapıyorum biraz işe yarıyor.. Su içmiyor pek içse daha kolay olur.
Her gun vermediğin icin oyle oluyo bizde de vardi ayni sorun duzenli muz yediriyorum zorlanmıyor.Su iciremiyorum canimbende kabiz yapiyor diye hergun muz veemiyorum naptiysam icmiyor su ac verdim kasikla verdim biberonla alostirma bardagiyla nefret ediyor
Oyle yapayim cnim ama bununki sadece muz degilHer gun vermediğin icin oyle oluyo bizde de vardi ayni sorun duzenli muz yediriyorum zorlanmıyor.
Ben çorapla yatırıyorum halen.Kızlar siz çorapla mı yatırıyorsunuz bana bi çorapla yatır kız çocuğu ayaklarından üşütür diyorlar bi çorapsız yatması gerektiği söyleyenlerde var bilemedim bu aralar sıcak giydirmiyorum ama siz de nasıl durumlar ?