- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.701
Benimkini biliyorsun sanirim anlatmaya gerek yok :))Kızlar bizim oğlanında sıkıntıları var gece yatmak yok
Burnu tikali serum sikiyorum çikan bir salgı olmuyor
Ama sicriyor uykusunda böyle çırpınır gibi
Anlamadım derdi ne
Gece 4 ten 6 ya kadar uyuşun diye yatağına koydum
Bezdik artık
Ağladı sadece sonra yine koynuma aldım
Benle yatmasi artık beni de yoruyor
Yatağında geceleri rahatca yatan bebek var mi
Yandan yandan atıyorum valla 30 cc öyle veriyorum aralarda ana kucağına hafif yatar pozisyonda mama sandalyesinde olmuyor çünküSiringayla nasil verecegim peki bir defa ilac vernistim onunla bogulacakti ondan korkuyorum biraz
İnş bir an önce geçer sıkıntısı bi süre kabak ıspanak dene bakalım pirinçsiz onlar çalıştırırCanim ekliyorum surekli zeytinyagi yada tereyagi ama yok olmuyor birde b3n corbalarina hic pirinc koymuyorum nisastayi cok yuklemek istemiyorum yinede kabiz surekli
Nerdeeee kaç kez kalkıyor benim kucağım da uyumak istiyor hep koyunca sanki kolumda dalan kendinden geçen o değil cin gibi bakıyorKızlar bizim oğlanında sıkıntıları var gece yatmak yok
Anlamadım derdi ne
Bezdik artık
iyiyim canim sen nasilsin? Yine nefes almadan atak mi basladi anlamadim. Kac gundur hic uyumadik? Yine dakika basi aglamalar falan. Herhalde atak yine...demlicaykeyfi cnm nasilsin iyisindir ins ?
corabin lastigi sıkmadigi surece sorun olmaz. Lastigi sıkarsa kan dolasimina olumsuz etki eder diye oyle diyorlarKızlar siz çorapla mı yatırıyorsunuz bana bi çorapla yatır kız çocuğu ayaklarından üşütür diyorlar bi çorapsız yatması gerektiği söyleyenlerde var bilemedim bu aralar sıcak giydirmiyorum ama siz de nasıl durumlar ?
sabirli olacagiz canim, annelik=sabir. Buyumek sancili bir surec. Gerek fiziksel gerek ruhsal olarak. Bizden baska yardimcilari YOK dusunsene... Afillimin, susamin, benim oglan hep oyle, hatta yanimda bile uyumuyor, uyumadan yasiyorum... Aglamasi ona uyumayi ya da yatagina alismayi ogretmeyecek maalesef...Kızlar bizim oğlanında sıkıntıları var gece yatmak yok
Anlamadım derdi ne
Bezdik artık
bizimki ishalken muz yediriyordum hic icini tutmuyorduHer gun vermediğin icin oyle oluyo bizde de vardi ayni sorun duzenli muz yediriyorum zorlanmıyor.
Nasilsin canim oglus neler yapiyor emekliyor mu ?bizimki ishalken muz yediriyordum hic icini tutmuyordudedigin gibi bence de hergun verince kabiz yapmiyor
Yapiyorum canim hic faydasi olmuyormilletin cocugu 1 subardagi su iciyyormus ben 30 ml icince havaya ucuyorum
Ben dogdugundan beri milletin cocugan ozeniyorum milletin cocugu emdi benimki emmedi ek gidayi yedi benimki yemedi su icti benimki icmedi hatta dis bile cikarmadi hala Allah sonumuzu hayir etsin ne diyeyimMilletin çocuğu herşeyi yapıyor zatenboşver bizim çocuklarımız da suyu bu kadar içsin
Gunaydin canimHerkese gunaydin .
iyiyim canim sen nasilsin? Yok valla ayni tembelliginde devam ediyorNasilsin canim oglus neler yapiyor emekliyor mu ?
ama kiyaslamak ne kadar dogru? Simdiden boyle dusunuyorsan buyudukce bu kiyaslamali bakis açisi cocuguna ister istemez yansir ve kirici olabilir. Beni de cocukken cok kiyasladilar, hala sinirleniyorum dusununce.Ben dogdugundan beri milletin cocugan ozeniyorum milletin cocugu emdi benimki emmedi ek gidayi yedi benimki yemedi su icti benimki icmedi hatta dis bile cikarmadi hala Allah sonumuzu hayir etsin ne diyeyim
ben patikli alt giydiriyorum, hem ferah oluyor hem de açılmıyor bir yeri.Kızlar siz çorapla mı yatırıyorsunuz bana bi çorapla yatır kız çocuğu ayaklarından üşütür diyorlar bi çorapsız yatması gerektiği söyleyenlerde var bilemedim bu aralar sıcak giydirmiyorum ama siz de nasıl durumlar ?
Haklisin canim bu kiyaslamayi ben degil baskalari yapiyor yani surekli onlarinki mukemmel.biz sorunlu yoksa ben memenunum herkes ayni olamaz bende kiyaslamadan nefret ediyorum annem sayesinde nefret ettigim insanlarda varama kiyaslamak ne kadar dogru? Simdiden boyle dusunuyorsan buyudukce bu kiyaslamali bakis açisi cocuguna ister istemez yansir ve kirici olabilir. Beni de cocukken cok kiyasladilar, hala sinirleniyorum dusununce.
Her insan her birey ozeldir. Kendine ait kesfedilmeyi bekleyen nice cevherleri vardir.
Baskalarina ayirdigimiz enerjiyi, dusunceyi, mesaiyi cocuklarimiza kanalize etmek faydali olur.
Çok haklısın canım, kıyas çocuğun özgüveninin gelişmesinde köstek olan unsurlardan , ayrıca ebeveyne güvensizlik oluşuyor. Sevgi eksikliği vs ergenlik depresyonları filan, baya bir etkiliyor ben de çok yaşadım ama hep kendi kendimi geliştirdim. Kuzuş ve sen nasılsınız? Emekler o da kendi zmanı gelince... Biraz kucaktan dolayı rahatlıyorsun ama bu seferde her yere gitmek istiyorama kiyaslamak ne kadar dogru? Simdiden boyle dusunuyorsan buyudukce bu kiyaslamali bakis açisi cocuguna ister istemez yansir ve kirici olabilir. Beni de cocukken cok kiyasladilar, hala sinirleniyorum dusununce.
Her insan her birey ozeldir. Kendine ait kesfedilmeyi bekleyen nice cevherleri vardir.
Baskalarina ayirdigimiz enerjiyi, dusunceyi, mesaiyi cocuklarimiza kanalize etmek faydali olur.
Milletin ağzı torba değil ki büzelim. Konuşsun dursunlar, sağlık olsun herşeyin kendi zamanı var.Haklisin canim bu kiyaslamayi ben degil baskalari yapiyor yani surekli onlarinki mukemmel.biz sorunlu yoksa ben memenunum herkes ayni olamaz bende kiyaslamadan nefret ediyorum annem sayesinde nefret ettigim insanlarda var
Oyle valla sukur geldik bu gunlere Rabbim saglik versin onlarada bizede daha guzel gunlerini gorelim insallahMilletin ağzı torba değil ki büzelim. Konuşsun dursunlar, sağlık olsun herşeyin kendi zamanı var.
Mantıklı hem çorap gibi sıkmaz hem de açıkta kalmaz ayacıklarben patikli alt giydiriyorum, hem ferah oluyor hem de açılmıyor bir yeri.