2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkini biliyorsun sanirim anlatmaya gerek yok :))

Nerdeeee kaç kez kalkıyor benim kucağım da uyumak istiyor hep koyunca sanki kolumda dalan kendinden geçen o değil cin gibi bakıyor

demlicaykeyfi cnm nasilsin iyisindir ins ?
iyiyim canim sen nasilsin? Yine nefes almadan atak mi basladi anlamadim. Kac gundur hic uyumadik? Yine dakika basi aglamalar falan. Herhalde atak yine...
corabin lastigi sıkmadigi surece sorun olmaz. Lastigi sıkarsa kan dolasimina olumsuz etki eder diye oyle diyorlar

sabirli olacagiz canim, annelik=sabir. Buyumek sancili bir surec. Gerek fiziksel gerek ruhsal olarak. Bizden baska yardimcilari YOK dusunsene... Afillimin, susamin, benim oglan hep oyle, hatta yanimda bile uyumuyor, uyumadan yasiyorum... Aglamasi ona uyumayi ya da yatagina alismayi ogretmeyecek maalesef...

Milletin çocuğu herşeyi yapıyor zaten boşver bizim çocuklarımız da suyu bu kadar içsin
Ben dogdugundan beri milletin cocugan ozeniyorum milletin cocugu emdi benimki emmedi ek gidayi yedi benimki yemedi su icti benimki icmedi hatta dis bile cikarmadi hala Allah sonumuzu hayir etsin ne diyeyim

Ben dogdugundan beri milletin cocugan ozeniyorum milletin cocugu emdi benimki emmedi ek gidayi yedi benimki yemedi su icti benimki icmedi hatta dis bile cikarmadi hala Allah sonumuzu hayir etsin ne diyeyim
ama kiyaslamak ne kadar dogru? Simdiden boyle dusunuyorsan buyudukce bu kiyaslamali bakis açisi cocuguna ister istemez yansir ve kirici olabilir. Beni de cocukken cok kiyasladilar, hala sinirleniyorum dusununce.

Her insan her birey ozeldir. Kendine ait kesfedilmeyi bekleyen nice cevherleri vardir.

Baskalarina ayirdigimiz enerjiyi, dusunceyi, mesaiyi cocuklarimiza kanalize etmek faydali olur.

ben patikli alt giydiriyorum, hem ferah oluyor hem de açılmıyor bir yeri.

Haklisin canim bu kiyaslamayi ben degil baskalari yapiyor yani surekli onlarinki mukemmel.biz sorunlu yoksa ben memenunum herkes ayni olamaz bende kiyaslamadan nefret ediyorum annem sayesinde nefret ettigim insanlarda var

Çok haklısın canım, kıyas çocuğun özgüveninin gelişmesinde köstek olan unsurlardan , ayrıca ebeveyne güvensizlik oluşuyor. Sevgi eksikliği vs ergenlik depresyonları filan, baya bir etkiliyor ben de çok yaşadım ama hep kendi kendimi geliştirdim. Kuzuş ve sen nasılsınız? Emekler o da kendi zmanı gelince... Biraz kucaktan dolayı rahatlıyorsun ama bu seferde her yere gitmek istiyor

Haklisin canim bu kiyaslamayi ben degil baskalari yapiyor yani surekli onlarinki mukemmel.biz sorunlu yoksa ben memenunum herkes ayni olamaz bende kiyaslamadan nefret ediyorum annem sayesinde nefret ettigim insanlarda var
Milletin ağzı torba değil ki büzelim. Konuşsun dursunlar, sağlık olsun herşeyin kendi zamanı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…