- 17 Aralık 2013
- 1.079
- 1.254
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.601
Cnm ben 8. Ayindan beri hep puturlu verdim damagiyla ezdi. Suan disleri bile cikmadi hala damagiyla eziyor.Kızlar merhaba. Bebeklerimiz ne kadar katılıkta şeyleri yiyorlar. Benim ki 9,5 aylık oldu ve hiçbirşey çiğnemiyor. O yüzden katı gıda yemiyor. Direkt yutmak istediği için kusuyor, siz de durum nedir. Çiğnemeye nasıl alıştırabilirim sizce
Cnm Pütürlü den kastın nedir, mesela şu anda neleri yiyebiliyor. Ben de çorbalarını koyu kıvamda yapıyorum, tel şehriye, kıyma, pirinç gibi şeyler koyuyorum. Başka neler yapabilirim. Sen Pütürlü olarak nelerle başladın neler verdin şu anda neler yiyor. Bilgi verir misinCnm ben 8. Ayindan beri hep puturlu verdim damagiyla ezdi. Suan disleri bile cikmadi hala damagiyla eziyor.
Bende senin durumundayım canım bulguru pirinci kıymayı taneli veriyorum ama havuç patates et vs. Eziyorum.Cnm Pütürlü den kastın nedir, mesela şu anda neleri yiyebiliyor. Ben de çorbalarını koyu kıvamda yapıyorum, tel şehriye, kıyma, pirinç gibi şeyler koyuyorum. Başka neler yapabilirim. Sen Pütürlü olarak nelerle başladın neler verdin şu anda neler yiyor. Bilgi verir misin
Cnm inan onları da kusa kusa yiyor zorla. Zaten çok iştahsız bir çocuk çiğnemeye nasıl alıştırcam bilmiyrm. Pancake omlet, tost, kek, ekmek yapıp koyuyorum önüne oynayıp oynayıp atıyor. Hata kaza ağzına götürdüyse bir parça öğürüp kusuyor. Ağzına ben verdiğimde dilinin üstüne değdiği an öğürüyor, ağzı açık kalıyor. Dışarı atmak istiyor sanırım ama beceremiyor. Ve ağlamayabaşlıyor. Daha da soğutmak istemiyorum yemekten ama Bi yandan da öğrenmesi gerekiyor gibi. Şaştım kaldımBende senin durumundayım canım bulguru pirinci kıymayı taneli veriyorum ama havuç patates et vs. Eziyorum.
Ben rendenin kucuk yeriyle rendeliyorum hem blender ve tam ezmekten kurtukdik hem puturlu yenis oluyor birde ekmek ekliyorum corbalarina oda baya refleksini gelistirdiBende senin durumundayım canım bulguru pirinci kıymayı taneli veriyorum ama havuç patates et vs. Eziyorum.
Canim ekmekle dene istersen yumusak ya cabuk yutabiliyorlar ben once ekmekle basladimCnm inan onları da kusa kusa yiyor zorla. Zaten çok iştahsız bir çocuk çiğnemeye nasıl alıştırcam bilmiyrm. Pancake omlet, tost, kek, ekmek yapıp koyuyorum önüne oynayıp oynayıp atıyor. Hata kaza ağzına götürdüyse bir parça öğürüp kusuyor. Ağzına ben verdiğimde dilinin üstüne değdiği an öğürüyor, ağzı açık kalıyor. Dışarı atmak istiyor sanırım ama beceremiyor. Ve ağlamayabaşlıyor. Daha da soğutmak istemiyorum yemekten ama Bi yandan da öğrenmesi gerekiyor gibi. Şaştım kaldım
Bizimki de öyle 10 gün sonra 10 aylık olacak ne emekleme de dis var bakalım ne zaman olacak :)Hayırlı kandiller kızlar.
Bizim kızın hala emeklemeye niyeti yol artık umudumda yok :) dişte çıkarmadık çıkarsaydı diş buğdayı yapmak istiyordum ama bu saatten sonra yapmam sanırım doğum gününe 2 ay kaldı zaten
Hasta bebiş, anne varsa geçmiş olsun, umarım herkes iyidir pek giremiyorum artık.
Çorbalarına koyabilirsin .Ben corbaya koyunca yemiyor oğlum kofte yapiyorum.Merhaba kızlar nasılsınız
Bebisleriniz nasıl cok öpüyorum
Oğlumun kansızlığı vardı kan ilacını verdim bir kaç gün ama acayip kabızlık oldu makati çatlar gibi oldu ilacı bıraktım
Kuzu eti aldım kıyma yaptırdım onu ne şekilde veriyorsunuz corbalarami katicam
Sağol canım deniycem bu akşam dana kıymadan köfte yedirdim yerken zorlandı ama kuzu kıymadan da deniycemÇorbalarına koyabilirsin .Ben corbaya koyunca yemiyor oğlum kofte yapiyorum.
Eger tereyagli suda pisirirsen yumusacik olur. Icine koydugun malzeme de onemli .Bugday unlu biraz sert oluyor mesela .Ama pirinc ve soganli yumusak.Sağol canım deniycem bu akşam dana kıymadan köfte yedirdim yerken zorlandı ama kuzu kıymadan da deniycem
faydası olur mu bilmiyorum ama ben ilk zamanlar ben eline tuzu alınmış çubuk kraker verdim. onu yemeyi çok sevdi. sonra ekmek vermeye başladım. eline bisküvide veriyorum kendi yemeyi seviyor. kendisi yemeyi sevdiği için ağzında geveliyor. onları yutmadan başka bir şey vermek istediğimde ağzını açmıyorKızlar merhaba. Bebeklerimiz ne kadar katılıkta şeyleri yiyorlar. Benim ki 9,5 aylık oldu ve hiçbirşey çiğnemiyor. O yüzden katı gıda yemiyor. Direkt yutmak istediği için kusuyor, siz de durum nedir. Çiğnemeye nasıl alıştırabilirim sizce
Havuc patates kabak pirinc sehriye tel olan degil, kiyma bu tur seyleri hep puturlu verdim. Corbalari koyu kivamda yapiyorum. Muz eline veriyirum damagiyla eziyor. Salataligi uzunlamasina ortadan kesip kabuklu veriyorum icini yiyor.Cnm Pütürlü den kastın nedir, mesela şu anda neleri yiyebiliyor. Ben de çorbalarını koyu kıvamda yapıyorum, tel şehriye, kıyma, pirinç gibi şeyler koyuyorum. Başka neler yapabilirim. Sen Pütürlü olarak nelerle başladın neler verdin şu anda neler yiyor. Bilgi verir misin
Bebekler hareketlenmeye başlayınca herkes kaçtı artık havalarda güzelleşiyorSessiz takip edenlerdendim. Her gün okunacak 15 20 sayfa olurdu. Bir müddet giremedim. Ne olmuş buraya kızlar baya durgunlaşmış buralar.
Bebeklerin cogu emekliyor .Bahar geldi .Park mevsimi acildi .Gozumuzu ustlerinden ayıramıyoruz. Ek gida hazirlamak bile basli basina yetiyor zaten .Sessiz takip edenlerdendim. Her gün okunacak 15 20 sayfa olurdu. Bir müddet giremedim. Ne olmuş buraya kızlar baya durgunlaşmış buralar.
Sabah yarim yumurta sarisi 1 t kasigi lor veya labne yarim ceviz 1 t kasigi avokado ya da muzKızlar bi günlük örnek menü olarak ne veriyorsunuz ben bu çocuğu az mı besliyorum acaba ya kilo alımı hep düşük olduğu için anlayamıyorum