- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.621
canim sanki atak haricinde farkli mi? Tek basima bakiyorum 1 dk firsat vermiyor ki. Uyuyunca ya yemek yapacan ya ev isi. Esime kalsa işe gitmiyorum tabi evdeyim cok rahatim... Ev islerini de Katya yapiyor, bebege de dadi bakiyorŞu 41. haftada başlayan atağa mümkünse girmeyin, kaçın kurtarın kendinizi. Yanından geçin, üstünden atlayın ama girmeyincanıma okuyor. Ne kucaktan iniyor ne doğru düzgün uyuyor. Uyumak için ağlıyor 1.5 saatte zor uyutuyorum. Hani uyuma madem o kadar sürecekse, otur 1 saat daha oyun oyna dimi? Yok, uyumak için 1.5 saat boyunca ağlıyor. Uykusuzum, belim ağrıyor, kollarım bitti.
Neden sessiz takip ediyordun ki ? Muhabbete katilabilirdin, bebekler artik emekliyor yurumek istiyorlar. Tum gun cocukla ugras, parka gotur, ek gidasini hazirla zaten gun bitiyor. Havalar isiniyor artik bebekte olsa evde durmak onlarida sıkıyordur.Sessiz takip edenlerdendim. Her gün okunacak 15 20 sayfa olurdu. Bir müddet giremedim. Ne olmuş buraya kızlar baya durgunlaşmış buralar.
Bizde yumurta alerjisi oldugu icin yumurta veremiyorum. Yumurtasiz pankek yapiyorum bazen, ama genelde sabahlari muhallebi yapiyorum. Oglen taze fasulye bezelye kereviz karnibahar kabak patates bunlardan corba yapiyorum. Bazende kofte yapiyorum (ama kofte sevmedi pek ) Yanina yogurt, aksam ustu ara ogun meyve puresi yada farkli bisey, aksamda genelde muhallebi yiyor.Kızlar bi günlük örnek menü olarak ne veriyorsunuz ben bu çocuğu az mı besliyorum acaba ya kilo alımı hep düşük olduğu için anlayamıyorum
Benimki öyle diyemiyor, dese kavga çıkar kesin. Zaten depresyondayım. O konulara girmiyor hiç.canim sanki atak haricinde farkli mi? Tek basima bakiyorum 1 dk firsat vermiyor ki. Uyuyunca ya yemek yapacan ya ev isi. Esime kalsa işe gitmiyorum tabi evdeyim cok rahatim... Ev islerini de Katya yapiyor, bebege de dadi bakiyor
Kızlar bi günlük örnek menü olarak ne veriyorsunuz ben bu çocuğu az mı besliyorum acaba ya kilo alımı hep düşük olduğu için anlayamıyorum
Bebekler hareketlenmeye başlayınca herkes kaçtı artık havalarda güzelleşiyor
Herkese iyi geceler .Süründük ,emekledik ,yuruduk derken aksam oldu .Bel agrisi esliginde uyuycam
Iyi olmus canim .Artik bebeler disari istiyor.İyi geceler canım , bizde bugün 23 nisan etkinlikleri için dısardaydık baya bi gezdik , iyi geldi hepimize..
El mahkum sırasıyla giriyoruz 41. hafta atağına. biz şuan 43. haftadayız atağın en belirgin özelliği bizde de uyku sorunu 1 saat boyunca direniyor uyumamak için ama gözlerinden de uyku akıyor. hiç yalnız kalmak istemiyor. bazen yürütecinden bile çabuk sıkılıp kucağıma almamı istiyor.ben çalışıyorum pazartesi günü kız kardeşimin eşi izindeydi o yüzden küçük kız kardeşim baktı kızıma. canına okumuş akşam olunca ben gelir gelmez kaçtı eve gitti. eve gidip dinlenip keyif yapıcam çok yoruldum dedi. Gece uykularıda çok bölünmeye başladı 4 yada 5 kez kalkıyorum emziriyorum.önceden yeni emzirdiysem mızırdanırsa ya sallıyordum azıcık yada müziğini açıyordum yada emzik veriyordum daha fazla uyurduç şimdi kucağıma almazsam meme vermezsem ortalığı inletiyor. babası bile uyanıyor. yemeceğini bile bile kalkıp mama yaptım açmıdır diye yemedi. atak bitmesi için gün sayıyoruz resmen. bir yerde okumuştum anneleri ağlatan atakmışŞu 41. haftada başlayan atağa mümkünse girmeyin, kaçın kurtarın kendinizi. Yanından geçin, üstünden atlayın ama girmeyincanıma okuyor. Ne kucaktan iniyor ne doğru düzgün uyuyor. Uyumak için ağlıyor 1.5 saatte zor uyutuyorum. Hani uyuma madem o kadar sürecekse, otur 1 saat daha oyun oyna dimi? Yok, uyumak için 1.5 saat boyunca ağlıyor. Uykusuzum, belim ağrıyor, kollarım bitti.
öyle durumlarda bebeği babasına bırakacaksın bir iki saatliğine halini anlasın. Pazar sabahı eşime yalvardım 1 saat uyuyayım. oda açım kahvaltı hazırlayacam dedi. bende en azından kahvaltı hazırlıyor diye çok ısrar edemedim. dün akşam azıcık işim vardı. çamaşır topladım çamaşır astım. mutfağı topladım o ara çocuğa baktı. Bu sabah diyor artık anlıyorum seni 2 saat çocuğa baktım belim koptu.canim sanki atak haricinde farkli mi? Tek basima bakiyorum 1 dk firsat vermiyor ki. Uyuyunca ya yemek yapacan ya ev isi. Esime kalsa işe gitmiyorum tabi evdeyim cok rahatim... Ev islerini de Katya yapiyor, bebege de dadi bakiyor
Bizim 23 Nisan için gidecek bir yerimiz yoktu bende parka götürdüm. çok sevindi. Nede olsa ilk çocuk bayramıydı bebişlerimizin evde oturmak olmazdı.Herkese iyi günler kızlar
23 Nisan için okula gittik sabahtan kızım şiir okudu çok güzel geçti oğlan da izledi alkışladı
Seneye Iyce ayaklanırlar Rabbim saglık sıhhat versin hepsine de inşallah büyüyüp nice 23 Nisan lar görürler
Peki ara öğün veriyormusun ? Bende gece artık muhallebiden kurtulmak istiyorum Tarhana mantıklıBebeklerin cogu emekliyor .Bahar geldi .Park mevsimi acildi .Gozumuzu ustlerinden ayıramıyoruz. Ek gida hazirlamak bile basli basina yetiyor zaten .
Sabah yarim yumurta sarisi 1 t kasigi lor veya labne yarim ceviz 1 t kasigi avokado ya da muz
Bazen omlet
Öğlen kiymali kereviz ,taze fasulye ya da bezelye ,patates filan yaninda yogurt
Aksam bazen tarhana corbasi ,bazen muhallebi .Genelde 1 minik kofte ve yogurt .
Her yaptigimi yemiyor .Agzini kitledigi zamanlar oluyor. Miktar olarak da az yediğini dusunuyorum.Genelde yaptıklarımin yarisi kaliyor.
Bizim de yumurta alerjisi var hemen hemen aynı düzen muhallebi ne kadar yiyor benim ki anca bi çay bardağı yaptığım su ileBizde yumurta alerjisi oldugu icin yumurta veremiyorum. Yumurtasiz pankek yapiyorum bazen, ama genelde sabahlari muhallebi yapiyorum. Oglen taze fasulye bezelye kereviz karnibahar kabak patates bunlardan corba yapiyorum. Bazende kofte yapiyorum (ama kofte sevmedi pek ) Yanina yogurt, aksam ustu ara ogun meyve puresi yada farkli bisey, aksamda genelde muhallebi yiyor.
Ben de kızı bırakıp oğlum ile çıkıyorum arada dio ki sen bütün gün ne yapıyorsun ya allah kolaylık versinöyle durumlarda bebeği babasına bırakacaksın bir iki saatliğine halini anlasın. Pazar sabahı eşime yalvardım 1 saat uyuyayım. oda açım kahvaltı hazırlayacam dedi. bende en azından kahvaltı hazırlıyor diye çok ısrar edemedim. dün akşam azıcık işim vardı. çamaşır topladım çamaşır astım. mutfağı topladım o ara çocuğa baktı. Bu sabah diyor artık anlıyorum seni 2 saat çocuğa baktım belim koptu.
Benimki normalde de sürekli ağlayan bir çocuk ama atakla bir başka zorlu oldu ya. Uykumuz iyice şaştı. Öğlen uzun uyuyor, gece uyumuyor yineEl mahkum sırasıyla giriyoruz 41. hafta atağına. biz şuan 43. haftadayız atağın en belirgin özelliği bizde de uyku sorunu 1 saat boyunca direniyor uyumamak için ama gözlerinden de uyku akıyor. hiç yalnız kalmak istemiyor. bazen yürütecinden bile çabuk sıkılıp kucağıma almamı istiyor.ben çalışıyorum pazartesi günü kız kardeşimin eşi izindeydi o yüzden küçük kız kardeşim baktı kızıma. canına okumuş akşam olunca ben gelir gelmez kaçtı eve gitti. eve gidip dinlenip keyif yapıcam çok yoruldum dedi. Gece uykularıda çok bölünmeye başladı 4 yada 5 kez kalkıyorum emziriyorum.önceden yeni emzirdiysem mızırdanırsa ya sallıyordum azıcık yada müziğini açıyordum yada emzik veriyordum daha fazla uyurduç şimdi kucağıma almazsam meme vermezsem ortalığı inletiyor. babası bile uyanıyor. yemeceğini bile bile kalkıp mama yaptım açmıdır diye yemedi. atak bitmesi için gün sayıyoruz resmen. bir yerde okumuştum anneleri ağlatan atakmış
Bebekle çok zordu alerjik uykusuz ve huysuz tam katılmak imkansızdı gece okuyordum. Benimki ek gıda yemediği için çok zor olmuyor. Zorlamayı bıraktım kendimi. 3 saat yedirmeye çalışıyordum o ağzını kitlemek dışında bir şey yapmıyor. İlk defa gündüz uykusu gördüm 1 haftadır.Neden sessiz takip ediyordun ki ? Muhabbete katilabilirdin, bebekler artik emekliyor yurumek istiyorlar. Tum gun cocukla ugras, parka gotur, ek gidasini hazirla zaten gun bitiyor. Havalar isiniyor artik bebekte olsa evde durmak onlarida sıkıyordur.
Ben bir kase veriyorum yiyorBizim de yumurta alerjisi var hemen hemen aynı düzen muhallebi ne kadar yiyor benim ki anca bi çay bardağı yaptığım su ile
Duzelir insBebekle çok zordu alerjik uykusuz ve huysuz tam katılmak imkansızdı gece okuyordum. Benimki ek gıda yemediği için çok zor olmuyor. Zorlamayı bıraktım kendimi. 3 saat yedirmeye çalışıyordum o ağzını kitlemek dışında bir şey yapmıyor. İlk defa gündüz uykusu gördüm 1 haftadır.