2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Peki ara öğün veriyormusun ? Bende gece artık muhallebiden kurtulmak istiyorum Tarhana mantıklı
Yemek yaparken mama sandalyesinde oyalansin diye hurma ,elma filan veriyorum 5 dk kemiriyor ne yerse .Bazen meyveli yogurt veriyorum bazen atom toplar yapiyorum kuru meyveli cevizli filan. Aksamlari kofte yedirince cok tok tutuyo.

biliyor aslinda zaman zaman basbasa kaliyorlar. Ama mesele kiymet bilmekte...

Yemek yaparken mama sandalyesinde oyalansin diye hurma ,elma filan veriyorum 5 dk kemiriyor ne yerse .Bazen meyveli yogurt veriyorum bazen atom toplar yapiyorum kuru meyveli cevizli filan. Aksamlari kofte yedirince cok tok tutuyo.
Bizim daha öyle köfte yemiyor ya nasıl geçeriz bilmiyorum yarın dr randevusu var bakalım neler eklenecek Mira hanım ın menüsüne

Benimki normalde de sürekli ağlayan bir çocuk ama atakla bir başka zorlu oldu ya. Uykumuz iyice şaştı. Öğlen uzun uyuyor, gece uyumuyor yine
Bizim ki saat tuttum 40 dak da bir kalkıyor kafayı yicem uykusuzluk bitirdi oğlanın öğretmeni çağırdı öğretmeni ile dertleşmiş kuzum annem hep kardeşim ile ilgileniyor die elimden geleni yapmaya da çalışıyorum okuldan gelme saatinde uyutuyorum ki gelince onla yemek yiyelim ödev yapalım ama bu haller diğerini de etkiledi

Sadece mama mı içiyor peki ?

Senin iki çocuk var dimi? Ay kıyamam ya, çok zor inşallah düzelir de diğer yavrun da ilgisiz kaldığını düşünmez

Benimki de çok zorlu bir bebek. Burdaki herkes biliyor. Laktoz intoleransı var. Doğumdan sonraki 2 haftadan beri ne uyku, ne rahat oturma yüzü görmedim. Zor oluyor bu tarz bebeklerle ilgilenmek. Benimki yatağında da uyuyamıyor.

Iyi aksamlar anneler. 3temmuzlu oglumda kan ve demir degerleri biraz dusuk cıktı ama dr cok morelimi bozdu. Surup yazdi sabah aksam kullanıyoruz 11 alt sinirken bizim 10 cikmis ama doktora gore kiyamet alameti sanki varmi benzer durumda olan arkadaslar?

benim kızın kan değeri 12 çıktı bir sorun olmadı ama sağlık ocağından kan damlasına devam edin dediler. Sanırım demir depoları dolu olsun ileriki zamanlarda sıkıntı çıkmasın diye önem veriyorlar. Doğumdan bir gün önce doktorum bana çok kızmıştı.demir ve kan değerlerim aşırı olmasada düşüktü. doğuma 1 hafta kala kan ilaçlarımı kullanmamıştım değerlerimi etkilemiş hemen. doğumdan sonra doktor yanıma geldi neden kızdığını daha tatlı bir dille bana izah etti. kan düşüklüğünde şimdi bir şey hissetmezsin ama ileriki zamanlarda çocuğun geç yürür geç konuşur okulda okumayı yazmayı geç sökerse hatayı çocukta ararsın ama hata sendedir dedi. Çoğu doktor kan düşüklüğüne önem vermesede ben çok önem veriyorum dedi.

uykuya ekstra direnme basladi. Sanirim yine ayrilik kaygisi yasiyor. Siz nasilsiniz canim?

Esimin kuzeni ve esi gelmisti sehir disindan, onlarla birlikteyiz birkac gun.
Bu gece sahabladik .Az once uyuttum. Hemen çamaşır isini hallettim .Simdi de ne yedirsem diye dusunuyorum. Kiymali makarna yapcam sanirim. Ama tukuruyo .Iyice pisirip yogurtla karistirmayi planlıyorum.
Yaa ne guzel size de farklilik olmustur .Oglusunu ve seni opuyorum.
Koalayi uyuttum islerimi hallettim jet hiziyla ben de :)
Yaa Rabbim sifa versin kuzuya insallah düzelir bi isleme gerek kalmadan

Bizimkide epey kizdi ama sadece 1rakam dusuk. Surubu zorla iciriyorum ama ben bile kokusundan tiksiniyorum cok kotu bugun tekrar gittik saglik ocagina baska dr vardi damlaya cevirdi tekrar nsallah yukselir. Demekki anne kaninin dusuklugu bebegin gelisimini dahi etkiliyormus ben sadece dogumda anne icin sorun olur diye biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…