- 22 Aralık 2017
- 2.087
- 1.688
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.581
Cokkk sukurrr canim bitti ameliyatimiz iyiyiz dua eden herkese tesekkur ederimTesekkurler Darisi basiniza :))
Canim oglun nasil ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokkk sukurrr canim bitti ameliyatimiz iyiyiz dua eden herkese tesekkur ederimTesekkurler Darisi basiniza :))
Canim oglun nasil ?
geçmiş olsun canım çok zor bir durum nasıl çektirmedi damar yolunuİdrar yolu enfeksiyonundan 3 gece hastanede yattık kızlar canımdan can gitti valla ya damar yolu açmak zordu tıkandı yine açmak zorunda kaldılar ateş 3 günde anca düştü
Geçmiş olsun. Tek ameliyatla düzelecek değil miKizlar oglum ameliyata girecek birazdan hepinizden dualarinizi bekliorumm ......
Cok sevindim .Eminim omrunden omur gitmiştir. Allah baska sıkıntı yasatmasin .Cokkk sukurrr canim bitti ameliyatimiz iyiyiz dua eden herkese tesekkur ederim
Evet canmgeçmiş olsun canım çok zor bir durum nasıl çektirmedi damar yolunu
Geçmiş olsun. Tek ameliyatla düzelecek değil mi
Benimkide aynı Göbeğinin üstüne koyamıyorum saniyesi geçmeden kaldır beni diye mızırdanıyor.Benimki hala yüzüstü koydum diye ağlasın
Tembeller ya :)Benimkide aynı Göbeğinin üstüne koyamıyorum saniyesi geçmeden kaldır beni diye mızırdanıyor.
Bizim de 10 gün antibiyotik evet kakadan dedi ama anlamadım tamam hemen acıyorum altını dikkat de ediyorum silerken ama oturduğu için ister İstemez ön tarafa bulaşmış oluyor bezi acınca görüyorum ön tarafta kaka nasıl olacak anlamadımAynen hiç neşesi yok yawrumun ya sürekli ağlıyor ek gıda yemiyor uyku desen yok bu gün başlıcaz antibiyotik kullanmaya biz. 10gün dedi doktor. 4gün sonra kültür sonucuna göre konuşuruz tekrar dedi. Siz kal gündüz kullanıyorsunuz canım antibiyotik? Faydası oldu mu düştü mi bari ateşi? Pazar’dan beri düşmüyor bizimki hala. Calpol dolven veriyorum. Bi de ne sebepten oluyormuş ki bu enfeksiyon dedi mi doktor size? Bana kakadan oluyor genelde dedi.
Bizim ki de karıştıran tiplerden devirsin atsın işimiz var bunlarla sağlıklı olsunlar da herseyleri makbulEmeklese dert emeklemese dert.
2.gun yaramazligimiz saksiyi devirdi
Geçmedi mi hala dİş mi yada bi dışkı tahlili yapsan mı ?off bizimki de ishal, kakasi hep her yere bulasmis oluyor. Silene kadar mikrop kapiyorsa bir de enfeksiyon olmasa bari.
Çok geçmiş olsun canım çok sevindimCokkk sukurrr canim bitti ameliyatimiz iyiyiz dua eden herkese tesekkur ederim
Yaramaz yaramaz, emeklemeyi öğrendi ya durmaz artık :)Hayirli kandiller kizlar .
Yarin arkadasim bebek gormeye gelecek .Ikramlik hazirliyordum canim cikti.Oglan da bi su sisesi devirdi bi nescafeyi döktü derken benim isler uzadi