2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İdrar yolu enfeksiyonundan 3 gece hastanede yattık kızlar canımdan can gitti valla ya 😢 damar yolu açmak zordu tıkandı yine açmak zorunda kaldılar ateş 3 günde anca düştü 😕
geçmiş olsun canım çok zor bir durum nasıl çektirmedi damar yolunu
Kizlar oglum ameliyata girecek birazdan hepinizden dualarinizi bekliorumm ......:KK43:
Geçmiş olsun. Tek ameliyatla düzelecek değil mi

Aynen hiç neşesi yok yawrumun ya sürekli ağlıyor ek gıda yemiyor uyku desen yok :KK43: bu gün başlıcaz antibiyotik kullanmaya biz. 10gün dedi doktor. 4gün sonra kültür sonucuna göre konuşuruz tekrar dedi. Siz kal gündüz kullanıyorsunuz canım antibiyotik? Faydası oldu mu düştü mi bari ateşi? Pazar’dan beri düşmüyor bizimki hala. Calpol dolven veriyorum. Bi de ne sebepten oluyormuş ki bu enfeksiyon dedi mi doktor size? Bana kakadan oluyor genelde dedi.
Bizim de 10 gün antibiyotik evet kakadan dedi ama anlamadım tamam hemen acıyorum altını dikkat de ediyorum silerken ama oturduğu için ister İstemez ön tarafa bulaşmış oluyor bezi acınca görüyorum ön tarafta kaka nasıl olacak anlamadım 🤷‍♀️

Hayırlı kandiller kızlar.
Bizim kızın hala emeklemeye niyeti yol artık umudumda yok :) dişte çıkarmadık çıkarsaydı diş buğdayı yapmak istiyordum ama bu saatten sonra yapmam sanırım doğum gününe 2 ay kaldı zaten :KK70:

Hasta bebiş, anne varsa geçmiş olsun, umarım herkes iyidir pek giremiyorum artık.

X