2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olmazmi hic.. oglum 10. Aya girdi 9yasinda ikizlerim surekli birbiriyle kavga halinde,odevleri desen yiginla, ev isi,yemek, hastane kontrolleri hepsi bende. Esim 8de geliyor her aksam ve ben o geldigi zaman bitik durumda oluyorum. Tek bebek olsa yemek bile yapmam ama diger cocuklar olunca hergun yemegi okula beslenmesi lazim. Ev daha cok dagiliyor vs vs.. annem 3saat uzakta baskada kimse yok zaten. Sabretmek lazim bizde kendimizi salarsak iyice mahvoluruz. Kimse yokki seslencek gel iki yardim et diyecek. Bebekler buyuyor,havalar isiniyor,yemege geçiyorlar surekli meme derdi azaliyor insallah daha iyi olacak hersey. Ben ikizleri de tek büyüttüm tek bebek kolay olurdu sanmistim ama oyle olmadi canlari sagolsun :)

Evet canım yaz tatilini geçirip çalışmaya başlayacağım annem bakacak inş biraz büyünce kararı değişir allah ömür versin hepsine ama valla geçecek diyorum gezeceğimiz günleri eğleneceğimiz günleri hayal ediyorum

Aynen canları saolsun sağlıklı olsunlar ama geldi mi de geliyorlar tek olsak biz akşam kahvaltı çay atlatırız ama başka çocuk olunca ister istemez yemek işi oluyor tabi inş gececek bu günler

Ben de veremiyorum artık anne sütü sağdım 30-40 cc çıktı anca devam sütü günlük ne kadar alıyor peki bi kararsız kaldım o konuda ?

Ilaç alerji yapmış olabilir diyorlar diğer arkadaşlar. Umarım hızlıca geçer, rahatlarsınız miniğinle.

Sürünemiyordu bile .Saat gibi karninin üstününde dönüp duruyordu. Yakinda emekler sizinki de.

Benimki de ayni .Bak bugun 2 3 emekledi .Sonra hevesi kacti ağlamaya basladi
Insallah ya. Cok tatli oluyorlar emeklerken cok hosuma gidiyor :) digerleri direk yurume moduna gecti emeklemeden bunuda yakinda gorecegiz artık

Helal olsun sana valla ikizleri tek büyüttüm demişsin benimde 10 aylık ikizlerim var ve tek olunca mamalarını hazırlarken zorlanıyorum. Yani salonda yalnız bırakmak zor oluyor.

Yaşını geçmiş olacaklar en azından insallah annene zorluk çıkarmazlar seninde aklın kalmaz. Bende o dediğin günleri dört gözle bekliyorum canım.

Helal olsun sana valla ikizleri tek büyüttüm demişsin benimde 10 aylık ikizlerim var ve tek olunca mamalarını hazırlarken zorlanıyorum. Yani salonda yalnız bırakmak zor oluyor.
Allah kolaylik versin cok zor ikiz büyütmek. Ayni anda aglamalar,uyanmalar,birinin bakimi bitti derken digeri baslardi zombi gibi gezerdim uykusuzluktan :) kaynanayi gel diye cagirmistik 1haftada kacmisti :)9yasina geldiler sipalar ama simdide kavgalari bitmiyor. Cinsiyetleri ne seninkilerin?

Kızlar menenjit aşısını yaptrdnz mı bugün doktorumuz 3doz olanı önerdi bize ilkini 9. Ayda 2.sini 11. Ayda yapalm dedi fiyatı ne kadar ki yaptran var mı aranzda

Kızlar menenjit aşısını yaptrdnz mı bugün doktorumuz 3doz olanı önerdi bize ilkini 9. Ayda 2.sini 11. Ayda yapalm dedi fiyatı ne kadar ki yaptran var mı aranzda
Üçüncü dozu ne zaman peki
Bize de doktor ıkı doz dedı ilki 9 ay da dedı nımenrıx dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…