- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.541
Olmazmi hic.. oglum 10. Aya girdi 9yasinda ikizlerim surekli birbiriyle kavga halinde,odevleri desen yiginla, ev isi,yemek, hastane kontrolleri hepsi bende. Esim 8de geliyor her aksam ve ben o geldigi zaman bitik durumda oluyorum. Tek bebek olsa yemek bile yapmam ama diger cocuklar olunca hergun yemegi okula beslenmesi lazim. Ev daha cok dagiliyor vs vs.. annem 3saat uzakta baskada kimse yok zaten. Sabretmek lazim bizde kendimizi salarsak iyice mahvoluruz. Kimse yokki seslencek gel iki yardim et diyecek. Bebekler buyuyor,havalar isiniyor,yemege geçiyorlar surekli meme derdi azaliyor insallah daha iyi olacak hersey. Ben ikizleri de tek büyüttüm tek bebek kolay olurdu sanmistim ama oyle olmadi canlari sagolsun :)Ya kızlar sizin de çok bunaldığınız oluyor mu iki çocuk beni bitirdi bugün resmen bağıra bağıra ağladım bi baktım eşim çıkmış işten geldi halime acıdı resmen hem kızın alerjisi sonra hastalık oğlanın ödevleri ev sanki hep dağınık pis gibi yemek yap topla izini uzattım annem korktu bakamam dedi 4 ay daha aldım ama şu an tıkandım resmensizin de böyle çaresiz kaldığınız dönem oluyor mu sütüm de kesildiği zaten emme meraklısı değildi depresyona giricem herseyi bırakacağım die korkuyorum böyle çıkmazlarda herseye kapatırım kendimi ama şuan hiç sırası değil kendinizi nasıl resetliyorsunuz
Evet canım yaz tatilini geçirip çalışmaya başlayacağım annem bakacak inş biraz büyünce kararı değişirOlmaz olur mu canım bende de oluyor hele ikisi birden ağlayıp kucak isteyince yalnızsam uzun zaman atlatamıyorum ama ben simdi ise başladım sende çalışacak mısın 4 ay sonra yani o seni biraz rahatlatır. Gerçi 2 çocuğu tek kisiye bırakmak zor yani.
Aynen canları saolsun sağlıklı olsunlar ama geldi mi de geliyorlarOlmazmi hic.. oglum 10. Aya girdi 9yasinda ikizlerim surekli birbiriyle kavga halinde,odevleri desen yiginla, ev isi,yemek, hastane kontrolleri hepsi bende. Esim 8de geliyor her aksam ve ben o geldigi zaman bitik durumda oluyorum. Tek bebek olsa yemek bile yapmam ama diger cocuklar olunca hergun yemegi okula beslenmesi lazim. Ev daha cok dagiliyor vs vs.. annem 3saat uzakta baskada kimse yok zaten. Sabretmek lazim bizde kendimizi salarsak iyice mahvoluruz. Kimse yokki seslencek gel iki yardim et diyecek. Bebekler buyuyor,havalar isiniyor,yemege geçiyorlar surekli meme derdi azaliyor insallah daha iyi olacak hersey. Ben ikizleri de tek büyüttüm tek bebek kolay olurdu sanmistim ama oyle olmadi canlari sagolsun :)
Teşekkürler bakayım ben deAVTJX15 indirim kodunu girmeyi unutmayın :) :)
Ben de veremiyorum artık anne sütü sağdım 30-40 cc çıktı anca devam sütü günlük ne kadar alıyor peki bi kararsız kaldım o konuda ?Canim dogdu malesef benim hic sutum yoktu be yaptiysam olmadi yemeden sut olsun diye 10 kilo aldim 2 aydaama herkesin sutu duvara fiskiriyordu 5 aylik olduk bebege birseyler yedir baskisi onlarinki herseyi yiyordu ek gidaya gectik onlar eline butun ekmek veriyordu ben niye hala pure veriyorsum bitmez yani begenemediler beni
Masallah. Biz 9.5 ayligiz surunerek tum evi geziyor ama emekleme yok.Bugun 9 aylik olduk ve oglum sonunda emekledi
Ilaç alerji yapmış olabilir diyorlar diğer arkadaşlar. Umarım hızlıca geçer, rahatlarsınız miniğinle.canım aslına bakarsan patates yoğurt gibi şeyler verdim ishali kesilsin diye bunlar alerji yapmamıştı daha önceleri birçok kez yedirmeme rağmen
Inşallah bakalım
Kan tahlili yapıldı...
Bugün prospanda vermedim.
Çocuğun kakası normal geldi.
Bakalım 2 gündür antibiyotik vermiyorum prospan veriyodum . Ishali besin diyetine rağmen geçmemişti. Bugün düzelmiş. Eşimde annesine bağlıyor bu durumu. Muzlayogury yemiş. Oysa ben kaç gün verdim onlardan zaten.
Sen yaparsın ama mükemmel onlar olur neyse oğlus ıyi olsunda...
Ev konusunda da haklisiniz. Ucunu bırakmaya kalmadan kaçıyor
Birikiyor herşey.
Bıkıyorum bazen
Geriliyorum
Içimde tarif edemedigim bir huzurluk meydana geliyor.
Oğlumu çok seviyorum orası ayrı. Ama evlat sahibi olmak zor ve mükemmel bişey.
Iki haftadır sinavlara girip cikiyordum. 1 hafta once kaynanacigim sudan sebepten kavga çıkardı. Görümce çocuğuma yaptığım annelik ile hadsiz bir yorum yaptı. Bende artık dayanamadım konuşmadım engelledim ne arasınlar ne konuşsunlar istiyorum çünkü.
Ilk defa bu kadar istikrarlı durup konuşmadım. 1 haftadır da konuşmuyorum
Eşimde bana bişey demiyor çok şükür.
Çocuğu geçen haftalarda yağmurlu havada öyle incecik bereyle baytaniyesiz çıkardı. Onun ceremesinii çekiyoruz hala.
Ben kalın bere ve battaniyeyle oraya götürmeme rağmen düşünün.
Benimki hala yüzüstü koydum diye ağlasınBugun 9 aylik olduk ve oglum sonunda emekledi
Abla bana da verdi doktor nefes alamıyordum çok kötüydümBen kullandım canım aksef 500 bende ciğerlerim dolmustu üşütmüşüm o zaman doktor zorla içirdi.
Sürünemiyordu bile .Saat gibi karninin üstününde dönüp duruyordu. Yakinda emekler sizinki de.Masallah. Biz 9.5 ayligiz surunerek tum evi geziyor ama emekleme yok.
Benimki de ayni .Bak bugun 2 3 emekledi .Sonra hevesi kacti ağlamaya basladiBenimki hala yüzüstü koydum diye ağlasın
Insallah ya. Cok tatli oluyorlar emeklerken cok hosuma gidiyor :) digerleri direk yurume moduna gecti emeklemeden bunuda yakinda gorecegiz artıkSürünemiyordu bile .Saat gibi karninin üstününde dönüp duruyordu. Yakinda emekler sizinki de.
Benimki de ayni .Bak bugun 2 3 emekledi .Sonra hevesi kacti ağlamaya basladi
Helal olsun sana valla ikizleri tek büyüttüm demişsin benimde 10 aylık ikizlerim var ve tek olunca mamalarını hazırlarken zorlanıyorum. Yani salonda yalnız bırakmak zor oluyor.Olmazmi hic.. oglum 10. Aya girdi 9yasinda ikizlerim surekli birbiriyle kavga halinde,odevleri desen yiginla, ev isi,yemek, hastane kontrolleri hepsi bende. Esim 8de geliyor her aksam ve ben o geldigi zaman bitik durumda oluyorum. Tek bebek olsa yemek bile yapmam ama diger cocuklar olunca hergun yemegi okula beslenmesi lazim. Ev daha cok dagiliyor vs vs.. annem 3saat uzakta baskada kimse yok zaten. Sabretmek lazim bizde kendimizi salarsak iyice mahvoluruz. Kimse yokki seslencek gel iki yardim et diyecek. Bebekler buyuyor,havalar isiniyor,yemege geçiyorlar surekli meme derdi azaliyor insallah daha iyi olacak hersey. Ben ikizleri de tek büyüttüm tek bebek kolay olurdu sanmistim ama oyle olmadi canlari sagolsun :)
Yaşını geçmiş olacaklar en azından insallah annene zorluk çıkarmazlar seninde aklın kalmaz. Bende o dediğin günleri dört gözle bekliyorum canım.Evet canım yaz tatilini geçirip çalışmaya başlayacağım annem bakacak inş biraz büyünce kararı değişirallah ömür versin hepsine ama valla geçecek diyorum gezeceğimiz günleri eğleneceğimiz günleri hayal ediyorum
Allah kolaylik versin cok zor ikiz büyütmek. Ayni anda aglamalar,uyanmalar,birinin bakimi bitti derken digeri baslardi zombi gibi gezerdim uykusuzluktan :) kaynanayi gel diye cagirmistik 1haftada kacmisti :)9yasina geldiler sipalar ama simdide kavgalari bitmiyor. Cinsiyetleri ne seninkilerin?Helal olsun sana valla ikizleri tek büyüttüm demişsin benimde 10 aylık ikizlerim var ve tek olunca mamalarını hazırlarken zorlanıyorum. Yani salonda yalnız bırakmak zor oluyor.
Üçüncü dozu ne zaman pekiKızlar menenjit aşısını yaptrdnz mı bugün doktorumuz 3doz olanı önerdi bize ilkini 9. Ayda 2.sini 11. Ayda yapalm dedi fiyatı ne kadar ki yaptran var mı aranzda