2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim canim .Igneye gönlüm razi gelmedi .Sunnette cektigi acilar geldi gozumun onune .Insallah gerek kalmaz .

Sabah 8 de kahvalti yapıyoruz. 3 ymk kasigi kadar yiyor karisim yapiyorum. Öğlen 12 1 gibi ek gida veriyorum .Bazen yeni bir sey deneyince begenmiyor hic yemiyor bile .Aksam 7 8 gibi gaz yapmayacak bi corba ya da mama hazirliyorum .
Aksam gec kaliyor biraz ama esim gec geliyor. Onden yedirsem agzimiza bakiyor biz yerken .
Yemekten 1 saat sonra yogurt biraz erken geldi bana 2 gibi filan yedirsen nasil olur ?
Bence acikiyordur yaa mama da yemiyor artik demi ?
Yok hiç süt içmiyor bir aydır sıfıra yakın. Yüzde yüz ek gıda gidiyorum. Muhtemelen verdiğim şeyleri sevmiyor. Her gün tarhana mı yiyecek bu çocuk nasıl olacak böyle ya... Yoğurda git geri demez asla. Tarhanası da yoğurtlu zaten. Vitaminleri mineralleri çok eksik kalıyor boyle

Yok hiç süt içmiyor bir aydır sıfıra yakın. Yüzde yüz ek gıda gidiyorum. Muhtemelen verdiğim şeyleri sevmiyor. Her gün tarhana mı yiyecek bu çocuk nasıl olacak böyle ya... Yoğurda git geri demez asla. Tarhanası da yoğurtlu zaten. Vitaminleri mineralleri çok eksik kalıyor boyle
Tarhanaya kıyma ve sebze ekleyebilirsin az az.Yogurtlu çorbaları seviyorsa terbiyeli corbalardan dene canim .Peki kati seyler seviyor mu pankek tost filan

Herkese gunaydin .Kabus gibi bir gece gecirdik .Sabah hemen hastaneye koştuk.
Ve korktuğum basimiza geldi .Bronşit olmuş koalam :KK43:

Keske haftasonu kendi dr umuz nobetci olsaydi .Bu kadar ilerlemezdi .Ilk dr un verdiği damla hic bir ise yaramadi .
3 4 tane igne verdi .Sonra rica ettim suruba çevirdi.
Nebiluzator aldik .
Geçmiş olsun canım. Bizimki şurupla düzelmemişti umarım size fayda eder. Acil şifalar bebişe

Kızlar benim oğlan saat 8 de bir tabak kahvalti, öğlen 12 de bir dolu tabak tarhana (püre halinde) yedi. Saat 13 te bir bardak yoğurt. Sonrası yok. Yemiyor. Sizinkiler öğlenle akşam arasında kaç saat boşluk bırakıyorlar. Verdiğim şeyleri mi sevmiyor acikmiyor mu anlayamadim
Maşallahı var canım :) bence zorlamamalısın.

Bu yorumunu şimdi gördüm canım. Akşam birşey yemeden uyuyabiliyor mu ki? Öğün aralarını açsan belki daha faydalı olabilir.

Tarhanaya kıyma ve sebze ekleyebilirsin az az.Yogurtlu çorbaları seviyorsa terbiyeli corbalardan dene canim .Peki kati seyler seviyor mu pankek tost filan
Daha pankek denemedim. Kek yaptım geçen gün yedi biraz. ama senin koala gibi pirinçleri ya da purelerin içindeki taneleri tek tek ayiklayip ağzında biriktiriyor

Kızlar benim oğlan saat 8 de bir tabak kahvalti, öğlen 12 de bir dolu tabak tarhana (püre halinde) yedi. Saat 13 te bir bardak yoğurt. Sonrası yok. Yemiyor. Sizinkiler öğlenle akşam arasında kaç saat boşluk bırakıyorlar. Verdiğim şeyleri mi sevmiyor acikmiyor mu anlayamadim
Ben 8 de degilde 9 da yaptiriyorum kahvalti 1 yada 2 gibi corba iciyor bu aralar yaptigim seyleri begenmiyor. Seninki gibi yogurtlu tarhana yiyor, dun sonsuzzz sonsuzzz un verdigi kofte tarifini denedim agzini kitledi acmadi yine tarhana icti, aksam ustu yogurt yediriyorum 5 gibi en son 9 yada 10 gibi uyku mamasi yedirip uyutuyorum.

Ben 8 de degilde 9 da yaptiriyorum kahvalti 1 yada 2 gibi corba iciyor bu aralar yaptigim seyleri begenmiyor. Seninki gibi yogurtlu tarhana yiyor, dun sonsuzzz sonsuzzz un verdigi kofte tarifini denedim agzini kitledi acmadi yine tarhana icti, aksam ustu yogurt yediriyorum 5 gibi en son 9 yada 10 gibi uyku mamasi yedirip uyutuyorum.
Saat 2 den akşam 9a kadar sadece yoğurt mu yiyor? Seni de emiyor di mi

Boy kilo persenteli var ya, ona göre dedim ama tam emin değilim sınırın kaç olduğundan. Ama çok dediklerine göre sınırda.
Anladım canım benım oğlum da çok kılolu ama doktor sadece anne sütü aldığı için bişey demıyorum dıyo her seferinde büyüdükçe hareket arttıkça kılo sorun olmuyor

Benimkilerde artık gün boyunca mama içmiyorlar gibi döktüm bugün hep. Gece 2 öğünlerinde uyuklarken içiyorlar bir de sabah kalktıklarında ama 3 -4 ölçek max.
Tarhananın içine rondodan geçirip katmayı denedin mi? Bende bebekken sadece tarhana içermişim ama annem beyin bile yedirdim sana diye anlatır :) birde bu akşam kızlardan biri normalde yediği mamayı kitledi ağzını yemiyor. Mama sandalyesini balkona çıkardım hapur hapur yedi. Bebek mantığı işte :işsiz:

Ahh canım ya maalesef acil almak zorunda olduğumuzu bilip resmen soyuyorlar milleti Allah'ım yedirmez illa cikarir canım zaten kullanmadiysan gotur bence
Srkyesraaa Srkyesraaa sen en iyi cihazdan bahsedince bi bakayim dedim .Bizim aldigimizdan cok daha ucuz .Keske onu alsaydik derkeen aldigimiz cihazda medikalcinin resmen bizi dolandirdigini fark ettim :sopa:
70 tl lik cihazi bize tam 170 e satmis .Haram ediyorum :KK20:
Gidip yuzlerine tukurcem

Daha pankek denemedim. Kek yaptım geçen gün yedi biraz. ama senin koala gibi pirinçleri ya da purelerin içindeki taneleri tek tek ayiklayip ağzında biriktiriyor
Biz sabah 9 gini kahvaltı 4,5 y.k
Oglen 12 veya 1 gibi sebze veya yoğurt çorbası yine 4,5 y.k ikindide 5 gibi meyveli muhallebi tahilli olandan akşam 9 gibi de ikindide yediği gibi tahılli meyveli muhallebi aralarda uyuyacagi zaman uyandigi zaman mizmizlandigi her an anne sütü bizdeki durum bu

Evet uyku eğitimi ile artık akşam 7-8 sabah 6-7 uyuyoruz ama akşam 11 de ve gece 3 de illa mama istiyorlar. Ama yani istisnasız aynı saatlerde neredeyse sanki içlerinde çalar saat var tamamen alışkanlık ama inatlaşmıyorum bir noktada bırakçaklar heralde umarım :)
Ben halen az az emziriyorum süt az olduğundan doymuyorlar o yüzden de emip uyuduklarında hemen uyanıyorlar bu sefer mama veriyorum. Gece Emzirmeyi kesersem olan sütümde gidecek diye içim elvermiyor. Yoksa zaten gece uyku düzenleri vardı ama şimdi 2 haftadır hareketli olan bebisimin köpek dişleri çıkıyor o yüzden gece uyumuyor.

Forse Forse haklısın canım 3-4 aylıklarken misafir simdiki kadar zor değildi ama artık bebeklerin yeme düzeni aksıyor ve ne kimse gelsin istiyorum ne ben gitmek istemiyorum. Derken bu haftasonu görümceme edirneye gidiyoruz :KK51: 20 gün önce doğum yaptı bende biraz kendine gelsin diye beklemek istedim ama artık daha fazla öteleyemiyorum.

Sabah 8 de kahvalti yapıyoruz. 3 ymk kasigi kadar yiyor karisim yapiyorum. Öğlen 12 1 gibi ek gida veriyorum .Bazen yeni bir sey deneyince begenmiyor hic yemiyor bile .Aksam 7 8 gibi gaz yapmayacak bi corba ya da mama hazirliyorum .
Aksam gec kaliyor biraz ama esim gec geliyor. Onden yedirsem agzimiza bakiyor biz yerken .
Yemekten 1 saat sonra yogurt biraz erken geldi bana 2 gibi filan yedirsen nasil olur ?
Bence acikiyordur yaa mama da yemiyor artik demi ?
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsınız.
Senim bebito normalde kacta uyuyor peki 7-8 gibi benimkiler uyuyor o yüzden mama işini 6 da bitiriyorum 6 dan sonra biberona geçiyorum gerekirse. Ama öğlen 1 den 7 ye kadar benimkiler dayanamaz yani 1 yada 2 gibi etli sebze püresi 5 ile 6 arasi balkabakli muhallebi ve yogurt yada tarhana ve yogurt yiyorlar.

Biz sabah 9 gini kahvaltı 4,5 y.k
Oglen 12 veya 1 gibi sebze veya yoğurt çorbası yine 4,5 y.k ikindide 5 gibi meyveli muhallebi tahilli olandan akşam 9 gibi de ikindide yediği gibi tahılli meyveli muhallebi aralarda uyuyacagi zaman uyandigi zaman mizmizlandigi her an anne sütü bizdeki durum bu
Ben sabah kahvaltısını taş catlasın 2.5 yemek kaşığı yapabiliyorum acaba az mı geliyordur. Bir kibrit kutusu tuzu alınmış beyaz peynir, bir yumurta sarısı bir çay kaşığı tereyağ, 2 tatlı kaşığı bebe bisküvisi tozunu demlenmis ıhlamurla ezip bir çaykaşığı pekmez katıyorum ancak o miktarda oluyor. Nasıl çoğaltıyorsunuz siz yani peynirin yumurtanın fazlasını vermeye korkuyorum.

Herkese gunaydin .Kabus gibi bir gece gecirdik .Sabah hemen hastaneye koştuk.
Ve korktuğum basimiza geldi .Bronşit olmuş koalam :KK43:

Keske haftasonu kendi dr umuz nobetci olsaydi .Bu kadar ilerlemezdi .Ilk dr un verdiği damla hic bir ise yaramadi .
3 4 tane igne verdi .Sonra rica ettim suruba çevirdi.
Nebiluzator aldik .

Çok geçmiş olaun canım :KK43:

X