- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #81.761
Ben ikea aldım. Hem fiyatı uygun hem de kullanışlı. Hafif olduğu için evin her yerine kolayca taşıyorum. Temizlemeside çok rahat.Selam kizlar
Bebegim 5 aylik olmak uzere.1 ay sonra ek gidaya gececegimiz icin mama sandalyesi almak istiyorum.ama hangi model alacagima karar veremiyorum.kullanipta memnun kaldığınız bi model var mi? Yardimci olursanız cok sevinirim.ikea veya joie mimzy multiply falan dusunuyorum.sizce hangisi kullanislidir?
Devrilme tehlikesi falan diyorlar.cocuk kendini geriye atarsa devrilebiliyormus.var mi gercekten boyle birsey? Birde kacinci aydan itibaren kullanmaya basladiniz?Ben ikea aldım. Hem fiyatı uygun hem de kullanışlı. Hafif olduğu için evin her yerine kolayca taşıyorum. Temizlemeside çok rahat.
Ben aldim henuz gelmedi Çin den
Canım benimkiler 2 haftadır bu anlattığın gibi, kıskançlık nispeten bu iki gündür hissetmedim ama öncesinde oluyordu. Oyuncak konusu çok fena biri oynarken diğeri hızla gelip oyuncağı kapıyor. Bide birbirlerinin yakınına geldikleri anda ya kulak yada saç çekiyorlar hep ortalarına oturmam gerekiyor.Benimkiler 2 gündür bir değişik. Teyzem dedi ya atak falan olmasın baktım 5 gün kaldı yazıyor ama erken başlamış olabilir. Buraya gelip sorayım dedim ama ahanda siz zaten bahsetmişsiniz. Yeni atağımız hayırlı uğurlu olsun cümleten
Atak belirtilerini okuyorum kıskançlık yazıyor ve başladı bizde. Bu konuda baya zorlanacağım sanırım. Biri kucağımdayken diğeri de gelmek istiyor ama ağırlaştılar aynı anda ikisi zor. Oyun oynarlarken ilk defa bir oyuncağı paylaşamadılar. İkizlerde yeni bir dönemece giriyoruz kazasız belasız çıkarız umarım çünkü bu kıskançlık çok uzun sürebilir, hiç bitmeyebilir bile.
Ayni fikirdeyim birde benim dr dediki kilosu iyi muhallebi biskuvi tarzi verne sadece yogurt meyve sebze puresi yeterli hayir hergun ne sebzesi yapicamkiKızlar her öğün ne pişirsem bu bebeye diye düşünmekten fenalık geldi. Bana bebeklerinize yaptığınız yemeklerden ne önerirsiniz? Çeşide ihtiyacım var. Karnabahar, brokoli, ıspanak oldu çocuğun içi dışı
Arada en az 4 saat olmasi gerekiyor cnm sikinti olcagini sanmiyorum somon tazedir zaten. Sen yinede 1 gibi yedir 6 gibi yogurt verirsin. Icine sinmezse yogurt vermezsin cnm.Kızlar ben yarın öğlen somon balığı verecegim minnaklarima, sizce öğlen 1 yada 2 gibi onu versem akşam üstü 6 da yoğurt versem olur mu?
Terbiyeli havuc corbasi, terbiyeli kabak corbasi, kiymali kereviz corbasi genelde oglenleri boyle seyler yediriyorum.Kızlar her öğün ne pişirsem bu bebeye diye düşünmekten fenalık geldi. Bana bebeklerinize yaptığınız yemeklerden ne önerirsiniz? Çeşide ihtiyacım var. Karnabahar, brokoli, ıspanak oldu çocuğun içi dışı
Kızlar her öğün ne pişirsem bu bebeye diye düşünmekten fenalık geldi. Bana bebeklerinize yaptığınız yemeklerden ne önerirsiniz? Çeşide ihtiyacım var. Karnabahar, brokoli, ıspanak oldu çocuğun içi dışı
Kızlar ben geçen ay regl oldum ilk defa ama bu ay 10 gün geçti düzensizlik normalmi sizde varmı
Bugün aynısını arkadaşım söyledi canın bir şeyi çekti de yemedin mi öyle ise sabah yeseydin geçerdi dedi demek ki doğruymuş
Selam kizlar
Bebegim 5 aylik olmak uzere.1 ay sonra ek gidaya gececegimiz icin mama sandalyesi almak istiyorum.ama hangi model alacagima karar veremiyorum.kullanipta memnun kaldığınız bi model var mi? Yardimci olursanız cok sevinirim.ikea veya joie mimzy multiply falan dusunuyorum.sizce hangisi kullanislidir?
Canım benimkiler 2 haftadır bu anlattığın gibi, kıskançlık nispeten bu iki gündür hissetmedim ama öncesinde oluyordu. Oyuncak konusu çok fena biri oynarken diğeri hızla gelip oyuncağı kapıyor. Bide birbirlerinin yakınına geldikleri anda ya kulak yada saç çekiyorlar hep ortalarına oturmam gerekiyor.
Benimkiler bu hafta geceleri uyandıklarında mama veriyorum doyuyorlar ama geri uyumuyorlar yani ağlamıyorlarda, sanki sabah olmuş gibi bakınıp dans bile yaptıkları oluyor. Uykusuz işe gitmekten halim kalmadı valla.
Kızlar ben geçen ay regl oldum ilk defa ama bu ay 10 gün geçti düzensizlik normalmi sizde varmı
Temmuzda doğum yapanlar olarak fikirlerinizi almak istiyorum. Sıcaklardan dolayı çok zorlandınız mı. Ya da ne gibi zorlukları kolaylıkları var
Selam canım. Ya valla o kadar yoğun geçiyor ki canım günler inan fırsat bulup da bakamıyorum.. Şimdi bi gireyim dedim sen yazmışsın, içime doğmuş galiba :) çok şükür canım biz iyiyiz bebişim de iyi maşallah büyüyor, 3. Doz menenjit aşımızı olduk 4 gün evvel. 2 gün önce de ilk dişimizi patlattık, 7 ay 1 haftalıkken patlamış oldu. 2 gün sıkıntı huzursuzluk uykusuzluk yaptı bugün iyiydi çok şükür. Sen nasılsın? Ne değişiklikler var, oğlan daha rahat uyuyabiliyor mu artık?? Ek gıda nasıl gidiyor? Benimki baya iştahlı, öğlen sebze et veriyorum, akşam üzeri tahıllı meyveler veriyorum. Şimdilik daha kahbaltı vermedim hiç. Başlıycam ama artık yunurta sarısına falan.. Umarım herşey yoöundadır herkeste,.mertugce35 uzun zamandir yoksun .Nasilsin ,bebisin nasil canim ?
Oğlum 7 aylık oldu ben daha beklemedeyım.2 gün önce pembemsi bişeyler vardı sevindim geldi diye ama şu saat oldu çamaşırımın azcık kirlenmesiyle kaldı. 2 çocuğum daha var. Onların doğumu sonrası hep düzenli gitmişti. 5 ve 6 . aylarda olmuştum ilk âdetlerimi. Ben de tüpligasyon yapıldı ondan mı bu gecikme diye düşünmekteyim.Kızlar ben geçen ay regl oldum ilk defa ama bu ay 10 gün geçti düzensizlik normalmi sizde varmı
Ay evet canım çok sıkkın bende test alicam sanırım önceki doğumlarımda hiç böyle olmamıştı oyuzden endişelendim teşekkür ederim canımNormal canım. Ben kırkım çıktıktan sonraki ay başladım hemen olmaya ama sarkmalar oluyor bazen iki gün bazen 10 gün. Bende geçen ay korktum kaç tane test yaptım ama bişey yoktu çok şükür
Ben son haftalarda sicaktan çok sistim o beni çok zorladıTemmuzda doğum yapanlar olarak fikirlerinizi almak istiyorum. Sıcaklardan dolayı çok zorlandınız mı. Ya da ne gibi zorlukları kolaylıkları var
Joie mimzy lx kullaniyorum .Gayet memnunum .Ama mutfağın genis degilse önermem .Cok yer kapliyor .Cok rahat .Yatma pozisyonu var .Ayaklari yorulmasin diye katlanir ayak koyma kismi var.Daha ileriki aylar icin basma kismi var .Ihtiyaca gore parcalar degisiyor filan.Yemek yaparken oglumu oturtuyorum .Devrilecek mi diye düşünmüyorum .Oldukca agir ve saglam.Selam kizlar
E bebekte cok pahaliydi .Ben 25 Tl 4 tane aldim sanirim .Meyveler sebzeler hayvanlar filan .Çinden mi?Nasıl bişey aldın canım burda yok mu? Netten E bebeğe hepsiburada ya baktım. Pek bişey bulamadım.
Öğlen havuclu ,kabakli corba ,kiymali yogurtlu tarhana ,balkabagi çorbası, patates corbasi veriyorum genelde.Aksam meyveli muhallebi ya da meyveli yogurt .Bazen kabak tost yapip yoğurtla veriyorum onu cok seviyor .Kızlar her öğün ne pişirsem bu bebeye diye düşünmekten fenalık geldi. Bana bebeklerinize yaptığınız yemeklerden ne önerirsiniz? Çeşide ihtiyacım var. Karnabahar, brokoli, ıspanak oldu çocuğun içi dışı
Sicaklar fena bunalmıştı. Hele ise gitmekcok zordu .Elimde maden suyuyla geziyordum. Bebek dogunca lohusa hali bir üşü bir terle .Bebege badi ve corap giydirip gece muslin kundak örtüyordum. Aman üşüdü mu derdi yoktu .Ama sıcaktan boynu ve yuzu kizariklik olmustu.Temmuzda doğum yapanlar olarak fikirlerinizi almak istiyorum. Sıcaklardan dolayı çok zorlandınız mı. Ya da ne gibi zorlukları kolaylıkları var
Yeni disiniz hayirli olsun :)Artik cok hareketliler foruma zaman kalmiyor.Biz de griptik yeni atlatiyoruz .Annem gelmisti bakmak icin bugun ugurladik .Biraz hüzünlüyüm .Selam canım. Ya valla o kadar yoğun geçiyor ki canım günler inan fırsat bulup da bakamıyorum.. Şimdi bi gireyim dedim sen yazmışsın, içime doğmuş galiba :) çok şükür canım biz iyiyiz bebişim de iyi maşallah büyüyor, 3. Doz menenjit aşımızı olduk 4 gün evvel. 2 gün önce de ilk dişimizi patlattık, 7 ay 1 haftalıkken patlamış oldu. 2 gün sıkıntı huzursuzluk uykusuzluk yaptı bugün iyiydi çok şükür. Sen nasılsın? Ne değişiklikler var, oğlan daha rahat uyuyabiliyor mu artık?? Ek gıda nasıl gidiyor? Benimki baya iştahlı, öğlen sebze et veriyorum, akşam üzeri tahıllı meyveler veriyorum. Şimdilik daha kahbaltı vermedim hiç. Başlıycam ama artık yunurta sarısına falan.. Umarım herşey yoöundadır herkeste,.
Ben genelde nobetteyim ama oğlumun gozu iyice acilmasin diye gece lambasi ve telefonu kapatıyorum :)Var mı nöbette olan kızlar :)