2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bu şekilde bir kere olmuştu bana tv de bir yemek gördüm gercekten canım çekmişti o anda saniye saniye hissettim göğsüm taş gibi olmuştu elime kitle geliyordu sonra o seyi sabah yiyince kendiliğinden geçti
Biliyorum saçma geliyor ama bende başıma gelmese öyle düşünürdüm bu ara canın bişey istedi de yemediysen Bı gözden geçir :) :) geçmiş olsun
Aynen ben hamileyken banada diyolardı doğurduğunda canın ne isterse bi lokmada olsa onu ye göğsün umar dediler mastit işte

Aynısı bende de oluyor çok ara ara oluyor daha çok bir aylıkken sık sik olurdu ben üşüttüm derdim sonra gozlemledimki gogsum agridiginda oluyor
Canım gogsumuz tam bosalmadigi zamanlarda oluyor ben sıcak duş alıp dusun altinda masaj yapıyorum makinam yok bebegimi sik sık emzirmeye calisiyorum o süreçte geçiyor tedavisi nedir bilmm emzirdigimiz sürece olacak sanırım gogsu boşaltmak lazım
Aynen eskiden daha sık oluyordu şimdi ara açıldı , ben baştan beri göğsümle alakalı olduğunu biliyordum ama mantıksız geliyordu ne alaka göğüs ağrısıyla üşüme kırıklık falan hangi doktora gitsem diye düşünüyordum mastit başka bir şey sanıyordum bunun mastit olduğu aklima gelmemişti bu hiç , grupta kimse de söylemedi diye bir tek bende oluyordu sanıyordum , inşallah emzirme bitince geçer gider kurtuluruz

uzun süredir çok az bakabiliyorum foruma kızlar. Oğlum 2 hafta önce 6 ay aşısı oldu, onun huzursuzluğu vardı. 2 -3 gün sonra grip oldu, sonra bana bulaştı, hala çekiyoruz. Uyku hiç bu kadar kötü olmamıştı. Uykusuzluktan iyileşemiyorum da ve artık depresyona girdim sanırım. Babası dün gece bir iyilik yapıp birkaç uyanmasıyla ilgilendi, sonra da sabaha karşı biraz erken uyanmış. O yüzden sabah oğlanla beraber kahvaltı sonrası 2 saat falan uyudu. Sonra hastaneye gittik, evde daraldıgım için bi dışarda yemek istedim, boğazıma dizdi ters ters davranıp, eve geldik bana diyor ki kendine acımayana kimse acımaz , yat dinlen. Bunu derken de saat 8de yattı oğlanı bana bırakıp. ve fosur fosur uyudu. Oğlum da diş çıkarıyor bir de. 9:30a kadar hep ilgi istedi enerjikti. sonra uyuttum ve sözde ben de artık yatayım belki iyileşirim biraz diye düşünürken, 20 dk 30 dk da bir uyanmaya başladı. Beynim yandı artık. 12de babasına devrettim ama 2 saattir de salya sümük ağlıyorum, sinirlerim harap oldu artık uykusuzluktan, hastalıktan, öküzlüklerden. İŞin tuhafı babası devraldıgından beri çocuk da kesintisiz uyuyor. Neyin sınavını veriyoruz böyle, ne günah işledim acaba ya ... Bir de 3-4 gündür babam burdaydı sözde yardıma geldi. Yardımcı değil yük oldugunu belirtmeme bilmem gerek var mı? bir de saçma sapan şeylerden tartıştık sürekli, mesela neymiş, çocuk peçete poşetini ağzına soksunmuş çok kontrolcüymüşüm falan. offfffff offf
Canım çok yakın şeyler yaşıyoruz. Biz de hastayız. Eşim sürekli eve mikrop taşıyıp duruyordu sonunda ben çocuk ve kendisi yataklara düştük. Perişanız. 6 şubattan beri hastayım asla dinlenemediğim için geçmiyor. Antibiyotikler ağrı kesiciler burun spreyleri içmediğim ilaç kalmadı bana mısın demedi. Hala burnum çeşme gibi akıyor. Çocuk sabaha kadar ayakta. Babanesi yardım ediyordu ben işe başlayacağım için gelmişti alışsın diye ama evde sigara içirmediğimiz için her fırsatta bir bahane ile akrabasına vs kaçıyor. Evdeyken de güya beni dinlendirecek ama sabah geç kalkıyor akşam surat asıp odasına çekiliyor. Çocuk uyusa bile uyuyamıyorum ev işi yapmaktan bitap düştüm. Şimdi de 1 haftadır arazi. Hastalar gideyim bir çorba yapayım demiyor. Çok sinirliyim. İşe başlayınca ne olacak? Yine sıkıya gelemeyip ortada mı bırakacak belli olmadığı için bakıcı aramaya başladım ama bakıcıya bırakıp gitme fikri beni harap ediyor. Bir türlü güvenemeyeceğim yabancı bir insan sonuçta. Sanki çocuğa kötü şeyler yapılacakmış gibi düşündürüyor. 1 gece bile uyumadım aylardır. Çözmem gereken çok problem var ama şunu anladım. Kim olursa olsun aile, eş vs şu hayatta çocuklarımız ve biz yalnızız.

Aynen eskiden daha sık oluyordu şimdi ara açıldı , ben baştan beri göğsümle alakalı olduğunu biliyordum ama mantıksız geliyordu ne alaka göğüs ağrısıyla üşüme kırıklık falan hangi doktora gitsem diye düşünüyordum mastit başka bir şey sanıyordum bunun mastit olduğu aklima gelmemişti bu hiç , grupta kimse de söylemedi diye bir tek bende oluyordu sanıyordum , inşallah emzirme bitince geçer gider kurtuluruz
İnşallah canım

Günaydın arkadaşlar gece 4 ye göğsümde bi acı ile uyandım sağ ğöğsümün içinde yumurta büyüklüğü kadar bi kitle var ve çok sert ayrıca damarlarım o kadar şiimiş ki dışarıdan belli oluyor kızarıklık yok ateşim yok bu mastit olabilir mi sıcsk uygulana ve masaj yapıyorum ama hala aynı
Sanırım süt kanalı tıkanıklığı. Bende de birkaç kez oldu. Diğer göğsümü emzirirken dahi acıdığını hissediyordum. Nette sıcak değil de tam tersi soğuk kompres ve masaj uygulamasıyla geçtiğini okumuştum. Öyle yapınca geçiyodu

Sanırım süt kanalı tıkanıklığı. Bende de birkaç kez oldu. Diğer göğsümü emzirirken dahi acıdığını hissediyordum. Nette sıcak değil de tam tersi soğuk kompres ve masaj uygulamasıyla geçtiğini okumuştum. Öyle yapınca geçiyodu
Annemler de canın bi şey çekmiştir diyordu. Bunu kullanarak canınızın çektiğini aldırın yiyin kızlar. :KK53::KK48: Ay ne fenayım.

Cnm bu şekilde bir kere olmuştu bana tv de bir yemek gördüm gercekten canım çekmişti o anda saniye saniye hissettim göğsüm taş gibi olmuştu elime kitle geliyordu sonra o seyi sabah yiyince kendiliğinden geçti
Biliyorum saçma geliyor ama bende başıma gelmese öyle düşünürdüm bu ara canın bişey istedi de yemediysen Bı gözden geçir :) :) geçmiş olsun
Bugün aynısını arkadaşım söyledi canın bir şeyi çekti de yemedin mi öyle ise sabah yeseydin geçerdi dedi demek ki doğruymuş

Iyi aksamlar kizlar .8 saattir uyanik oğlum :KK43:
Tam uyku zamani uyuttum . 5.dk yandakiler bağırıp cagirmaya basladi .Ninni sesiyle bastırdım. Ta ki duvara bir sey vurmaya baslayana kadar .:kızgın:
Salonda uyutmayi denedim asla uyumuyor yatağı istiyor.2 saat sonraki uyutma girisimim yine ayni sahislarin duvara vurmalariyla sonlandi :kızgın:
Ve 10 kez falan uyutmayi denedim .Hala uyanik .Agliyor her yerini yoldu ,kanatti :mad:
Bu cocuk zaten uyumuyor bir de uyuyacakken boyle anlayissiz insanlar yuzunden 10 kat fazla zorlanıyorum .yakında huniyi takarım.
Gripten ölüyorum basimi yastiga koyamıyorum. 10 dk dusa girdim .Ciktigimda salya sümük agladi .Sanki birakip gitmisim gibi icleniyor .Oysa anneannesinde...
Ben bu koalayi nasil bakiciya birakip ise gitcem .Düşündükçe stres oluyorum .
Cok bunaldim :cry:

Selam kizlar
Bebegim 5 aylik olmak uzere.1 ay sonra ek gidaya gececegimiz icin mama sandalyesi almak istiyorum.ama hangi model alacagima karar veremiyorum.kullanipta memnun kaldığınız bi model var mi? Yardimci olursanız cok sevinirim.ikea veya joie mimzy multiply falan dusunuyorum.sizce hangisi kullanislidir?

X