2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben hamileyken banada diyolardı doğurduğunda canın ne isterse bi lokmada olsa onu ye göğsün umar dediler mastit işte

Aynen eskiden daha sık oluyordu şimdi ara açıldı , ben baştan beri göğsümle alakalı olduğunu biliyordum ama mantıksız geliyordu ne alaka göğüs ağrısıyla üşüme kırıklık falan hangi doktora gitsem diye düşünüyordum mastit başka bir şey sanıyordum bunun mastit olduğu aklima gelmemişti bu hiç , grupta kimse de söylemedi diye bir tek bende oluyordu sanıyordum , inşallah emzirme bitince geçer gider kurtuluruz

Canım çok yakın şeyler yaşıyoruz. Biz de hastayız. Eşim sürekli eve mikrop taşıyıp duruyordu sonunda ben çocuk ve kendisi yataklara düştük. Perişanız. 6 şubattan beri hastayım asla dinlenemediğim için geçmiyor. Antibiyotikler ağrı kesiciler burun spreyleri içmediğim ilaç kalmadı bana mısın demedi. Hala burnum çeşme gibi akıyor. Çocuk sabaha kadar ayakta. Babanesi yardım ediyordu ben işe başlayacağım için gelmişti alışsın diye ama evde sigara içirmediğimiz için her fırsatta bir bahane ile akrabasına vs kaçıyor. Evdeyken de güya beni dinlendirecek ama sabah geç kalkıyor akşam surat asıp odasına çekiliyor. Çocuk uyusa bile uyuyamıyorum ev işi yapmaktan bitap düştüm. Şimdi de 1 haftadır arazi. Hastalar gideyim bir çorba yapayım demiyor. Çok sinirliyim. İşe başlayınca ne olacak? Yine sıkıya gelemeyip ortada mı bırakacak belli olmadığı için bakıcı aramaya başladım ama bakıcıya bırakıp gitme fikri beni harap ediyor. Bir türlü güvenemeyeceğim yabancı bir insan sonuçta. Sanki çocuğa kötü şeyler yapılacakmış gibi düşündürüyor. 1 gece bile uyumadım aylardır. Çözmem gereken çok problem var ama şunu anladım. Kim olursa olsun aile, eş vs şu hayatta çocuklarımız ve biz yalnızız.

Faydasını gördün mü canım ?

Sağolun kızlar , inşallah olmaz bir daha Allah hepimizi kazadan beladan doğal afetlerden kötülüklerden korusun inşallah
Evet bizim de çok pişik olmuştu su ile yıkadım her bezde ve hematan söyledi dr öyle geçti

İnşallah canım

Sanırım süt kanalı tıkanıklığı. Bende de birkaç kez oldu. Diğer göğsümü emzirirken dahi acıdığını hissediyordum. Nette sıcak değil de tam tersi soğuk kompres ve masaj uygulamasıyla geçtiğini okumuştum. Öyle yapınca geçiyodu

Annemler de canın bi şey çekmiştir diyordu. Bunu kullanarak canınızın çektiğini aldırın yiyin kızlar. Ay ne fenayım.

Bugün aynısını arkadaşım söyledi canın bir şeyi çekti de yemedin mi öyle ise sabah yeseydin geçerdi dedi demek ki doğruymuş

Iyi aksamlar kizlar .8 saattir uyanik oğlum
Tam uyku zamani uyuttum . 5.dk yandakiler bağırıp cagirmaya basladi .Ninni sesiyle bastırdım. Ta ki duvara bir sey vurmaya baslayana kadar .
Salonda uyutmayi denedim asla uyumuyor yatağı istiyor.2 saat sonraki uyutma girisimim yine ayni sahislarin duvara vurmalariyla sonlandi
Ve 10 kez falan uyutmayi denedim .Hala uyanik .Agliyor her yerini yoldu ,kanatti
Bu cocuk zaten uyumuyor bir de uyuyacakken boyle anlayissiz insanlar yuzunden 10 kat fazla zorlanıyorum .yakında huniyi takarım.
Gripten ölüyorum basimi yastiga koyamıyorum. 10 dk dusa girdim .Ciktigimda salya sümük agladi .Sanki birakip gitmisim gibi icleniyor .Oysa anneannesinde...
Ben bu koalayi nasil bakiciya birakip ise gitcem .Düşündükçe stres oluyorum .
Cok bunaldim

Selam kizlar
Bebegim 5 aylik olmak uzere.1 ay sonra ek gidaya gececegimiz icin mama sandalyesi almak istiyorum.ama hangi model alacagima karar veremiyorum.kullanipta memnun kaldığınız bi model var mi? Yardimci olursanız cok sevinirim.ikea veya joie mimzy multiply falan dusunuyorum.sizce hangisi kullanislidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…