- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
- Konu Sahibi ayprensesii
- #81.721
Kızlar peyniraltı suyunu buzlukta değilde dolapta kaç gün saklayablyorz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın mastitte ele kitle gelmez ama damarlar belirginleşir bende vücudumda grip olacakmisim gibi kirginlikk oluyor otarz birsey varmi şikayetlerin mastit gibiGünaydın arkadaşlar gece 4 ye göğsümde bi acı ile uyandım sağ ğöğsümün içinde yumurta büyüklüğü kadar bi kitle var ve çok sert ayrıca damarlarım o kadar şiimiş ki dışarıdan belli oluyor kızarıklık yok ateşim yok bu mastit olabilir mi sıcsk uygulana ve masaj yapıyorum ama hala aynı
Ben sadece havuç blwcisiyim :) bırakınca kendi atıyor ağzındanBlw yapanlar
Dün ilk defa patates verdim eline. Evirdi çevirdi sonra aldı ağzına kocaman parça kopardı.
Dişi de yok daha. Zor çıkardım ağzından.
Siz nasıl yapıyorsunuz ya? Büyük parça koparmıyor mu öğürmüyor mu?
Bunu paylaşan hangi hesap canım?Ben bundan yaptım çok güzel oldu :) hemen ufalanıyor.
Bunu paylaşan hangi hesap canım?
Kuzlar ben bebekken çirkin ol denilince burnumu büzüp burundan nefes alıp veriyormuşum hatta fotom var 7 aylıkken. benim oğlumda aynı benim gibi yapıyor çikin ol oğlum diyorum aynı hareketi yapıyor gülmekten öldük akşama kadar annemle. Annem dejavu oldu aynı sen gibi yapıyor diyor:) çok tatlılar yaa yerim. Bu arada 3 gündür benim oğlum da çıldırmış gibi gündüz uyumak yok gece ağlayarak uyanıyor falan. Ama gündüz hep düzenli uyurdu bu atakta gündüz uykusu gitti. Atak olduğunu da aklıma getiremedim iyi ki varsınız kızlar. Hepinizi seviyorum
Yerim onu yaa .En sevdiğim taklit. Benim bebe de yapiyor .Onceleri cirkin ol deyince yapiyordu .Simdi bir seyi reddetmek icin yapiyor .Ozellikle ek gida yedirirken .Agliyor susup cirkin oluyor sonra aglamaya devam ediyorKuzlar ben bebekken çirkin ol denilince burnumu büzüp burundan nefes alıp veriyormuşum hatta fotom var 7 aylıkken. benim oğlumda aynı benim gibi yapıyor çikin ol oğlum diyorum aynı hareketi yapıyor gülmekten öldük akşama kadar annemle. Annem dejavu oldu aynı sen gibi yapıyor diyor:) çok tatlılar yaa yerim. Bu arada 3 gündür benim oğlum da çıldırmış gibi gündüz uyumak yok gece ağlayarak uyanıyor falan. Ama gündüz hep düzenli uyurdu bu atakta gündüz uykusu gitti. Atak olduğunu da aklıma getiremedim iyi ki varsınız kızlar. Hepinizi seviyorum
Ufalaniyor zaten .Bazen muballebisine bazen labneye karistiriyorum .Bazen de kayisi suyuyla ıslatıp sade veriyorumBugün denedim 20 dk pişirdim nelerle birlikte veryosunuz bisküviyi rondodan geçrp mi veryosnz
Benim oğlanın uykuları 3 gündür tamamen sapıttı. 49 dkda bir kalkıp emerek uyuyor sadece, yatağa bırakınca çığlık kıyamet. Bu gece emzirip babasına verdim onun kucağında ayakta durup sallanırken falan uyuyor çünkü. Kısmen işe yaradı. Uyutma yöntemi değişince 2,5 saat uyudu. Sonraki uyanmada da sebep diş mi diye düşünüp jel sürdüm İlk dişi çıktı geçen hafta belki ikinci geliyor diye. Hakikaten ondan sonra da nispeten uzun uyudu. Ama yatağa koyar koymaz değil. Beni gördükçe uyumuyor ne hikmetse bu ara. Muhabbet ediyor. Utanmasa çay kahve söyleyecek kerata. Ben de o yüzden jeli sürdüm, birkaç dk durdum sonra başka odaya gidip oturdum. Döndüğümde uyumuştu. Bu arada tabiki normalde kendi uyuyan bir bebek değil
Kırgınlıkta yok ama hem emzirip hem sağdım damarların şişkinliği gitti ama hala sertlik varGünaydın mastitte ele kitle gelmez ama damarlar belirginleşir bende vücudumda grip olacakmisim gibi kirginlikk oluyor otarz birsey varmi şikayetlerin mastit gibi
Bol bol emzir makinan varsa göğsünü boşalt sıcak duş al masaj yap gogsune çok rahatsızlık veriyor benim iki gün boyunca gogsum agrimisti
İnşallah o günü bekliyoruz canım merakla :)Benim alt kattakinin de küçük bebeği var diye beni anlıyor :) tırnak izleri her tarafımda maşallah bugün kesiyorsun ertesi güne yine jilet gibi ışık hızıyla uzuyor sanki
Hepsi aynı bunların :)
Biz de şükür iyiyiz canım , aynen uyku sorunu olmasa diğer işler o kadar yormazdi ama napalim sabretcez artık eninde sonunda bir gün uyuyacaklar :)
Bizimkide sürekli baba diyor :) iyiyz çok şükürİyi çok şükür uyku sorunumuz var çözemedik hala uykusuz geziyıruz:) emeklememix yok daha kaldıramıyoruz totoyu :) ilk kelimeler başladı hiç susmuyoruz hep ba ba ba :)
İyiyiz canım çok şükür siz nasılsınız oğluşunla nasıl gidiyor
İyiyiz çok şükür canım siz nasılsınız. Hayat hem güzel hem yorucu geçiyor uyku sorunumuz var çözemiyoruz bir türlü geceleri canavar kaçıyor benim kızın içine sıfır uyku
O dediğin şikayetler mastit mi oluyor canım ? Benim doğumdan beri sık sık olur da bazen bir kaç hafta olmuyor ama tuttuğunda 2 gün hem göğüs ağrısı hem grip olacakmış gibi kırgınlık romatizma ağrısı gibi ağrılar üşüme bir de uyku hali oluyor bu mastit mi ? Bir tedavisi var mı bunun nasıl kurtula bilirim ?Günaydın mastitte ele kitle gelmez ama damarlar belirginleşir bende vücudumda grip olacakmisim gibi kirginlikk oluyor otarz birsey varmi şikayetlerin mastit gibi
Bol bol emzir makinan varsa göğsünü boşalt sıcak duş al masaj yap gogsune çok rahatsızlık veriyor benim iki gün boyunca gogsum agrimisti
Ben yoğurt ve meyveyle birlikte veriyorum elinle de ovalaya bilirsin zaten islandigi zaman yumuşacık oluyor rondoya gerek olmuyor canımBugün denedim 20 dk pişirdim nelerle birlikte veryosunuz bisküviyi rondodan geçrp mi veryosnz
inşallah canım :)İnşallah o günü bekliyoruz canım merakla :)
Cnm bu şekilde bir kere olmuştu bana tv de bir yemek gördüm gercekten canım çekmişti o anda saniye saniye hissettim göğsüm taş gibi olmuştu elime kitle geliyordu sonra o seyi sabah yiyince kendiliğinden geçtiKırgınlıkta yok ama hem emzirip hem sağdım damarların şişkinliği gitti ama hala sertlik var
Aynısı bende de oluyor çok ara ara oluyor daha çok bir aylıkken sık sik olurdu ben üşüttüm derdim sonra gozlemledimki gogsum agridiginda oluyorO dediğin şikayetler mastit mi oluyor canım ? Benim doğumdan beri sık sık olur da bazen bir kaç hafta olmuyor ama tuttuğunda 2 gün hem göğüs ağrısı hem grip olacakmış gibi kırgınlık romatizma ağrısı gibi ağrılar üşüme bir de uyku hali oluyor bu mastit mi ? Bir tedavisi var mı bunun nasıl kurtula bilirim ?