2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kızlar
Herkes bunalımlarda bu ara. Bişeylere yetişememek,duşa girmenin 2lokma bişey yemenin zorluğunu yaşıyoruz hepimiz. Bizden başkası da anlamıyor bizi. Çocuğu olana anlatsak ooo dur bakalım daha neler yaşıycan,ben ne zorluklarla büyüttüm vs vs başlıyor konuşmaya. Forse dediğin gibi deşarj olmak istiyor insan. Bende sinirlerim bozuluyor oturup ağlıyorum valla bazen. Ev dandini,temizlik yemek hak getire..uyku zaten doğru dürüst yok!? Şansımıza havalar da soğuk dışarı çıkıp rahatlayamıyoruz.
Bi güzelleşse havalar her gün çıkıcam dışarı.
Evde durup Abur cubur yemekten kilo aldım iyice. Giyecek kıyafet bulamıyorum deli oldum artık. Göbek ve basenler aldı başını gidiyor nasıl vericem kilo bilmiyorum

dis bekleyen arkadaslar bizim cocuk doktorumuz ilk disin 3 ile 13.ay arasinda gelmesinin normal oldugunu soylemisti.

Forse serenity16 kizlar hep ayniyiz, arada batip cikiyoruz, dusup kalkiyoruz. Uykusuzluk, dislerin gelmesi, kendimizin veya evlatlarin rahatsizliklari, 7 8 ayin yipranma payi var.

Ama hava isiniyor, ilk cemrenin dusmesine az kaldi. Gunesi daha fazla gordukce icimiz acilir, kendimizi daha rahat disari atariz, bebelerle gezip dolasiriz, iyi gelir. Kisin eve kapandik hava kasvetli, o bile etkiler...

Kumanda krizi her evde var demekki, bozuk bi kumandayı sildim ben artık yeni oyuncağı birde pet şişe tabi. Kanz ilk kumandam ve fisher price telefon var zerre kadar umrunda değil

Aynen keşke yakın oturabilsek bizimkiler de deli olıyorlar çok özledik gel artık diye yazın gidince artık üç ay mı kalırım beş ay mı kalırım yoksa temelli mi bilemedim

Kızlar yazdıklarınızı birebir ben de yaşıyorum en kötüsü de uyku uyuyamamak ben de 4 saatten fazla uyumadım aylardır şimdi imkan olsa bile yeniden uyumayı öğrenmem lazım o derede bölük uykular. Ben de ilk defa bu süreçlerden geçtiğim için somut tavsiyem yok sadece yalnız olmadığınızı bilin kendime de hep tekrarladığım şey bunlar geçici süreçler bir kaç yıl sonra bebek değil çocukla uğraşıyor olacağız. Deneyimli Kişiler belki biraz daha moral verir somut gelişmeler açısından. Şu anne olmak kolay değil eee daha bu ne ki diyenlere ben de sinir oluyorum hiç konuşmasınlar daha iyi. Geçen bi psikolog çocuk sahibi olmak evlilikteki en zor virajlardan biridir demişti gerçekten öyle gerçi bence eş kişisinin problematik ailesi daha keskin bir viraj ama neyse. Daldan dala atladım yazıklarımı okuyunca güldüm ama düzenleme şansım yok şu an

Bi heves hazırlandık az nefes alalım diye karnı tok, altı temiz uyanalı 40 dk olmuş dünyayı tepemize indirdi huysuz velet. 15 dk mesafeden kucağıma alıp geri döndük babasıda boş araba sürdü
Bizde genelde araba ile gidip, kucakta oğlum, araba boş dönüyoruz :) bu ara yine daha iyi en azından etraf ilgisini çekince gazı sıkıştırmazsa duruyor.

Kumanda krizi her evde var demekki, bozuk bi kumandayı sildim ben artık yeni oyuncağı birde pet şişe tabi. Kanz ilk kumandam ve fisher price telefon var zerre kadar umrunda değil
Evde TV açmıyorum, eşim arada açıyor ama kumanda ortalıkta hiç yok. Kv gidince orda kumanda görüyor bir tek. Bizim de telefon hastası, illa ısıracak :) pet şişe, su matarası, tesbih, mutfaktaki plastik kaplar oyuncağı bu ara :)

Bugün sabah az kahvaltı zar zor mama yedi ek gıda namına yediği o, akşam üstü de elma.. Çorba yapamadım o kadar huysuz ve uykusuzdu ki attım kendimi dışarıya 3 saat dolaştım bir yerlerde oturdum eltim ve kızı ile ..oğlan oynadı uyudu iyi geldi. Ama eve geldik yine aynı...
Trendyol yazliklarda indirim var .
göçük durumdayım ben de, NasilYarDiyeyim gibin...

Bi heves hazırlandık az nefes alalım diye karnı tok, altı temiz uyanalı 40 dk olmuş dünyayı tepemize indirdi huysuz velet. 15 dk mesafeden kucağıma alıp geri döndük babasıda boş araba sürdü
seninki de aşırı huysuz kuzum ya. Benim oğlanın ağlayışları geceleri beynimde tekrar tekrar çınlıyor.... sanki ağlıyor gibi geliyor iki gıdım uyursa kontrol ediyorum sürekli.

o problematikler zaten ekstra delirtmecede kombo yapıyorlar .. Bi' bitmediler.
Evet canlar yalnız değiliz ve geçecek, ama çocuğun üstüne eşin anlayışsızlıkları, maddiyat, eşin ailesi, kendi ailen (kardeşlerin) arayıp sormaması hep senin araman vs. Çok ama ya gerçekten kombo üste üste böyle kroşe kroşe :)

Amin canim sağol .
Geçmiş olsun canım gerçekten çok zor oluyor.
Sagol kuzum neyse ki pazardı. Temiz havaya ciktim biraz kendime geldim
O kadar batık durumdayım ki bırak yazlıkları acil ihtiyaçların bile en acilleri hangileri onu düşünüyorum :)
Ben de ya e bebek indirimleri diye fazla acildik .Daha oto koltugu alcaz, kyk kredi borcum var falan filan.
Tesekkur ederimcanim
Ben de

çocuğun üstüne eşin anlayışsızlıkları, maddiyat, eşin ailesi, kendi ailen (kardeşlerin) arayıp sormaması hep senin araman vs. Çok ama ya gerçekten kombo üste üste böyle kroşe kroşe :)
evet canim, ayni dedigin gibi. Allah yardimcimiz olsun. Ama bu saydiklarindan cocugumuza oncelikle sabrimizi kullanmamiz gerekiyor. Sonrakilere eskisi gibi tahammul kalmiyor. İnsan idare edemez hale geliyor.

Canım bizim de 10 temmuz doğumlu diş falan yok ama doktor süt dişlerinin geç çıkmasını isteriz zaten dedi sabırsız olma dedi bana:) birde biyerde okumuştum kadının biri yazmış otellere falan buzdolabı poşetiyle gidiyormuş. İlk iş oteldeki kumandaları buzdolabı pışetine koyup bantlıyormuş çocuğu oynuyor diye. Çok akıllıca

Kuzlar yarın annem geliyor o kadar mutluyum ki sabah gelecek biz eşimle hipotiroidim için endokrine gideceğiz çarşambaya da diyetisyen randevusu aldım bakalım hayırlısı. İnş başarırım artık kendime gelmek istiyorum. Bugün oto koltuğunu denedi oğlum ilk kez ve hiç ses çıkarmadan gittik geldik avmye. Birde avmde bebek arabasında epey durdu. Uyudu hatta ilk başlarda. 2 haftadır sitede arabasına koyup az az turluyordum alışıyor sanırım. Ama uyku hala bölük pörçük ki diş falan yok. Diş olsa ne olacak bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…