-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #81.441
Çok beğendim de hatta eşime de anlattım o bayılır kimyasalsız doğal kendin yap şeylere mutlaka deniycem çok teşekkür ederim paylaştığın için bunun gibi başka da tariflerin olursa mutlaka paylaşŞimdi şöyle canim, tuz karbonat ve tüm diğer malzemeler ilk başta güzelce eriyor ancak şişeledikten sonra haliyle malzemeler çöker. Kullanmadan önce şöyle bir çalkalamak gerekiyor. Sirke ben beyaz kullandım ama hiç farketmez. Kullanımı çamaşırın kilogramı ve kirine göre ayarlarsın. Sıvı detrjanlar gibi zor durulanmadiğı için biraz fazla kullanabilirsin. Benim makina 8 kg 2 yada 3 çay bardağı koyuyorum.
Valla mis gibi de kokuyor. Detrjana hiç para vermeye gerek yok. Kimyasal koklamasın bebeler. Tuz, çamaşırın rengini korumak için, sirke mikropları öldürmek için. Beğenirsin canım dene bence.
Hepsine bir güne yapma canım daha gece çocuk bakmak var bizim gibi küçük bebekleri olan anneler diğer kadınlar gibi işi bitince oturup çay kahve keyif yapamıyor ki çocuk bakmaya devam yani yüklenme fazla kendine , ellerine kollarına sağlık bir müddet idare eder o temizlik seni :)Kızlar çoo fenayım akiama kadar baştan aşağı toz almalı viledalı çamaşır yıkamalı temizlik yaptım. Eşim mutfağı toparladı sadece ve oğluşa baktı ama şuan duş aldım giyinmeye mecalim yok. Eğer bikaç dilek hakkım olsa jetgillerde rosie abla vardı ya robot ondan isterdim. Keşke bizimde olsa......
Yeni projem bulaşık deterjanı. Oğlanın bulaşıklarini elde sirke ve karbonatla yıkıyorum ama makine için deterjan yapacağım. PaylaşırımÇok beğendim de hatta eşime de anlattım o bayılır kimyasalsız doğal kendin yap şeylere mutlaka deniycem çok teşekkür ederim paylaştığın için bunun gibi başka da tariflerin olursa mutlaka paylaş
Soyler soyler .Oğlum bilinçli şekilde baba diyor artıkanne hicyokc
Doğru söylüyorsun aslında canım. Benimde kayınvalidem hiç bakmaz sanırım. Uyurken markete gidip geleyim 10 dk demiştim ağlarsa ben naparım gitme demişt. Ama ailem çok şükür ilgili. Geldiğimden beri sürekli gezdiriyorlar zaten onun dışında bi eşimle bi arkadaşımla tek çıktım akşama kadar baktılar. Senin ailen çabuk bunalıyor sanırım. Oysa torunları oyun oynatıp sevseler nolcak sanki. Allah yardımcın olsun.O biraz ailesine bağlı, bizimkiler gezeyim diye asla bakmaz işten çıkınca trafik olsa 10 dk hesabı soruluyor. Eşimle problemliyiz o ailesinde bende evime geçmedim. Eve gidip bakmam gerek uyuttum teslim ettim evden çıkmadan geç kalma diyor
Yaa kıyamam sana. Onuda der daha ama önce anne demeliydi tüm ceremesini sen çektin sonuçta :)Oğlum bilinçli şekilde baba diyor artıkanne hicyokc
Minorisin organik bulaşık deterjanı var makine için canım ama denemedim ben. Denemek istiyorum.Yeni projem bulaşık deterjanı. Oğlanın bulaşıklarini elde sirke ve karbonatla yıkıyorum ama makine için deterjan yapacağım. Paylaşırım
Canım ben oğluşu her öğlen sitenin parkına götürüyorum salıncakta sallıyorum çok seviyor. Kaydırıyorum falan. Büyüdükçe bizimle daha çok faliyete katılıyorlar daha güzel oluyor çok tatlılar. Sitedeki kadınlar toplanıyoruz hem dertleşiyoruz hem benimki bebek ya hepsi seviyor aklımdakileri soruyorum bana da iyi geliyor.Bugün bi oyuncak dükkanına girdik. Plastik kaydırak salıncak vs oluyor ya kızımı onlara bindirdik. Kendi kendini sallamaya çalışıyor şapşik büyümüşte sallanmaya çalışıyor :) kaydıraktan kaydık 1-2 kere şaşırdı güldü. Tahterevalliye bindirdik tuttuk annem karşıdan indirdi kaldırdı. Baya keyif alıyor anlıyor sanırım artık. Oyuncak almadık mağazadakilre ayıp olmuş olabilir ama eğlendik sadece
Mutlaka bekliyorum canım :))Yeni projem bulaşık deterjanı. Oğlanın bulaşıklarini elde sirke ve karbonatla yıkıyorum ama makine için deterjan yapacağım. Paylaşırım
Bizimki anca diş çıkarıp çığlık atsın pofOğlum bilinçli şekilde baba diyor artıkanne hicyokc
Bizimki de çıkarıyor canım 6 olduBizimki anca diş çıkarıp çığlık atsın pof
Anne demesi zor ya haksızlık valla. Benimkilerden biri dede ve baba diyor ama bilinçsiz yani anlamını kast etmiyor bence diğeri anca çığlık falan :)Oğlum bilinçli şekilde baba diyor artıkanne hicyokc
Böyle oldun mu dışarı çıkıncaDoğru söylüyorsun aslında canım. Benimde kayınvalidem hiç bakmaz sanırım. Uyurken markete gidip geleyim 10 dk demiştim ağlarsa ben naparım gitme demişt. Ama ailem çok şükür ilgili. Geldiğimden beri sürekli gezdiriyorlar zaten onun dışında bi eşimle bi arkadaşımla tek çıktım akşama kadar baktılar. Senin ailen çabuk bunalıyor sanırım. Oysa torunları oyun oynatıp sevseler nolcak sanki. Allah yardımcın olsun.
Yaa kıyamam sana. Onuda der daha ama önce anne demeliydi tüm ceremesini sen çektin sonuçta :)
Hay maşallah hizli geliyor :)Bizimki de çıkarıyor canım 6 oldu
Bizimde yok dişimiz henüz..Hayirli geceler kızlar bu diş konusu çok kafama takıldı bugün yine kafası sıcak huzursuz diş diyorum ama bir türlü gelmedi 7.5 aylık oldu hala yok benimkiyle aynı ayda olan bütün bebişlerin dişi çıktı mı ?
Hayırlı akşamlar kızlar , sizden bir isteğim olacak bugün eltim tüp bebek yaptırdı 15 yıldır yapmadıkları kalmadı tüp bebek kaç defa denediler bir türlü hamile kalamadı nasip dediler ama çok üzülüyoruz onlara üstelik karı koca her ikisinde hiç bir sorun yok doktorlar profesörler bile tedavi edecek bir şey bulamıyorlar dünyanın parasını harcadılar hatta bitkisel tedaviler bile yaptırdilar, üniversite hastanelerinde kadın resmen deney olarak kullandırdı kendini yeter ki bebeği olsun ama sonuç hep negatif bugün yine tüp bebek yaptırdılar lütfen dua eder misiniz bu defa tutsun inşallah , Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun
Onlar da saklamıyorlar canım 15 yıldır o kadar şeyler yaptılar ki her ikisi de karı koca hatim grubu hocasilar kestirmedikleri kurbanlar , hatimler , yasinler , umrede hacda okunan edilen dualar , tıbben gitmedikleri doktorlar kalmadı hatta sadece kadın doğum değil kalp böbrek göğüs her türlü tedaviler oldu belki başka yerindeki bir rahatsızlık engel oluyor diye ama yok olmuyor, hiç bir sorun hiç bir engel yok hamile kalmasına ama nasip işte Allah istemedikce olmuyor , her tüp bebek öncesi kurbanlar kestiriyorlar hatimlerini yapıyorlar çok şükür Allah kabul etsin inşallah