2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çoo fenayım akiama kadar baştan aşağı toz almalı viledalı çamaşır yıkamalı temizlik yaptım. Eşim mutfağı toparladı sadece ve oğluşa baktı ama şuan duş aldım giyinmeye mecalim yok. Eğer bikaç dilek hakkım olsa jetgillerde rosie abla vardı ya robot ondan isterdim. Keşke bizimde olsa......

Çok beğendim de hatta eşime de anlattım o bayılır kimyasalsız doğal kendin yap şeylere mutlaka deniycem çok teşekkür ederim paylaştığın için bunun gibi başka da tariflerin olursa mutlaka paylaş

Hepsine bir güne yapma canım daha gece çocuk bakmak var bizim gibi küçük bebekleri olan anneler diğer kadınlar gibi işi bitince oturup çay kahve keyif yapamıyor ki çocuk bakmaya devam yani yüklenme fazla kendine , ellerine kollarına sağlık bir müddet idare eder o temizlik seni :)

Yeni projem bulaşık deterjanı. Oğlanın bulaşıklarini elde sirke ve karbonatla yıkıyorum ama makine için deterjan yapacağım. Paylaşırım

Oğlum bilinçli şekilde baba diyor artık anne hicyokc
Soyler soyler .
Benimki de az once avm de bababababa bağırıyor 7 ayin sonunda sosyal hayata adapte olabildi
Gece aglarken anne diye ağlıyor. Bak yakinda seninki de anne demenin guzelligini fark edecek .

Doğru söylüyorsun aslında canım. Benimde kayınvalidem hiç bakmaz sanırım. Uyurken markete gidip geleyim 10 dk demiştim ağlarsa ben naparım gitme demişt. Ama ailem çok şükür ilgili. Geldiğimden beri sürekli gezdiriyorlar zaten onun dışında bi eşimle bi arkadaşımla tek çıktım akşama kadar baktılar. Senin ailen çabuk bunalıyor sanırım. Oysa torunları oyun oynatıp sevseler nolcak sanki. Allah yardımcın olsun.
Oğlum bilinçli şekilde baba diyor artık anne hicyokc
Yaa kıyamam sana. Onuda der daha ama önce anne demeliydi tüm ceremesini sen çektin sonuçta :)

Bugün bi oyuncak dükkanına girdik. Plastik kaydırak salıncak vs oluyor ya kızımı onlara bindirdik. Kendi kendini sallamaya çalışıyor şapşik büyümüşte sallanmaya çalışıyor :) kaydıraktan kaydık 1-2 kere şaşırdı güldü. Tahterevalliye bindirdik tuttuk annem karşıdan indirdi kaldırdı. Baya keyif alıyor anlıyor sanırım artık. Oyuncak almadık mağazadakilre ayıp olmuş olabilir ama eğlendik sadece

Canım ben oğluşu her öğlen sitenin parkına götürüyorum salıncakta sallıyorum çok seviyor. Kaydırıyorum falan. Büyüdükçe bizimle daha çok faliyete katılıyorlar daha güzel oluyor çok tatlılar. Sitedeki kadınlar toplanıyoruz hem dertleşiyoruz hem benimki bebek ya hepsi seviyor aklımdakileri soruyorum bana da iyi geliyor.

Böyle oldun mu dışarı çıkınca

Eklentiler

• Screenshot_20190214-233710.png
    1 MB · Görüntüleme: 51
Hayirli geceler kızlar bu diş konusu çok kafama takıldı bugün yine kafası sıcak huzursuz diş diyorum ama bir türlü gelmedi 7.5 aylık oldu hala yok benimkiyle aynı ayda olan bütün bebişlerin dişi çıktı mı ?

Ahhh o bekleyişi çok iyi bilirim inşallah bu defa tutunur da Anne Babasının gözünde mutluluk yaşı olur , hep dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye

İnsan kendi sevgisinden , nazarından korkarmı? Evladını severken !! Ben hâlâ korkuyorum

Dr Bülent Traş ‘ı öneririm bir araştırsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…