2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde yok dişimiz henüz..
Ne kadar oldu bebiş ?

Amin canim inşallah , Allah bebek hasreti çeken bütün ailelere nasip etsin inşallah , aynen canım ben de korkuyorum çirkin oğlan diye seviyorum :)
Dr Bülent Traş ‘ı öneririm bir araştırsınlar.
Bakalım bu defa nolcak dün koydular 2 tane inşallah bu defa olur

21nde 8 ay olucak daha dis mis piyasada yok

Bugün ebebeğin oyuncak indrmnden bondigo aktivite masası aldk inşallah oğlum sever. Eğitici köpekçiğede elim gitti geldi ama alamadm maddi olarak ücretsz izin yıpratıyor.. hoppala sormştm kullanan var mı diye oğlum çok seviyor diye babannesi almş inşallah sıkıntı yaşamayız

uzun süredir çok az bakabiliyorum foruma kızlar. Oğlum 2 hafta önce 6 ay aşısı oldu, onun huzursuzluğu vardı. 2 -3 gün sonra grip oldu, sonra bana bulaştı, hala çekiyoruz. Uyku hiç bu kadar kötü olmamıştı. Uykusuzluktan iyileşemiyorum da ve artık depresyona girdim sanırım. Babası dün gece bir iyilik yapıp birkaç uyanmasıyla ilgilendi, sonra da sabaha karşı biraz erken uyanmış. O yüzden sabah oğlanla beraber kahvaltı sonrası 2 saat falan uyudu. Sonra hastaneye gittik, evde daraldıgım için bi dışarda yemek istedim, boğazıma dizdi ters ters davranıp, eve geldik bana diyor ki kendine acımayana kimse acımaz , yat dinlen. Bunu derken de saat 8de yattı oğlanı bana bırakıp. ve fosur fosur uyudu. Oğlum da diş çıkarıyor bir de. 9:30a kadar hep ilgi istedi enerjikti. sonra uyuttum ve sözde ben de artık yatayım belki iyileşirim biraz diye düşünürken, 20 dk 30 dk da bir uyanmaya başladı. Beynim yandı artık. 12de babasına devrettim ama 2 saattir de salya sümük ağlıyorum, sinirlerim harap oldu artık uykusuzluktan, hastalıktan, öküzlüklerden. İŞin tuhafı babası devraldıgından beri çocuk da kesintisiz uyuyor. Neyin sınavını veriyoruz böyle, ne günah işledim acaba ya ... Bir de 3-4 gündür babam burdaydı sözde yardıma geldi. Yardımcı değil yük oldugunu belirtmeme bilmem gerek var mı? bir de saçma sapan şeylerden tartıştık sürekli, mesela neymiş, çocuk peçete poşetini ağzına soksunmuş çok kontrolcüymüşüm falan. offfffff offf

Ne güzel canım. Ama her aile öyle de olmuyor. Ben gidince bin pişman olup geri gelmiştim. Sen tadını çıkar.

Ağzına soktuğu şey aşırı pis değilse kumanda telefon veya sokakta yere düşen bişey gibi ben izin veriyorum artık. Posetlerle falan baya oynuyor yanımda. Biraz mikrop da lazım diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşirsin okuzlukler hep aynı zaten

12 aylığa kadar yolu var canım hatta bir buçuk yaş. Ama 12 aylıktan sonra hala yoksa bı bakmak lazım neden gelmiyor diye. Şuanda olmaması olması kadar normal
huysuzluğu yok sadece arada bizi yemeye çalışıyor kaşıntısınsan sanırım. Babasıda geç çıkarmış ona çekti heralde.

Herkese gunaydin .
Ben de 2 gundur faranjitten çekiyorum. Grip olmadığıma sukrederek ...
Sesim çıkmıyor yutkunamıyorum.
Ve ates yapiyor gozlerim açılmıyor .Oğlum beni hiç yaniltmayip 7 den evvel kalkti .Babasi yarim saat oyalayip hoop kucagima birakti .Şaşırdık mi hayir
Hastayken çocuğun ve evin tum isinin senin gözüne bakmasi ne kötü

Bizimki telefon ve kumandaya bayılıyor ağladığı zaman eline ver anında susar ama diğer hiç bir şeye öyle susmaz keşke telefon ve kumanda yikana bilir şeyler olsaydı da yikasaydim diyorum ama bir taraftan da elektronik eşya ya o da ayrı zararlı , plastik oyuncaklarının hepsini her gün sabunlayip yıkıyorum istediği kadar isira bilir ama onlardansa ayran surahisinin kapağını ısırmayı seviyor bir de silikon spatulayı

Günaydın , çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah, hastayken çocuk bakmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum şu an senin durumunu öyle iyi anlıyorum ki inşallah biran once iyileşirsin , babaların bu halleri nolcak bizimki de çocuk yatsın yerde oynasın bu da yerde onla oynasın istiyor kucağa almaya gelince seni istiyor diyor

Minorisin organik bulaşık deterjanı var makine için canım ama denemedim ben. Denemek istiyorum.
Ben kullanıyorum arada. Güzel temizliyor diyemem. Bazen yağlı bazen lekeli çıkıyor bulaşıklar. O yüzden bulaşıkları çok iyi Sudan geçirmişsem onu kullanıyorum sadece. Öyle de bi anlamı kalmıyor zaten.

Benimki de silikon şeylere bayılıyor. Tutacaklar, altlıklar hepsini yalıyor. Eskiden pimpiriklenir vermezdim, yere düşeni falan yıkardım. Ama artık saldım gitti

Geçmiş olsun canım gerçekten çok zor oluyor.

Merhabalar kızlar iyi pazarlar.
Hasta anne ve bebeklere geçmiş olsun, dünden beri yazıcam yazıcam yazamadım.

Ben de d vit eksikliği var , oğlanın üst dişleri çıkacak 1 hafta 10 gündür uyku yemek her şey çorba oldu. Bütün gün arada iyi, arada aşırı mızmız ve bileklerim kopuyor artık oğlanı eylemekten. Ve eş kişisi çok iyi olmasına rağmen, sudan sebeplerle ve beni kışkırtmasından dolayı yine gerilip gerilip tartışıyoruz. Ve ben hassas biriyim zaten anında gözümden yaşlar süzülüyor, eminim sütüm de bundan etkileniyor, çocuğum da anlıyor gerilimi. Ne yemek yiyebiliyorum, ne öz bakımımı doğru düzgün yapabiliyorum, haftada 2-3 dışarı çıkıyorum ama yetmiyor çünkü hala hapis gibi evdeyim ve eşimle çok bir şey de yapamıyoruz geceleri bazen var bazen yok. Depresyondayım. Uyku az. 8 aydır uyku namına en uzun kesintisiz uykum 4 saat. Ağlıyorum sinirden hele tartışıp da sabahı işe gönderince bütün günüm berbat geçiyor. Eşim anlayışlıdır, yemek temizlik takılmaz. Yardımcı da olur. Ama mesela çocuk hassasiyetime içerliyor beni yok yere geriyor. Mesela çocuğu kanepede emeklettirmeye çalışıyor, yerde yap diyorum hoop başlıyor tartışmamız. Valla bayılıcam artık ona bile takatim yok..
Ailesine söz ettirmez hemen savunmaya geçer.
Dün eşimin aile tarafının günü vardı. Çocuğumla gittim hadi değişiklik olsun diye 12 de hazrlandık, gecenin 10 unda eve geldik..yolda 20 dkuyuyan çocuk uyandı zaten bütün günde 1.5 saati 10 kere uyanarak geçirdi ..babamız yoktu anne olarak dişi çıkan mızmız çocuğu 9 saat ha kucakta ha yatakta eğledim zaten başkalarına da çok gitmedi , Yoruldum ve oğlum gece 12 de ağlaya ağlaya zor uyudu. Yani anlayacağınız sıkıntılarımı kimselere anlatamıyorum, eşimle paylaşsam geriliyoruz. Bütün gün aynı şeyleri yaşayan biri olacak yanımda konuş konuş dök içini yapmak istiyorum ama birbirimizi anlayarak. Ailem uzakta gidemiyorum, gitsem hep nezle griptiler bütün kış.. Çok kötüyüm deşarj olamıyorum bir türlü. Allah ım dert vermesin bugünlere şükür ama deşarj da olmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…