- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #81.101
Maşallah canım hem sana hem bebişlerine , dişleri var mı peki pütürlü yiyecekleri ne zamandır veriyorsunÖğlenleri etli ve et sulu, akşamları kıymalı demir için dedi. Aaa balığı soracaktım bak unuttum. Yemekleri makinadan geçiriyorum ama tam püre gibi değilde taneli bırakmaya çalışıyorum ve içine ekmek pirinç şehriye koyunca daha da pütürlü oluyor.
2-3 sebzeyi karıştırıyorum genelde. Dün akşam pırasalı, kerevizli, havuçlu, kıymalı, pirinçli bişi yediler :) ama doktor mesela kahvaltıda hepsini karıştırarak mı veriyosun diye sordu. Damak zevklerinin oluşması için bulamaç yapmamak lazım galiba da İki bebeğe yumurta peynir ayrı ayrı nasıl olcak bilemedim şu an da her şeyi karıştırmak daha kolayıma geliyor.
Canım seninkiler nasıl? İyileştiler mi? Bu seneki hastalıklar çok inatçı
Çok zor vallahiÇok geçmiş olsun. Benimki de hasta olmuştu, zor atlattık. Ilaçları verdik, ev havalandırdık. Bir kere hava verildi. Bol bol emzirdim.
E bebek islak mendil stoklama günü
Stok dediysem 10 lu 2 paket .Esim abartma dedi
Ben çok az yağ ile pişirdim sonra çorbayı koydum canım. Önce kıymayı çok az suyla haşlayıp suyun çektirip de yapabilirsinŞimdi bu kıymayı çiğden mi koyucaz direk corbasına canım ?
Jokerde de vardı indirim kuzlar bende sleepy yenidoğan stokladım 12 li 3 kutu. Kutusu 54 tl idi ve vodafone indirimiyle %10 daha indirim yapıldı birde maxi cosi tobi fix oto koltuğu aldık normalde 2500 civarı sanırım fiyat joker indirimiyle 1700 civarıydı vodafone da eklenince 1500 e geldi 9 18 kg. O dertten de kurtulduk.Bende 3 kutu 12li unibaby sensitive depoladım. Eşim abartmışsın dedi :)
Sen hangisinden aldın cnm?
Benimkinin elinin üzerinden almışlardıHayır hiç vermedim demir ilacı şu ana kadar. Doktorumuz kan iyiyse boşuna verip vücutlarını yormayalım dedi. Özelde yaptırdım kan tahlilini tabi her yerde böyle mi bilmiyorum.
Canım tobiyi izofixli mi aldın? Biz de jokerden tobi aldık 1154 lirayaJokerde de vardı indirim kuzlar bende sleepy yenidoğan stokladım 12 li 3 kutu. Kutusu 54 tl idi ve vodafone indirimiyle %10 daha indirim yapıldı birde maxi cosi tobi fix oto koltuğu aldık normalde 2500 civarı sanırım fiyat joker indirimiyle 1700 civarıydı vodafone da eklenince 1500 e geldi 9 18 kg. O dertten de kurtulduk.
Tahlilde çıkmasa bile sutlu mama verdikten sonra döküntü olduysa net bir şekilde alerjisi var denebilir canım. Tahliller alerji varken de negatif çıkabiliyor bazen. Yine de doktor onaylamadan deneme bir daha çünkü artık alerji olduğunu biliyorsun her seferinde döküntü ile kalmayabilir o reaksiyonNasilYarDiyeyim canım yumurta beyazı direkt olarak vermek 1yas oncesi yasak diye biliyorum ama bende mesela süt alerjisi şüphesi var ya su ile normal kek yapıyorum veriyorum şimdilik döküntü v.s yok ama geçen hafta gece mamasiverdim süt proteini vatdi denedim biraz bel kismindk döküntü oldu ve alerji uzmanına gittim dün tahllerin 1 i 10 sonra cikicak diğerine baktım netten IgE degeri 11 çıktı hast. Referans deerid 15 Dr tahlillerin hepsi çıkınca gidicem bakalım ne diyecek
Bir kac aydır baby me kullaniyorum canim .Sleepy nin de kendi sitesinde indirim varmis .Ona da bakcam .Bende 3 kutu 12li unibaby sensitive depoladım. Eşim abartmışsın dedi :)
Sen hangisinden aldın cnm?
İsofixli canım tobinin yeni modeli bu tobi fix diye geçiyor. 1747ydi indirimde.vodafone indirimiyle 1580 civarına geldi bize.isofixli. Tobi de isofix yoktu sanırım. Ama adac tan geçmiş o da.Canım tobiyi izofixli mi aldın? Biz de jokerden tobi aldık 1154 liraya
Evet canım kemerli aldık biz sürekli takıp çıkarılmayacak birşey diye düşündük. Adactan da geçmiş fiyatı da uygun olunca.İsofixli canım tobinin yeni modeli bu tobi fix diye geçiyor. 1747ydi indirimde.vodafone indirimiyle 1580 civarına geldi bize.isofixli. Tobi de isofix yoktu sanırım. Ama adac tan geçmiş o da.
Bu arada Vodafone un hangi kampanyası bu?İsofixli canım tobinin yeni modeli bu tobi fix diye geçiyor. 1747ydi indirimde.vodafone indirimiyle 1580 civarına geldi bize.isofixli. Tobi de isofix yoktu sanırım. Ama adac tan geçmiş o da.
Jokerde vodadone lulara %10 indirim varmış. Bugüne mi özeldi bilmiyorum. Bize de mağazadaki satış danışmanı söyledi 2100 liralık aşışveriş yaptık normal indirimler ve vodafone imdirimiyle 1800 gibi biiey ödedik iyi oldu. Oto koltuğuyla beraberBu arada Vodafone un hangi kampanyası bu?
Bende kıymalı kerevizli havuçlu pırasalı patatesli yada pirinçli yemek yapıyorum genelde. Aynı yani ama bugün kuzu incik aldım yarın onu iyice dağılıncaya kadar pişireceğim onunla havuç ve patatesi ezip yine pütürlü vereyim diyorum.Öğlenleri etli ve et sulu, akşamları kıymalı demir için dedi. Aaa balığı soracaktım bak unuttum. Yemekleri makinadan geçiriyorum ama tam püre gibi değilde taneli bırakmaya çalışıyorum ve içine ekmek pirinç şehriye koyunca daha da pütürlü oluyor.
2-3 sebzeyi karıştırıyorum genelde. Dün akşam pırasalı, kerevizli, havuçlu, kıymalı, pirinçli bişi yediler :) ama doktor mesela kahvaltıda hepsini karıştırarak mı veriyosun diye sordu. Damak zevklerinin oluşması için bulamaç yapmamak lazım galiba da İki bebeğe yumurta peynir ayrı ayrı nasıl olcak bilemedim şu an da her şeyi karıştırmak daha kolayıma geliyor.
Canım seninkiler nasıl? İyileştiler mi? Bu seneki hastalıklar çok inatçı
Biz de vodafone luyuz da o yüzden sordum bize birşey demediler bilmiyorduk da :) sağlık olsunJokerde vodadone lulara %10 indirim varmış. Bugüne mi özeldi bilmiyorum. Bize de mağazadaki satış danışmanı söyledi 2100 liralık aşışveriş yaptık normal indirimler ve vodafone imdirimiyle 1800 gibi biiey ödedik iyi oldu. Oto koltuğuyla beraber
Evet ya satış danışmanı önemli. Bizim burda e bebek var gidiyorsun yüzüne bakmazlar bişey sorarsın cevap alamazsın ama jokerde oyıncak seçerken bile gelip yardım ediyorlar. Her mağaza değişiyor tabi.Biz de vodafone luyuz da o yüzden sordum bize birşey demediler bilmiyorduk da :) sağlık olsun
Jokerde de vardı indirim kuzlar bende sleepy yenidoğan stokladım 12 li 3 kutu. Kutusu 54 tl idi ve vodafone indirimiyle %10 daha indirim yapıldı birde maxi cosi tobi fix oto koltuğu aldık normalde 2500 civarı sanırım fiyat joker indirimiyle 1700 civarıydı vodafone da eklenince 1500 e geldi 9 18 kg. O dertten de kurtulduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?