2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım hem sana hem bebişlerine , dişleri var mı peki pütürlü yiyecekleri ne zamandır veriyorsun

E bebek islak mendil stoklama günü
Stok dediysem 10 lu 2 paket .Esim abartma dedi

Selam kızlar, çok mesaj birikmiş ama okudum bu sefer alıntılayamadım.

Hasta bebeklere geçmiş olsun diliyorum.
Benim kızımda hafif öksürük var bide burnu tıkalı yazılanları okuyunca sabah doktora götürmeye karar verdim ilerlemesin bişey varsa da.

İştahsız olan ek gıda istemeyen bebekler için blw tarzı denemenizi tavsiye ederim kızlar. Bebek kendi yiyince daha çok hevesleniyor azda yese tadını alıyor bence. Denemekten zarar gelmez. Önünde olan herşeyi ağzına sokma huyları var zaten iyice haşlayıp önüne koyabilirsiniz 1-2 yudumda olsa yerler.

@Pembegomlek canım geçmiş olsun sanada. Benim kızımda pişik olmuştu geçenlerde. Hametan desitin zeytinyağı fayda etmedi. Dermo trosyd diye bi krem ve hamezinc kullandım 1 günde geçti. Aklında bulunsun seninde.

Okuduklarımdan hatırladığım birde konuşulan pütürlü yeme var. Biz çok erken ilerledik sanırım. Ben zaten mümkün olduğunda eline veriyorum ondan alıştı sanırım ısırmaya ezmeye. Pütürlüyü geçtim parça yiyebiliyor artık. Mesela omlet yapıyorum elimle bölüp yediriyorum damağında ezip yiyor. Yine sebze yemeklerini nohut büyüklüğünde doğrayıp yapıyorum onlarıda yiyor. Kıymayı vs yutuyor. Ekmek verdik eline dişlerini kaşır diye koparttı damağıyla ezdi ezdi yutabildiğini yuttu yutamadığını çıkarttı mesela. Biraz fazla mı hızlı gitmişim acaba. Gerçi ben ilk günden beri hiç pürüzsüz vermemeye çalıştım.

Bende 3 kutu 12li unibaby sensitive depoladım. Eşim abartmışsın dedi :)

Sen hangisinden aldın cnm?
Jokerde de vardı indirim kuzlar bende sleepy yenidoğan stokladım 12 li 3 kutu. Kutusu 54 tl idi ve vodafone indirimiyle %10 daha indirim yapıldı birde maxi cosi tobi fix oto koltuğu aldık normalde 2500 civarı sanırım fiyat joker indirimiyle 1700 civarıydı vodafone da eklenince 1500 e geldi 9 18 kg. O dertten de kurtulduk.

Canım tobiyi izofixli mi aldın? Biz de jokerden tobi aldık 1154 liraya

Tahlilde çıkmasa bile sutlu mama verdikten sonra döküntü olduysa net bir şekilde alerjisi var denebilir canım. Tahliller alerji varken de negatif çıkabiliyor bazen. Yine de doktor onaylamadan deneme bir daha çünkü artık alerji olduğunu biliyorsun her seferinde döküntü ile kalmayabilir o reaksiyon

Canım tobiyi izofixli mi aldın? Biz de jokerden tobi aldık 1154 liraya
İsofixli canım tobinin yeni modeli bu tobi fix diye geçiyor. 1747ydi indirimde.vodafone indirimiyle 1580 civarına geldi bize.isofixli. Tobi de isofix yoktu sanırım. Ama adac tan geçmiş o da.

İsofixli canım tobinin yeni modeli bu tobi fix diye geçiyor. 1747ydi indirimde.vodafone indirimiyle 1580 civarına geldi bize.isofixli. Tobi de isofix yoktu sanırım. Ama adac tan geçmiş o da.
Evet canım kemerli aldık biz sürekli takıp çıkarılmayacak birşey diye düşündük. Adactan da geçmiş fiyatı da uygun olunca.

Bu arada Vodafone un hangi kampanyası bu?
Jokerde vodadone lulara %10 indirim varmış. Bugüne mi özeldi bilmiyorum. Bize de mağazadaki satış danışmanı söyledi 2100 liralık aşışveriş yaptık normal indirimler ve vodafone imdirimiyle 1800 gibi biiey ödedik iyi oldu. Oto koltuğuyla beraber

Bende kıymalı kerevizli havuçlu pırasalı patatesli yada pirinçli yemek yapıyorum genelde. Aynı yani ama bugün kuzu incik aldım yarın onu iyice dağılıncaya kadar pişireceğim onunla havuç ve patatesi ezip yine pütürlü vereyim diyorum.
Ben bugün iki dilim somon fileto aldım küçük porsiyonlarla dondurdum. Cumartesi ben evdeyken ilk denemeyi yapmalıyım çünkü balık çok alerjen olabilir.
Sabahları bir kaşık yulaf ve çavdar ununu biraz su ile pişiriyorum beyaz peynir yumurta sarısı ve tereyağını pişmiş yulafunu ile karıştırıp yediriyorum.
Tek aklıma takılan benim bebeler 7 de uyku moduna giriyorlar yani uyumasalar da huzursuzluğu başlıyor. Akşam yemek olayını 5 gibi yapmam lazım bu durumda, ama bazen öğle yemeğini bile akşam üzerine sarkıtıyorlar. Bu gidişle çok yemek ziyan edeceğe benziyoruz.
Birde ne şekile zeytin tattırabilirim bilemedim tuzunu çıkartırım ama nasıl verebilirim bir fikrin varmı?
Benimkiler sonunda iyileşti sayılır ama 2 gün e kadar yine soğuyacakmış inşallah yine hastalık kapmazlar.

Biz de vodafone luyuz da o yüzden sordum bize birşey demediler bilmiyorduk da :) sağlık olsun

Biz de vodafone luyuz da o yüzden sordum bize birşey demediler bilmiyorduk da :) sağlık olsun
Evet ya satış danışmanı önemli. Bizim burda e bebek var gidiyorsun yüzüne bakmazlar bişey sorarsın cevap alamazsın ama jokerde oyıncak seçerken bile gelip yardım ediyorlar. Her mağaza değişiyor tabi.

Güle güle kullansın speedy gonzales :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…