Selam kızlar, çok mesaj birikmiş ama okudum bu sefer alıntılayamadım.
Hasta bebeklere geçmiş olsun diliyorum.
Benim kızımda hafif öksürük var bide burnu tıkalı yazılanları okuyunca sabah doktora götürmeye karar verdim ilerlemesin bişey varsa da.
İştahsız olan ek gıda istemeyen bebekler için blw tarzı denemenizi tavsiye ederim kızlar. Bebek kendi yiyince daha çok hevesleniyor azda yese tadını alıyor bence. Denemekten zarar gelmez. Önünde olan herşeyi ağzına sokma huyları var zaten iyice haşlayıp önüne koyabilirsiniz 1-2 yudumda olsa yerler.
@Pembegomlek canım geçmiş olsun sanada. Benim kızımda pişik olmuştu geçenlerde. Hametan desitin zeytinyağı fayda etmedi. Dermo trosyd diye bi krem ve hamezinc kullandım 1 günde geçti. Aklında bulunsun seninde.
Okuduklarımdan hatırladığım birde konuşulan pütürlü yeme var. Biz çok erken ilerledik sanırım. Ben zaten mümkün olduğunda eline veriyorum ondan alıştı sanırım ısırmaya ezmeye. Pütürlüyü geçtim parça yiyebiliyor artık. Mesela omlet yapıyorum elimle bölüp yediriyorum damağında ezip yiyor. Yine sebze yemeklerini nohut büyüklüğünde doğrayıp yapıyorum onlarıda yiyor. Kıymayı vs yutuyor. Ekmek verdik eline dişlerini kaşır diye koparttı damağıyla ezdi ezdi yutabildiğini yuttu yutamadığını çıkarttı mesela. Biraz fazla mı hızlı gitmişim acaba. Gerçi ben ilk günden beri hiç pürüzsüz vermemeye çalıştım.