- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #81.121
Teşekkür ederiz. Ayy çok güldüm yaa hakikaten öyle bizim ki. Hareketlerini bir görsen geçen hastanede emzirme odasına girdim kalabalıktı kadının yanına oturdum büüyn bebekler emiyor bizimki suratlarına bakıp bakıp inceledi herkesi koptu kadınlar gülmekten. Emziremeden çıktık. Meraklı aceleci. Kayınvalideme çekmiş en korktuğum :)Güle güle kullansın speedy gonzales :)
Hemanjiom benim kızımın kolu ve kafasında var. 2 yasında geçecek dedi dr umuz.. sizin başka bir yerde varmı? Gerçekten geçiyormu hiç duydunuzmu?Kızlar kaç gündür uykudan neler çekiyorum..
normalde berbat bir düzeni varsa da
Şimdiler de ona hasreet bıraktı bizi sipam
Ağlayarak kivraniyr meme verince emerdi onu bile istemiyor bir oyana bir buyana done done inliyor falan
Çok yordu bizi...
Ağlaması deseniz sanki bir yerini kesmişsiniz gibi bağırmak sadece.
Sakinleşmesi için evi turlamamiz gerekiyor
Masaj vs ne yaptıysam fayda vermiyor.
Bugün şuan 1.25 yeni yattı. Hemen kalkacak muhtemelen...
Ama aon iki gündür en erken 4 te 5 te yattı
Karaciğerindeki hemanjiom içinde gittik ultraosn çektirdik
Küçülme varmış.
4 .buçuk cm den 2.21 e düştü çok şükür.
Merhaba canım. Oto koltuklarında ömür olarak 6 yıl biçiyorlar genelde ve 9-36 kg alınca 6 yıldan fazla kullanım süresi oluyor. Besafe gibi markalar 9-36 hiç üretmiyorlar. Bundan dolayı biz 9-18 kg maxi cosi tobi fix aldık bugün joker indirimden. Bugün son gün jokerde internetten bakabilirsiniz canım gece 12 ye kadar. Koktukta önemli olan güvenlik bize göre ve fiyatının olabildipince bütçemize uygun olması. Adac testinden başarılı olması koltuğun. Bu kriterlere göre bir model seçebilirsin. Be safe, maxi cosi, britax römer, cybex bilindik markalar bunlar dışında kraft ve chicconun belli modelleri adac ta başarılı onlara da bakabilirsin.Arkadaşlar otokoltugu önerisi alabilir miyim? 9-36 kg almak mantıklı duruyor. Alan kullanan bilgi verebilir mi? Uzun süredir giremedim herkes iyidir umarim
Sadece emiyor mu uykudan ne kadar önce mama veriyorsun karnı tok olmazsa uyanır canımKızlar burdan biriniz 7. Ay bitince uykusu düzeliyormuş bebeklerin uyuyorlarmış faşan demişti. Biz bugün 7 yi bitirdik bakalım heyecanla bekliyorum. Şöyle 11 de emzirsem sabah 8 e kadar uyusa.....
Merhabalar bahsettiğiniz halk arasında gül denilen şey sanırım. Benim 12 yaşındaki kızımın kolunda vardı doğduğunda. Dirseğinin biraz altındaydı çok güzel bir rengi vardı kabartılı ve kalp şeklindeydi. Büyüdükçe koluyla birlikte bu gül de genişleyerek silikleşti. 3 yada 4 yaş gibi de tamamen kayboldu. Ama ordaki deri halen farklı gibi böyle yumuşakca. Ama bilmeyen biri asla burda minik bir gül vardı diyemez. İç organlarda nasıl oluyor o konuda bilgim yok .Hemanjiom benim kızımın kolu ve kafasında var. 2 yasında geçecek dedi dr umuz.. sizin başka bir yerde varmı? Gerçekten geçiyormu hiç duydunuzmu?
7.5 aylık yok öyle bisey yaKızlar burdan biriniz 7. Ay bitince uykusu düzeliyormuş bebeklerin uyuyorlarmış faşan demişti. Biz bugün 7 yi bitirdik bakalım heyecanla bekliyorum. Şöyle 11 de emzirsem sabah 8 e kadar uyusa.....
Sallanan beşik yok bizde. İlk çocuğun kafasıyla sallanan hiçbir şey almayacağım diye dolandım etraftaEşin horlamaya başladığı zaman hemen salla beşiği arada dur sonra biraz daha salla bir taraftan da dürt eşini ben öyle alistirdim horlama sesine eşim de dürtmelere alisti artık dürtmeyi bırak ayağıma tepiyorum
Selam kızlar, çok mesaj birikmiş ama okudum bu sefer alıntılayamadım.
Hasta bebeklere geçmiş olsun diliyorum.
Benim kızımda hafif öksürük var bide burnu tıkalı yazılanları okuyunca sabah doktora götürmeye karar verdim ilerlemesin bişey varsa da.
İştahsız olan ek gıda istemeyen bebekler için blw tarzı denemenizi tavsiye ederim kızlar. Bebek kendi yiyince daha çok hevesleniyor azda yese tadını alıyor bence. Denemekten zarar gelmez. Önünde olan herşeyi ağzına sokma huyları var zaten iyice haşlayıp önüne koyabilirsiniz 1-2 yudumda olsa yerler.
@Pembegomlek canım geçmiş olsun sanada. Benim kızımda pişik olmuştu geçenlerde. Hametan desitin zeytinyağı fayda etmedi. Dermo trosyd diye bi krem ve hamezinc kullandım 1 günde geçti. Aklında bulunsun seninde.
Okuduklarımdan hatırladığım birde konuşulan pütürlü yeme var. Biz çok erken ilerledik sanırım. Ben zaten mümkün olduğunda eline veriyorum ondan alıştı sanırım ısırmaya ezmeye. Pütürlüyü geçtim parça yiyebiliyor artık. Mesela omlet yapıyorum elimle bölüp yediriyorum damağında ezip yiyor. Yine sebze yemeklerini nohut büyüklüğünde doğrayıp yapıyorum onlarıda yiyor. Kıymayı vs yutuyor. Ekmek verdik eline dişlerini kaşır diye koparttı damağıyla ezdi ezdi yutabildiğini yuttu yutamadığını çıkarttı mesela. Biraz fazla mı hızlı gitmişim acaba. Gerçi ben ilk günden beri hiç pürüzsüz vermemeye çalıştım.
Canım eminim her yolu denemişsindir ama denemediysen eğer bebeği evin bütün odalarında gezdir sırayla salon mutfak yatak odası diğer odalar hepsine gir çık beklemeden gezer gibi biraz öyle gezince bakmaktan gözleri yoruluyor nesneler hızla değişiyor diye arabada uyumak gibi , çünkü bazen aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorlar sıkıntıdan uyuyamıyorlarUyumuyorrrr
Ben de şimdi uyuttum. Artık uyanır mı yoksa uyanmamak için ağlar mı bilmiyorum. Yarım saati bir atlatalım bakalım, neler olacak diye bekliyorum.Uyumuyorrrr
Ya ben de geçen verdim elma eline, kocaman parçayı kopardı. Korkudan başında bekledim boğuluyor mu diye. Ağzını açıp almaya da izin vermiyor. Yedi o şekilde ama hala korku var bende. Ama kendim bazen rendelemek yerine işim varsa küçük parçalar koparıp ağzına veriyorum elimle. Dişi de yok hala. 10 gün sonra 8. aylık oluyor.Sağol canım..
Bende elma dilimi meyveleri eline veriyorum
Peyniri eline veriyorum
Kendi ısırıyor
Blw olmuyor tam ama en azından yemesi acısından teşvik ediyorum iştahı azaldı zaten
Sadece mmeme ve bazen dilimli şeylerden istiyor. Yoğurt ve kaşıkla yenilecek Her şeyde ağzını kitliyor.
Buhar makinesinden dolayı tepki koydu bize .
Ilacida siringayla veriyorum
Kahvaltıda
Yumurtayı ezip öyle veriyorum
Peyniri de issirmasini ssgliyorum
Ayrı olunca yiyor
Yumurtayı yoğurtla karıştırinca sivilastigi için tukuruyor bazen
Gözlemleyerek gidiyoruz bakalım...
Bebiş içinde geç kalma.. canım biz bir gün sonra götürdük ona rağmen ciğeri dolmsu
Teşekkür ederiz. Ayy çok güldüm yaa hakikaten öyle bizim ki. Hareketlerini bir görsen geçen hastanede emzirme odasına girdim kalabalıktı kadının yanına oturdum büüyn bebekler emiyor bizimki suratlarına bakıp bakıp inceledi herkesi koptu kadınlar gülmekten. Emziremeden çıktık. Meraklı aceleci. Kayınvalideme çekmiş en korktuğum :)
Kanguru ile 45 dk zıpladım uyudu yerine koyunca sinir krizi geçirdi. Yarım saat emzirdim uyudu yerine koydum 2. Dkda sinir krizine girdi. Gece 1 de yanıma aldım 2 ye kadar emdi uyudu yerine aldım 4 te uyandı. Pış pış yapayım dedim ses yükseldi yine emzirdim 6 da uyandı. Yanıma aldım 7.30a kadar emerek beni yoklayarak uyudu. İş için kalkınca sabah sabah krize girdi anneme teslim ettim. Kocamı arayıp ağzıma geleni sayıp kapattım. Fena halde asabım bozukCanım eminim her yolu denemişsindir ama denemediysen eğer bebeği evin bütün odalarında gezdir sırayla salon mutfak yatak odası diğer odalar hepsine gir çık beklemeden gezer gibi biraz öyle gezince bakmaktan gözleri yoruluyor nesneler hızla değişiyor diye arabada uyumak gibi , çünkü bazen aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorlar sıkıntıdan uyuyamıyorlar
Amiin teşekkür ederiz :) hepimizin bebekleri mutlu başarılı sağlıklı olsun inş.Çook içten bir maşallah diyorum ona, meraklılığını bilmem de onun o ilk dönmesi, emeklemesi ve ayağa kalkmasındaki hızlılığı, atağı, ömrü boyunca sürsün inşallah:)
Sadece emiyor canım. Ek gıda akşam 6 gibi veriyorum yoğurt falan.Sadece emiyor mu uykudan ne kadar önce mama veriyorsun karnı tok olmazsa uyanır canım
Hiç yatağına koymadan memede yanında uyumuyor mu sabaha kadar?Kanguru ile 45 dk zıpladım uyudu yerine koyunca sinir krizi geçirdi. Yarım saat emzirdim uyudu yerine koydum 2. Dkda sinir krizine girdi. Gece 1 de yanıma aldım 2 ye kadar emdi uyudu yerine aldım 4 te uyandı. Pış pış yapayım dedim ses yükseldi yine emzirdim 6 da uyandı. Yanıma aldım 7.30a kadar emerek beni yoklayarak uyudu. İş için kalkınca sabah sabah krize girdi anneme teslim ettim. Kocamı arayıp ağzıma geleni sayıp kapattım. Fena halde asabım bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?