- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.901
Hay AllahBalgamli oksuruk cigerlere inmis olabilir canim cocuk doktoruna gostermeniz iyi olur.
Tamm canım bunuda deneyeyim...Tereyağınını ısıtıp pekmezle karıştırıp ver yumusatıyor canım.Birde bebe viks sür göğsüne sırtına , ayaklarının altına .
Beni ev cok sıkmaya başladı valla Nisan ayında iznim bitiyor tam yaz gelecek ben işe düşündükçe sinir oluyorumEvet canim aynen öyle.
Yaz gelince iyice sakinlesir burasi .Herkes gezip tozmayi hak etti .Kisin eve kapandık .
Of senin işinde zor sebzeye ne atıyorsun ben kabarır die korkuyorum çeşit olarak ne deneyebilirim havuç patates pirinç brokoli bi aklıma gelenler biz bebe bisküvisi de yasakSebze püreleri, sebze çorbası, bebe bisküvisi, irmikli muhallebi. Daha yeni yumurta sarısı denedim. Alerjik bebek benimki de. Süt ürünleri yiyemiyor. Bayağı zor oluyor.
Teşekkür ederim bi sen dikkate aldn bniBize hava verdi öksürük onla geçti geçmez ise şurup veririz dedi ama dr bilir verdiyse sorun olmaz herhalde cok gecmiş olsun
Bronşiolit olduğunda klamer antibiyotik kullanmıştı oğlum. Antibiyotikten sonra toparladı. Ama şöyle birşey var. Eğer balgam varsa antibiyotik kullanımı önerilmiyor (eğer kan testinde crp Yüksek değilse) çünkü kullanılan ilaçlar balgamı ciğerlere indiriyormuş. Kadir tuğcunun yazıları vardı yanlış hatırlamıyorsam bir araştır derimKızlar bebeğimn balgamlı öksürüğü vardı doktor azitro antbyotk verdi 5gün kullan dedi sizde antbyotk kullanan var mı biz kullanyorz bugün 4.gün ama bi faydasnı göremedk
Ay maşallah canım ne güzel :)Merhaba tatlı anneler :) benim yaramaz çekmece açmayı öğrendi. Elini sıkıştıracak diye korkuma mutfakta iş yapamıyorum. Boyu kulplara yetse dolap kapaklarını da açacak da boyu yetmiyor :) bu arada da, "ınneee, anniii" diyorben ona her gün, eğer beni istersen anne de o zaman seni bana vermek zorunda kalırlar tamam mı, anne de alayım seni hemen diyordum. Birden başladı söylemeye :) kv diyor, "Anni anni diyor bu sürekli." Kp dede dedirtmeye çalıştıkça anni diyormuş iyice isteklerini belirtmeye başladılar ya :) gelip çekiştirmeler, kollarını açmalar, değişik seslenmeler :)
Iyı geceler kızlar
Oğlan yıne öksürüyor kız da öyle ben artık şaşırdım ne yapacağımı eşim 11,9 çalışıyor tam lazım olduğu zaman da yok tek başına uğraşıyorum akşama kadar bitkin durumdayım
Gece indirimi mi acaba? Oto koltuğu 3 şubata kadardı da o yüzden merak ettim. Biz de bugün alacağız sanırımKızlar jokerde oto koltuğu indirimi var. Ama uygulaması berbat. Bir türlü ödemeyi yapamadım yarın mağazaya bakacağız inş. Maxi cosi 2 way pearl almaya karar verdik.
Sagol cnm gercekten bu gece kabus gibiydi yarım saatte ağlayarak uyandı başım çatlıyorGeçmiş olsun canım. Artık hastalıklarda bir tuhaf oldu geçer gibi yapıyor tam geçmeden bir daha tekrarlıyor. Benim kızın da uzun zamandır burnu akıyor ama başka bir hastalık belirtisi yok anlamadım
Kızlar unibaby yenidoğan ıslak mendil kullandım şimdiye kadar (o da dışarda, evde pamuk ve su ). Bunun dışında unibaby sensitive veya baby me kullanıp memnun kalan var mı?
Uni baby sensitive ve Sleepy sensitive de kullandım ikisini de yenidoğanlar serisine göre daha fazla ıslaklık bıraktığı için çok sevmedim, uni baby yenidoğanı tek olarak kapaklısını bulamadım, hep travel set çıkıyor karşımaKızlar unibaby yenidoğan ıslak mendil kullandım şimdiye kadar (o da dışarda, evde pamuk ve su ). Bunun dışında unibaby sensitive veya baby me kullanıp memnun kalan var mı?
Kızlar bondigo aktüvite masası almıştım tutumluanneden hemen geldi 1 günde kutuyu açar açmaz delirdi benimki. Hemen oynamaya başladı daha tozunu bile alamadım:) bütün düğmelere saldırıyor tombul elleriyle:)
ben de bu ara uyku ile ugrasiyorum. Birkac sey sormak istedim. Ferber teknigini mi uygulamistin?
Geceleyin tekrar uyandiginda yine ayni sekilde birakip odadan mi ciktin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?