- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.921
ayy canim bir de adet olmaya calisiyor vücudum 1 gunluk kanamalar oluyor, doktoruma gitmem lazim. İyice gerildim yaa bu kafanin dagilmasi lazim.Benimki de bu ara iyice kötüleşti. Yorgunluktan ölüyorum senin gibi. Bir de beni al demeyi öğrendi, almazsam ağlıyor.
buradan ne desek bos canim. Ben oglan hastayken oksuruk artarsa getir demisti doktor. Buyuk adam gibi balgamli oksuruyordu. Gidince prospan surup vermisti ama kullanamadik, alerji yapti. Suruptan fayda goremeyince de hirilti duydum, anladim hemen goturdum. Antibiyotik ve hava verdi. Mesela o zaman doktor dedi ki, 3 gun hava kullanmakla tamamen iyilesseydi alerjik astim oldugu anlamina gelirdi. Yani bilemiyoruz goturmeden ne oldugunu.Hay Allah
Gerçekten mı
birden başladı bu
Ondan o derece olduğunu düşündürmedi bana
Ama böyle diyincrde sen endişelendim
Tamm canım bunuda deneyeyim...
ben de sadece uni yenidogan ve pamuk kullandim canim.Kızlar unibaby yenidoğan ıslak mendil kullandım şimdiye kadar (o da dışarda, evde pamuk ve su ). Bunun dışında unibaby sensitive veya baby me kullanıp memnun kalan var mı?
Benim kızım da çok iştahsız tadına bile bakmak istemiyor çoğu şeyin. Yoğurt yiyor mu onun içine birşeyler katıp versen ya da eline elma falan ver kendi yesin canım. Diş mi çıkarıyor acaba ? Kızım 4. Ayından beri diş çıkarıyor o yüzden iştahı gitti çok zor iştahsız bebek yaşamayan bilemez anlıyorum seni.Kızlar kafayı yicem. Bu çocuk beni tımarhaneye yollıcak. Ek gıda da sadece tarhana içiyor, onun dışında ne versem zorla. Bi de 1/2tatlı kaşığı fazla vereyim, sonrasında asla süt içmiyor. Sizce ne yapmalıyım. Yani ek gıdadan mı sütten mi feragat etmeliyim. Şu anda günde 300cc sütü zor içiyor. Bi de mamaya alıştırmak istiyorum ama kaç marka denedim Bi türlü kabul etmiyor mamayı. Nasıl alıltırılır ki? Bu arada emmiyor biberonla besleniyor
Ben patates pirinç yapıp verdim bi kere normal aldım pirinç kullandım ama biz daha alerji olduğu için el gıdanın cok başındayız
Kızlar hangi marka aktivite masası var sizde ?Benimkide çok sevdi :) pat pat gül güm her yerine vura vura çılgına döndü :))
Bebe bisküvisi kendim yapıyorum. İçinde yulaf unu, yulaf sütü (yulaf ve su karışımı), pekmez, irmik vardı sanırım. Sebze olarak şimdiye kadar havuç, kabak, bal kabağı, tatlı patates, patates, kapya biber, soğan, brokoli verdim. Kahvaltı için yumurta denedim işte, artık yumurta sarısını bazen yulaf ve tahin ile karıştırıp veriyorum, bazen irmikle, bazen bunların içine meyve de katıyorum biraz tat olsun diye. Kafama göre yapıyorum bir şeyler anlayacağın.Of senin işinde zor sebzeye ne atıyorsun ben kabarır die korkuyorum çeşit olarak ne deneyebilirim havuç patates pirinç brokoli bi aklıma gelenler biz bebe bisküvisi de yasak
Biran önce gitmeye çalış doktora ya, adet olamamak da rahatsızlık verir sana. Bende de bu ara aşırı sinir, stres var. Adet gecikmez inşallah, bir de onun huzursuzluğu ile uğraşmayayım.ayy canim bir de adet olmaya calisiyor vücudum 1 gunluk kanamalar oluyor, doktoruma gitmem lazim. İyice gerildim yaa bu kafanin dagilmasi lazim.
buradan ne desek bos canim. Ben oglan hastayken oksuruk artarsa getir demisti doktor. Buyuk adam gibi balgamli oksuruyordu. Gidince prospan surup vermisti ama kullanamadik, alerji yapti. Suruptan fayda goremeyince de hirilti duydum, anladim hemen goturdum. Antibiyotik ve hava verdi. Mesela o zaman doktor dedi ki, 3 gun hava kullanmakla tamamen iyilesseydi alerjik astim oldugu anlamina gelirdi. Yani bilemiyoruz goturmeden ne oldugunu.
ben de sadece uni yenidogan ve pamuk kullandim canim.
Bizde de durum aynı önce ek gıdayı sevmedi ona alıştı derken mama istemez oldu, biberona vuruyor ittiriyor zorla içşrmeye çalışıyorum.ek gıda için zorlama istemediği gıdayı unuttur daha sonra teklif et. Süt içinse bende çabalıyorum.kaşık mamayı formülle yapıp veriyorum hiç olmadı öyle alsın diyorumKızlar kafayı yicem. Bu çocuk beni tımarhaneye yollıcak. Ek gıda da sadece tarhana içiyor, onun dışında ne versem zorla. Bi de 1/2tatlı kaşığı fazla vereyim, sonrasında asla süt içmiyor. Sizce ne yapmalıyım. Yani ek gıdadan mı sütten mi feragat etmeliyim. Şu anda günde 300cc sütü zor içiyor. Bi de mamaya alıştırmak istiyorum ama kaç marka denedim Bi türlü kabul etmiyor mamayı. Nasıl alıltırılır ki? Bu arada emmiyor biberonla besleniyor
Kızlar hangi marka aktivite masası var sizde ?
Tahin icindeki susamdan dolayi yuksek alerjen dikkat et canim .Bebe bisküvisi kendim yapıyorum. İçinde yulaf unu, yulaf sütü (yulaf ve su karışımı), pekmez, irmik vardı sanırım. Sebze olarak şimdiye kadar havuç, kabak, bal kabağı, tatlı patates, patates, kapya biber, soğan, brokoli verdim. Kahvaltı için yumurta denedim işte, artık yumurta sarısını bazen yulaf ve tahin ile karıştırıp veriyorum, bazen irmikle, bazen bunların içine meyve de katıyorum biraz tat olsun diye. Kafama göre yapıyorum bir şeyler anlayacağın.
Afiyetle yesin paşa, çok büyük nimet valla doğal ürün bildiğin yerden edinmek. Anneanne elinden daha doğal bulunmaz :)Tahin icindeki susamdan dolayi yuksek alerjen dikkat et canim .
C cigdemmm26 pirinci 2 kez toplam 1 t kasigi ancak kullandim evdekinden .Siyez bulguru ile birlikte siparis verecegim .E bebek indirimlerini takip etmekten ona firsat bulamadim .Baklagiller memleketten gelecek .Annem bahcenin cok az kismina nohut ekiyor .1 2 kg nohut cikar o da oglumun :)) Fasulye komşudan alacak .Normal bulguru falan annem kendisi yapiyor .Eriste yapmıştı oğluma sadece yumurta sarisiyla .Yiyebilecek duruma gelince vercem .Tereyağını teyzem yapiyor filan
Tokken mi veriyorsun acaba canım?Kızlar kafayı yicem. Bu çocuk beni tımarhaneye yollıcak. Ek gıda da sadece tarhana içiyor, onun dışında ne versem zorla. Bi de 1/2tatlı kaşığı fazla vereyim, sonrasında asla süt içmiyor. Sizce ne yapmalıyım. Yani ek gıdadan mı sütten mi feragat etmeliyim. Şu anda günde 300cc sütü zor içiyor. Bi de mamaya alıştırmak istiyorum ama kaç marka denedim Bi türlü kabul etmiyor mamayı. Nasıl alıltırılır ki? Bu arada emmiyor biberonla besleniyor
Canım süt daha önemli bana kalırsa. Ek gıda için farklı yollar deneyerek verebilirsiniz meyve püresi içinde vs... bir de mümkünse ara ver sevmediği gıdaları(sebzeleri)15-20 gün sonra yeniden dene , gerçi ne desem boş yaşayan bilir.Kızlar kafayı yicem. Bu çocuk beni tımarhaneye yollıcak. Ek gıda da sadece tarhana içiyor, onun dışında ne versem zorla. Bi de 1/2tatlı kaşığı fazla vereyim, sonrasında asla süt içmiyor. Sizce ne yapmalıyım. Yani ek gıdadan mı sütten mi feragat etmeliyim. Şu anda günde 300cc sütü zor içiyor. Bi de mamaya alıştırmak istiyorum ama kaç marka denedim Bi türlü kabul etmiyor mamayı. Nasıl alıltırılır ki? Bu arada emmiyor biberonla besleniyor
Bondigo var canım.Kızlar hangi marka aktivite masası var sizde ?
Yok cnm benm ki 2.ayfan beri böyle iştahsız, sütü bile sadece uykusunda içiyor. Hiç bir meyvayı yemiyor, yoğurt 1.kaşıkta kusuyor, sadece içtiği tarhana. Zorlamak ta istemiyrm ama ne yapacağımı bilmiyrm. 7.aya girdik Pütürlü bişey de sürekli öğürüyor korkuyorum. Nasıl alıştırmalıtım Pütürlü yeBenim kızım da çok iştahsız tadına bile bakmak istemiyor çoğu şeyin. Yoğurt yiyor mu onun içine birşeyler katıp versen ya da eline elma falan ver kendi yesin canım. Diş mi çıkarıyor acaba ? Kızım 4. Ayından beri diş çıkarıyor o yüzden iştahı gitti çok zor iştahsız bebek yaşamayan bilemez anlıyorum seni.
Yok cnm benm ki 2.ayfan beri böyle iştahsız, sütü bile sadece uykusunda içiyor. Hiç bir meyvayı yemiyor, yoğurt 1.kaşıkta kusuyor, sadece içtiği tarhana. Zorlamak ta istemiyrm ama ne yapacağımı bilmiyrm. 7.aya girdik Pütürlü bişey de sürekli öğürüyor korkuyorum. Nasıl alıştırmalıtım Pütürlü yeBenim kızım da çok iştahsız tadına bile bakmak istemiyor çoğu şeyin. Yoğurt yiyor mu onun içine birşeyler katıp versen ya da eline elma falan ver kendi yesin canım. Diş mi çıkarıyor acaba ? Kızım 4. Ayından beri diş çıkarıyor o yüzden iştahı gitti çok zor iştahsız bebek yaşamayan bilemez anlıyorum seni.
Aynen biberona vurup ittiriyr. Valla sevdiği birşey olmadığı için o zaman ek gıdayı rafa kaldırmam gerekecek. Elma bile yemiyor düşün. Yaptığım herşeyi koyu yapıp sütle açıyorum, su yerine süt veriyorum sırf 2yudum aldın diye. Çok yoruldumBizde de durum aynı önce ek gıdayı sevmedi ona alıştı derken mama istemez oldu, biberona vuruyor ittiriyor zorla içşrmeye çalışıyorum.ek gıda için zorlama istemediği gıdayı unuttur daha sonra teklif et. Süt içinse bende çabalıyorum.kaşık mamayı formülle yapıp veriyorum hiç olmadı öyle alsın diyorum
Hayır cnm 12saatlik açlıkta bile almıyorTokken mi veriyorsun acaba canım?
Meyvelerin hiçbirini yemiyor, şekerli şeyleri sevmiyor. Sebze çorbası asla içmiyor. Tek tarhana. Ona kemik suyu et suyu koyuyorum. Tarhanaya saklamaya çalışıyorum sebzeleri.Canım süt daha önemli bana kalırsa. Ek gıda için farklı yollar deneyerek verebilirsiniz meyve püresi içinde vs... bir de mümkünse ara ver sevmediği gıdaları(sebzeleri)15-20 gün sonra yeniden dene , gerçi ne desem boş yaşayan bilir.
Kızlar migros sanal markette prima premium care extra indirimli
185 tllik paket 160 a düşmüş. İkinci paket yüzde 40 indirimli zaten. İki tane 156lı 4 no 255 tlye geldi. 80 kuruş gibi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?