- 16 Aralık 2010
- 3.770
- 511
- 123
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.881
Ay inanmıyorum ya kayınvalidene kötü niyetli kadınİnşsllah benimkide sevmez. Hiç kayınvalideye gitsin istemiyorum onca yaptığından sonra. En son bana beddua etmişti lohusayken inşallah bi daha çocuğun olmaz diye. Gerçi kızım en son 3 aylıktı gördüğümüzde o zaman ağlamıyordu ama bende isterim sevmediğim kişilerde durmasın yaa
Canım öyle yada böyle ayrı yatıyorsanız odayı terketmeseydin keşke en azından rahat uyurdun. Biz hiç ayrı yatmadık evde kızımda alıştı sanırım horlama sesine. Eşimde kızımın uyanmalarına alıştı.
Ben patates pirinç yapıp verdim bi kere normal aldım pirinç kullandım ama biz daha alerji olduğu için el gıdanın cok başındayızKızlar pirinç şehriye bulgur nerden aldınız organik mi kullanıyorsunuz ??
Ne zaman vermek gerek bebişlere acaba ben daha vermedim hiç.
Bize hava verdi öksürük onla geçti geçmez ise şurup veririz dedi ama dr bilir verdiyse sorun olmaz herhalde cok gecmiş olsunKızlar bebeğimn balgamlı öksürüğü vardı doktor azitro antbyotk verdi 5gün kullan dedi sizde antbyotk kullanan var mı biz kullanyorz bugün 4.gün ama bi faydasnı göremedk
Favorimiz meyveli yogurtEk gıda olarak neler yapıyorsunuz bize de örnek olsun çeşit olarak yazabilir misiniz ?
Cok saol bizim de alerjiden dolayı kısıtlıFavorimiz meyveli yogurt
Yogurtlu tarhana corbasi
Irmikli muhallebi
Bebe biskuvisi
Labne
Lor
Pirinçli sebze çorbası
Tel şehriyeli yoğurt çorbası
...
Diye gidiyor liste evdeki malzemeye ve oğlumun firsat verip yaptirmasina gore sekilleniyor ne vereceğim. Yani aa bugun de sunu deneyeyim diyemiyorum. Henuz cesitlendiremedim .
Yani altın taktı diye evinizin huzurunu bozamaz kafasına göre davranamaz. Kibarca tekrar uyar olmadı biraz daha tepkili davranırsın canım.komşuluk samimiyetimiz var. Arada gelirdi çayımızı kahvemizi içerdi annesi. Hatta küçük altın takmışlığı var oğluma.. ama sus payı için yaptıysa daha kötü. Kibarca söyledim ben de zaten ama, böyle tepti.. napıcam yani altın taktı diye korkuyla mı uyansın çocuğum. Evlensin oğlu ben de ona takarım geriye....
Yaa eşimde özlerim diyordu ama ben çok bunalmıştım o yüzden bişey diyemedi. Bide şimdi hasta olunca iyi ki siz kalmışsınız diyor. Keşke eşinde izin verse canım çok iyi geliyor hem bebeklere hem bize.Canim benim oglum da cok sık kabiz oluyor .Avokado ve balkabagi iyi geliyor .Her kahvaltida avokado yerse kabiz olmuyor .Balkabagini gazdan dolayı cok tercih etmiyorum.
Komsun da deliymis Allah kolaylik versin. Her apartmanda oyle bir numune mevcut sanirim. Hayir yani bağırınca susuyor mu kopekler.Ne manyakmis.
Canim artik oyun halisi cezbetmez onun yerine aktivite masasi dusunebilirsin .Bosuna para verme .
Uyurken uyku arkadaslari biz olduk bebelerin .
Sen hamileyken cok mu kosturmustun .Bebe dogustan yorgun gibiBenimki yerde cok egleniyor ama yanında duracaksin .Kacan oyuncaklarini vereceksin .Ya da şarkı filan söyleyeceksin. Ileri gidemiyor geri geri gidiyor.Alacagi nesne uzaklasinca ciglik atiyor
Ne guzel.Tadini cikar canim .Esime cok soyledim 1 hafta annemlerde kalayim .Yok asla kabul etmiyor .Neymis cok ozlermis .Zaten gunde max 2 saat goruyor cocuk seni .Nolur yani biraz da empati kursan .Cocuk kalabalik ortam görse .Hele baharda muthis olur .Bahçeli ev etrafta kuslar kelebekler cicekler
Yaa ben yerim onu maşallah kuzuya. Benimki oturuyor sadece biraz ileri düşen oyuncağa bile uzanmaya üşeniyorMerhaba tatlı anneler :) benim yaramaz çekmece açmayı öğrendi. Elini sıkıştıracak diye korkuma mutfakta iş yapamıyorum. Boyu kulplara yetse dolap kapaklarını da açacak da boyu yetmiyor :) bu arada da, "ınneee, anniii" diyorben ona her gün, eğer beni istersen anne de o zaman seni bana vermek zorunda kalırlar tamam mı, anne de alayım seni hemen diyordum. Birden başladı söylemeye :) kv diyor, "Anni anni diyor bu sürekli." Kp dede dedirtmeye çalıştıkça anni diyormuş iyice isteklerini belirtmeye başladılar ya :) gelip çekiştirmeler, kollarını açmalar, değişik seslenmeler :)
Bende istiyorum bakalım eve döner dönmez alıcam hemen :)Kızlar bondigo aktüvite masası almıştım tutumluanneden hemen geldi 1 günde kutuyu açar açmaz delirdi benimki. Hemen oynamaya başladı daha tozunu bile alamadım:) bütün düğmelere saldırıyor tombul elleriyle:)
Ben ona yordum çünkü ben varken huzursuzluğu yok gibi canımcok gecmis olsun canim Allah sifa versin
off ondan mi dişten mi anlamadim asiri huysuz, bitirdi beni
şu sira beni de cok bunaltti ya asiri huysuz valla yaşlandim 6 ayda. Kimseye bir sey de denmiyor, hemen biz de buyuttuk, sikayet etme, sukret cevabini duyuyorum
Bizim tablodan çıkmamıza 1-2 gün var o zaman anlıycam ondan mı değil mi :)Aynen bu durumu yaşıyorum...Bende dün tabliya baktım taralı alan kismindayiz ve buda bir gelişim göstergesi diyor ama benim oğlum beni ve benim olmadığımı farkedeli epey oldu aslında inanılmaz huysuz her saniye suratini ektşitip mizirdaniyo ciddi bunaldim cevre faktörü de var sürekli bi niye ağlıyor neden durmuyor pofffffffffffffffffffffffffffff
Bende öyle düşünüyorum ama kendisi hala gelmeye çalışıyor ben ailemin yanına gelmeseydim 15 gün o gelecekti mesela.Ay inanmıyorum ya kayınvalidene kötü niyetli kadıngörmemesi senim hayrına olur valla
Eeee bebekler hareketlenmeye başladı tabi peşlerinde koşmaktan birşeye bakamıyor kimse:)Bugün cok sessiz burasi
Ya ama çok tatlı seninki de :) bal yanak maşallah ona :)Yani altın taktı diye evinizin huzurunu bozamaz kafasına göre davranamaz. Kibarca tekrar uyar olmadı biraz daha tepkili davranırsın canım.
Yaa eşimde özlerim diyordu ama ben çok bunalmıştım o yüzden bişey diyemedi. Bide şimdi hasta olunca iyi ki siz kalmışsınız diyor. Keşke eşinde izin verse canım çok iyi geliyor hem bebeklere hem bize.
Yaa ben yerim onu maşallah kuzuya. Benimki oturuyor sadece biraz ileri düşen oyuncağa bile uzanmaya üşeniyor
Bende istiyorum bakalım eve döner dönmez alıcam hemen :)
Ben ona yordum çünkü ben varken huzursuzluğu yok gibi canım
Bizim tablodan çıkmamıza 1-2 gün var o zaman anlıycam ondan mı değil mi :)
Bende öyle düşünüyorum ama kendisi hala gelmeye çalışıyor ben ailemin yanına gelmeseydim 15 gün o gelecekti mesela.
Evet canim aynen öyle.Eeee bebekler hareketlenmeye başladı tabi peşlerinde koşmaktan birşeye bakamıyor kimse:)
Balgamli oksuruk cigerlere inmis olabilir canim cocuk doktoruna gostermeniz iyi olur.Kızlar benim oğlan bali bakanlı bir şekilde öksürüyor ne yapmak gerek
Ayva elma ıhlamur kaynatıp vericem.
Çok sık öksürmese de oksurunce artarda üç dört kez oksuruyor
aksamustu zor uyuttum, mutfaga girdim yemege kadar da cikamadim canim. Uyanik olduklarinda hic oyalanmiyorlar ki tek baslarina. Bir de benim esim 4 gun evde ya, zorunlu izin kullaniyorlar.Evet canim aynen öyle.
Yaz gelince iyice sakinlesir burasi .Herkes gezip tozmayi hak etti .Kisin eve kapandık .
Ayy evet yaa bugün kuzenimle kardeşim genco erkal a bilet almışlar bana da sürpriz. Çok sevindim. Eşim de ben bakcan oğluşa sen gitceksin dedi anlaşmışlar. Çok heyecanlıyımEvet canim aynen öyle.
Yaz gelince iyice sakinlesir burasi .Herkes gezip tozmayi hak etti .Kisin eve kapandık .
Kızlar benim oğlan bali bakanlı bir şekilde öksürüyor ne yapmak gerek
:)))) ya uykusunun sorun olduğu zamanlar benimde tek düşündüğüm uykuydu, rüyalarıma girmedi ama :)
Canım aynen benim oğlumda öyleydi eğitimden önce, gece ağladığında memeden başka sakinleşmezdi, babasının bile omzunu boynunu emmeye kalkıyodu:)
Ama işte eğitimin amacı o ve yönteminin içinde de ağlatmak var zaten, başka türlü sakinleşiyor olsalar, okşayarak da uyutabilirdik.
Ben şahsen çok memnunum şu andaki düzenimizden. İşe başladım birde, eskisi gibi gecede 7-8 defa kalksaydım işyerinde yerlerden kazınırdım.
İlk 2 gün benimkide sağlam ağladı, benim şansım ağlaması 15 dk yı geçmedi, ki 1 saat ağlama normaldir diyorlardı ona dayanamayabilirdim.
Bence sen de hazır olmayı bekliyorsun. Hazır olduğunda ve işe başlamadan bu sorunu hallet.
Bebeğimde hiç bir şekilde etkilemedi onuda ayrıca belirteyim. Hatta eskiye oranla daha mutlu ve motor gelişimi, dönemsel mi uykusunu alıp dinç olmasından mı bilmiyorum, hızlandı gibi. Ses çıkarma çabaları, emekleme çabaları, adım atması vs. Son 2 haftadır falan baya değişik şeyler yapmaya başladı.
Her anne kendi evladını bilir. Benim oğlum bana çekmiş biraz vurdumduymaz be soğukkanlı. Kafasını küt diye peteğe vurunca bile ağlamayan bi çocuk. Mesela @Afilim92 in kuzusu gibi duygusal olsaydı bende yapmazdım.
Bebeğini ve kendini hazır görüyorsan başla bence, pişman olmazsın.
Benimki de bu ara iyice kötüleşti. Yorgunluktan ölüyorum senin gibi. Bir de beni al demeyi öğrendi, almazsam ağlıyor.Kizlar 29 30. Haftadan mi dişten mi neden bilmiyorum cok huysuz uykusuz. Yine başa döndük, surunduruyor. Bir de ara ara kanamam oluyor hic adet gibi devam etmedi. Dr.a bile gidemedim. Yine bezgin yine yorgun.
Sebze püreleri, sebze çorbası, bebe bisküvisi, irmikli muhallebi. Daha yeni yumurta sarısı denedim. Alerjik bebek benimki de. Süt ürünleri yiyemiyor. Bayağı zor oluyor.Cok saol bizim de alerjiden dolayı kısıtlı
Tarhana yoğurt veremiyorum gittikçe çeşitlenir inş
Cok geçmiş olsun burnuna serum fizyolojik yap bol bol genzini temizler ıhlamur verebilirsin yarım kahve fincanı kadar yumuşatırKızlar benim oğlan bali bakanlı bir şekilde öksürüyor ne yapmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?