- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.761
gunduz annenler bakiyordu dimi canim, onlar ufak ufak yapip vermez mi, meyve puresi vs gibi. Bezdirici gercekten. Bir de yapiyorsun cope gidiyor bazen =DBen emzirip mama veriyorum. 7.5 aylık hiçbirsey vermiyorum. Bezdim ek gıdadan
Uğraşamam diyor annem, yapıp bırakayım dedim onada yanaşmıyorgunduz annenler bakiyordu dimi canim, onlar ufak ufak yapip vermez mi, meyve puresi vs gibi. Bezdirici gercekten. Bir de yapiyorsun cope gidiyor bazen =D
Ben de bugun hicbir sey veremedim sabah huysuzdu, oglen misafirlige gittik. Bir de yedikce gaz ve kabiz yapmasi da anneyi zorluyor.
Anladim canim. Hazir kasigi cocugun agzina goturmek bu kadar zormus yaniUğraşamam diyor annem, yapıp bırakayım dedim onada yanaşmıyor
oglan da agzindaki yemekleri puf diye puskurtuyorÇok okuyamadım kızlar gelen giden Çok oluyor.
Yaa ben bu ek gıda olayını hiç sevmedim. Blw yapasım var ama heryer batıyor yinede günde 1 kerede olsa eline veriyorum bişeyler. Onun dışında ne yapıcam derdi beni geriyor öncesinde ne rahattı emzir mama ver geç ben mi çok takıyorum acaba tarif bulamıyorum hep aynı şeyleri yediriyorum
kilitliyor ağzını yemiyor. Ben baktığına şükrediyorum kapıdan girer girmez veriyorlar zaten, bezdiriyor insanları bu ara hep ağlama modunda. Gece de uyumadı simdide kucağımda emiyor. Kafam kazan gibi grip oldum kıza geçmesin diye maske taktım. Birde ekgıda derdi fazla geliyor bizim kızın gazını tesisata bağlasak fatura derdim kalmazdı. Ek gıda sorun demek benim içinAnladim canim. Hazir kasigi cocugun agzina goturmek bu kadar zormus yani
Aynen emzirmek - mama vermek dahs kolaymış, kendimize zor yemek yaparken bir de ek gıda çıktı :) genelde yaptığım bir çeşidin türevlerini yapıyorum her gün kesin yoğurt veriyorum aylar geçtikçe çeşitler çoğalır,Çok okuyamadım kızlar gelen giden Çok oluyor.
Yaa ben bu ek gıda olayını hiç sevmedim. Blw yapasım var ama heryer batıyor yinede günde 1 kerede olsa eline veriyorum bişeyler. Onun dışında ne yapıcam derdi beni geriyor öncesinde ne rahattı emzir mama ver geç ben mi çok takıyorum acaba tarif bulamıyorum hep aynı şeyleri yediriyorum
Üfff kızma ama annene sinir oldum. Torunu değil mi ya niye böyle yapıyor?Uğraşamam diyor annem, yapıp bırakayım dedim onada yanaşmıyor
Kanguru rahatlik cnm ben dun cok rahat ettim evden ciktim 20 dk sonra uyudu kanguruda ve bende rahatca arkadasimin yanina gidebildim. Donerkende ayni sekilde yine uyudu hatta eski calistigim ofise gittim arkadaslari gordum. Aksam 7 de geldim eve degisiklik oldu sık sık tekrarlayacagim. Belki senin bebiste uyumustur.Ayy kizlar bugun ilk defa kanguruyu kullanabildim. Acikcasifatma_sibel canim senden cesaret aldim motive oldum. Ayni marka ya bizim kangurular.
Asansorsuz 5 kati indirip cikariyordum. Ya da cikaramayip eve tikiliyordukaz kalsin satacaktim kullanmiyoruz diye. İyi ki tekrar denemisim
Eğer markalı oyuncak alacaksan çok da ucuz değil ama bilindik markaların alternatifleri dersen uygun fiyatlara var mağazadan mağazaya değişiyor gezip bulmak lazımCanım Ankara'da ziraat mahallesi varmış, oyuncak toptancıları doluymuş ve dolayısıyla oyuncaklar ucuzmuş. Hiç gittin mi biliyor musun ? Benim aklıma orası takılınca hiç oyuncak bakmadım
C cigdemmm26 çok birşey bulamadım. Kek tarifinde glutensiz un kullanabilirsin
Ben kucağımda uyutuyorum başka yerde, yatağa koyunca yanına müziğini koyuyorum canım gece uykusuysa uyuyor ama gündüz uykusunda yarım saat uyuyor.
Bizim kız insanları bezdirdi birsey diyemiyorum o yüzden. Hasta zaten kolu zor kalkıyor tüm gücü ben gelene kadar tükenmiş oluyorÜfff kızma ama annene sinir oldum. Torunu değil mi ya niye böyle yapıyor?
Allah kolaylik versin canim. Zor tabi bebek bakmak da kolay degil. Hele yas ilerleyince...kilitliyor ağzını yemiyor. Ben baktığına şükrediyorum kapıdan girer girmez veriyorlar zaten, bezdiriyor insanları bu ara hep ağlama modunda. Gece de uyumadı simdide kucağımda emiyor. Kafam kazan gibi grip oldum kıza geçmesin diye maske taktım. Birde ekgıda derdi fazla geliyor bizim kızın gazını tesisata bağlasak fatura derdim kalmazdı. Ek gıda sorun demek benim için
ben cok kisa mesafeye gittim ama kucakta da gidemezdi, bebek arabasini indirip kaldirmaya degmezdi, gercekten rahat oldu canim. Alişirsa baya iyi olur =)) en azindan hergun kisa da olsa hava aldiririmKanguru rahatlik cnm ben dun cok rahat ettim evden ciktim 20 dk sonra uyudu kanguruda ve bende rahatca arkadasimin yanina gidebildim. Donerkende ayni sekilde yine uyudu hatta eski calistigim ofise gittim arkadaslari gordum. Aksam 7 de geldim eve degisiklik oldu sık sık tekrarlayacagim. Belki senin bebiste uyumustur.
Aa o da değişikmişBiz pazar günü babymallden Besafe izi comfort x3 aldık. Ertesi gün indirim günüydü ama pazar günü daha ucuzdubir de 75 cm sonrası ters oturamıyor canım biliyorsun belki
O yüzden ilk etapta blw en güzeli ne yapsam dersi yok üç gün listedeki şeyi tadım yap geçÇok okuyamadım kızlar gelen giden Çok oluyor.
Çok kurtarıcı aslında değil miAyy kizlar bugun ilk defa kanguruyu kullanabildim. Acikcasifatma_sibel canim senden cesaret aldim motive oldum. Ayni marka ya bizim kangurular.
Asansorsuz 5 kati indirip cikariyordum. Ya da cikaramayip eve tikiliyordukaz kalsin satacaktim kullanmiyoruz diye. İyi ki tekrar denemisim
Surekli evdede kullan cnm oyle oyle alisir. Ben dogdugundan beri kullandigim icin sikinti yasamadik. Hemen uyuyor kanguruda, kisa mesafelerde kullaniyorum. Dun ilk kez uzun mesafede kullandim.Allah kolaylik versin canim. Zor tabi bebek bakmak da kolay degil. Hele yas ilerleyince...
ben cok kisa mesafeye gittim ama kucakta da gidemezdi, bebek arabasini indirip kaldirmaya degmezdi, gercekten rahat oldu canim. Alişirsa baya iyi olur =)) en azindan hergun kisa da olsa hava aldiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?