2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben emzirip mama veriyorum. 7.5 aylık hiçbirsey vermiyorum. Bezdim ek gıdadan
gunduz annenler bakiyordu dimi canim, onlar ufak ufak yapip vermez mi, meyve puresi vs gibi. Bezdirici gercekten. Bir de yapiyorsun cope gidiyor bazen =D

Ben de bugun hicbir sey veremedim sabah huysuzdu, oglen misafirlige gittik. Bir de yedikce gaz ve kabiz yapmasi da anneyi zorluyor.

Ayy kizlar bugun ilk defa kanguruyu kullanabildim. Acikcasi fatma_sibel canim senden cesaret aldim motive oldum. Ayni marka ya bizim kangurular.

Asansorsuz 5 kati indirip cikariyordum. Ya da cikaramayip eve tikiliyorduk az kalsin satacaktim kullanmiyoruz diye. İyi ki tekrar denemisim

Uğraşamam diyor annem, yapıp bırakayım dedim onada yanaşmıyor

oglan da agzindaki yemekleri puf diye puskurtuyor ben de yogurt, sebze puresi, meyve hala buralardayim. Kahvaltida da işte 1 mama kasigi kadar lor, yumurta yer-se... Dr ekmek verin diyor bogazina kaciyor.

Anladim canim. Hazir kasigi cocugun agzina goturmek bu kadar zormus yani
kilitliyor ağzını yemiyor. Ben baktığına şükrediyorum kapıdan girer girmez veriyorlar zaten, bezdiriyor insanları bu ara hep ağlama modunda. Gece de uyumadı simdide kucağımda emiyor. Kafam kazan gibi grip oldum kıza geçmesin diye maske taktım. Birde ekgıda derdi fazla geliyor bizim kızın gazını tesisata bağlasak fatura derdim kalmazdı. Ek gıda sorun demek benim için

Aynen emzirmek - mama vermek dahs kolaymış, kendimize zor yemek yaparken bir de ek gıda çıktı :) genelde yaptığım bir çeşidin türevlerini yapıyorum her gün kesin yoğurt veriyorum aylar geçtikçe çeşitler çoğalır,
ben de arada senin gibi eline birşeyler veriyorum sonra yerde buluyorum :)

Kanguru rahatlik cnm ben dun cok rahat ettim evden ciktim 20 dk sonra uyudu kanguruda ve bende rahatca arkadasimin yanina gidebildim. Donerkende ayni sekilde yine uyudu hatta eski calistigim ofise gittim arkadaslari gordum. Aksam 7 de geldim eve degisiklik oldu sık sık tekrarlayacagim. Belki senin bebiste uyumustur.

Canım Ankara'da ziraat mahallesi varmış, oyuncak toptancıları doluymuş ve dolayısıyla oyuncaklar ucuzmuş. Hiç gittin mi biliyor musun ? Benim aklıma orası takılınca hiç oyuncak bakmadım
Eğer markalı oyuncak alacaksan çok da ucuz değil ama bilindik markaların alternatifleri dersen uygun fiyatlara var mağazadan mağazaya değişiyor gezip bulmak lazım

C cigdemmm26 çok birşey bulamadım. Kek tarifinde glutensiz un kullanabilirsin

Çok sağol canım ya. Valla sütsüz yumurtasız tarifler bulmuştum ama şimdi buğday ürünlerini de yasaklamış doktoru. Yufkadan börek yaparım diyodum onu da yapamıycam şimdi. Ne zor böyle alerjik durumlar ya

Ben kucağımda uyutuyorum başka yerde, yatağa koyunca yanına müziğini koyuyorum canım gece uykusuysa uyuyor ama gündüz uykusunda yarım saat uyuyor.

Anladım canım. Ben de evde uyuturken müzik açıyorum ama beşiğinde baya oyalanıyor uyuyana kadar. Nevresimi çekiyor,koruyucuları kaldırıyor,korkulukları tutuyor filan döne döne en son dalıyor. Başka yerde dikkati dağılıyor etrafı izliyor. Gece nasıl olur bilemiyorum ama büyük bi yatağa koysam döne döne uyur mu acaba? Ne kadar önemli bu bebişlerin uykusu ya :)

Allah kolaylik versin canim. Zor tabi bebek bakmak da kolay degil. Hele yas ilerleyince...
ben cok kisa mesafeye gittim ama kucakta da gidemezdi, bebek arabasini indirip kaldirmaya degmezdi, gercekten rahat oldu canim. Alişirsa baya iyi olur =)) en azindan hergun kisa da olsa hava aldiririm

Biz pazar günü babymallden Besafe izi comfort x3 aldık. Ertesi gün indirim günüydü ama pazar günü daha ucuzdu bir de 75 cm sonrası ters oturamıyor canım biliyorsun belki
Aa o da değişikmiş ben de babymall internet sitesinden baktım ama çoğu model tükenmiş görünüyor. Ne kadara aldınız siz? 1,5 yaşa kadar arkaya dönük oturmalı diye biliyorum ama 75 cm ise o modeli almamın bi anlamı yok bir Kaç aya oturamayacak o zaman çok

O yüzden ilk etapta blw en güzeli ne yapsam dersi yok üç gün listedeki şeyi tadım yap geç eline vermek istemeyenler için kaşıkla liste de takip edilir. Ama biz listenin sonuna geldik artık.

Çok kurtarıcı aslında değil mi benimki de alıştı baya gezip duruyoruz valla. Ben şu an bebek arabasına o kadar parayı boşa vermişim diyorum çünkü içinde durmuyor

Benim bebiş ek gıdayı bir haftadır reddediyor ne yapmak lazım bu durumda acaba? Eskiden eline alıp mıncıklar bir tadına bakardı en azından. Şimdi eline almak bile istemiyor yiyecekleri. Bardaktan elma, armut suyu ve yoğurt verdim istemedi. Kaşıkla vereyim dedim zaten kaşığa karşı doğmuş mübarek ağzı kilit. Biberondan da deneyeyim dedim. Bu sefer biberonu reddetmeye başladı. Biberonu meme reddinden dolayı alıştırma biberonlarından. Şimdi de işi inada bindirdi. Mamasını da içmek istemiyor. İki gündür karnı gurulduyor yine de hiçbir yöntemle mamayı içmiyor. Oysa ki hiç zorlamadım da anlamadım bu işi. Damağını kontrol ettim diş falan da yok. Hiç yemek yemeyecek gibi geliyor artık bana. Peşinden tabakla koşan analardan olmayayım diye düşünürken alası olacak gibiyim

Surekli evdede kullan cnm oyle oyle alisir. Ben dogdugundan beri kullandigim icin sikinti yasamadik. Hemen uyuyor kanguruda, kisa mesafelerde kullaniyorum. Dun ilk kez uzun mesafede kullandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…