2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım. Oglun nasıl sen nasılsın. Diş cıkarmaya başladımı kac aylık oldu? Sanırım 7 olmalı.

Kızlar yürüteç olarak hangi markayı tavsiye edersiniz
Baby hope aldım çok detayı yok, baktıklarım genel olarak aynıydı dikkat et diyeceğim şey güvenlikten sonra yürütecin oyuncaklarının sesinin on off tuşları olması, aldığımızda bu yok , pilleri takınca fark ettik, ses ayarı da yok çok gürültülü çıkıyor o yüzden oyuncak kısmını çıkardık bir de sallanma özelliği olanlar var ben olmasa da olur dedim

Olması gereken o uyanmadan uykusunda beslemek. Saat akşam 7 de uyuyorlar sabah 6-7 arası uyanıyorlar. Gece 1 de bir kere beslenmeleri yeterli. Ama aslında olan saat 23 de ve gece 3 de uyanıyorlar bende mama veriyorum. Ne yazık ki bu kısmı yapamadım.

Yarin hava guzel olacakmis kalin giydirmeyi dusunmuyorum. Normaldede kalin giydirmiyorum. Kanguruyla gitmeye karar verdim. Eger sıkılırsa kangurudan cikartirim. Mantiklisi bu sanirim.

Canım uber düşündün mü? Fiyatları Nasıl ve hala aktif mi bilmiyorum ama

Bizimkiler için henüz erken o zaman ama zamanla ayakta durma çabaları içinde teşvik edici görünüyor.

Yarin hava guzel olacakmis kalin giydirmeyi dusunmuyorum. Normaldede kalin giydirmiyorum. Kanguruyla gitmeye karar verdim. Eger sıkılırsa kangurudan cikartirim. Mantiklisi bu sanirim.
Canım sadece raylı sistemle ulaşılabilecek bir güzergah ise ben olsam bebek arabası alırdım (ben olamam zira bizim ikiz bebek arabası)
Ama minibüs yada otobüs varsa vay haline diyorum. O zaman kanguru şart.

Evet kanguru rahat ama o kadar sat beni yormaz mi ? Neticede yakin mesafe degil.
Evet insan yoruluyor ama ben kendi adıma arabayı sürerken daha Bı yoruluyorum üstelik çok geriliyorum karsıya gecerken falan kimsenin saygısı yok Bı durayım da geçsin demiyorlar inşallah sorunsuz gider gelirsiniz

Tamam canım. Oglun nasıl sen nasılsın. Diş cıkarmaya başladımı kac aylık oldu? Sanırım 7 olmalı.
Iyiyim canim .Oglum da uyku dışında iyi .Dis yok henuz .Ayin 16sinda 7 aylik olcaz .
Sen nasilsin ?Artik bizle takılmıyorsun .Diyet gruplarinda görüyorum seni .Zayifladin mi ?
Senin prensesler ne alemde ?

Eşim de onu almış gece çok severim o rengi, güzel günlerde kullanalım o zaman :):)

Haha kıyamam ya benim de oğlumdan kaldı bi kaç tane de arkadaşlar verdi idare ediyoruz şimdi

O kadar uzun süre kanguru bebişi rahatsız etmez mi bilemedim yürürken kanguru toplu taşımada kucağına al en iyisi bacakları rahatsız olmasın hiç değilse

Canım sadece raylı sistemle ulaşılabilecek bir güzergah ise ben olsam bebek arabası alırdım (ben olamam zira bizim ikiz bebek arabası)
Ama minibüs yada otobüs varsa vay haline diyorum. O zaman kanguru şart.
2 rayli sistem 1 otobus cnm o yuzden kanguru ile gitmeye karar verdim.

Ins cnm, karsidan karsiya gecerken o gerilme bende de var gercekten yol vermiyorlar.

Çok geçmiş olsun inş son olsun keşke hasta olmadan büyüseler

Oyuncak olarak bu ay vurup ses çıkaran oyuncaklar daha dikkatlerini cekiyor bi de dişleri daha rahat kaşıyacak oğlumdan fisher ın aktivite masası kaldı ama erken daha şuan bi değişi var onu cok sevdi yürüteç gibi içine oturmalı etrafı çeşitli oyuncaklar ama yürümüyor altında bezi var ayakları ona değiyor hoppala gibi zıplıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…