• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kızım çok fena pişik oldu ben geçer diye düşündükce geçmiyor. Kızımda huysuzluk yok çok acımıyor sanırım ama ben çok üzülüyorum. Pişik kremi desitin kullanıyordum işe yaramıyormu scaba diye başlarında bübchen aldım denedim fayda etmedi hametan zeytinyağı denedim fayda etmedi. Sudocrem alsam işe yarar mı kullanan var mı?
Ben sudocrem den cok memnun kaldım en iyi o geldi bize benim kızında havuç yaptı galiba pişik :(

Kız yataktan düştü içeri girdim bi ses bi baktım yerde nasıl ağladı sustu keyfi yerine geldi ama yine de takip edicem canımdan can gitti :KK43:
Geçmiş olsun canım korkma Allah koruyor onları sadece gözlemle , düştüğü ve kafasını çarptığı zaman Allah korusun eğer kötü bir şey varsa gözlerde kayma , püskürtmeli kusma olurmuş hemen beklemeden doktora götürmek lazım ve düştüğü zaman hemen uyutmamak lazım bir müddet gözlemlemek için , benim kızım şu an 4 yaşında hareketlenmeye başladığından beri düşmeye başlamıştı hatta alttan 2 dışı çıkmıştı düşerken ağzını çarpmıştı dişler üst dis etine deyip kanatmisti bir baktım ağzından kan geliyor evde yalnizdim 5.katta oturuyorum panikle bebeği kucağıma alıp ağlayarak bütün komşuların kapısını calmistim şanssizliktan hiç bir komşum evde yoktu mecbur eve çıkıp ağzını yikamistim geçip gitmişti zaten öyle öyle o kadar düşmeler yanmalar yaşadık ki artık alıştık kızımın kafası bile acimiyor artık düşmeye alışmış :) çok hareketli hala da hep kanepe koltuk tepesinde

Selam canım, maşallah oğluna :) , benim oğlum iki gündür mama mama diyor... . Çok tatlı oluyor özellikle uyku zamanı diyor. Ama bizde dede hiç çıkmadı, belki babaya geçiş yapar direkt :)
Ağlarken ınnee demesi zaten 2-3 aydır vardı. Inneee diyor bayılıyorum :)
Maşallah miniğe :) minikler evrensel olayları pek tınmıyor anlaşılan :) bizimki de sanırım çıkarmayı başarırsa önce alt köpek dişlerini çıkaracak :) kural tanımıyorlar, bir yerlerden bozuyorlar teorileri :)

Lütfen Maşallah deyin kızıma :)
Benim kız anti-evrensel o zaman :KK70:çünkü küçük hanım konuşmaya direk “ eee eeee ( uykum geldi diyor ) “hadi gel “ ayy “ bunlarla başladı , yeni yeni baba babu sesler çıkartıyor , senin yazdığın teoriye göre sondan başlamış şapşik .. Maşallah kuzucuğuma :KK24:

Teoriye takılıp senin akıllı bıdığa bir aferin demeyi unutmuşum :) aferim kuzuma , maşallah dillensin hemen tatlı dilli olsun inşallah :)
Maşallah miniğine :) akıllı bıdık eee eee öğrenmiş he :) valla minikler teorileri çürütüyorlar hep :) benim kuzu da çıkarmayı başarırsa önce alt köpek dişlerini çıkaracak bu gidiş :)

Kızlar Instagram'da ne buldum çok güldüm ama bir taraftan da çok üzüldüm o zavallı annenin durumuna

Eklentiler

• Screenshot_20190131-214416.png
    Screenshot_20190131-214416.png
    465,3 KB · Görüntüleme: 55
Kız yataktan düştü içeri girdim bi ses bi baktım yerde nasıl ağladı sustu keyfi yerine geldi ama yine de takip edicem canımdan can gitti :KK43:

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım korkma Allah koruyor onları sadece gözlemle , düştüğü
ve kafasını çarptığı zaman Allah korusun eğer kötü bir şey varsa gözlerde kayma , püskürtmeli kusma olurmuş hemen beklemeden doktora götürmek lazım ve düştüğü zaman hemen uyutmamak lazım bir müddet gözlemlemek için , benim kızım şu an 4 yaşında hareketlenmeye başladığından beri düşmeye başlamıştı hatta alttan 2 dışı çıkmıştı düşerken ağzını çarpmıştı dişler üst dis etine deyip kanatmisti bir baktım ağzından kan geliyor evde yalnizdim 5.katta oturuyorum panikle bebeği kucağıma alıp ağlayarak bütün komşuların kapısını calmistim şanssizliktan hiç bir komşum evde yoktu mecbur eve çıkıp ağzını yikamistim geçip gitmişti zaten öyle öyle o kadar düşmeler yanmalar yaşadık ki artık alıştık kızımın kafası bile acimiyor artık düşmeye alışmış :) çok hareketli hala da hep kanepe koltuk tepesinde

Kıyamam çok korkmuşsundur ama artık tecrübe konusuyor :)

Maşallah miniğe :) minikler evrensel olayları pek tınmıyor anlaşılan :) bizimki de sanırım çıkarmayı başarırsa önce alt köpek dişlerini çıkaracak :) kural tanımıyorlar, bir yerlerden bozuyorlar teorileri :)

Evet hepsinin ayrı bir özelliği var .

Maşallah miniğine :) akıllı bıdık eee eee öğrenmiş he :) valla minikler teorileri çürütüyorlar hep :) benim kuzu da çıkarmayı başarırsa önce alt köpek dişlerini çıkaracak bu gidiş :)

Eeeeee eeeee diye böyle kanırta kanırta bür söyleyişi var şuraya yüklesem gülme krizine girersiniz :KK70:uyutmadıkça ee lerin baskısı artıyor , programda dandini dinlerken öğrendi bunu , ninniyi söyleyen kadın saolsun çok etkiliymiş :)

Kızlar Instagram'da ne buldum çok güldüm ama bir taraftan da çok üzüldüm o zavallı annenin durumuna

Ayyy çok komik ama gerçekten bende böyle hissederdim :KK24:

Selam tatlı anneler :) nasılsınız :) güldüğüme bakmayın, çok zorlu geçiyor bu aralar, uyutmak uykuda tutmak çok çok zor. Her neyse, asıl gülme nedenimse bu kadar zorluğa rağmen bugün dili çözüldü oğlumun :KK70: "d" harfini çözdü, etrafta "de de di de di di" diye dolanıyor :KK70: sonra da anlamsız sesler çıkarıyor ama onları yazmayacağım çünkü gerçekten çözmesi ve yazması çok zor onları :olamaz: sizin minikler ne durumda, başladılar mı sessiz harfleri çözmeye :) "d" harfinden sonra sırada "m" harfi varmış. Ondan sonra da "b". Yani ilk "dede", sonra " mama", sonra "baba" gelecekmiş. Evresnsel ilerleyiş böyleymiş.
Ann ann diyor bizimkisi sonuna bazen ne geliyor uçuyorum :)) bide meme var :)
geçmiş olsun canım valla çok hareketliler korkumdan kanepeye koyamıyorum

Günaydın kızlar nasılsınız ? Benm sessiz uyumlu oğlum son 3haftadır çılgınlaştı soluğu burda aldım, meğer atak haftasındaymışız takip etmiyordum epeydir hersey yolundaydı ilk kez bu kadar zorlanıyorum ailemin yanında olmama rağmen :( 26.ataktan nabersiniz ?

İkiz baston tipi aldım rahat diyorsun bak ikiz almak aklımda yoktu rahat değildir diye. Bir bakayım ben buna. Benim bagaj baya küçük çünkü.

Cnm benim apartmanda asansör var, düz ayak hep çevrem ve park dolu. Teyzemle çıkıp yarım saat dolanıp dönüyoruz yani uzun sürmüyor. Market alışverişi vs varsa onları hallediyorum bebelerde biraz hava almış oluyor. Sende asansör yoktu galiba yanlış hatırlamıyorsam yani çok normal. Bu arada geçmiş olsun iyi misiniz?
Ben asansör normalde de pek kullanmıyorum zaten alıştım artık. Bende asansör yok tabi.
Ama kaldırıma in çık rahattı çok geniş değil biz önceki arkalı önlü ile burada hareket edemedik chicco ile çok rahatız.
2 gecedir uyku yok canım dr.a bir hada gittik ates yine yükseliyor 38 lerde ve bütün üst dişlerde cıktı gripte tüy dikti anlayacağın.

Ben asansör normalde de pek kullanmıyorum zaten alıştım artık. Bende asansör yok tabi.
Ama kaldırıma in çık rahattı çok geniş değil biz önceki arkalı önlü ile burada hareket edemedik chicco ile çok rahatız.
2 gecedir uyku yok canım dr.a bir hada gittik ates yine yükseliyor 38 lerde ve bütün üst dişlerde cıktı gripte tüy dikti anlayacağın.
Geçmiş olsun çok :( bizim ikisinin tamamen iyileşmesi 1 ay sürdü neredeyse çok inatçı bu hastalık. Birde hazırlıklı ol. İlk bebek hastalandığında teyzem diğeride olcak bir süre sonra dedi ve dediği gibi oldu. Onun ikizleri 15 yaşında tecrübeli. Dediği gibi biri iyileşti diğeri hastalandı sonra o iyileşti diğeri gene hasta oldu. Anlayacağın zor çıktı evden hastalık ama bağışıklıkları güçleniyor diye avutuyosun kendini.

Geçmiş olsun canım. Saniyelik bile olsa yalnız bırakmamak gerekiyor kaşla göz arasında oluyor işte böyle şeyler.

Merhaba kızlar. Nasılsınız baya uzun zamandir ugramıyorum umarım herkes iyidir.
5 gün sonra 6 ayıni dolduruyor kızım ve ek gidaya gecme zamanım. İlk yemeği olarak ona ne pişirmemi önerirsiniz tarıfı ila birlikde yazarsanız sevinirim.

Back