• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

demlicaykeyfi demlicaykeyfi Aynen 285 le kapıyı açtım
ben de 5 numara bez aldim, gelecege yatirim anlayisim :deli: ama aklimdaki oyuncaklari almayi dusunebilirim indirime girerse. Ptt kargo geçen indirimde abla aldiklarin daha bitmedi mi diyordu, e bebek tek tek gonderiyor ya, o yonune sinir oluyorum

ben de 5 numara bez aldim, gelecege yatirim anlayisim :deli: ama aklimdaki oyuncaklari almayi dusunebilirim indirime girerse. Ptt kargo geçen indirimde abla aldiklarin daha bitmedi mi diyordu, e bebek tek tek gonderiyor ya, o yonune sinir oluyorum
Bende 5 numara 2 koli aldım canım 4 numarada 4 koli kenarda, eve hırsız girse yandık valla. Benim ürünleri ups kargo ile yolladılar geçende.

Ya oyuncak dışında eline ne versem onlarla daha çok ilgileniyor dimi işin kötüsü :)

EVet canım evdeki diğer şeylerle çok oynuyorlar :) birde herşeyi yere atma başladı bizde Altta babannesi dedesi var yandılar valla kafaları şişecek , bulduğunu yere atıyor :KK70:

EVet canım evdeki diğer şeylerle çok oynuyorlar :) birde herşeyi yere atma başladı bizde Altta babannesi dedesi var yandılar valla kafaları şişecek , bulduğunu yere atıyor :KK70:

Evet cnm eline ne versem 10 sn sonra yerde, sonra bide arkasından eserine bakıyor ve ağlıyor tekrar istiyor ve tekrar atıyor :)) ay özledim kuzumu yaaaa

Benim kızım da öyje mama sandalyesinde oyslansın diye verdiklerimi atıyor bir de arkalarından bakıyor, alt komşum ne zaman şikayete gelecek bilmiyorum :)

Bebislerin ilk kelimeleri konusulmus .Benimki ilk anne demisti gecenlerde .3 4 gundur baba diyor .Seriye bağlıyor babababaaagjgjgjf sonra bebebe ye dönüyor .Ben corba hazirlarken mamama yapiyor.
Bir de yuz sevmeyi öğrettim .Babasının yüzünü sevip ayyy diyor .Sinirlenirse ahh :KK48:

Bizimki de baba diyor bir bağırıyor babaaaaa a babaaaaa , geçen gün de alt dudağını emer gibi yapıp sesler çıkarıyordu bla bla gibi birden abla abla abla demesin mi ablası bunu duy bir sevinç bir mutluluk anne kardeşim konuşmayı öğreniyor büyümeye başlamış beni yanına çağırıyor falan yavrum bilinçli seslendi sandı biz de babasiyla verdik gazı evet ablası bak kardeşin seni ne kadar çok seviyor falan diye :))

Ya oyuncak dışında eline ne versem onlarla daha çok ilgileniyor dimi işin kötüsü :)
Sesli kitaplar hisirtili kitap hikayeler zeka kartlari var suanda, sesli kitaplar daha cok ilgisini cekiyor. Kulak dolgunlugu oluyor. Birde bethoven muzikleri var.

Bende 5 numara 2 koli aldım canım 4 numarada 4 koli kenarda, eve hırsız girse yandık valla. Benim ürünleri ups kargo ile yolladılar geçende.
oy oy oy yaa koli koli prima, sakın beni unutma :-) tekerleme gibi oldu halimiz. Ups den bizim muhitte memnunum keske onla yollasalar.
ay neyse ki yabanci degilmis alt komsu. Bizimki de dun mama sandalyesinden eline ne versem atiyordu. Bir muddet sonra saate baktim neyse ki erkendi, yani alt komsumu da dusunmem lazim, yere battaniye falan sermek lazim çat çat ses çikiyor. bizim de alt komsu esimin liseden ogretmeni, severiz sayariz, onlar da ikiz cocuk buyutmusler simdi de torunlari var gerci yine alisiklar =))

Kizlar labneyi süt +suzme peynirle mi yapıyorsunuz yoksa yogurt +tereyagi+süt ile mi ?
Hangisi daha güzel oluyor ?
valla sut ve suzme peynirle yaptim ama sutu gunluk aldigim icin bir seye benzemiyor. Kendimize acik aliyorum onunla ne yapsam 4 4luk tutar.

Bebislerin ilk kelimeleri konusulmus .Benimki ilk anne demisti gecenlerde .3 4 gundur baba diyor .Seriye bağlıyor babababaaagjgjgjf sonra bebebe ye dönüyor .Ben corba hazirlarken mamama yapiyor.
Bir de yuz sevmeyi öğrettim .Babasının yüzünü sevip ayyy diyor .Sinirlenirse ahh :KK48:

Akıllı minnoş herşeyi kapmış hemen

oy oy oy yaa koli koli prima, sakın beni unutma :-) tekerleme gibi oldu halimiz. Ups den bizim muhitte memnunum keske onla yollasalar.

ay neyse ki yabanci degilmis alt komsu. Bizimki de dun mama sandalyesinden eline ne versem atiyordu. Bir muddet sonra saate baktim neyse ki erkendi, yani alt komsumu da dusunmem lazim, yere battaniye falan sermek lazim çat çat ses çikiyor. bizim de alt komsu esimin liseden ogretmeni, severiz sayariz, onlar da ikiz cocuk buyutmusler simdi de torunlari var gerci yine alisiklar =))

Acayip ses çıkıyor ama gerçekten küt pat kafa yoran sesler :) neyse tanışıkmışsınız :) az öncede yatak odasına gittim canım , attım benim kızı da yatağın üstüne emeklemeyi öğreticem kendim yapıyorum onada yap diyorum , artık nasıl komik görünüyorsam karşıdan yerinden milim kımıldaman olduğu yerde bana gülüyor

Back