• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece 00.30 da aldığım 3 tane 4 no 156lık premium care’i 02.48 de kargoya veren e-bebek e alkışlar :)
Bende geçen hafta carrefour ve joker indiriminde 3 kutu 4 no 1 kutu 5 no almıştım ama sabahtan beri halen alsam mı düşünüyorum, daha dün ebebek pamuk vs. siparişi verdim bugün kargo gelecek. Hiç bitmeyen bir alışveriş var hayatımızda.

Bende geçen hafta carrefour ve joker indiriminde 3 kutu 4 no 1 kutu 5 no almıştım ama sabahtan beri halen alsam mı düşünüyorum, daha dün ebebek pamuk vs. siparişi verdim bugün kargo gelecek. Hiç bitmeyen bir alışveriş var hayatımızda.

Ben 1 yavruyla 3 kutu aldıysam, sen 2 yavruyla al bence canım :) hem 133.00tl carrefour ve jokerden ucuz.

4 no 14 kg ye kadar kullanılıyormuş, o yüzden bayaaa bi 4de gideriz.

Geçmiş olsun çok :KK43: bizim ikisinin tamamen iyileşmesi 1 ay sürdü neredeyse çok inatçı bu hastalık. Birde hazırlıklı ol. İlk bebek hastalandığında teyzem diğeride olcak bir süre sonra dedi ve dediği gibi oldu. Onun ikizleri 15 yaşında tecrübeli. Dediği gibi biri iyileşti diğeri hastalandı sonra o iyileşti diğeri gene hasta oldu. Anlayacağın zor çıktı evden hastalık ama bağışıklıkları güçleniyor diye avutuyosun kendini.
Benim ikisi aynı anda hasta oldu ama birinin aynı zamanda bütün üst dişleri çıktı ve o ateşlendi iki gecedir ateşli, gündüzleri daha iyi. Gece iki bebekte öksürüyor ve uyanıp ağlıyorlar, sabaha kadar kucakta gezdiriyorum ateş düşürücü veriyorum, inşallah bu gece daha iyi olurlar.

Ben 1 yavruyla 3 kutu aldıysam, sen 2 yavruyla al bence canım :) hem 133.00tl carrefour ve jokerden ucuz.

4 no 14 kg ye kadar kullanılıyormuş, o yüzden bayaaa bi 4de gideriz.
Birer koli 4 ve 5 aldım canım bakalım bu kutuları evde nereye koyacağım, geçen hafta 4 tane 12li kağıt havluyu yatak bazasının altına sıkıştırdım:mad:küçük ev çok zor hele iki bebekle daha zor.

Bu arada ben arada gündüzleri minies 4 no takıyorum hiç sızdırma yapmadı, geçen gece hastaneye giderken bez almayı unutmuşum diye denemelik molfix aldım hastanede değiştirdim 3 saat sonra çiş sızdırmıştı.

Ben aktivite masası tarzı bir oyuncak düşünüyorum kızlar sizin aklınızda böyle bir şey almak var mı? Çok çeşit var kimi çok pahalı kimi ucuz ve gezmek gibi bir şansım yok maalesef internetten alacağım, hangisini alsam ne dersiniz?

Birer koli 4 ve 5 aldım canım bakalım bu kutuları evde nereye koyacağım, geçen hafta 4 tane 12li kağıt havluyu yatak bazasının altına sıkıştırdım:mad:küçük ev çok zor hele iki bebekle daha zor.

Bu arada ben arada gündüzleri minies 4 no takıyorum hiç sızdırma yapmadı, geçen gece hastaneye giderken bez almayı unutmuşum diye denemelik molfix aldım hastanede değiştirdim 3 saat sonra çiş sızdırmıştı.

Miniesi bi ara bende düşündüm buradaki ve mühendisoplu nun yorumlarına binaen ama babamız riske atmak istemedi.

İyi yapmışsın canım, güle güle pisletsinler :)

Benim bu indirimlerdeki diğer hedefim de ıslak mendil stoklamaktı ama, 2-3 ay önce 110 tl ye aldığım baby-me ıslak mendilin fiyatı 130 tl olmuş. İndirimle 93e düşer anca 24lüsü.. yinede 2 koli alırım..

Başka ne alınabilir sence? Oyuncak belki, gelişimine uygun sırada ne olabilir?

Ben aktivite masası tarzı bir oyuncak düşünüyorum kızlar sizin aklınızda böyle bir şey almak var mı? Çok çeşit var kimi çok pahalı kimi ucuz ve gezmek gibi bir şansım yok maalesef internetten alacağım, hangisini alsam ne dersiniz?

Bende sana oyuncak sormuştum canım tam, benimde aklımda vardı aktivite masası. Bi ara araştırabilirsem yazarım sanada ;)

Miniesi bi ara bende düşündüm buradaki ve mühendisoplu nun yorumlarına binaen ama babamız riske atmak istemedi.

Benim bu indirimlerdeki diğer hedefim de ıslak mendil stoklamaktı ama, 2-3 ay önce 110 tl ye aldığım baby-me ıslak mendilin fiyatı 130 tl olmuş. İndirimle 93e düşer anca 24lüsü.. yinede 2 koli alırım..

Islak mendil carrefour dan 9 lu unibaby yenidoğanı 59.6 tl ye aldım, bebek pamuğu hiç kalmamıştı onuda dün ebebek baby me aldım 15 tanesi 65tl ye geldi. Pamuk pahalıya geldi aslında ama hiç kalmamıştı.

Bundan sonra eğitici aktivite masası istiyorum eğer oyuncak indirimi olursa.

Islak mendil carrefour dan 9 lu unibaby yenidoğanı 59.6 tl ye aldım, bebek pamuğu hiç kalmamıştı onuda dün ebebek baby me aldım 15 tanesi 65tl ye geldi. Pamuk pahalıya geldi aslında ama hiç kalmamıştı.

Bundan sonra eğitici aktivite masası istiyorum eğer oyuncak indirimi olursa.

Unibaby gereksiz pahalı canım ya, baby me ıslak mendili de güzel, tavsiye ederim.

Bende bakacağım oyuncak. 16 şubatta da oyuncaklara indirim gelicek

Fisher’ın eğitici köpek aktivite masasını aldım ben geçen ay. Salondaki yaptığım çitin içine koydum başında takılıyolar. İlgilerini çekti ama böyle uzuuun uzun oynuyorlar desem yalan olur :)

Bizde bondigo aktivite masası var canım ama pek ilgisini çekmedi şimdilik ama her çocuk farklıdır

Ben rastgele verdim yulaf ya 2 3 kez :KK43: totiş de 1 aydır pişik, ne yapıyor anlamadım...bu arada bizimki beyaz ötesi :)daha doğrusu çok hassas
dermotrosyd denedin mi canim, pisik icin hoca onu onermisti. Ben sudocrem ve bepanthol da denedim, onlar cok hafif ise iyi geliyor

Bende sana oyuncak sormuştum canım tam, benimde aklımda vardı aktivite masası. Bi ara araştırabilirsem yazarım sanada :KK66:
şu ic ice gecen halkalardan ve ust uste konan kaplardan alacagim ben canim. Suana kadar da dokun hisset kartlari, cingiraklar, oyun halisi, fisher price 5 sayfa yumusak kitap aldim. Donence var, cingirakli top var bu tarz seyler.

Suanda mutfak esyalarindan silikon tarzinda olanlari da veriyorum eline.

şu ic ice gecen halkalardan ve ust uste konan kaplardan alacagim ben canim. Suana kadar da dokun hisset kartlari, cingiraklar, oyun halisi, fisher price 5 sayfa yumusak kitap aldim. Donence var, cingirakli top var bu tarz seyler.

Suanda mutfak esyalarindan silikon tarzinda olanlari da veriyorum eline.

Ya oyuncak dışında eline ne versem onlarla daha çok ilgileniyor dimi işin kötüsü :)

e bebek bizi bu ay yine yakacak :KK53:

Ben Bondigonunkini almayi düşünüyorum. O tarz seyler ilgisini cekiyor benim koalanin .Köpekcik alirken cok tereddüt etmistim ama aglarken falan onla sakinlestiriyorum .Aktivite masasini da e bebekte gosterdim arabadan atlayacakti uzanmak icin .Baska seyler de denedim bakmadi bile :olamaz:

Guc bela cocuk uyuttum.9 da uyumasi lazimdi 11.30 a kadar uğraştım. Usulca yanindan uzaklasip mutfaga gectim parmak uclarimda .
Ve 2 şuursuz kadin aşağıdan zile bastı. Neyse yanlışlık olmuştur dedim sabir dedim ...
Sen tut ic kapiya kadar gel :sopa:
Neymis de birini ariyorlarmis .Muge Anlı nin evi sanki:KK4:

Back