• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Parasının hakkını veren ürünler diyince sen, bende yeni bir başlık açmak istedim , boşa para harcadım neden aldım ki dediğiniz neler var kızlar ??

Mesela ben örnek vereyim

1- Diş kaşıyıcılar , bir sürü aldım hepsi çöp oldu hiç işe yaramadı

2- Çıtçıtlı süslü tulumlar 1-2 kez giydi boyu uzadı kaldı boşa israf

3- 0-3 ay arası süslü ayakkabılar , hiç giymedi

Bu 3 ü benim için gereksiz harcamalar.
Boşa aldığım dediklerim arasında ilk sırada travel ser var net sonra anne yanı beşik ve nuna ana kucağı. Kanguru da bizimki sevmedi. Ha bi de baby nest çünkü çok az kullandı içine sığmaz oldu gerçi ben de almakta geç kalmıştım. Bunların hepsini elden çıkardım neyse ki ama uğraştırdı alım satım yaparken zaman kaybı şu yoğunlukta. Şimdiki aklım olsa joie nin en üst model park yatağını alırdım ilk zamanlar için sallanan küçük bir aparatı ve alt açma yeri var doğumdan başlayıp 4 yaşına kadar işimizi görürdü. Alt açma demişken alt açma masasını da 5. Ayda aldım ve keşke daha önce alsaydım diyorum yerlerde değiştirirken belim kopuyordu geri ayağa kalkınca da başım dönüyordu ilk aylar. Anne yanı da asla anne yanı olarak kullanamadım bi kere yatak boyu ve bazaya uygun olmaması sebebi ile o da zaten 6 Aydan sonra iş görmez oldu. Yukarıda da yazdığım gibi korbel iyi ki aldığım dediğim bişi oldu. Onun dışında da 2. El olsa da cybex sirona oto koltuğu çok işimi görüyor çünkü arabada hep bebeyle ikimiz oluyoruz. Şimdiki aklım olsa belki tiny love alırdım ilk 6 ay için baya işimi görürdü sanırım belki bi de hamak alırdım bunlar işime yarar mıydı hiç bilemeyeceğim gerçi şimdi de zamanı geçti. Bebek araç gereçleri araştırmaktan aman fiyat performans en optimumu bulalım diye kendimi paraladım resmen o yüzden şimdi yürüten falan alasım gelmiyor çünkü sever mi sevmez mi o da meçhul

Parasının hakkını veren ürünler diyince sen, bende yeni bir başlık açmak istedim , boşa para harcadım neden aldım ki dediğiniz neler var kızlar ??

Mesela ben örnek vereyim

1- Diş kaşıyıcılar , bir sürü aldım hepsi çöp oldu hiç işe yaramadı

2- Çıtçıtlı süslü tulumlar 1-2 kez giydi boyu uzadı kaldı boşa israf

3- 0-3 ay arası süslü ayakkabılar , hiç giymedi

Bu 3 ü benim için gereksiz harcamalar.
İkili takım ben bu kadar gereksiz birşey görmedim. Birde 0-3 ay arası daha az kıyafet alsam olurmuş giymediği şey çok oldu. Dis kaşıyıcı ise yarıyor diyemem ama yaramıyorda diyemem oioi anne eli biraz oyalıyor ama annesinin elinin yerini tutmuyor

Boşa aldığım dediklerim arasında ilk sırada travel ser var net sonra anne yanı beşik ve nuna ana kucağı. Kanguru da bizimki sevmedi. Ha bi de baby nest çünkü çok az kullandı içine sığmaz oldu gerçi ben de almakta geç kalmıştım. Bunların hepsini elden çıkardım neyse ki ama uğraştırdı alım satım yaparken zaman kaybı şu yoğunlukta. Şimdiki aklım olsa joie nin en üst model park yatağını alırdım ilk zamanlar için sallanan küçük bir aparatı ve alt açma yeri var doğumdan başlayıp 4 yaşına kadar işimizi görürdü. Alt açma demişken alt açma masasını da 5. Ayda aldım ve keşke daha önce alsaydım diyorum yerlerde değiştirirken belim kopuyordu geri ayağa kalkınca da başım dönüyordu ilk aylar. Anne yanı da asla anne yanı olarak kullanamadım bi kere yatak boyu ve bazaya uygun olmaması sebebi ile o da zaten 6 Aydan sonra iş görmez oldu. Yukarıda da yazdığım gibi korbel iyi ki aldığım dediğim bişi oldu. Onun dışında da 2. El olsa da cybex sirona oto koltuğu çok işimi görüyor çünkü arabada hep bebeyle ikimiz oluyoruz. Şimdiki aklım olsa belki tiny love alırdım ilk 6 ay için baya işimi görürdü sanırım belki bi de hamak alırdım bunlar işime yarar mıydı hiç bilemeyeceğim gerçi şimdi de zamanı geçti. Bebek araç gereçleri araştırmaktan aman fiyat performans en optimumu bulalım diye kendimi paraladım resmen o yüzden şimdi yürüten falan alasım gelmiyor çünkü sever mi sevmez mi o da meçhul
Benim sıpa hala hamakta yatıyor. Tiny love da 2 ay kadar yatmıştı geceleri tepindikce kendini sallıyordu

2 bebek arabasıyla sığamıyoruz zaten. Şimdi ebebeğe baktım cumartesi günü mclaren baston tipilerde indirim varmış. Baston tipi kullanan var mı? Yada kullanmayı düşünenler kaçıncı ayda geçmeyi planlıyor?

Eninde sonunda alıcam ama şu taksitlerim bitince düşünüyordum ama bir yandan da arabaya sığamıyorum, diğer iki bebek arabası ağır geliyor artık her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum bebekleri ama zor gelmeye başladı valla artık.
Her gün dışarı çıkarmak mı :skandal:iki bebekle dışarı çıkmak bir delilik hele her gün diyorsun. Biz haftada bir yada hiç çıkıyoruz. Dün gece yine acile gittik mesela onu bile gezme olarak sayıyorum ben. Artık yemek yiyorlar ve herşey daha da zorlaşacak.

Baston demişken biz chicco echo twin aldık çok az yer kaplıyor heryerdende geçiyor yani memnunuz. Bizim bagaj sedan model olduğu için zaten sığıyor yani sizin arabaya sığar mı?

Merhabalar ağustos grubundanım. Bebeklerin acı çekmesine dayanamadığım için yazmadan edemedim. Benim bebeğimin pişiklerine tahinin üstünde biriken susam yağı çok iyi geliyor. Emzirmenin ilk zamanlarında memedeki yaralara da çok iyi geliyordu. Tavsiye ederim denemekten zarar gelmez geçmiş olsun.

Aramıza katılabilirsin :)

Kızlar kızım çok fena pişik oldu ben geçer diye düşündükce geçmiyor. Kızımda huysuzluk yok çok acımıyor sanırım ama ben çok üzülüyorum. Pişik kremi desitin kullanıyordum işe yaramıyormu scaba diye başlarında bübchen aldım denedim fayda etmedi hametan zeytinyağı denedim fayda etmedi. Sudocrem alsam işe yarar mı kullanan var mı?
cilde gore degisiyor canim ama bizimkine antibiyotik pisik yaptiginda doktor dermotrosyd krem onermisti, geçirdi
Canım o korbell bende de var büyüğünden aldık kendi torbası bitince torba bulamadık normal çöp poşeti taktık oluyor daha da kendi torbasını almam o kadar paraya
nasil yaptin canim?
Kızlar, yulaf unu pirinç unu gibi şeyleri de 3 gün kuralına göre veriyoruz
deniyoruz canim, yulaf bizimkine alerji yapti.
Ozellikle bebegi beyaz tenli olanlar cok dikkat etsin 3 gun kuralina.
Evet anlamsız pahalı ama benim bebekler için alıpta en memnun olduğum iyiki almışım dediğim şeyde bu çöp kovası heralde hehe. İki bebekten çıkan bez sayısını düşünün en sıcak zamanlarda bile sıfır kokuydu sürekli dışarı atılamıyor çöpler uzakta yoksa maskeyle dolaşırdık evde artık :)
ya ben de korbel kullanmaya basladim ama icine baska cop atarken yine baya kokuyor.

Ben de hamilelere faydam olsun diye kendi topigimde yaziyorum iyi ki sunlari almisim filan diye :KK48:
Ben her seyi tam kivaminda almistim .Ta ki kv ile alisveris hatasina düşene kadar .Hatirliyorsunuzdur 700 800 tl lik alisveris yapip kasada ben bunlari odeyemem deyip bize yıkmıştı :işsiz:
O gun ne alındıysa neredeyse hic kullanilmadi .Cunku 3 battaniye varken 4. , 2 muslin varken 3,4. ,5 takim varken 10.ya kadar alindi .
Bak simdi hatirlayinca yine sinirlendim:sopa:

Ay o sen miydin ya ne çok kızmıştım o zaman kayınvalidene :(

Ooo senin çok fazla şeyin varmış canım ya,En azından şanslısın hepsini satabilmişsin.Yürüteç için bir şey diyemeyeceğim baksana kızılcığın oğlu sevmemiş.

Keske almasaydim dedigim 2 sey
1.Besik
2.Besik
Ikisi de süs duruyor :KK47:

Ay sen bir de o odalar için ne çok uğraşmıştın değil mi? Hatalı çıkmıştı kurdurmuştun odanızda yer kalmamıştı falan , Şimdi o kadar şeyin üstüne çocuğun hiç kullanmaması çok kötü

İkili takım ben bu kadar gereksiz birşey görmedim. Birde 0-3 ay arası daha az kıyafet alsam olurmuş giymediği şey çok oldu. Dis kaşıyıcı ise yarıyor diyemem ama yaramıyorda diyemem oioi anne eli biraz oyalıyor ama annesinin elinin yerini tutmuyor

Bizde de pırasayı keşfedince diş kaşıdığı her şey boşa çıktı en iyisi pırasa :)

Benim iyiki'lerim
1:hamak
2:sallanan beşik
3:dönence

Keşke almasaydim dediğim seyler
1: sling
2: yürüteç :KK43: Minaako Minaako söylediklerini yaptım gene olmadi
Onun dışında her şeyi tepe tepe kullandım. Bebeklerin kişilikleri çok farklı o yüzden bir standardı yok bu işin.
ğ

Canım ya yürüteci kullanmamasına çok şaşırdım o kadar çok memnun kalan insan var ki... biraz daha zamana ihtiyacı var demekki ,Hiç olmadı koyarsın letgo ya satarsın gider :) Dediğin gibi her çocuk farklı onların da sevdiği sevmediği şeyleri var.

Biz kizimin mobilya beşiğinin arka tarafını yatağımıza birleştirmişdik ( çekmecelerini de kullana bilelim diye ) eşim korkuluğunu söktü yatağını da yükseltti bizim yatakla aynı yüksekliğe getirdi hem geniş hem de bizim yatakla birleşik kızım 3 yaşına kadar benim yanımda yattı ama oğlumu 1 yaşında ayırmayı düşünüyorum inşallah

Ama oğlum bu gruptakilere göre biraz geride gibi
Canım bak senin bebeğin ağustosta doğması gerekirken temmuzda erken gelmiş bu topikte de temmuzda doğması gereken bir sürü bebek haziranda doğdu benim bebeğim temmuzun 5i doğdu seninkiyle 1aya yakın fark var arasında haziranda doğulanlarla 2aya yakın fark var canım geride değil bebeğin tam kıvamında ilerliyor çok şükür öyle düşünüp üzme kendini , burda çoğu bebeğin 4-5 dişi varken benim bebeğimin daha hiç dişi yok çünkü benim bebeğimden erken doğmuşlar zamanı geldiğinde hepsinin dişleri de çıkacak koşup oynayacaklar da inşallah ❤️

Back