- 14 Aralık 2017
- 789
- 1.251
- 113
- 40
- Konu Sahibi ayprensesii
- #80.441
Boşa aldığım dediklerim arasında ilk sırada travel ser var net sonra anne yanı beşik ve nuna ana kucağı. Kanguru da bizimki sevmedi. Ha bi de baby nest çünkü çok az kullandı içine sığmaz oldu gerçi ben de almakta geç kalmıştım. Bunların hepsini elden çıkardım neyse ki ama uğraştırdı alım satım yaparken zaman kaybı şu yoğunlukta. Şimdiki aklım olsa joie nin en üst model park yatağını alırdım ilk zamanlar için sallanan küçük bir aparatı ve alt açma yeri var doğumdan başlayıp 4 yaşına kadar işimizi görürdü. Alt açma demişken alt açma masasını da 5. Ayda aldım ve keşke daha önce alsaydım diyorum yerlerde değiştirirken belim kopuyordu geri ayağa kalkınca da başım dönüyordu ilk aylar. Anne yanı da asla anne yanı olarak kullanamadım bi kere yatak boyu ve bazaya uygun olmaması sebebi ile o da zaten 6 Aydan sonra iş görmez oldu. Yukarıda da yazdığım gibi korbel iyi ki aldığım dediğim bişi oldu. Onun dışında da 2. El olsa da cybex sirona oto koltuğu çok işimi görüyor çünkü arabada hep bebeyle ikimiz oluyoruz. Şimdiki aklım olsa belki tiny love alırdım ilk 6 ay için baya işimi görürdü sanırım belki bi de hamak alırdım bunlar işime yarar mıydı hiç bilemeyeceğim gerçi şimdi de zamanı geçti. Bebek araç gereçleri araştırmaktan aman fiyat performans en optimumu bulalım diye kendimi paraladım resmen o yüzden şimdi yürüten falan alasım gelmiyor çünkü sever mi sevmez mi o da meçhulParasının hakkını veren ürünler diyince sen, bende yeni bir başlık açmak istedim , boşa para harcadım neden aldım ki dediğiniz neler var kızlar ??
Mesela ben örnek vereyim
1- Diş kaşıyıcılar , bir sürü aldım hepsi çöp oldu hiç işe yaramadı
2- Çıtçıtlı süslü tulumlar 1-2 kez giydi boyu uzadı kaldı boşa israf
3- 0-3 ay arası süslü ayakkabılar , hiç giymedi
Bu 3 ü benim için gereksiz harcamalar.