- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.301
Muhallebiyi ne zmn veriyorsun? Ben kahvaltı, öğlen sebze püresi, akşamüstü meyveli yoğurt veriyorum. Günde 5 kere mama içiyorlar ama bence mama artık tok tutmuyor. Uyku olayında baya yol aldım ama şu 3 saatte bir kalkıp mama içmeye çözüm bulamadım.Bende vermedim cnm bal kabagiyla yaptim muhallebi aksam. Aklinda bulunsun bal kabagi yada havuc ile yapilan muhallebi cok tok tutuyor. Gece 11 de yatti sabah 6 ya kadar uyudu.
Canim balkabagi gaz yapiyor maalesef. Aksi gibi oglum da cok seviyor. Ama haftada en fazla 2 kere veriyorum. Havucu deneyeyim .Bende vermedim cnm bal kabagiyla yaptim muhallebi aksam. Aklinda bulunsun bal kabagi yada havuc ile yapilan muhallebi cok tok tutuyor. Gece 11 de yatti sabah 6 ya kadar uyudu.
İlk bwl denememi yaptım. Önce pancarlı peynir topları önlerine bıraktım. Herrrr yer peynir oldu ama sonunda ağızlarına götürmeyi becerdiler. Sonra temizlemesi vs bir süre daha yapmam :) biz akşam yemeği yerken karnabahar haşlayıp koydum önlerine. Bu sefer daha başarılı yediler kendi kendilerine etrafta daha az battı. Ama her öğünü böyle veren anneleri tebrik ederim. İyi sabır lazım.
Daha nesne surekliligini kazanmadılar .Yani gözünün önünden cekilen seylerin kayboldugunu saniyorlar .Attigi seylere o yuzden bakmiyor.Bende kahvaltıda peynir koymuştum önüne eliyle ezdi parçaları etrafa attıağzına hiç götürmedi. Ya benim kız da herşeyi atma huyu var. Bu dönem hep mi böyleler yoksa huy mu bu. Bişeyi çok istiyor uzanmasına müsaade ediyorum alıyor yere atıyor o kadar sonra bakmıyor. Yada yürüteçe koyunca yerde yüzüne bakmadığı oyuncakları istiyor. Daha 6,5 aylık ama şimdiden doyumsuz nesile ayak uydurmuş sanki
Ben kullanmadim .Ama bu saatten sonra hamaga alıştırmak iyi olmaz bence .Simdiye kadar salladiysan olabilir ama sallanma alışkanlığı yoksa hic gerek yok diye düşünüyorum.Kızlar yine size bir sorum var aranızda hamakta uyutanlar var mı? Belki yeni doğduğunda almam lazımdı ama şimdi almayı düşünmeye başladım . Kurulumu kolay mı ? Nereden aldınız?
Ben başlarda çok kullandım. Ama bu ay kaldırdım artık iyice bağımlı olmuşlardı ve artık tehlikeli olmaya başlamıştı. Hareketlendiler kalkmaya çalışıyorlardıKızlar yine size bir sorum var aranızda hamakta uyutanlar var mı? Belki yeni doğduğunda almam lazımdı ama şimdi almayı düşünmeye başladım . Kurulumu kolay mı ? Nereden aldınız?
Ben alacaktım ama eşimin kuzeninde varmış onun bebeği büyüdü diye bana verdi. Şuan satışı olmayan bir model Arzum Bebe buharlı pişirici ve sterilizatör.Sen buharda pişirme makinesi mı almistin?
Bende duydum duymasına ama kıymayı 2 günden fazla dolapta tutamazsın, bebek için makine temizken sinirleri ve yağı alınmış 3 kere çekilmiş kuzu kıyma diyince kasap satırıyla beni kovalar diye ben yarım kilo alıyorumDondurulmus gida 1 yasindan sonra diye bir kac yerde okudum .Oyle olunca kararsiz kaldim canim
Allah yardım etsin hem bebek hem kardeşi ikizden daha zor olsa gerek.Kızlar hepiniz adet oldunuz mu ? Ben daha olmadım ama galiba bugün olcam karnım belim böbreklerim hepsi ağrıyor gece de oğlum ateşlendi ortalık yıkıldı sanırım dişi ateş yaptı hala da huzursuz ateşi de biraz var bütün gece uyumadım çok bitkinim bir taraftan da kızım tutturmuş bana yok börek pişir yok Pembe prenses pastası yap gidelim benim odamda saklambaç oynayalım kafayı yiycem
Canım ya sen bir de çalışıyorsun çok tedirgin olursun şimdiAllah yardım etsin hem bebek hem kardeşi ikizden daha zor olsa gerek.
Dün ilk reglimi oldum ve bugün proje teslimi var çok mutsuzum, kanamam çok. Geç çıkmasam bari diye dua ediyorum.
Muhallebiyi yatirmadan 1 saat once veriyorum mesela aksam 10 gibi yediriyorum 11 gibi uyuyor. Sabah 5 yada 6 ya kadar uyuyor. Bizimkide anne sutu aliyor ama yetersiz kaliyor sanirim doymuyor cunku.Muhallebiyi ne zmn veriyorsun? Ben kahvaltı, öğlen sebze püresi, akşamüstü meyveli yoğurt veriyorum. Günde 5 kere mama içiyorlar ama bence mama artık tok tutmuyor. Uyku olayında baya yol aldım ama şu 3 saatte bir kalkıp mama içmeye çözüm bulamadım.
Daha nesne surekliligini kazanmadılar .Yani gözünün önünden cekilen seylerin kayboldugunu saniyorlar .Attigi seylere o yuzden bakmiyor.
Ben kullanmadim .Ama bu saatten sonra hamaga alıştırmak iyi olmaz bence .Simdiye kadar salladiysan olabilir ama sallanma alışkanlığı yoksa hic gerek yok diye düşünüyorum.
Anladim cnm seninkinin su gazlari bitsede sende rahatlasan cocukta.Canim balkabagi gaz yapiyor maalesef. Aksi gibi oglum da cok seviyor. Ama haftada en fazla 2 kere veriyorum. Havucu deneyeyim .
Bende duydum duymasına ama kıymayı 2 günden fazla dolapta tutamazsın, bebek için makine temizken sinirleri ve yağı alınmış 3 kere çekilmiş kuzu kıyma diyince kasap satırıyla beni kovalar diye ben yarım kilo alıyorumminik minik parçalayıp donduruyorum.
1 yada 2 kup balkabagini suda hasliyorum kabaklar yumusayinca suyun icinden aliyorum. O suyun icine 1 yada 1.5 tk bebek irmigini atip 1 2 kaynatiyorum sonra icine catalla ezdigim bal kabaklarini atip karistiriyorum. Istege bagli pekmez 1 cay kasigi atabilirsin ben atiyorum.Balkabağı muhallebisinin tarifini söyler misin canım
Pirinc unuyla hic yapmadim bebek irmigi kullaniyorum. Havuc olunca yiyor bazen 1 tk keciboynuzu pekmezi atiyorum.Canım bebek havuçlu olunca yiyor mu ? İçine tatlandırmak için başka bir şey ekliyor musun? Bi de havuçlu muhallebiyi pirinç unu mu yulafla mu yapıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?